Москва: София бави нефтопровода

Руският министър на енергетиката Сергей Шматко заяви, че очаква проблеми с България при реализирането на проекта "Бургас-Александруполис".

Обратно в новината

Коментари - Москва: София бави нефтопровода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печалбата за България от нефтопровода е нищожна а рисковете са огромни.Нефтеното пристанище в Бургас ще бъде руска собственост.

искаме чисто море и печелящ туризъм,имате ли такава технология за пренос на нефт.

ТАЗИ СТРОФА ДЕТО СИ Е НАУЧИЛ , ЧЕ ТРЕВА НЕ НИКНЕ, ЩЕ ТИ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА ЗА В БЪДЕЩЕ, НЕ СИ ЯЛ ЗАПАДЕН ХЛЯБ, ОЩЕ ЯДЕШ СЛАВЯНСКИ ЗАТОВА ТИ Е ШИРОКО ПОКРАЙ ВРЪТА.

Ако още малко се направите на велики в БГ въпросният Шматко ще ви вкара 100% в Европа с европейски цени от 1.30 евро за литър бензин като в Германия и тогава наистина ще има за какво да ревете. Защот и гръцките и сръбските рафинерии не могат да поемат оборота на Нефтохим. И тогава ще видите какво е изнудване. Защото да се бъзикаш с проекти за милиарди долари, наистина трябва да си загубил връзка с главния мозък.

че кой ви каза, че като не ги искате няма да ги поемете а?? нещо май си в грешка...скоро ще си скубеш рядката брадичка като си спомниш кво си направил на 05 07))))

на 11 декември просто ще бъде набито канчето на пожарникаря чини ми се...)))

Абе взимай си тръбите и бегом марш към Магадан бе !

Ний много отдавна сме я скъсали тая пъпна връв - отпреди 20тина годинки и вървим напред и просперираме....D :D :D :D

Венко и Аоможн са пропуснали да си пият хапчетата и затова пишат глупости!

Желателно е ББ и правителството да изслушат лекция на тема Руските газови байпаси, докато ние се правим на велики. За лектор да поканят Ив. Костов. Той има опит. Правеше се на велик и го заобиколиха с един СИН ПОТОК!!! Не само Турция, а вече и Румъния претендират южен поток да мине през тяхна територия. Защо ли????

Абе Вуте в Нови хан може и да поемате с готовност тръбите ,но ние не ги искаме !

То след американски ботуш растат рози Имаме база - и какво - много приказки за разшитие на инфраструктура и заетост на население. Кръгла нула като полза -

Венко,много си зян моето момче.Сигурно си пътувал тук-таме и си видял подредени държави,но нашият хал не е от пъпната връв. Света днес не може без Русия,а малка България още повече!!!

Шматко шматките си заминаха с миналото правителство

ДОВЕРИЕ В РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА.ТЯ ГЛЕДА ВИНАГИ ДА ИЗНУДВА. НЕ ТРЯБВА ДЪРЖАВАТА НИ ДА СЕ ОБВЪРЗВА С РУСКАТА МАФИЯ. ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПАЛ РУСКИ БОТУШ ТРЕВА НЕ Е НИКНАЛА. КОГАТО СКЪСАМЕ ПЪПНАТА ВРЪВ С РУСИЯ СТРАНАТА НИ ЩЕ ТРЪГНЕ НАПРЕД И ЩЕ ПРОСПЕРИРА.

Да видим как накрая ще ни изшматка Шматко. Търпението има граници.

Венко (02.12.2009г.) /15:11ч/, България до 1944 г. няколко пъти къса пъпната връв с Русия и резултатът беше две национални катастрофи. през 1989 г. скъсахме отново пъпната връв и третата национална катастрофа е факт.

абе моче младо посрано навий си навущата на цървулките и се разходи по мегдана бе смешник...иначе общо взето няколко мои удара по челото ти (което е технически трудно сещаш се защо) щ ети се отразят добре...може и да ти се размърдат двете мозъчни клетки в главата

Май с тез прости и корумпирани министри ше го духаме и ще си останем с духалото в ръце.И лелиното и Трайчето обслужват чужди интереси.Чакат след като я свършат да им напълнят сметките в чужбина.

абе тези казачоци диокога ще си мислят че сме руска губерния и с геополитика и кранчета ще ни плашат. путин да види как нацията му се стопява с по 1 милион годишно , а мюсюлманската и част е стигнала 70 милиона и как да предпази шибаната сии държава от фалит, наместо да се занимава с мъртвородени проекти

Плъха Серго (нашия Станишко и адаш на руснака) се нагъ.ваше Русия. Правилно е, че всичко трябва да се ревизира. Щом руснаците пищят да по-бързо, значи нещо са ни прецакали в догорките и някой е прибрал едно комисионни.