Коментари - Бум на изтичане на мозъци – всеки трети иска да напусне Израел. Защо и какво се случва? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е зле да изчезнат хубавите и прекрасни чифуте

Ми не са глупави евреите, ясно им е че нещата отиват на зле и се изнасят с 200. Друг е въпроса къде биха ги приели и доколкото държавата им ще ги подкрепя зад граница...

Навсякъде по света маси от простовати лесноманипулируеми глупаци изместват интелигентните хора с професии и занаяти. Израел не прави изключение. Но не ми е мъчно за тях. Има за какво да бъдат уважавани и да се признаят страданията им, но като цяло последните десетилетия пресолиха манджата.

Бягат в Китай и Русия - спасяват се хората, в САЩ е подобно. Само най-долните утайки искат да работят и живеят на запад - познавам няколко такива.

Чакам за момента в който хората спрат да бягат, а застанат прави......с тояги в ръце!

пренаселено и горещо

тип "копейки"

Абе нали уж тези владеят света? Пък сега се оказа, че някой друг пък тях ги владее и ще бягат от неотдавна сформираната си държава?

Тез ги ваксинираха на 100% и превъртяха.

"Това, което според мен се случи през последните шест месеца, е, че един бавен, постепенен демографски процес изведнъж стана изключително очевиден" ХАХАХАХАХА мръсни соросоиди, това ви чака където и да отидете, но ще се кефя много когато последните ви либераски бастиони бъдат превзети демографски не от консервативни религиозници, а от негри и араби, и ТЕ да ви порят като риби, а не ние "грознотъпите" .

Това е демокрацията.

да не ти стигнат парите за лекарства на децата ти, боклук селски

И какво да е чудно? Гербаджииските измамници, като ни управляваха 12г избягаха 800 000 души!

Ти вече си ги откраднал.

Владеят, ама пият от отровата предназначена за износ

ей тоя мозък като изтече и няма събиране после ....

Да си стоят там!

Еми баце, какво там казваше вашия Дарвин по въпроса, а малоумно интелектуалче?

“ Бум на изтичане на мозъци – всеки трети иска да напусне Израел. Защо и какво се случва?” Нетаняху, добрият (корумпиран) приятел на Тръмп! Това се случва! Във времето на пика на технологиите - и информационните, когато малко неща може дълго да останат скрити въпреки фейк нюз и матипулациите на авторите им!

Разчиства се територията от Одеса до Донбас. Там хазарите ще си изграждат New Heavenly Jerusalem. Едно е в пустинята на 50 гр. жега съвсем друго на най-плодородния чернозем в света с неограничена вода.

Как защо бе? Искат в пРоссия да ходят

Сополанко какво знаеш ти за Иран ве, Израел са топ жендъри - могат само да мечтаят да са като Иран за които си слушам само жендър пропаганда.

Няма такова нещо това са глупости

Доскоро Израел го пълнеха, сега ще го празнят ... Може и ние да намажем ... Та да ни дръпне държавното управление към ... Хм ... Щото с тази ромска суперчавепродукция у нас май отиваме към ромска власт, а с още малко вносни "израелци" може пък ... Хм ... Ако им хареса и съдебната ни реформа ...

Когато евреите тръгнат по света, света не го чака нищо хубаво!

И те си имат един "Борисов" дето не могат да се отърват от него.

От България дори и ромбовете бягат. В Дуибсург само имат два квартала.

Гоите не знаят, че където и да е евреина по Света, той остава евреин....по професия.

От личен опит ли говориш, що лш

Защо не се разбягаха, когато "демократично" ги ваксаха като животни?

Ний сме ентагрирани "мангелунги".

Искаш да кажеш 'копейките'?

Крайно десният популизъм ала Тръмп и Копейкин няма до какво друго да доведе.

Ми история, какво да я правиш.....

Дори Мафията не посяга на децата!

То па щото неолиберализма ала Сорос и Дементос до друго водят....

М-р Тръмп бе единственият американски президент ПРИЗНАЛ Йерусалим за столица на Израел. Никой демократ шибан МАРКСИСТ не го посмя. Убеден антисемит съм. През щуротии ми е кой е чифут и кой камила, но тази ЯЗВА Палестина трябва да бъде затворена. Тогава Близкия изток ще се успокои.

Може и да е сърцераздирателно, но аз няма да отгледам децата си в страна, която не е демократична", ...... Щом е от ББС и от корбко Денис значи че това което става въпрос с промените е правилно......по състава на статията е ясно че е соросоидна. Между другото само сърцеривни лични разкази никакви факти за реалните промени.

Бяха в ступор. Осъзнаването идва бавно. Сещаш се?

На сапун ли или по-по нов начин ще предложиш? А знаеш ли , че за арабите язвата са евреите?

Ваксинира се даже и Владимир Владимирович на няколко пъти по Телевидението пред цялата руско еврейскаэ в по голямата си част руска общественост. Обаче това не му пречи да взима гениални решения за отбрана чрез агресия.И загуба на пазари,хора,позиции,влияние и …и…и…. так далее

LGBT протестиращият им умнокрасивитет реве и плаши, че ще напусне. Вижте им протестите - всичкто ГБТ+- е на барикадите. Само това показва, че реформите са в правилната посока. А когато тоя сбирщайн напусне и отиде в ЛГБТ родинатата си ЕС или Великобритания, в Израел нещата ще се случват по-лесно, когати тия ги няма да вдигат патърдия и да гласуват за опозицията. И там са умнокрасивите от големите градове срещу останалите нормални хора в държавата.

Също даваше заповеди а убийства на руски граждани и руски съюзници в Сирия главно,Близкия и Средният Изток като цяло и в цял свят

Да Тръмп и Костадинов са десни консерватори. Правилно ги позиционионира, щото тия дето плащат, ППДБЛГБТ неКоалицията и посолствата са турбо леви комуняги.

Израелците биват водени като стадо, от техните управници. В момента се гласи буферна държава между Украйна и Русия и може да бъдат населени точно там.

И ся… какво ке правят Галкин и Ала които избягаха от раят наречен Русия?М?

исках да кажа "Тия които ТИ плащат" тролче мазно.

куре, чакаш ли съсирека?

Тяхната ваксина беше различна от нашата. Техните деца са живи и здрави, нашите ги третират химически и имаме проблем с интелектуалното им развитие. Израел покачва населението си по естествен път, ние сме зачезваща страна. Не може да се каже че те имат сериозни проблеми, на фона на нашите!

Щото Путин ще взриви Запорожката АЕЦ и евентуално ще метне някоя тактическа атомна боНба за да спре настъплението на Украинската армия