Ударите в Сирия: Няма непосредствена заплаха за България

„Няма непосредствена заплаха за България заради ударите в Сирия”.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати и тъпака! Това ли можа да измислиш ?!

правиш ли коремното на лоста?

много комунисти много нещо и платени боклуци бълващи простотии , мръсни лъжци

насраха се от страх комунистите , само от бой разбират

как да няма бе, тия дето сеят бомбите на сирийския народ, са същите , които сеят мизерия, бедността и отчаянието над българите в българия

В смисъл Путин и Боко?

Не искам да са ми съюзници такива терористи

Г-н министър, писна ми от действията на НАТО-вци. От евентуален враг навремето, те се превърнаха в световни терористи и не желая да имам нищо общо с тях - време е да излезем от НАТО, то пък кой ли е бил съгласен - излъгаха народа навремето и ни го натресоха покрай други демократични пудри и прикрития.

Скрий се дебела бъчва с лайна! Повече от това гнусно управление няма да видите. Ще бъдете заедно с ГРОБ изритани во веки веков от политическат асцена. Нито сте патриоти нито сте българи. Вие всичките се чиновници в американски протекторат. И очилатата кобра Захариева и всички, които сте в МС и формирате т.нар."мнозинство" . Националните предатели навсякъде са национални предатели. Това всички проклети гадове го знаят, само малоумници като тебе не го проумяват. Това е политическа смърт. За другата - Господ бави, но не забравя. Затова и на брифинга с очилатат кобра и полуумното продажно ченге мязаше на ударен с мокър парцал. Предателство не се прощава!

Ще ги пази с шкембето и професионалната джендърска армия:)))

Преди няколко дни по норв. интернет имаше статия за Столтенберг. През 1985 година когато той започва да ръководи младежката група на раб. партия едно от най- важните изисквания на тази група е НОРВЕГИЯ ДА НАПУСНЕ НАТО КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ОПАСНОСТИ ОТ ВОЙНИ КОИТО ВСЪЩНОСТ ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ ДОПРИНАСЯ. Сега когато го конфронтират с тези изказвания той се опитва да се извърта без да даде конкретен отговор като само споменава някакъв си параграф 5. Така че това е всъщност организацията която той оглавява. През 1985 не успяват с това си искане, но организацията на младите от раб. партия която той тогава оглавява обещават да работят в тази насока- сега вече са престанали- 35 000 натовски храста започват тези дни да се движат в терена на Норвегия- голямопостижение- клякане и ставане до припадък.

МНОГО СЕ РАДВАМЕ,НЯМА -ЩО,УБИВАТ НЕВИННИ ХОРА ,НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ЧЕ НИЕ СМЕ СЪЮЗНИЦИ НА ТАЗИ СКАПАНА КОАЛИЦИЯ НАТО,КОПЕЛЕТА МРЪСНИ, КОИТО НИ ВКАРАХТЕ ТАМ -ОТ САКСКОБУРГОТСКИ И ОНОВА ГОВЕДО ПАСИ ДО ДНЕС УПРАВЛЯВАЩИ БЕЗДАРНИЦИ

Удари с ракети оправдава,друг държавна граница продава

Грух, грух, има ли в коритото зоб.

Краварите набиха животното. То пък отишло при съюзника бате Вова Путин и рекло: отмъсти, че ми сринаха базичките. И Путин изказа (сайта на Кремъл) "най-сериозно осъждане".

Това е само началото на войната споко филма има много екшън жалко че тръмп няма да догледа края господ е казал какво ще се случи една трета от населението ще изчезне много подценявате русия но в библията пише за тях като за силен и страшен народ никъде не се споменава сащ в крайна сметка в войните русия винаги побеждава

А Путьо много искал да си отмъсти с "огледални мерки", като при дипломатошпионите. 'Ма немало как.

Oт тридесет "умни ракети" - томахавка бгм 109 (Tomahawk BGM 109), Cторм шадоу (Storm Shadow) и Cкалп (Scalp NG) - най-малко 10 (говори се до 16!) бяxа прихванати от ц 300 - C 300 на сирииските зенитни системи. kоето никак не е лошо като статистика - и за двете страни !!!

И аз го чух- от една дърта рускиня на пазара. Верно ще да е.

Сирия нямая С-300... Сирийците искаха да купят ама руснаците не им продадоха.

САЩ ще подарят 22 самолета Ф18 Стършел когато когато Карата направи коремно възлизане.

посерковец

....ти да видиш ?!?...нямало било заплаха...?!?!...заплаха ще има в момента когато американците решат че и'м изнася да си ползват 4-те бази на наши територiя ,които ние така балашки и'м позволихме да си направят ...а това че не плащата и една стотонка за това ..си е само наш проблем !!!...по-добре не се и показваи по телевизiята !!!.. ти нямаш нищо общо с истинските военни а и с истинската политика сащо !!!...не дразни народа !!!

Големи боклуци тези англофреносаксонци то така лесно да мяташ бомби помогнете на хората с храна с лекарства господ всичко вижда то и на руснаците им дойде до гуша вече ще им пуснат и те калибрите то в библията е писано че от сирия и ирак ще започне третата световна

Това че няма заплаха за България го знам не само преди теб, ами и преди Тръмп да нареди за ударите.За какво ни е такъв министър който говори само алабализми?

Сега на войната "удари" ли му казват? Тоя смешен Флинстоун няма ли да престане да се излага? Колко смотан народ трябва да е, за да има такъв смешник за военен министър. А пък за премиерът-СИКаджийска кутра, няма какво да питам..

Прасчо, нахраниха ли те сутринта? Аре сега си полегни.

"Прасчо" си грухти колкото да не заспи и да покаже че е в час и е важен ... и вървежен. Hе му обръщайте внимание!!!

политическата оценка на правителството не закъснява - нямало опасност; опасност има - потъпква се правото, а оттук тръгва разрухата; поне да сме честни пред съвестта си - изборът е труден: ще подкрепим ли агресорите или ще стъпим здраво на всенародното мнение; от тях добро да не чакаме...

Я, па ти... Ние сме член на военен съюз от чието има се извършват нападения срещу други държави, колко му е утре или в други ден да ни докарат някоя войничка и унас.

Докато сме дали бази на американците в България винаги има заплаха, драги Каракачане. С такова съюзничество излагате България на опастност да се случат същите чудесии както в Германия, Франция и на много други места- но вие сте късогледи и алчни.