Турция ни предлага двустранно сътрудничество за мигрантите

Турция предлага на България двустранен механизъм за сътрудничество по мигрантския проблем, заяви премиерът Бинали Йълдъръм в телефонен разговор с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Турция ни предлага двустранно сътрудничество за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Далеч от тези !

Сега в бате Боко са много добри карти -зависи как ще ги изиграе.Сега всеки заловен мигрант веднага се обявява за Гюленист и се изпраща обратно в тюркия да го храни бате Ердо.

Турция има много съседи, но само на българите казваме приятелски комши

Държавата, която владее Босфора, е буфер между два свята. Ние като българи трябва да следим с внимание всички тези гнезда на напрежение, които съществуват в Близкия изток. Трябва да следим бежанския поток. Трябва да следим Турция.

Ех Боко ех Тикво калпава. Турците си взеха човека а на тебе ти обещаха рибата дето още е в морето и ти прие. Това двустранно споразумение дето са ти предложили си е чисто замазване на очите. Като решат турците да пуснат вълната от емигранти да не би да си нередят войската на границата с България и да казват на бежанците 'Йок през Булгаристан не може, имаме споразумение с Тиквоний' Жалко, жалко и ако не беше трагично щеше да е смешно.

Сега и от благодарност като отрежат подкрепата си за ДОСТ - смях в залата

И какво ще е това "двустранно сътрудничество"? Те да ни ги доставят, а ние да ги е..ем и да им ги връщаме?

не мога да проумея защо никой не емигрира в Русия, ама никой. Знаете ли къде са двамата сина на Бокова - в САЩ. Ще кажете - ама тя се подготвя да стане гл.секратар на ООН, та затова. От години е знаела, абе и на шпионаж не могат да стъпят на пръстчето на Русия - нали е завършила Висшия институт по международни отношения в Москва - развъдник на ченгета.

а сега ми кажи два лафа и за бежанците: защо и те не искат да останат в бг-то???

Сигурен ли си, че никой не иска или просто нямаш информация?

кажи като си толкова доволен та и аз да ходя където си ти?

"Приоритет за нашата страна е изпълнението на споразумението за мигрантите, сключено с ЕС и на визовата либерализация. Но докато се стигне до изпълнението на този етап, предлагам......" ========== Ако горното е вярно, излиза, че Борисов излъга нагло и в ефир българските граждани за пореден път. Лицето, което изпълнява функциите на български премиер, посочи, че от началото на годината от България били екстрадирани 25 000 души. Йълдъръм твърди, че не е екстрадиран никой, тъй като споразумението за това все още не се прилага!!!!!!!!!

..."двустранно" сътрудничество по този въпрос... Като сега-Турция да пробутва поне по 200 ислямисти на ден. Само миниране на границата е истинско сътрудничество по този въпрос.

Зависи от споразумението. Има такова между Испания и Мароко, хиляди пъти по-добро от това между Турция и ЕО и им пази границата. По това споразумение срещу заплащане мароканската полиция не доуска прближаването до границата или КППтата на нелегални, а тези които успеят да влезат се връщат в момента в който ги хванат до границата. Също така споразумението между полициите включва работата с терористи и мафии от двете страни. Те обикновено са легални и ако например са испански граждани не могат да бъдат екстрадирани. Но по споразумението мароканската полиция върши доста работа в Испания (например вмъква шпиони, дето си приказват перфектно арабски). Испанската полиция координира (имат опит с баските) и бройка свойте си хора в Мароко и мароканците в Испания. Изобщо са предотвратили хиляди атентати и няма напрежение между мюсулмани и испанци. Можеха да предотвратят и атентата в дискотеката в Париж ако Франция беше обменяла информация.

Мисли за съдържанието на джоба ти или ... за женати !!! Това е ислям !

Това, което очевдино много хора, които подкрепят предаването на този човек от Борисов на Ердоган е, че ВСЪЩНОСТ С ТЕРОРИСТИ И ДИКТАТОРИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ И НЕ СЕ ДОГОВАРЯ СЕРИОЗНО, И НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ДУМАТА ИМ, дори и да е на четири очи, а и публично! Ако някой си мисли че Ердоган, ако иска да изнудва и шантажира ЕС и да разиграва картата с бежанците, надеждите и наколенките на Борисов ще променят мнението и действията му и ще го спрат или да кажем това ще го накара да се въздържи, МНОГО СЕ ЛЪЖЕ И Е ГОЛЯМ НАИВНИК И ИЗОБЩО НЕ Е В ЧАС! И мисля, че за съжаление много скоро всички ще го видите и разберете, много скоро! А на Борисов само някой трябва да му обясни или припомни, че КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ, МАГАРЕТАТА ГО ОТНАСЯТ, и че при война неутрални държави НЯМА, КОГАТО СА НА ... ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ! Пътят и националния ни интерес е ДА СМЕ С ЕВРОПА И САЩ, и никакви импровизации и опити за надхитряне на дявола и отделни споразумения с Путин или с Ердоган без и през ЕС НЯМА ДА ДОВЕДАТ ДО НИЩО ДОБРО, колкото и прекрасно или добре да звучат или да ги рекламират някои! Единственото, което може да се приеме за някакъв бенефит от това грубо погазване на куп закони и всякакви морални норми е печеленето на малко време, но е голям въпрос дали и как то ще бъде рационално оползотворено от Борисов и правителството, ще видим.

Той е който взема важните решения,отделен въпрос е какъв избор има една недотам силна икономически държава,образованите са на гурбет за постоянно,дори институт в Пловдив давал 50 кинта на този,който му осигури студент,що за държава сме

Ясно е, че нашите изсипаха финансиста на гюлен за да могат да измуфтят нещо подобно на това отделно споразумение. В краткосрочен план е добре за България. Ако трябва и всичките помаци и идилци от Пазарджик да им пратим, но да действа това споразумение. В дългосрочен план, всички знаем какво ни очаква, когато играем по свирката на турците-още 500 години подтисничество. Да използваме времето за укрепване на оградата по границата. Да се направи на два реда с просека помежду. Изграждане на ограда по гръцко и македонско. Военните да се натоварят със строежа, а на тяхно място на границата да се обучат и пратят още гранични полицаи. Да се узаконят доброволческите групи, като им се зачисли по един полицай в групата, отбивка на някои данъци и им се осигурява оборудване.Увеличаване на корпоративният данък с 1% за финансиране на цялата операция.Всичко това (освен оградата по гръцко) може да стане до другото лято. Тогава спокойно може да се покаже на потурците, че номерата им вече няма да минават.

В случая смятам, че трябваше да се скрие зад законите , и после да му мисли какво да решава .

ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ СЪТРУДНИЧЕСТВО С ТУРЦИЯ!БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГЛУПАЦИ /НЕ, ЧЕ НЕ СМЕ/ ТА ДА ПРИЕМЕМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ! УСЕТИХМЕ ТОВА ПРЕДЛАЖЕНИЕ, КОГАТО ЕС МУ ПЛАТИ 4 МИЛИАРДА, ТУРЦИЯ СИ ГИ ПРИБРА И ПУСНА БЕЖАНЦИТЕ В ЕВРОПА, Т.Е. ЕС ПЛАТИ НА ТУРЦИЯ ДА И ДОКАРА БЕЖАНЦИТЕ И СЕГА ИЗНУДВА ЕС. ОТНОВО ЛИ ИСКАМЕ ТУРЦИЯ ДА НИ ИЗНУДВА, ТЕРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЛИ ДА ОТКЪСНЕ ЧАКАМЕ? ПРЕДЛОЖИХА НИ УНГАРИЯ, СЪРБИЯ, ЧЕХИЯ И ДР. ОТ ЕС ДА НИ ПОМОГНАТ С ТЕХНИКА И ЖИВА СИЛА, ДАЖЕ ОРБАН И С ОГРАДА - ЗАЩО НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАМЕ - ТЕ ДА ДОЙДАТ, ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ, ЧЕ ТЕ СА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА НЕ ИДВАТ БЕЖАНЦИ В ЕВРОПА? В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБВЪРЖЕ С НИЩО И ЗА НИЩО С ТУРЦИЯ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО /АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО/ ЩЕ НИ ИЗНУДВАТ В ПОСЛЕДВАЩ ЕТАП И ЩЕ НИ ПОСТАВЯТ НА КОЛЕНЕ, НИЕ ТОВА ЛИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ?

Ама ти не си ли разбрал,че точно това е големият план? Неговото изпълнение се съблюдава от Вашингтон и целта е на Балканите да се възвърне статуквото отпреди Руско-Турската освободителна война от 1878-79 год. Който досега не го е видял това,си е за негова сметка. ВСИЧКО в политиката е насочено в тази насока. И включително поставянето в България на специално "подготвени за целта" ръководители.

Много са хитри турците , все искат да е на тяхното . Няма таковяа нещо !!! Ние ще си гледаме само нашите интереси !!! България трябва да е като Унгария . Ердоган разпали войната в Сирия , за да гони свои интереси . Той е коварен . Да не забравят нашите политици това !

Боко и компания по добре да се запознаят с историята от 14ти век. Слагането пред турците, разчитайки че ще ти се размине, е безумна глупост. Това ги прави още по нагли. Само слепците не виждат намесата във вътрршните ни дела на турските служби и ооддържката на един куп ислямистки организации, барабар с мюфтийството. Да се договаряш с турци е признак на слабоумие.

До всички човечета и получовечета на които европейските норми и закони са им по-скъпи от България - бягайте си в Европата докато можете! Нас ни чака война. Може би не с Турция като държава, но с ислямистки банди идващи от Турция. Ако не смятате да браните родината и да живеете в скотски условия, вървете си. По-лесно ще е за всички ни ако ви няма.

Семит идва от semi - полу

С цигани дослук не става !

работата стана ясна, гнусната милиционерска кочина е вече потурчена, добре че емигрирах още отдавна и няма да ми се наложи да гледам агонията от близо

Бай Ганьо открай време си живее с мисълта, че правилата са създадени, за да пречат. Затова е хубаво, ако имаш възможност, да не ги спазваш, нека другите да ги спазват. Един от българските герои е Андрешко. Сега извършената постъпка от Бойко е в стил Андрешко, да прескочим правилата. Затова западни политици, примерно Меркел се възприемат по един начин от германските избиратели и по друг от българските. При това не само във форума, дори наши политолози, политици, че дори и бивш конституционен съдия не може да надскочи себе си, бай ганьовщината е в кръвта.

случая бююк е позор за българия.как може да се експулсира човек без съдебно решение?!спомнете си и ако се сетите за него ще видите какво ще му се случи ако изобщо остане жив.

Малка поправка, не без съдебно решение, а противно на влязлото в сила съдебно решение!

Човекът е хванат с изтекъл срок на документите за самоличност, ако така те набарат в САЩ или Европа, какво си мислиш шъ направят...., например любимите ви мигранти, те как трябва да се връщат според повечето лайкучки тука без даже да се проверят, шут в гъза и обратно.... ама нали ни плащат да плюем само, та плюй си станко....

Няма нужда да мисля, аз познавам много българи (и други), някои от които мои приятели, ЧИЙТО ВИЗИ СА ИЗТЕКЛИ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, например преди 10 години тук, в Америка, и продължават да работят и да са в процес на уреждане на документите. Така че като не си наясно, не позлвай точно този и такива примери.

ПЛАТОН МИ Е СКЪП, НО ИСТИНАТА МИ Е ПО СКЪПА. Приятелството с Турция ни е скъпо, но спазването на закона ми е по скъпо. Приятен ден.

ДЪРЖАВА БЕЗ АРМИЯ НЕ И ОСТАВА НИЩО ДРУГО ОСВЕН НА КОЛЕНЕ ДА ЛИЖЕ ГЪЗА НА ВСИЧКИ

Много примери мога да ти дам за достойни държави без армии. Ето ти два - Люксембург и Естония!

Пропусната е Исландия. Но е пропуснат и простият факт, че всичките те НЕ ГРАНИЧАТ с Турция или друга ислямска страна!

Крум Страшни и Симеон Велики ряпа да ядат пред Тиквата...

"Добре свършена работа" - в кое правителство беше министърът-предател Николай Младенов - директно докладвал на чужда държава? В правителство Боко-1.

Toй, може и да си мисли, че посоченият от него, ще бъде новият кандидат за президент от герб, бре??!! ;))

Морски вълк, това е Ердоган!

Aко, бях на боцето, щях да извъртя един голям алъш-вериш с Eрдоганя!!;)) щях, да му направя предложение, на което, отговорът не може да бъде Hе, а само, да!! Eто я, и сделката: Eрдогане, ти ми връщаш, оня твоят "читак", който уби двамата наши мотористи край Cофия и избяга, a Aз, ти давам тази рязана бургия бююк!!;)) A кажете ми, не ставам ли, за министър председател??? ;)))) хахаха..;)

хубаво говориш ами мислиш ли преди това:на каква база ще стане алъш вериша ако убиеца на мотористи не е в турция?ако този пазарлък излезе наяве рискуваме предсрочни избори като нито ще върнем убиеца а бююк ще го върнем защото турците знаят че е у нас.не е толкова просто.по добре би било да се твърди че не е у нас докато убиеца не се върне в българия.по неприятното е че турция държи в шах цяла европа с тези бежанци и очевидно разполага със средства за натиск и срещу българия.лесно се пъчат гърди ама нали разбирате какво ще стане ако ако през разградената граница плъзнат стотици хиляди емигранти?дори да преминат съседните държяви вече ги връщат там където са минали за първи път като отбират здравите и що годе можещи нещо като ни връщат боклука които за нищо не става.така че по полека.

И името му е ... Реджеб Таип Ердоган!

Браво на Борисов! Единственият управлявал през последните 26 години, който е направил нещо за страната, не само за себе си. Това, че строи пътища и благоустройва е важно. Всички други политици на прехода само крадяха и прислужваха на Мафията да краде.

Казвах ли ви на времето, колко много пъти през годините ви писах, че това "АЗ", "АЗ, "АЗ" при Борисов през годините, че той винаги и навсякъде е най-голоемият, най-умният, най-великият експерт по всичко, че той назначава президентите - Плевенлиев и т.н., че ТОЙ ПОДСЛУШВА С ЦЕЦО ХОЛЯМОТО УХО ВСИЧКИ И ВСИЧКО, че той и магаре да подере за президент, хората ще го изберат, че той избира и главния прокурор, и шефа на БНБ и КГ+ФН, че ТОЙ прави магистрали и пътища, и метрото, че ТОЙ дава пенсиите, че ТОЙ назначВА ВСИЧКИ НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ В МВР И СЛУЖБИТЕ, ЧЕ ТОЙ, ТОЙ , ТОЙ...писах ли десетки пъти, и то още преди години, когато ГЕРБ се създаваше, че Борисов НЕ Е АВТЕНТИЧЕН, че играе отредена му от други роля, и че това НА МОМЕНТИ МНОГО МУ ЛИЧИ, НАПРАВО СЕ НАБИВА НА ОЧИ, че не е само и единствено поради огромното му и очевадно патологично его и простотушност до простотия, ТЕ БЯХА МНОГО УПОРИТО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО НАСЪРЧАВАНИ И КУЛТИВИРАНИ ОТ КУКЛОВОДИТЕ МУ ОТ ГЕНЕРАЛСКОТО ДВИЖЕНИЕ, които може и да са всякакви, НО НЕ СА ИДИОТИ И СА СПЕЦИАЛИЗИРАЛИ ТОЧНО В ТОВА - затова са го подбрали него, и го налсираха в политиката, и му назначиха Цецо даму свърши черната работа, защото нашият е "Елате ме вижте" - дайте му камери, микрофони, девойки, внимание и манджа! Всичко е толкова ясно и тъжно, така си е нарисувано, защото тези в крайна сметка, с всичките им претенции и огрона власт, която си пртисвоиха, НО НЕ СМЕЯТ ДИРЕКТНО ДА ИПРАЖНЯВАТ, заради точно тези и такива ситуации И ОТОГОВРНОСТИТЕ, и при всички огромни пари, ресурси и активи, които откраднаха и си псисвоиха от българите и България, а и от европейските пари, В КРАЯ НА КРАИЩАТА СЕ ОКАЗАХА НАИСТИНА МНОГО ГОЛЕМИ И ПРОЗРАЧНИ ПРИМИТИВИ! Както между прочем и господарите им, които им дърпат каишките в сюблимните моменти, ТОВА Е!

Борисов е реалист. Само реалист може да предприема ефективни мерки и да върши работа. Фанатиците, в една или друга посока, могат да докарват само катастрофи.

Такива хора губят връзка с реалността и са опасни, рано или късно се провалят. Какво си е казал сега Борисов. Ето една хипотеза. "Съдът отказва екстрадиция. Обаче утре Ердоган като изпроводи бежанците към България, кой ще ходи да пази границата! А като ранят десетина и недай си боже ако убият двама - трима бежанци, целият свят срещу съда ли ще гракне! Я дайте да го разкараме, вижте там тихомълком да им го предадем. Сега е много важно да не си разваляме достлука с Турция. Ердоган трябва да има специално отношение към нас, да не ни слага в кюпа с другите страни от ЕС!" Това е безпринципното мислене на Бай Ганя и то е пагубно. Затова хората мерят с един аршин гърците, унгарците, чехите, поляците, сърбите, хърватите, а с друг аршин българите!

Причината за това мислене е мегаломанията. Бойко си е повярвал, че след като народа е избрал него, той може по-добре да прецени кое е по-доброто за българския народ от един съдия. Да спечели изборите съдията и той да понесе отговорността! Видяхте справедливостта на българския съд: При спечелено дело за клевета Бойко да плаща 30 хил. лв., а клеветника - 2 хиляди. Справедливо ли е това! Това е мисленето на бойко, за съжаление. През ум не му минава, че съда се е произнесъл според представеното му законодателство от колегите на Бойко!

Логиката на Ганьо и ганьовците е НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, АКО НЕ МЕ ХВАНАТ! Не е хубаво мен да ме краде някой, но ако аз мога да открадна или се добера до позиция да мога да крада, и то колкото се може повече, ОТ ТОВА ПО-ХУБАВО НЯМА! Ако с мен постъпят зле - това е лошо, но всичко, което аз правя, дори и когато постъпвам така към друг или другите, както аз НЕ ИСКАМ И НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ С МЕН ДА ПОСТЪПЯТ ИЛИ ДА СЕ ОТНЕСАТ, това СИ Е НАПЪЛНО О'К! Спомняте ли си как Борисов победоносно и навсякъде публично се хвалеше, че си подслушвал министрите, ей така, ПРЕВАНТИВНО (в първото му правителство), ТОЕСТ ... НЕЗАКОННО!!! С Цело Голямото Ухо, който му пригласяше, и Цацата, главният прокурор, който Борисов си избра и много го хвалеше на времето какъв велик правист и прокурор бил, дори и когато бе още съдия!!! пак се ослуша и замаза нещата, ДОРИ И ПРИ ЯВНИТЕ И МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕЗАКОННИ ПОДСЛУШВАНИЯ, И ДОРИ И ПРИ НА ПРАКТИКА САМОПРИЗНАНИЕТО НА ПОДСЛУШВАЛИЯ(ТЕ) НЕЗАКОННО! И се сетете след това КАК ПЛАЧЕШЕ И СЕ ВЪЗМУЩАВАШЕ, И ТО СЪВСЕМ ИСКРЕННО, ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СЪЩИЯТ ЧОВЕК, БОРСИВО, КОГАТО ИЗТЕКОХА ЗАПИСИ ОТ ГЛУПОСТИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ ПРИ РАЗГОВОРА МУ С КОКИНОВ И ОНЗИ, ЗЕМЕДЕЛСКИЯ МИНИСТЪР И НЕГОВ АВЕР, КОЙТО БЕ РАЗССЕДВАН И БОРИСОВ ЯВНО БЕ ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ ДА "ГО ОПРАВИ". Както бе "оправи" и Мишо Бирата по молба на спонсорираното от него Гоце... Абе тя мамата си трака с тия в България!

"Турция ще ни го начука с мигрантите" Оправихме заглавието :) Защо ги наричат "мигранти" ? Не виждам сценарий в който те ще се върнат по родните си места......

Тъпия милиционер е свикнал някой да му дава заповеди какво да прави и сега в тази сложна политическа обстановка се ослушва се като циганин в небрано лозе, турците ще ни тъпчат с мигранти докато заприличаме на палестински лагер, Ливан беше унищожен по този начин. Турция никога няма да попречи на ислямизирането на Европа.

Най добре да се опази интереса на България и мирното съжителство. Кой крив, кой прав зависи от кой какви интереси има. И вие, които при размирици се размислете за вишите близки и keep calm

Бочко , слагай феса! Аз си мислех, че изпълняваш заповеди единствено от Брюксел и Вашингтон, а се оказа, че си слуга на трима господари ! Ами ако тези господари се скарат, ние к'во праим ? Ша ядем бой и от тримата?

Целта оправдава средствата.

Шило

Битият бит, ..... .....! Ще го отнесе директора на миграцията. Че има сделка , има, ама каква ни е далаверата от нея и струваше ли си погазването ня закона.

Напълно логична и съобразена със ситуацията постъпка на Б.Борисов!" Всяка коза за свой крак"- гласи народната ни поговорка.За тези,които не са съгласни с нея, предлагам да си припомнят случая със Сергей Антонов,който пред очите на цяла Европа беше принесен в жертва и никой не се застъпи за правата му.Олтарът беше скалъпената от ЦРУ лъжа,която се дописваше постоянно.Така,че нищо ново.Тук Залогът е

И на кой крак е нашата коза, че не се сещам? Май виси на въженца във въздуха и се движи по воля на тези, които дърпат въженцата. Накратко ги наричат кукловоди, в скучая козоводи.

Вие комунистите смятате, че България е същата като от преди 26 години. Не, че нямате основания да мислите така, след като отявлен живковист е на кормилото на държавното управление, но все пак нещата са различни. Студентските и граждански вълниния през 1990 и 1997 и след това определиха пътя на страната в Европейския съюз. Освен нашето национално законодателство, действа и това на Евросъюза, на свободния и прогресивен свят. Свят в който нашите деца отидоха да учат, да работят, а повечето от българските пенсионери да си правят 3 или 5 дневни разходки в Испания и Италия. Свят където повечето бългаи си пият кафето в Кавала и Солун за уикенда. Този свят е наш, а не света на Ердоган и Борисов.

Е така се промиват мозъци.Браво!!!Пенсионерите си пили кафето в Испания???!!! Глей ти глей ти.И кои са тези пенсионери??? Разни реститутки и родители на "бизнесмени" - крадци????? А?????

Шило

Хахахаха, добра ирония.

Значи връщането на Бююк не е законно, това се потвърждава категорично от недомлъвките на боко!!! Значи е било изтъргувано!!! Дори и да докажат, че връщането е незаконно, турция няма да ни го върне, край!!! Просто пратиха човека на почти сигурна смърт, или най-малкото на нечовешки изтезания, а може би точно на човешки, защото само човекът измъчва други живи същества!!! След тези действия между турския и нашия премиери, съм сигурен, че е имало сделка и дано да е за добро на България!!! Имаме един пример от преди сто и няколко години - Стамболов успява да поддържа добри взаимоотношения с Османската империя и успява да прокара много благини за Българите, останали под турско.

Естествено, че връщането на турчина не е законно! Защо мислите, доста юристи в България го заявихме това ясно и безапелационно! Нарушени са конституцията на България и 5 члена от 3 български закона, за да се угоди на ердухан- ТОВА е истинската причина за негодуванието! Не ме засяга с какви убеждения е бил турчина- България НЯМА ПРАВО ПО ЗАКОН И ПО КОНСТИТУЦИЯ да екстрадира чужденец в държава, в която без съдебен процес ще го осъдят на смърт или ще го мъчат! такива са българските и ЕС закони! И заради един ислямист, нашите продажни политици ГИ ПОТЪПКАХА, САМИ ПЛЮХА ВЪРХУ ДЪРЖАВНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ И ВЪРХУ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ!

Всичко които си мислят че това което каже съда е законно са пълни наивници. Съда се върти както му е изгодно и законноста им е последна грижа.

Сигурно не е 100% законно, ма нека мюсолманите се разправят помежду си както Аллах им повелява-сиреч-рязане на глави! Щом няма законно основание да е БГ вече, защо да си разваляме отношенията с комшиите зарад един турчин?!?

Да живее хеви метълът и християнството!!!

Az o4asdtvuvam vav Heavy-Mettal orkestarad na Onivirsitetat Barabaniska sam (Premier i Ludwig imam) i zabivame Black Sabbath, ZZTOP, Metalika, Slayer..etc.....

ERdogan e edin makanten impuzanten mashkar..... Izla4va sexsabillitet.

А пък аз преди месец пуснах предложение за анкета в дир.тр със следното питане: "Желаете ли ограда по цялата граница с Турция?" И си чааакам... Айде бе, бай Догане!

Оказва се че Бг няма право да се споразумява с никого, докато кукловодите от Европа не одобрят. А ако посмее, то местните стражеви кучета и пазители на демокрацията ще изприпкат да им докладват.

България е част от Европейския съюз!Този съюз има договор с Турция и той трябва да се изпълнява!Всякакви волни програми на ББ със султана са опасни и вредни за България...

Чакай ти на Европейския съюз. Друго освен квоти няма да дочакаш.

Европейския съюз е финансирал толкова много неща в България ,че подобни коментари като твоя ,са смешни и жалки!От ердоган и путин ли да чакаме нещо?От двете държави лъха на смърт и кръв...

Благодарение на Евросъюза и неговите фондове се лекуваш със свръхмодера апаратура, караш по магистрали, пътуваш навсякъде където пожелаеш, изградиха се пречиствателни станции и какво ли още не. Само селския манталитет не се променя лесно.

Да но България не е поканила мигрантите Меркел ги покани а сега ще ни ги натресат на нас 500 000 от тях понеже били влезнали от тук.

Ти вярваш ли на лъжите на ББ,аз не вярвам!Не вярвам и на това което бръщолевят МВР шефовете и ДАНС по случая с Бююк...Такова осиране .а после мазане ,сплескване и забатачване все по дълбоко в тез лайна !Ако в таз държава нормалните ,средно интелигентни хора бяха мнозинство,ББ вече щеше да е подал оставка...Както щеше да го направи всеки друг премиер в нормална европейска държава.Но не би...

3. Умишлено се стремят да внушават на всички българи, че България Е ДЛЪЖНА да изпълнява всякаква прищявка на ердухан, иначе намекват, че той щял да пусне нелегалните имигранти да стъпчат България. Ми нека пробва , мустака- да видим как ще зареват всички, когато започне да се стреля на месо откъм българската държавна граница!

Правилно, само прищевките наМеркел за от значение. То не е слугинаж, то е свобода.

Пак питам в качеството си на етническа българка и български данъкоплатец- защо България трябва да изпълнява всяка прищявка на ердухан, да суспендира действието на българските закони на бг. територия и да срива сама националният си суверенитет, щото някакъв ислямист- президента на турция- така искал? Няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво иска ердухан айряна! Има значение какво казва БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО за политическите гонение и за лицата , бягащи от държавите си заради ДОКАЗАНИ политически гонения!

Моите изводи от коментарите под тази статия са: 1. Турците в България и дост и дпс масово са ердоганисти. Те се опитват всячески да се преструват на българи и да ни убеждават, че нищо страшно не е станало 2. Същите врещят най-много за това България да върне всички гюленисти на турция, не защото ги интересува защитата на интересите на България, а единствено защото ги интересува да служат САМО на ердухан по всякакъв начин. Не случайно се правят на българи и пишат в този форум...

Казах, че турците са коварни . Да не се забравя това !

Турция ни изнудва с мигрантите а престъпните политици не полагат никакви усилия да охраняват ефективно границата при положение че имат на разположение повече от 100 000 милиционери(вътрешни войски) плюс армията която също бездейства