Коментари - Турция спря временно трафика през ГКПП ”Капитан Андреево” | dnes.dir.bg
назад

Турция спря временно трафика през ГКПП ”Капитан Андреево”

Преустановено е пропускането на моторни превозни средства през ГКПП „Капитан Андреево”.

Обратно в новината

Коментари - Турция спря временно трафика през ГКПП ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да затваряме и ние нашата, който иска да ходи в туркия, да го направи с покъщнината си и да си остави българските документи!

Ех, 2 часа при турците има проблем, направихте го на новина. А ежедневната мърлявост на собствените ви митничари защо не ви вади завистливите оченца, ганъо?

Всички турски митничари на Кап.Андреево се оказаха гюленисти и са арестувани.

Там почти всеки ден има стачки ..обвинявате гърците -пък лижете задника на рязаните..още тъгувате по така нареченото ПРИСЪСТВИЕ.

Пречат на бежанците в обратна посока...

Много пада нивото в този форум.Нека пишем разбираемо,на кирилица. Не разбирам турски,може ли да се общува на български,за да разбираме всички за какво става въпрос?Не забравяйте,че всички сме хомо сапиенс.След това сме българи , турци и при.

O zaman oldu, труден език е, все още трудно разбирам братята!

българите не сте хомо сапиенс,вие сте''sus scrofa domesicus'',''sus barbatus'',sus bucculentus''

Ние не сме хора,а вие какви хора сте.Човешкият живот и жената я нямате за нищо.Отнемате живота на човек без да се замисляте,е това добри хора ли сте.Ако се върнем в миналото,косата ми се изправя от зверствата който сте причинявали на България,Гърция,Македония,

Лято, спаружени топки и турско-българска граница. Какво да очаква туриста? Що се отнася до икономиката - само на Турция страда, ние я продадохме нашата. Това е превантивно решение 101. Комшиите и те са с имперски амбиции, обаче кюргалите им идват в повечко на битер Роми-те.

"По изключение се допуска влизане на МПС в Република Турция ако пътуващите в тях се съгласят да бъдат надупени."

БГ Министерството на Външните Работи е в ШОК .За да не дразни Ердоган не излиза с Инструкции за пътуване на БГ Граждани в Турция . Да си кажем Истината - Всички гледаме ТВ , ограничете пътуването си в тази Държава . Другата седмица Мешарето на Турция ще приеме Закон за Смъртно Наказание с Трибунал на Място . Демек ако имате сандвич със Свинско Месо в Автомобила може да ви Разстреля Полицията на Място с трима свидетели .

Хайде стига глупости ! Няма такива закони ! Даже в Турция. Преувеличавате !

Това желае ердото,да си прави каквото си поиска без правила и норми.Желае да се въне османството.Религия фанатична и невежесто,за да си ги управлява лесно

Домуз пача ярмусум? Яглъ-яглъ, ужким не ядели свинско, пък се освиниха.