Петкова присъства на откриването на 2 рудника в Македония

Българският опит в работата в минерално-суровинния отрасъл ще се пренесе в Македония.

Обратно в новината

Коментари - Петкова присъства на откриването на 2 рудника в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България ''отесня'' на герберасите та тръгнаха в Македония да им откриват рудниците:)))))

мисля че вътрешно си гербер и искаш да покажеш на всички колко обичаш бойко според мен, греша ли?

Що не дойде на закриването на мина"Черно море" в Бургас и други из България?

Дано нещата да са изчистени от грозна корупция и да се спазват стандартите за опазване на околната среда! Искам политиците и шефовете на компанията да не ни разочароват и излагат. Иначе, приветствам! А и повечето хора в Македония - също. Те са толкова здухани и някак си таят надежда, че България е добра. Дано нещата да се вършат за взаимна изгода, открито и законно! Кой, ако не ние?! Заедно!

Българският опит е, рязане и издаване за скрап, ако имате нужда от съвет и помощ не го търсете от Български управници и Български "бизнесмени"!!!

Много е странно защо си мислите, че ако отрасли в икономиката са държавни, а не на частен инвеститор, държавата ще просперира и Вие ще получавате кеш, и държавата ще просперира, и всички ще живееме доволни, богати и БЕЗКРАЙНО щастливи до края на живота си. Аааа забравих - Ше построим комунизЪмъ и всичко Ше е безплатно и никой нЕма да работи щото петилетките Ше са преизпълнени за 100 години напред!!!

що си мислиш, че ако отрасли в икономиката са частни, това е капитализъм? Капитализмът и комунизмът са отживелица от миналия век.

Ха, и ние колонизираме вече! А така, ама си искаме нашите златни и медни находища в наши ръце! Пък чуждестрани нека да колонизираме колкото повече се може!

Ако знаете колко бедни са тези рудници ... Изтласкват ни на най-бедните пазари. Защо не му дадат на Минстрой Челопеч, че поне да остава печалбата в България, а не да я изнасят канадците ...

"а периода от началото на 2013-та година до средата на 2016-та групата на Минстрой е внесла в България повече от 1,5 млн. лева под формата на концесионни плащания." - къде виждате разлика с "канадците"? С интерес ще търся да разбера колко ще плащат в Македония, сигурно бая повече!

Добре .... Обаче много по-изгодно за България е да си върне собственоста върху златото и водата . Или най-малкото да се предоговорят условията , които и де юре и де факто са пладнешки обир . Същото касае и Българскитв Марици 1-3 ! Губим милиарди , вместо да си живеем прекрасно с богатствата на нашата красива Родина . Заради шепа комисионери , алчни безродници с интелект на едноклетъчни .... Които всички знаем поименно и с егн :)))) Да не ги бавим повече , да сбъднем най-големите им кошмари ! Със здраве :)))

Наздаве!

Бъдете по-конкретен!

Кога ще бъдат открити урановите находища каторги на позитано,драгалевци и врабча,с нужните щалаг лагери за обитателите им и айнзанц групите за охрана,,герб- тотенкомпф,,?

Дори Македония отваря рудници, ние от 25 години само затваряме

Затваряме, защото се изчерпват. И в Германия е така, и в Англия. Там пък още преди десетилетия всичко е иззето и затворено. Неизчерпани в България затворихме само урановите рудници. 47000 тона метал останаха под земята, за милиарди. Дойдоха американците и с бетон ги заляха, никой да не може да влезе. Уж да направят мръсно на руснаците, пък те на нас ни направиха мръсно. Нищо, рудите са си там. Някой ден ще им дойде ред да се извадят.

Моите съболезнования към братята македонци ! Щом ще пренасяме бг опит в менажирането на рудници........

Много голям опит имаме в управлението на рудниците и много добри мениджери. И инженери. Ама собствениците са други. Нашите български специалисти работят, други прибират печалбата. Даже не идват на място да видят. Направо си получават печалбата в Лондон. Сериозно говоря, не преувеличавам !

Вий по-добре кажете, чия концесия е Дънди Прешъс Металс и що имат само на Балканите? Дънди Прешъс да не са случайно КГБ Прешъс?

Регистрация на фондовата борса в Торонто: Символ на котировката на обикновени акции: DPM Символ на варантите: DPM.WT.A