Световната банка и МВФ похвалиха България

България получава високи оценки от Световната банка и МВФ за фискалната си политика и ускорения икономически растеж през последната година и половина.

Обратно в новината

Коментари - Световната банка и МВФ похвалиха България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи положението е много зле..

От Световната банка и МВФ да споменават нещо за демографската катастрофа и за това, че Българската нация е тласкана към тотално унищожение? Някой да споменава нещо за факта, че голяма част от пенсионерите в България получават месечна пенсия в размер на 161 лв. = 82 евро? От Световната банка и МВФ със сигурност са наясно, че в България се извършва геноцид! Дали това, че поощряват политиците ни не ги прави съучастници в геноцида?

Естествено, че тези 3% ръст на икономиката не се усещат - парите ще бъдат изхарчени, за да се платят тъпоумните сделки за руските реактори и другите фараонски проекти... Гарантирано от герп.

... да не забравяме и КТБ ...

Пазете се от лихварската пасмина - това са подли и гадни същества - не им се дръзвайте на сладките приказки за лапни шарани.

Нали взехме милиарди заеми, как няма да ни хвалят.Има да връщаме до 9 то коляно пари.Ще ния хвалят не ами и песен ще ни пеят, като сме прости и продажни.

Мен и 99,9 процента от българското население тия "похвали" хич не ме греят. Още повече, че съм абсолютно наясно как се натъмъвява икономически растеж... Няколко продажни статистици и ей ти на "икономически пастеж".

Браво, браво... гладно, но похвалени... чувстваме се заситени от простотия и глупости в управлението!!!

Цялата история съшита с бели конци. Накрая се оказа, че оценката била на базата на какво се чувало от България... е при такива гласовити лъжи като Боко Тиквовите, какво може да се чуе? И кой ни дава оценките - тези които ни набутват със скъпи заеми, крадливи концесии и разрушителни "реформи". Е познайте като някого го хвалят такива, какво е сътворил той!?

Как няма СБ и МВФ да хвалят България. Те харесват наивните, тези които могат да скубят, както си искат. Едва ли има по-наивни и некомпетентни финансисти и икономисти от българските в цяла Европа!

Цялата световна история се е крепяла с лъжи!А днес лъжите стават все по-нагли!чисто платена и изкривена констатация!направо да идват да живеят в България.Позор!

А защо ли мнозинството българи имат обратно мнение???Явно драгливите и алчните се подкрепят до последно защото мерака за власт рекет и крадене ги събира под общ знаменател

на празник 1/7 от софиянци отиват в Гърция или Турция на почивка. Терминал 2 е пълен с занимаващи-престигащи... магазините пълни с народ...

Абе само чувам че ни хвалят от тук от там....ама до сега не съм видял официален документ за това. Прилича ми на: един приятел чул от съседа на майка му, че на баба му племенника видял истинска летящя чиния.

ни хвалят , тия идиоти - за това , че : 1,Сме НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА (дори албанците имат по-висок жизнен стандарт от нас) 2,За това , че получаваме най-ниските работни заплати 3,Затова , че цари абсолютно беззаконие и разни монополисти си "развяват байрака" и правят каквото си поискат в България (Топлофикация например) 4,Че имаме най- корумпираната и безнаказана администрация , а да не говорим за управлението на държавата. И накрая но не на последно място , че имаме един полуграмотен "нарцис" за Премиер министър .

гноясалите да смърдят.

Румъния и Сърбия в които няма Валутен Борд, и съответно МВФ, и СБ не участват в управлението им са далеч пред България. А в Сърбия допреди 15 години се водеха и военни действия, но това не им пречи сега да са по-добре от нас!

по време на войната бяха по добре от нас .

"Геноцидът върви по план".Това ли е похвалата от евреите?

Драги ни Пинокиовци, от Световната банка и МВФ, от каквото и дърво да сте издялани, няма да ни стигнат световните гори за носовете ви!

Световната банка и МВФ ни гъделичкат с голямата баданарка! От гробарите по-убаво нема! "ускорения икономически растеж през последната година и половина." ами, де го? Къде е паричното изражение на икономическия расреж?! Доколкото се вижда получаваме само милиарди заеми, които Боко като фърли обиден устафкътъ, прехвърля автоматично на следващия тиквун, който пък да ги погаси и да си открадне, тегли още толкова и така без край! Виновни нема, електоратът плаща

"Американската компания "Maple Leaf Farms" започва да отглежда патици в България"!! Бат Боцко вече не смее и патки да пасе без помоща на американските си колеги, които много го уважават, възхваляват и му се възхищяват и пр. и пр.

От населението на о. Диего Гарсия също нямат оплаквания. А наскоро и до афганистанците достигнаха окуражителни констатации за настоящето (съвсем обективни разбира се и от авторитетни източници), като и ведри, окуражителни новини за бъдещето. При това се подразбираха решителните намерения само тези които досега са помагали да продължат да помагат и съдействат, без допускането на каквито и да било други непланови взаимодействия на местните.

чИСТА ИСТИНА - ДАЖЕ ЛЪЖИТЕ ИМ!...

когато от световната банда те хвалят - това е лош атестат! или казано по по-друг начин - когато от световната банда на новия болшевишки безпорядък те хвалят, то бъди сигурен, че Народът - Гласът Божии те хули, при това по-справедливо и неманипулативно!

"От България се чуват много добри новини в последно време." Как покрихме разход на алчните Ви колеги за 3,7 милиарда и изтеглихме кредит за 16 милиарда?!?

ясно, буферна зона на Европа с огромни заеми

"Много съм впечатлен от прогреса на страната ви спрямо състоянието й преди две години. България е една от държавите с най-добри макроикономически показатели в Източна Европа. Увеличаващият се икономически растеж, намаляващата безработица и подобряването на бюджетната позиция са впечатляващи"... Това - в графата "СЛАДКИ ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ"!

Такива са фактите, пич. Ак оне ти харесват, прав ти път към Русия и Северна Корея. Ако пък искаш да живееш добре, остани още няколко години в България и се моли БСП да остане извън властта за това време - ще започнеш да усещаш това, което се трупа сега. Така е в макриокономиката. Има ли натрупване, ако не спира, се усеща от хората след няколко години. Но не може да искаш днес да си добре, акто до преди 2 години БСП къртеше основите на иконоиката и реставрираще комунизма - последното го казаха на Станишев и от трибуната на ЕС, официално. Отделно си бе и мое лично мнение, и мнение на поне милион просперативни българи. Останалото е късогледо стадо, както знаем. А избирателите на БСП и ДПС са най-неуките и най-бедните в България поради това! Ехе! ГЕРБ подобрява странта. БСП генерира кризи при всяко свое управление до сега. Стигала е до 1000% инфлация при Виденов! Пич, няма друга партия, която да е правила икономически спад в България, освен БСП! Майтап няма, така е.

Правилно си разбрал Истината за БСП и ДПС, НО!!! Пишеш: "ГЕРБ подобрява странта." Това показва, че или си заблуден, или умишлено пробваш да заблудиш някого. Ако е първото ми предположение, от мен да знаеш, че ГЕРБ е утайката на утайката на БКП. Още! Нямам представа какво е да си член на някаква партия, защото нямам развито стадно чувство. Обаче имам достатъчно наблюдения и на тяхна база смело и справедливо ти обявявам преценката си. А тя е, че по-неуки в България от избирателите на ГЕРБ няма. И по-залюснати също. Колкото до бедността, в България поне две трети от населението е на прага на оцеляването. Статистиката го твърди, без да уточнява кои са от БСП, кои са от ГЕРБ и пр. Ако е второто ми предположение, нямам желание да коментирам. Само ще ти задам един въпрос: Ти съвест имаш ли?

Как няма да ни хвалят - вземаме държавно - гарантирани кредити, редовно плащаме луди лихви, после пак нови кредити, пак щури лихви и полека лека държавата се стопява като майски сняг, нацията изчезва, а на нейно място ще се настанят главорезите от ИДИЛ, освобождавайки сирийският газ, нефт и територия за американските бандити.

Значи сме пред закриване. Почнат ли да я хвалят някоя държава или мега корпорация и ... буф! Ведната трябва да вземем някакви мерки, които да ни докарат поне малко мъмрене от СБ!

Pesh0

А за САЩ , какво казват МВФ , кога ще постигнат балансиран Бюджет ?

Дядо ми така хвалеше за Коледа прасетата седмица преди да им тегли ножа.

Се едно овчарят да похвали агнето , че му дало две кожи.

Щом еврейски мафиоти те хвалят значи се готвят да ти теглят ножа!

Щом тия ни фалят , значи е много зле работата.

Охо, сега предизборно ще хвалят дойните си крави, че без тях загиват.

Когато те хвалят от МВФ и Световната банка, трябва винаги да ти светва лампичката, но на нашите всички лампи са им изгасени ! А соросоидите ще наддадат вой видите ли как сме се "оправяли" а тия дето ги хвалят да отидат и да питат дедо и баба от с.Уйно как са добре ли са ?

Светна ми лампичката. Сетих се как беше при Гнойната коалиция и какво облекчение беше като се разкараха.

Човече, просто тази вечер нямам настроение да пиша, иначе ще те направя на -Митко потника.....:-))))))) !!!!!

Вместо да скрият и зарият тази още по- заробваща новина, ходят и се кланят и се хвалят и им пълнат джобовете, за да опразват наште и да убиват българите още по- ефективно. И от мъртвите да събират данъци- те това се казва ефективност. Абе що не ги зестигне и засипе Ураганът поне тази там дружинка- едни по- малко за...съдене, бихте си помислили, не, направо за друго, че у нас няма съд за такива......

Sm3hurk0

За да те заробят с усмивка, че ти кажат, че си велик..... еди кво си... А после сваляне на кожи и на новородени и не заченати. И плащане на заемите до следващото хилядолетие... нещо като в Гърция.

Браво. Само дето забравиха да кажат, че със средна заплата живееш като беден подивял скот.

това означава ча българите или по точно власте караде пари и даже не знае колко краде ! пО ТОЗИ НАЧИН ГИ ДЪРЪТ НА ВЪДЕЦАТА -И КОГАТО ТРЯБВА ЩЕ ПУСНАТ НА МАИНАТА СИ А ПОКОЛЕНИЯТА ЩЕ ПЛАЩАТ ! КАТО В БИБЛИЯТА ОЩЕ НЕ СЕ РОДИЛ И СИ ГРЕШЕН А ТУКА СИ ДЛЪЖЕН ПАРИ!!! ИЛИ СИ ВАСАЛ ПРЛСТО КАЗАНО ЗАВИНАГИ ! А ВСИЧЕКО Е ОТ ПРОСТОТИЯ

В Москва може и това да означава, но аз си гледам тик как е. Градът разцъфтява, заплатите се вдигат, безработицата намалява.

и нито един нов завод или фабрика -страна която няма пазар на своите стоки е обречена! а б-я сепазар за всички от ЕС!!!

Хората казаха! Последните одина и половина! Чухте ли добре,Орешарки? Каква оставка,за да дойдете пак да ни загробите ли,бре,смешници червени! Тъкмо дръпнем напред и дойдат гладните шумкари и обозгат всичко! Н А Р О Д Е !

А тъй, а тъй....докато теглим заеми от МВФ не само ще ни хвалят, ами и локум ще пращат. Да има и за простите тролове като тебе.

ГЕРБ тегли 3, оставя 5! Да, това е балансът от кредитната политиак на ГЕРБ точно днес. Останалите милиарди то 16-те са, за да удължи кредитите, теглени от БСП. И тях ще платим, само БСП да се махне от властта. За няколко години ще ги изплатим и ще забравим, ако ги няма идиотите.

да се чете "провалиха"!

Къв литератор си ти,бе,пръдльо червен,тролски!