Плевнелиев: Нужен е енергиен пазар в Югоизточна Европа

България и Словакия работят за общ подход в енергийния сектор. Президентът ни отново се обяви за създаването на регионален енергиен пазар в Югоизточна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Нужен е енергиен пазар в Югоизточна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪДЕТЕ МАЛКО ПО- МИЛОСТИВИ КЪМ ТОЯ ИДИОТ! КОЛКОТО ПО- МАЛКО ГО ПОКАЗВАТЕ,ТОЛКОВА ПО-МАЛО ХОРА ЩЕ ГО БЛАГОСЛАВЯТ?????

Нужно ти е повече да не се вясваш в публичното пространство ,смешко!

Според мен е нужно да ни обясниш за офшорните си фирми и вилата на Халкидики и на нашето море на брага в натура 2000 , как се случиха??? След като нямаш никаква история в стопанската дейност !!! Това ,че си карал работници с някакъв бус до Германия да работят нищо не значи .... или ако значи тия с автобусите или влаковете който също возят хора до там трябва да имат дворци ...ама не познавам такива . Също можещ да обясниш как дъщерята и зет и на вицето-ти имат 1 000 000 лв без един ден трудов стаж ??? Да обясниш какъв консомолски секретар си бил !! Да кажеш колко бюлетини напечатахте в Костинброд за да станете президент . Защо си толкова неграмотен и четеш като мисир /кълвеш /едно изречение не можеш да кажеш сам... Също можеш да поясниш къде е това място в това президентство където извират тия пари ...защото ония ГОЦЕ-то преди тебе и той купи на сина му хотел за 7 000 000 лв !! Всички сте за затвора вашата М .... нагла !! ЕНИЧАРИ !!! Трябва да се върне народния съд там да ни обясниш какво е нужно и какво не !!!

Бълвай, бълвай простотии, малко ти остана! Писна ми от твоите,, кибер сигурност" и,, енергийна независимост"! Българите намаляхме с 50 хил. за година, а приемаме турци и сирийци! Ама малко ти остана и ще потънеш в забвение, най-голямото наказание за безличник като теб!

канят го на всяка среща - то може ли сборище в Европа без европейски шут!

КАНЯТ ГО!А гоце само ходеше да пуца редки животни и ни нахлупи г,,тройният шлем'' на руската енергийна мафия!Нали другари?И другата разлика е,че Плевнелиев е уважаван,а от путин всеки се гнуси и не му подава ръка!

Скрий се ,бре! Някой нещо да те пита? Функцията ти е само да разлайваш кучетата.

е педерлиев да замълчи

И каква обща позиция имаш със Словакия бе? Словаците са инициатори на спиране на всички газови проекти. СТИГА СИ РАЗПРЕДЕЛЯЛ НЕЗАВИСИМА РУСКА ГАЗ, чрез разни хъбчета, кранчета и тръбички. УЖАС НАПРАВО

НЕЗАВИСИМА РУСКА ГАЗ. ...ти още малко от лИвов ша са спразниш ва троле.Руската газ ни прави зависими.Затова в Европа където сме и ние вървят планове и се осъществява диверсификация!Няма как цивилизовани люде да се оставят на тъп мильоцинер да ги рекетира.

Е европА от къде взима газ бе?

Много си зле човече. Не БИВА

И от Северна Европа взима.А Румънците не повярваха на руснаците,че, ,няма газ в Румъния''и си разработиха свои находища.Дай Боже и у нас да ае разработят!А за терминалите за втечнен газ да н'ти разправям Мите.И да,Европа използва главно руска газ,но ботокса им продава на изгодни цени.Макар,че с Крим и Украйна се у.ра,а също и с Турският поток.И с какво ли не?!

А на България СПЕШНО и е нужен нов президент

Ах Чехльо,какъв си син на ти на Баща и Майка Комунисти,ама сега се правиш на голямата работа!!!Сложи Вето Чехъл на увеличението на Билета,както слагаш вето,където ти каже Банкяската Тиква пълна със семки във главата!!!

Нямат насита, т.е. иска му се собствен енергиен пазар....

ЕНЕРГИЙНА РЕВОЛЮЦИЯ Е НУЖНА А НЕ ЕНЕРГИЕН ПАЗАР! А ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА НЕ ОТ МИЖИТУРКИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ СЪС ПРОДАЖБИ НА СКЪПА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ДОБИВАНА ОТ БЕЗПЛАТНИТЕ БОЖЕСТВЕНИ ИЗТОЧНИЦИ-СЛЪНЧЕВА И ВЯТЪРНА ЕНЕРГИЯ.ПЕЧАЛБАРИ!

Тоя няма ли да престане да дрънка глупости. Явно е опиянен от собствената си идея за втори мандат.

То пазар да направим , но какво ще продаваме на него?Ами то в България само тъпи управници има , другото се изчерпа!

Има и тъпи тролове дето работят за путин и руската енергийна мафия!Щом искат да плащат прескъпо ток,газ и бензин на руските рекетьорски компании!

Как е цената на токът от ''американските'' Марици ? По евтин ли ти е защото е американски?

Ей тъп цървул, КОЙ поддържа високите цени на тока и бензина - Русия ли ?? КОЙ поддържа монополистичната политика на ЕРД и увеличи цената на тока с 10% преди 18 месеца ?? КОЙ е в основата на картела с горивата и не е ли правителството това което ги крепи и не ги закача, поне до скоро до когато не се появи Марешки за да извика "Царят е гол" ?? Аман от селендури с манталитет на градски тарикати !

НЕ ЗНАМ НА КАКВА ВЪЗРАСТ СТЕ НО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ КОГАТО СССР ПОМАГАШЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА ЕДИН КВТЧАС БЕШЕ ЕДНА СТОТИНКА И ЕДНА ДЕСЕТА ПРЕЗ НОЩТА И 2.2 СТОТИНКИ ДНЕВНА.И ПАК НЕ ДОСТИГАШЕ ЕНЕРГИЯТА ЗАЩОТО ПОТРЕБЛЕНИЕТО БЕШЕ ГОЛЯМО.ИМАШЕ ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА "МИР".

Ами те са си и продажни , така единственият пазар който си имаме е на тъпи управници.Лошата новина , е че ние комай се оказваме по-тъпите в случая.

От ,,Мариците" е съизмерима с цената на, ,братският" руски газ или ,,братската"руска нафта или бензин. Монопола и бъркотията в енергетиката,а и не само там се подържа от руските ДС-е слуги за да грабят!Е! И да плащат на няколко нещастника да хейтват всичко българско и да хвалят кремълският касапин!

Твоята ''любов'''към Кремъл е напълно съизмерима с моята такава към Вашингтон .Всеки със своите основания.

ве!Спор няма!Щом сте са хванали на путин на хорото...

Плевня, що не ни разясниш, как така регионален пазар, като сме (по твои изказвания) за единен европейски пазар. Пък за "свободата" на избор на доставчици на газ си направо патетично - точно като свободата да избираме, кой да ни продава тока. Произвеждат го едни и същи, а ни го продават други, накачили се по веригата изедници. И ние имамаме право да си избираме доставчиците, които ни го препродават - кой точно да ни съдере кожата и как - бавно и мъчително или бързо и мнооого болезнено. Изходът е винаги един и същ - одират ти кожата и пукясваш.

Борисов , Цветанов , нали сте много умни бре ?Защо не го спрете тоя да не Ви излага партията?хайде , тя партията Ви кучета я яли , но орезелихте и България вече с тоя нещастник Плевнелиев!

Ми затова го пращат по разни такива срещи, симпозиуми и т.п. Щото никой вече никъде не го кани и е по-зле и от Гоце в ова отношение. О, забравих - покани го Параша, да му връчи награда - "Пишман укропитек на 2015 г."

Украйна го покани и му връчиха голямата награда ФАШИСТ на годината????А той уж беше от номенклатурата на БКП?????Канят го разни боклуци значи , не е на сухо И САЩ пак го искат за Президент!

О, не разбирате ли? Та те са всички в играта, отборно... Защо да го спират?

Какво щастие за нас българите е че имаме за президент човек като Плевнелиев. Със своят тънък усет той е винаги вижда важните моменти в съвременната политика и е винаги готов да намери решение както за регионалните така и за световните проблеми не само в настоящето но и в далечна перспектива отвъд краят на настоящето столетие. Такова щастие си е направо шестица от тотото

Дори не искам да коментирам този дребен фигурант, празнодумец и офшорен плъх...

С енергийното интегриране на България в ЕС ние окончателно ще се изтръгнем от мъртвата уж братска прегръдка на Путя

От мъртвата прегръдка на Русия, ФАЩ, Германия и пр. робовладелци ще се измъкнем само след като намерим на територията си огромен, независим източник на енергия, и едновременно с това някой ни предостави 100-на ядрени заряда, с 20-на свръх бързи ракети-носители, с периметър на действие 15 000км във всяка посока!

Нужно е обединение с Вишеградската Четворка и търсене на съвместни действия и интереси! Енергийна сигурност нещо, като АЕЦ, Мариците или пък Южен Поток! Тая работа не е, като оная работа това да не ти е Северен Поток 2 и АЕЦ във Франция!?

Дали е нужен енергиен пазар е спорно,но нуждата този измислен президент да се махне от институцията е много голяма!

Вижда се,че си плод на, ,голяма нужда" !Енергиен пазар ни е необходим защото тогава шефовете ти ще им бъде трудно да ни окрадат!

1. Енергиен пазар има и той работи; 2. Мераците да се централизира администрирането му не стихват от 1995г.; 3. Днес по-малко от всякога от техническа гледна точка е нужна централизация; 4. България вече няма потенциал да е лидер в тази област, така че ще произвеждаме а други ще управлявят процеса и ще събират печалбата; 5. Човекът се управлява от чужди интереси. Срамно.

Това чучело в костюм до кога ще лее тъпизмите си по света????А и кога ще го съдим за преразхода от милиони за екскурзиите му по света където излага България с шутовските си прояви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Май първо ни е нужен ЕНЕРГИЧЕН пазар, пък после и енергиен! Че то икономиката ни хептен замре. Лапаме кредити, а все някога някой трябва да им ги връща. За нас милост няма, все пак не сме елини и древните олимпийски игри са се случили малко по- на юг!

Почитаме паметта на жертвите на БКП от кървавия атентат в църквата "Света Неделя"

Жалко че го е нямало там дядо ти ве ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ, та сега немаше да те има и тебе тъпунгера.!.ха..ха

А , паметта на жертвите на белия терор на фашагите , кога се почита ? Убииството на Стамболииски , ....

Този що не се скрие , говори простотии ! Още малко ще му търпим клоунадата и на есен с нов Български Президент -Българофоб ! Това Соросоидно човече му слагаме свинска опашка и фесландия да прави метани на Ердоган !

Има нужда от смяна на изборното законодателство и пълна подмяна на върхушката - веднага, преди още свинщини да са нароили!

Един достоен българин и патриот,не руска ку

Щом за теб този мазник е достоен, си представям какво мазно ла.но си ти!!!

изборите печели Росен Плевнелиев (кандидат на ГЕРБ), с 1 692 330 гласа (52.58%) ...

Искаш да кажеш че този говньо представя твоите интереси най- точно, обаче само твоите.

енергиен пазар ще има когато махнете енергийния монопол създаден от първите демократи преди двадесетина години с помоща на паричките от червенките куфарчета които се напълниха с парчките от пенсионната и други социални системи

Нужен му е нужник, щот сере навсякаде тоя палячо!

В Президентството има тоалетна "Путин с отворени уста"..ха.ха

И ти до него с пълна уста.!.ха.ха

Защо не е казал нищо за хибриди и хибридки? Ще му дърпат ушите.

Най-свестния и български президент ,който някога сме имали! Руските подлоги пикаят газ защото не се нагъзи на Путин и не им цепи басма на руските фашизоиди и агресори! Реакцията им доказва, че е перфектен!

За кого може да е перфектен човек, който нарича Чехия Чехословакия в 21 век? Мдааа.... Нивото на избирателите му....

С присъщата си простотия се изявяват некултурните русофили. Но край. НАТО ни е гаранция, че повече руска ушанка няма да стъпи в България.

Лесно е като си тъп. НАТО те пази от Русия, на която и трябва земя, нали?

Този няна ли да млъкне вече и да се завира в дупката си и да не се показва от там. Само се излага, ами и нас излага. Това е най- калпавия президент, който сме имали........

Пирамиди фараонаи, коридори президенти :)

Ех Плевньо, Плевньо... Изтърва питомното, сега гониш дивото. Ще купуваме високо сгъстен газ то се видяло.

N. S.

Бай Тошо навремето го мислехме за селянин и цървул. Бих казал, че сме били в грешка. За епохата си, за световните обстоятелства, той е бил достатъчно хитрак, въжеиграч, в (колкото е възможно) полза на нацията си. Този калцун тука , сегашния ви президент, е толкова безцветен, толкова плитък, толкова изчезнал в историята, че дори и покровителите му не си спомнят за него. Е, някой ще каже.... ма нагушил се е . Да е жив и здрав, халал да му е нагушването. Може да остане запомнен само с това.

започна да разбира и от енергетика?

На тоя баща му Достоевски ли се казва ?

Скрийте го, не го показвайте, не го поменавайте - моля ви! До есента само!

Как ще изтраеме още 5 месеца!

Много е възможно да го преизберем защото освен Фандъкова друга алтернатива за Български Президент няма!

"Много е възможно да го преизберем...." Искате да го преизберете, вие да, а кои са другите???

Много бавно ще минат тези 5 месеца, мъка!

Ако искате да видите как се прави портрет с помощта на пишеща машина https://link