Полк. Ников: Задача №1 на държавата е националният въпрос

Държавата отдавна трябваше да приеме по-стриктно спазване на собствените си закони, заяви специално за Дир. бг полк. Тодор Ников.

Обратно в новината

Коментари - Полк. Ников: Задача №1 на държавата е националният въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което мен ме притеснява е как изведнъж и само за няколко дена преди изборите, турската намеса стана толкова важна и толкова много хора изпълзяха от тъмните дупки да ни убеждават в това! Къде бяха тези хора за последните 27г през което време тюркието си оплете сложна, дълбока и ефективна пайжина в недрата на България?

Още един полковник, генерал и прочие от ДС ни обяснява как ДПС е нещо добро, а ДОСТ е нещо лошо ;)) Не че и двете не са турски партии на верска и етническа основа, създадени точно от ДС. Сигурно 20-30 статии в защита на ДПС се появиха само за 2-3 дни.

Я, прочети още веднъж ПО ВНИМАТЕЛНООо-статията...И АНАЛИЗИРАЙ ПАК ВНУШЕНИЯТА В НЕЯ. Ама наистина, чети и мисли.

Доживяхме след 27 години демокрация, ЕС, НАТО, полковници от ДС да ни поучават и са менторстват, не измряха ли тези гадове вече, до кога ще живеят изродите червени?

МУХЛЬО, АКО НЕ БЯХА ТЕ - ТИ КЪДЕ ЩЕШЕ ДА СИ СЕГА

Tо вие гледайте след референдума на 16.04 кво става като до де Cултана на власт и BG става източна Pомелия пак . Cте видите една суверенна държaва аха

Сетила се Мара да се побара. Ников ,недей да се пънеш . Ти и тези като теб сте напълно разрушени . Обрекли са ви на социална изолация ,демек смърт . И ви се подиграват с омраза и презрение.Нали вашата партия я докара тази работа за да се прикрие . Разрушиха държавата си и са на път да я загубят окончателно. Всъщност те вече са я загубили но още не го усещат осезателно,но ще схванат. Нищо българско няма, няма и държава, а ти за национален въпрос говориш. Май не си разбрал какво е станало. Няма такъв Ников,забрави. Те губят България със сигурност ,безвъзвратно и за дълго. Даже ти се чудя на акъла, защо не подкрепиш Митоди , Данчо, Буда,Евгени, Иво, Асен, и всякакви като тези,да управляват тая територия и гледай как се разпада тотално всичко.Още може,това е малко. Тепърва идва веселба,даже нека си изберат пожарникаря да ги управлява. Няма национален въпрос старче,няма. Има корпорация България.

Ти искаш да кажеш, че агент Буда се е провалил за будизма?

И ИЗКОЛВАНЕТО НА СВИНЕТЕ ОТ ДАНС Е НАЙ-ВАЖНАТА ЗАДАЧА ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!!!!!!!!!!! СМЪРТ НА ДАНС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прочетох мноооого внимателно мненията тук.Зарадвах се, че намерий мнения и на здравомислещи и мъдри хора. Аз познавам Ников от 1968 или 69г. от една ученическа лятна бригада в Кричим. Двамата с Божидар Димитров бяха студенти и бяха коменданти на бригадата. Помня го като честен, прям и сърцат човек. Надявам се, че е опазил ОНОВА СЪРЦЕ и му вярвам.

ами, да бяхте отстреляли луканов по-рано когато ти каза, че без дпс не ставало нищо - условие на "големите шефове". сега нямаше да има тема дпс. турците нямаше да се капсулират във феодално-етническа секта, а като българите, арменците, евреите и всички други етности населяващи страната, со кртце, со благо, со малко.. биха могли да си намерят и сами някоя партия...!? полковикът освен всичко друго, много добре знаеше защо примерно, негрите си нямат негърска партия в америка или зорбите-зорбска в германия... но както и да е.. важното е, че човекът е на възраст, а няКОЙ го е позиционирал тук предизборно като мишена. боклуци са уникални!

А БСП 15 години управлява в едно с ДПС!!! БСП позволи на ДПС да съсипва ио краде България!!! БСП позволи на ДПС да прокара турския език в новините!!! Сега отново БСП се готви да управлява разбира се заедно с ДПС!!! Само до преди 2 години БСП в лицето на Олигарски управляваше заедно с ДПС,назначи Пеевски за шеф на ДАНС,организира митинги на орлов мост и летяха целувки и прошки между Местан и Станишев,а сега същото това БСП се изкарва невинна мома,а всъщност БСП без ДПС не може!!!!

Тодоре, гледай си старините.Остави, няма вече държава България,каквот обеше ,беше, сега всичко отива към колапс.Спиране няма и не може и да има. Свърши се. Никой не те разбира, нека Картаген бъде разрушен.В края на краищата, нека се оправят сами,нека страда, всеки от акъла си. Нещата са непоправими и колапса е неизбежен.Няма как ,да се спаси територията.Не разбираш ,ли че всичко е оглупено и ти говори за чуждестранен инвеститор и мрази българското. невъзможно е,няма с кой и за кого и за какво. На България е сложена точка.Всичко е купено,разпарчосано и оглупено. Да става каквото ще, ние каквото можахме направихме, сега си отиваме. Нито им гласувам, нито се интересувам, нито искам да знам кой управлява, да се свършва и това е. Децата отдавна се махнаха от тук, сами немили не драги. Остави Тодоре, не се хаби, няма за кого и за какво. Мачът е свирен, няма вече България, има пунта мара и ББ д а прави пътища на територията на полигона,това е разрешено , друго не.Лека нощ и със здраве.

Една свястна приказка да каже някой! Браво!

Димитре, за свястната приказка си прав, но не виждаш ли,че това дето го говори Ников няма как да стане.Къв национален въпрос.Такъв няма. защо ли, защото първо за д а решаваш националния въпрос, трябва да имаш суверенитет,да имаш силна икономика,да изхранваш сам народа си, да имаш силна армия и т.н. България няма нищо, буквално нищо. Всичко е криминализирано и самото обществено съзнание е оскотено и озлобено. Как да го реши, с кого да го реши, с какви пари от къде, кой ще ти позволи изобщо да говориш за национален въпрос, ЕК ли , кой, виждаш ли какво направиха с България тия от фондация Ханс Зайдел, кочина. Всичко това са приказки. За 12 часа ще ни прегазят и никой няма да си мръдне пръста. Тодор си приказва, ей така да покаже ,че е жив. иначе напълно е изключено каквото и да е самостоятелно решение. Виж учебниците, виж младежта, двадест и пет поколения не знаят какво е нация,родина, как се садят домати бе Димитре , не знаят . Ей гледай, какво време дойде ББ да искат д а ги управлява . Това е положението.

ДА , има Национален Въпрос" и той ТРЯБВА да бъде решен !!!

И какво му е точното на " анализа"? каква е ползата?Това за Турция и Доган ми го казва и ловното ми куче,когато играем шах!

Агента от ДС полк. Ников заема ролята на плашилото и почва да ни плаши с Турция по нареждане на господарите му от Америка/Сорос! Този национален предател и чужд агент е същия като тези с които ни плаши - едно към едно!

Забавни са някои тук. ДС, сатрапи, комунисти, мутри... Те виновни - а всички останали са "свети води ненапити", а?! :) Какво като е бил от ДС? Анализът му точен ли е? Точен е! Ми, поучете се от него! Дори и да го считате за враг! Американци, англичани, руснаци са се учели от нацистите - как се воюва. И обратното е ставало. А другото... Ми къде бяхте всички вие бе, демократи по времето на соц-а, по времето на Луканов?! Що не им стъпихте на врата след това, бе?! Що не направите през 1968 г. Софийска пролет, а отидохте да мачката Пражката пролет? А, сетих се! Вие или родителите ви са били от тези 1.1 милиона комунисти в 9-милионна България. Вие сте от онези, които размахваха червените байрачета на манифестациите приветствайки "сатрапите" и шефовете им. А предците ви през 1941-а са посрещали с хляб и сол немските войски, точно както 3 години след това - руските войски. Въртите се като ветропоказатели! Само келепир да пада! Ама така е по-удобно - все друг ви е виновен, все вие сте жертвите... Светци на световната демокрация, преродили се от светците на социализЪма! Забавни сте! И жалки.

така, така.. подкарваме говедата към урните. "националният въпрос"-хахаааааааааааа...

Тоз изкуфелия ги плаши отзад с "ново робство", а Нинова отпред ги мами с обещания за мед и масло и...всичко каквото си пожелаят, а говедата с ентусиазъм и грейнали лица ще се юрнат в неделя към урните, към новото бъдеще, хахаха.... със старите господари. Няма да си оставят те стадото друг да го дои и стриже!

целта е само да има електорат, нищо друго! липсата на електорат е единственият РЕАЛЕН ВРАГ на тези, онези, още по-онези и всички други боклуци, които ви гледат с идиотски поглед от предизборните плакати на канефа до спирката.... ироничното е, че даже няма нужда да им се пишат нови обещния. електоратът е толкова тъп, че просто няма потенциал да запомни предпоследните обещания на идолите.

Баси и Държавната сигурност!За една седмица, кръжок от неизтрезнели брадатковци гътна несменяемият живков.

Не прдоавайте земята си! Ако нямате какво да я правите, намерете някой по-млад българин от вас и му я дарете!

Разузнаването, контраразузнаването и убо-то, тогава се бяха насрали.На улицата останаха само полицаи и пожарникари.Всичко останало бяха дисиденти,онеправдани и неразбрани.Когато малоумниците палиха партииния дом те носеха бензина.Сега скачат,че не били спазени законите и те били онеправдани.

Ников,когато се решаваха тези въпроси, ти и останалите се скриха под юргана.Къде бяхте тогава, бе юнаци разузнавачи и контраразузнавачи.Пуснахти си брадички,сменихте цигарите с пури,рипахте рок и се направихте на нелегални.Къде бяхте и какво правихте?

Сетила се Мара, да се побара. Господин полковник, евреина масон Луканов е.. майката на България. И вместо да го елиминирате незабавно вие се заиграхте с Горбачов. Допуснахте глупака Желев да унищожи цялото промишлено и държавно разузнаване. На тепсия поднесохте страната на евреите от САЩ. Сега замълчете. Обратното броене започна. Ще има острел на всички унищожили България. Милост няма да има.

Глиша, и ти ли се нареждаш при острелящите?

Дека така през луко Ха хааа! Кво не ти аресва.

Полковник, Първо си САТРАП от ДС /КГБ. Второ как така ДВА ПЪТИ едни Сатрапи на България предлагат с властта си България на СССР. Ти изпразни ли пищова в някой от тях?! Лакей страхлив и днес ТИ ще ми обесняваш на мен,който помня всичко от 55 г. Кажи до кога ще търпим внуците им ! НЯМАШ ПРАВО ДА ПОДВЕЖДАШ МЛАДИТЕ. Аз съм БЪЛГАРИН ,единият ми дядо загива в Първ.Св.Война. Другият ми дядо участва от начаото до края на войните. Той атакува ОДРИН и го превземат. Имаше 6 работливи деца и много внуци. Изключително работлива,честна и предприемчива фамилия .Между 20 и 44 г. построяват хубава църква и Училище.Но Сталинската окупация Ченге съсипа всичко и България-70 г. Твоя съратник сътрап ДОган ,Резидента на Руската мафия у нас вече 30 г.дърпа конците на Постия,беден и болен българин. Сега другия ДС реши да му дръпне от електората и вой до небето под диктата на Русия. Доган и той се корка. Единствено внимателно без много ежене нека Русия и Турция се .....!Ние сама с ЕС.Ако не бяхме с ЕС сега щяхме да сме по-зле от Русия и Сърбия. Тези Сърби,които бяха напред сега са изостанали и драпат към ЕС. Иначе аз БЪЛГАРИНА НИКОГА не бих си сменил българското име,както загина мой състудент в 3 курс като ми каза същото,но той беше помак. Стига ченгеларница. Дай отговор защо не са застреляни предателите на България както писах в началото. Марцина си прекарал живота си ченге,не си служил на България а на БКП/БСП и СССР/Русия.

Личи си, че ти размътен мозъка. Одрин е превзет през март 1913 г. по време на Балканската война. ПСВ започва през 1914 г. Не сме превземали Одрин тогава, а Османската империя ни е била съюзник. Та така - оправи си кашата в междуушието преди да даваш акъл.

Ха-Ха,Личи си ,че си натегнат и четеш такива писачи. Оживялият ми дядо участва пиша го в трите войни о 13 та г. до края. Разправял ми е: Ген.Котинчев от едната страна,Ген .Радко Димитриев от другата и ние и превзехме Одрин.Няма да се очудя,ако си ченге "Историк" и пишеш по указания на ДС!!!!!! Защото полковника на Беломорския гарнизон след ІІ Св. война вземайки си довиждане с французи те му казват : Иди си купи историята на България ,защото комунягите и сталин ПЪРВО нея ще сменят на 180 гр.И Види се така стана.

Тоше,бачкал си братко,но и позабравяш-когато поставяхте задачи на Меди, беше друго и сега е забравено,нали!

Aха...излизат на светло гадините, които никой не пипна. Занимават се с агентите. А кой вербуваше агентите? Точно този и други като него.

Като се абстахираме от това, кой е правил анализа, мога за себе си да кажа само : кратко, точно и ЯСНО.!!! МНОГО ДОБРЕ казано! Вярна позиция за един огромен наш проблем, който НЕ можем и не трябва да пренебрегваме ако искаме да ни има в бъдеще. Националният Въпрос е нещо на ,което трябва да излезем с ЖЕЛЯЗНО РЕШЕНИЕ, като една НАЦИЯ.

А кой ще лови тези,които ни направиха жилищата на бараки от разбиване и изпокрадоха колите?

28 г. са достатъчни всеки български гражданин с двойно гражданство да може сам да избере, какъв се чувства повече, български или турски гражданин. Тези избори са своеобразно време разделно. Гласуваш за Местан вземаш турски паспорт . Гласуваш за ДПС вземаш български паспорт. Другото е повод, за намеса в чуждите работи, най вече намесата е от Турция към България.Тази намеса при новите обстоятелства е неприемлива.

И Местан и Доган работят против България. Недей да ни пускаш по пързалката. Който гласува за тях, значи избира турския паспорт и се отказва от българския. Това е решението.

че не са го обесили веднага след 89 г., както постъпиха в Румъния. Откъде изпълзя бе гад мръсна, къде се кри 27 г.? Той ще ми говори за диктатура и робство, след като самият е служил на престъпен, тоталитарен режим, член на престъпната БКП. Кого плаши с ново робство, след като окрадохте и съсипахте България и сега населението живее по-зле и от роби. Как изпълзя мишката му с мишка, бял ден да не види престъпника! Работил в направление "Терор" на ДС. Каква наглост. Самият той, член на терористична служба. Срам за България са такива предатели!

Куку, какво образование имаш, ти бе. Прочел устава на протестърите и тръгнал да плюе човек с опит книжен и житейски. Държава лесно се руши, но трудно се създава. Добра, лоша тя е нашата държава, колкото повече се вслушваме един в друг толкова по мъдри решения, ще вземаме. Историята не започва от днес.

Нервен си, говорът ти е несвързан, в паника си, нали? Слушай бе, продажнико за жълти стотинки. Ако хора като този човек бяха останали в службите и досега пиле нямаше да може да премине през българските граници, а такива като теб щяха да чукат камъни някъде по кариерите...

сега щеше да е самолет! Ако Тодор Живков беше на власт и Брежнев не беше умрял, какво щеше да стане?

националсоциалист отдавна трябваше да лежи в Хага, а не да плещи тука глупости.

Желая здраве и дълголетие, Истински професионалист!

Еди голям Българин.

Полк Ников е единствен в БГ , който не се плаши от ТР. турците имат един стар табиет да подкупват когото искат и така върви тяхната дипломация. Всички БГ политици които играят по турската свирка са или уплашени или подкупени или и 2-те. Турчинът като ти носи армаган баница, под тавата държи нож и чака момента да ти го забие.

ТОА С 2-ТЕ ТУРСКИ ПАРТИИ Е ПАК ИГРА НА ДРЪНДАРСКИЯ РОМ ДОМУЗ ДОГАН : - ЛОША ТУРСКА ПАРТИЯ - ДОБРА ТУРСКА ПАРТИЯ ... ДОБРО ЧЕНГЕ , ЛОШО ЧЕНГЕ , ... ОБАЧЕ ВСЕ ИСЛЯМИСТИ :))

Когато имаше ДС нямаше убийства, наркотици и кражби. Тошко Колев пееше, кой ми открадна чистачките.При екскраментната демокрация ще пее, кой ми отряза кратуната

Нещо бая народ започна да излиза "на светло" - от многото демокрация ли е, от пролетта ли, или от смяната на времето в неделя? Да припомним, че точно Семерджията разчисти от папки килера, та после намериха на дедо ми старите навуща.

....!00% истина !!! ...браво за анализа !!!

Празни приказки за умрели. Нищо не може да се върне като в миналото, нито пък може да се въведе ред където и да е. Едновременно свобода и ред - не става. Кюспе за шарани.

Браво Полковник! В много български медии се появиха мнения и коментари на "старите", на "гадните", "мръсните" разузнавачи и контраразузнавачи от времето на соц-а. И (очаквано) се оказа, че те са доста точни. Не виждам нищо обаче от "новите, младите, усмихнатите, успелите, умните". Що ли? Щото май се оказва, че са некадърници и национални предатели.

Време е такива спецове по разни направления за защитата на Държавата да бъдат включени в разни звена като съветници ! Срамно при наличие на такива хора да нямаме специалисти , разведка и контра разведка !

Браво, полк.Ников! Чудесен анализ на ситуацията с етническите турски партии у нас, при положение, че конституцията изрично ги забранява!

Ти сам се поздравяваш, сам се репликираш.....бре, бре! "Книгите" не ти ли стигат? Пустото му ѝ ДС - няма спирка. За памперси стига ли ти пенсията, умириснико осран?