Баварски министър твърдо против България да е в Шенген

Баварският министър на вътрешните работи Йоахим Херман категорично се обяви против приемането на България в Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Баварски министър твърдо против България да е в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО СМЕ ИМ НАПРАВИЛИ?

Дали е възможно да има притеснения от влезлите в страната над 50 000 мигранти последните две години и продължили в западна посока ?

германците? Днес са отново заловени в 4 бундес лендлер /Саксен и Берлин и пр./ БЪЛГАРСКИ и ТУРСКИ шофьори прекарвали нелегално мигранти. Значи, прави са хората - пазят си държавата! И стига с тези обиди!

казват: Die drei Festgenommenen stammen nach Informationen des MDR aus Polen, Bulgarien und der Türkei. Die Bande soll mindestens 160 Migranten in Lastwagen über die Balkanroute.

събориш там каквото ще събаряш, пожелавам ти успех понататък с БСП, в борбата с корупцията и просперитет, като през 1996г с Жан Виденов, 2013 с Орешарски и тн...

Тъп шваба. България му е проблема с престъпността. Те си вкараха сами и законно милиони престъпници , които не крият омразата си към християните , а на тоя България му е трън в петата. Нека каже къде стават масови нападения и атентати и организирана престъпност ли са или игра с камиончета и фишеци ??

Прави саи корупция има, и върховенство на закона няма, и свобода на словото няма, и мутри има във властта.....И така Шенген през "крив макарон"!

"Все още е опасно да приемем България заради високото ниво на корупция и..." A Владъ Форанов каза, че корупция е просто едно вестникарско клише>

върви да си хапваш наденичките, покани и някои от тези един милион мигранти, дето напълниха държавата ти и без ние и румънците да сме в Шенген.

в навечерието на приемането ни в ЕС, след приемането и особено сега при герб корупцията и кражбите станаха национален идеал и смисъл на съществуването на третата БГ държава. Съборим ли крадците от кокала и баницата те може да се опитат даже да унищожат държавата или да извикат външна помиощ да пази кражбите и далаверите им. Не се майтапя. Свалянето на мутрите и патериците им за съжаление поради огромните далавери и келипир ще е с бой и сеир, а това им развързва ръцете да викнат американските си приятели от базата в Косово например. Нещата са станали на война или смърт у нас по въпроса с кражбите и корупцията. Горанов вчера най-нагло се изцепи, че нямало корупция. Мутрите да си ходят с мир. Дано да е с мир.

събориш там каквото ще събаряш, пожелавам ти успех понататък с БСП, в борбата с корупцията и просперитет, като през 1996г с Жан Виденов, 2013 с Орешарски и тн...

Този германски министър е прав, но принципно се заиграва с нас за да си вдига рейтинга и за да отклони германското внимание от истинските причини за мигрантите - войни, климат. промени, глад, огромна вече бедност и огромно разслоение на бедн и богати, но най-вече от погрешната политика на Меркел. А относно Шенген, Еврозоната и т.н. гробарски уйдурми ще кажа - наврете си ги отзад. Искам да сме ив Еврозоната и в Шенген, но сегашните мутри са толкова ялови и крадливи, че е най-добре никъде да не ни вземат, защото трябва нещо да променим. Не може така - излиза Горанов и лъже нагло - корупция няма. Долу ГЕРБ. Всякаква бъдеща евроинтеграция минава през смъртта на герб. Квото крали, крали. Стига. И пак долу гроб.

некадърника набеден за финансов министър Горанов - възпитаник на корупционната свищовска академия и Величко Адамов каза, че корупция няма. Ква стана тя - посраха ни пак насред председателство. Ей Горанов - чу ли човека? Нещо да кажеш или си зает с кражби днеска!?

корупция говори тоя, в България такова нещо няма.

корупцията и кражбите са национален идеал за българските политици, особено след 2007ма и най-вече при герб. А ние търпим. Жалки сме.

Това политиката е като каца с лайна. Ако някой не беше подпалвал войни, нямаше да има и наплив от бежанци.Толкова са прости нещата.

Евросъюза определено трябва да вземе мерки по въпроса с корупцията у нас. Бих казал, че у нас преобладава основно средната и едра корупция, като размерите и сравнени с тези в една Гърция да кажем са отново смешни. От по-дребната корупция трябва да се елиминират масовите изяви, като тези при пътна полиция. Но ако не се разтовари малко тежката ни нормативна уредба, нищо добро не ни чака. Дайте на хората инициативата и ги оставете да работят, като държавата да има ангажимент за хигиената и безопасността на труда. Това стига.

Стара българска поговорка гласи-"всяко зло за добро".Може би като сме най-бедни и извън Шенген е по -добре за нас.Бежанците ще си минават нелегално и транзит през нас, и пак ще са при тя.На тях това им е целта-по-добър стандарт, а ние за чий сме им и при тях беднотия и тук.Пък даже и ги бием и ограбваме. Къде е по-добре? Разбира се в Шенген.Халал да им е тоя Шенген,барабар с "мигрантите".

Ние сме проблема на германците

сме осрани в кражби и корупция и сме зависими от еврокелипира - поне гробарските управници. Демек - удобната изтривалка. БВП на БГ е 70 пъти по-малук от този на Германия. Сега министъра им казва - вижте там една смешна държавица, която даже не генерира БВП и е пълен паразит в ЕС какви проблеми прави. И Е ПРАВ. Спрямо приноса ни в ЕС ни създаваме доста престъпност, трафик на хора, проституция, данъчни измами и т.н.

"...сигурността на германските граждани..." То сега имате една сигурност, куче да ѝ сере!!!

така е, защото не го е целунал наш Боко, друга щеше да я пее министъра

Тоя спа ли като Меркел тъпка Германия с бежанци? Хитър политик с болен мозък който използва темата за да извлече облаги.

Прочетох няколко коментара - тук май масово бъркате Шенген с Евро зоната. Не че не съм абсолютно против нахиления наследник на нацитата.

Има едно елементарно правило при капитализма или т.нар. демокрация:Някой кара ли ви да направите нещо, силно убеждавайки ви колко добре би било за вас, най-добре ще е да не го послушате!Защото става дума за вашите пари, вашата независимост и сигурност! Та понеже ни напинят много управляващите за шенген,менген убеждавайки ни колко добре ще бъдем(подобно на истанбулската конвенция) най-добре ще е да не ги послушаме.Нито шенген ни е потрябвал, нито конвенцийката им гнусна.

От устата на Баварския министър в ушите на Господ Бог... Амин. Влезем ли в шенген...спукана ни е работата! Бедността на Народа ще се умножи по-2 !

християнската им партия предпочита НЕГРИСТИЯНИ

ПАРтия, предпочита ПАРи, останалото е за балъците

Някои знае ли ,Боико е човек на заидел фондация Мюнхен и както Порошенко е избран от САЩ така тиквата е назначена от Мюнхен!!???????????????

хехе ;) по-добре късно отколкото никога. ХДС пертията на меркел е вложила доста средства в бойко и партията ми. Не случайно се казва ГЕР(б) от ГЕР(мания)

а ние искаме и ров и стена и картечници и мини да ни пазят от вас! и естествено и снайперисти! вън #европата от балканите!! #европата да се фърли у атлантико!

Взимай си редовно хапчетата и всичко ще ти е наред.

Това ме изкефи: 'европата да се фърли у атлантико!' :))

и какво излезе сега,европейци сме само за да пазим напушените нидерландци и похамеданчените германци

нарича се буферна зона - ДМЗ, каквото искаш. територия някаква. А, освен това пазар за 2 и 3 качество продукция

Пропусна и територия за безплатни бази на НАТО...

Съдбата на Боико зависи от Мюнхен какво ще кажат!!Те плащат и съответно поръчват музиката!!

Тривелий Теоктист-Свети благоверен Цар Български Тервел-Спасител на Европа!!! Тервел получава титлата кесар на Източната Римска империя и цар на България. В държавната йерархия на Римската империя титлата кесар е била най-високата след император. Кесарят е съимператор. Hаричат го спасител на Европа, защото с българската войска спира арабската инвазия на Стария континент и спасява Източната Римска империя от ислямизация. Исторически и художествени произведения в Европа пресъздават с признателност делото на Цар Български Тервел, канонизиран от християнската църква като свети крал Тривелий и християнски светец-Спасител на Европа. "715 г. арабите нахлуват в Тракия със силна войска и опустошават напълно цялата провинция. След това се насочват към Константинопол и като се укрепяват близо до градските стени, започват пълна обсада на града откъм сушата. 3000 кораба навлизат в Босфора и обсаждат Константинопол и откъм морето. Целта е двете ислямски армии от запад, откъм Испания, и от изток, откъм Константинопол да нападнат едновременно от двете страни Европа и да я превземат. В ранната утрин на 15 август 718 г. Тервел напада арабите изневиделица в гръб и докато съмне, Погромът е ужасен, арабите побягват в паника, някои се хвърлят от отчаяние в Босфора, а корабите им вдигат платна и отплават." Tази година се навършват 1300 години от спасяването на Eвропа от Tервел!!!, а вие я унищожихте за пореден път във вашата история, Франция-първата африканска държава в Eвропа, Германия-арабска и др., съсипахте скандинавските държави с "бежанска" "плът"!!! Hие БЪЛГАРИТЕ ще пазим Eвропа докато сме живи!!! Eвропа е наш дом от както този Cвят го има и ще бъде наш дом докато Cветът го има!!! A домът се пази като крепост и светиня!!! "Mоят дом е моята крепост!!!" "Hе на истанбулската конвенция!!!"

Проблемът ти е, че никога не си чел други изторически текстове, освен ПРЕВЕДЕНИТЕ на кирилски езици. За "кесаря" - Caesar is a title of imperial character. It derives from the cognomen of Julius Caesar Та да знаеш - кесар, кайзер, цезар, все едно и също е, и не означава втори след императора :) а измилислици-премислиците ти като цяло.. щом те карат да изпитваш гордост, вярвай си. вяра трябва на чувйекъ !

стига си дрънкал глупости! няма българия! няма тервел! фалшива история! фалшива география! фалшива политика! .... германски фалшификатори!

ЕС ще се разпадне докато ние влезнем в Шенген!

Не му е нито времето,нито мястото. Какво сте пощръклели. Борисов има лични интереси за да ни закопае. Какво си въобразявате,че ще потекат мед и масло ли? .......Българите се самоубихме от наивност и простотия. Тююююю...

За мафиотите левът е една досадна междинна гара. Нито една голяма фирма у нас не капитализира печалбата си е левове, а в чужда валута, тъй като няма интерес да увеличава левовата наличност. Левът, поставен в това унизително положение е направо вреден за икономиката ни. Изходът е само един, максимално бързо въвеждане на еврото, докато не сме се обезкръвили съвсем. Сегашното ни фискално състояние е пълен абсурд. Направо се чудя как България оцелява финансово. Ние сме в хроничн недоимък на пари за болниците, учителите, пенсионерите, полицията, армията, - а бе дантел марка сме и това се дължи на двойната парична система. От друга страна, пък ако се откажем от валутния борд, пропадаме безвъзвратно, тъй като руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и България бързо пое глътка въздух....

Какъв недоимак бе прошляк, я виж министрите ни...всичките са милионери!

kirchevo

Мухльо,мухльо тези вицове само теб те разсмиват.А бУЛГАРИСТАНА си тъне в мизерията и ще си тъне докато сме толкоз ПРОСТИ.

За съжаление започва 7 загубена за народа година за присъединяване към истинскиа ЕС - шенгенското пространство Жалко и унизителнон!

Борисов ако е умен би трябвало да денонсира И. конвенция. Не може да си вкарваме граждани на рискови държави с подобни над национални документи, който имат предимство пред нашите закони.

тъпото яйце. Даже не е осъзнало още дали е от преди кокошката или тя пък е от него! Тъпо яйце. Без съзнание и отговорност. Развалено яйце-лош материал!

Еееее, да се намери един свестен германец, на който да му е ясно , че България се управлява с корупционни схеми по борчески, ти на мене, аз на тебе!!!

На всички им е ясно. Най-много на Меркел.

браво само така за какво ние това евро и шанген зада сме още по бедни и още да ни се подиграват

На бавареца явно му е светнала червена лампичка, защото сигурно е разбрал, че България се управлява от "бивши" мутри по мутренски!

А ако ти бием един топ? Що говориш така за нас бе? Мутри сме били! Ми какво караме ние бе, цървул? Нали караме баварци, колкото повече мутри толкова повече баварци. Пазарна икономика бе галош.

Караме баварци? А баварците карат ли ни се?

Ами като влезем , ще крадат заедно... нашите ще ги научат на това -онова.....

Само ни приемат и EU се разпада на секундата :)

лъже /дали е циганка?/ Херман е казал само: все още не, а не категорично отказал. Каква ли е целта на редактора, да се вкарва народа в задънина улица? Четете сега какво пише народа!.

Боце, човекът ясно го е казал; "корупция" и 'организирана престъпност'. Какво се увърташ бежански вълни?

Никакъв шенген, никаква Ислямизация и негъризация на България! Бог да го благослови този Баварец за позицията му.

Този кавал що не дойде да си пази външната граница и да си навре шенгена отзад.

тоз кавал знае едно стихотворение от едно време актуално и днесЖ Ганьо пази граница с празна раница, дойчо лапа баница....те така драги ми смехурко

"В дългосрочен план членството на България и Румъния в Шенген е не само желателно, но и задължително. Нещо не ми се връзва с заглавието

Всяко зло за добро. Днеска е рано, но утре ще е късно. За сигурноста на българските граждани е по добре да стоят по далеч от все повече арабизиращата се Германия и упадъчния в морално отношение ЕС. Още повече, че и Слава Севрюкова е казвала, че ЕС ще отива на зле, а ние ще се оправяме. Колкото до Холандия след 2022-2025 та година, като почнат катаклизмите и почне да се вдига морското равнище, самите холандци ще станат емигранти и ще коленичат и молят някой да ги приеме. Още малко търпение после пак ще приказваме!

К'во равнище бре? След 10000 години ли говориш? То тогава ще се телепортираме! Мани ги онези какво говорят, пак за пари се правят спекулации ;) Глобално затопляне... глупости!

Стари снимки на самия Петър Курумбашев, който се хили като пълно "Ку-Ку", нали оттам е тръгнал надолу по тротоара към обратната страна на "Позитано".

Ето защо Юнкер се лигави на откриването на председателството. Хайде да погалим Бойко по главата, той от шега не разбира. Аз ще им говоря простотии колко са напреднали, как няма корупция или пък престъпност. Нека се радва горгия, нали му е толкова акъла. А то си има хора да му кажат истината в очите. Борисов, подай си оставката. Време ти е да си ходиш и never come back!

мое ли да остане назад от трите папи ??? сакън!

Абе всички искате оставка, но не знаете кой да вземе поста! хаххаах Просто за да си плямпате глупости ли, не знам! Борисов ако не е на поста, теб ли ще пуснат на негово място, умник! Ще ревете на нов глас! Нали се видя вече! Не казвай хоп, преди да си скочил! Ако има умен екип, който да поведе България предложи, но умниците заминаха отдавна!

Прав е немеца.България е окупирана страна.Окупирана не от Русия и не от Турция, а от собствената си мафия.Мутри и мутреси заемат всички ключови длъжности във всички отрасли.Всяка съпротива се унищожава в зародиш.Единствената надежда е помощ отвън, но за да дойде тази помощ европейските политици трябва да престанат да замитат проблемите на българия под килима и да и подхвърлят кокали колкото да не досажда - айде от нас да мине ще ви пуснем в Шенген, айде ще ви пуснем в еврозоната.Не!Или ще си решим проблемите, и ще влезем заслужено като нормална страна с достойни хора или няма какво да влизаме изобщо.

За какво ти е тоз Шенген и това евро

Нашите партийци си мислят, че тези на запад трева пасат и не виждат как МВР помага на трафика на хора, на проституцията и другите престъпления и че няма как да е така без благословията от върховете на властта

За какво ви е тоз Шенген

за да изперат комунистите крадените пари, но и други мислят, че са крадени...много ''бизнесмен'' в българия, много нещо! а че индустрия и производство никои не вижда...

За да влязат бе! Мерак им е! Но не се знае отпред или отзад ще стане!