ЕК може да съди България заради замърсяване с торове

ЕК предупреди България, че след 2 месеца може да заведе дело в Съда на ЕС, ако не покрие изискванията срещу замърсяването на водата с изкуствени торове.

Обратно в новината

Коментари - ЕК може да съди България заради замърсяване с торове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който си мисли, че българското не тъпкано с химия е голям наивник. Затова и съотношението инвалиди- работещи е 1 милион към два милиона. За контрола сами може да съдите - щом хляба , който има една съставка не се контролира и всяка втора опаковка пише, че е пълносърнест, а това е лъжа, която се продава в милионен оборот всеки ден във всеки магазин и няма контрол, правете сметка , какво има в храните с повече от една сусъавка или такива сложни за изследване, а нитрати пък са извън дискусия. Радиоактивност да не говорим, от соца има сто уранови мини, за които нищо не се говори, които не са обезопасени и всичко се просмуква в канализация и почва . Половин нова София е изградена с чакъл от уранови рудници, които в рамките на общината са 3. На практика радиоактивността покрива 100 процента от територията и населението на страната.

...а бе чудя се ..какво правим още в този EC ???....незaбавно излизане от тази извратена организацiя !...EK...тези ще ни учат нас на земеделие ?!?...да си ядат боклуците ...не им ги щем !...техните стандарти за нищо не стават....защо им играем по свирката?...не е в наш интерес и никога няма да баде....да се махаме по-барзо от там !

ХУБАВА РАБОТА НО ЦИГАНСКА

Както винаги меките европейски китки с кратуни на раменете от кратуни, мразещи българите се изказаха неподготвени. Ако във водите ни има отрови съм благодарен. Но от Убийците на селското ни стопанство-хлябът на народа НЕ ПРИЕМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ. Да си плюскат картофи и полуфабрикатните лайна от веригите! А българите търпят забележки за производството на всякакви соленяци с Е-та, соев пълнител, овкусители и подсладители във всички газирани напитки, даже в Кока кола. В Европа - захар, а на нас - най-диабетната нация - подсладители с аспартан.....или не помня какво лайно.

А Холандия, Италия и Испания, хранеща с оранжерийни боклуци цяла Европа ще ги глобят ли????? Краставиците в Германия са като слонски хоботи мъртанясали и са с един и същ вкус с домати, чушки, праз......... ГМО ли са или специални гигантски сортове???? ГНУСССС!!!!!!!!

В Европа, визирам особено Гърция, Италия и Испания се гледа ОСНОВНО хидропоника. А там е само вода и чорба от торове и химикали. Аре преди да ни сочат треската, меките да извадят гредата от собствения си задник.

А как ще задължат и контролират бай Тошо, бай Стояна, кака Сийка, леля Надка, баба Тодора да не ръсят с пълни шепи в двора химически торове или бате Кольо в оранжерията????? Българинът е готов да се самоубива, стига да не е с нож и пистолет. ХОДИ МУ ОБЯСНЯВАЙ! ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ ЗА ЛУД!

торовете на кои фирми са? ако не са на монсанто- джойнт венчъра с меркел - наши не струват! скоро така ще е и със семената във семенните ви торбички, домати. мнорално? не! но здравословно за юкер и кристалинка, най-добрата заместничка на концерните в управлението, като кунева. съдат е техен! цацаров го доказа. Наши ще ядете отрови, и ще плащате зъбен данък на меркел, социалистите и зелените любители на дечица, педофили, какво да ги правиш?

Това наистина е ужасно! бхк на сорос да се заеме по въпроса, че някой гой ще трябва да сади здравни култури за населението на ек в европата на медиите на цоциалистите от геишингтон. Само как ще го съчетаят всичкото това с подписването на ттип и цефта? но и с все по-големите заеми, въпреки нулевите банкови лихви на марио на цинтериона и по-високите цени на изкопаемите горива, които унищожават света попълзително, с бурки.

Абе ЕСФЕС вие съсипахте земеделие и всичко останало за какво замърсяване говорите може би МОЗЪЧНО

Алоууууууу, чантаджийте, във вашите супери се продават абсолютни боклуци! Незнам какви норми сте си измислили обаче сте пълен провал и въпреки, че не съм русофил ми се иска България да излезе от ес!

Вай, сакън да не вземеме да отровиме бежанците- те са под закрилата на Европеският съюз, демек баш европейци.

Не им вярвам изобщо на тези чиновници, всичките им "доклади" са написани след няколкодневно пребиваване в скъпи столични или курортни хотели. Как се установяват такива нарушения без полеви изследвания?

Ама нали я набутаха за ''представителка'' на България кристалинката как някой смее да проверява боко???От всякъде са го овътрели гербаджиите яма явно имат ''запушени'' носове че не усещат смрадта и вонята от тях

Хайде да бъдем БЪЛГАРИ. Имаме една призната жена в света и давайте сега да плюем! УГОДИЯ НЯМА за недоверчивия българин!

Българинът е ЛАЙНОВОЗ, движещ се само между свои и пръскайки ги със лайняни струи неспирно. ТОВА Е.

От голямата ''загриженост'' на ЕК купуваме неузрели плодове и зеленчуци,опаковани в десет пластмасови,найлонови и картонени опаковки по ЕК стандарти,което е не по-малко вредно за здравето.Точно пък тия да си гледат работата и да плашат някой друг с простотията си-чудят се откъде да закачат още пари за мюсюлманите,които натресоха на Европа.Помияри!

Кремвиршите, надениците. , саламите са от соя с костено брашно от умрели животни, коне, кучета, котки и жили и сланина за вкус, сиренето е от креда с палмово масло и сухо мляко от Чернобил, киселото мляко е от нишесте и сухо радиоактивно мляко, месото е 20 годилно, замразено от военните складове на западна Европа, зеленчуците и плодовете са ГМО и пълни с нитрати, пилетата са ГМО и пълни с антибиотици, да продължавам ли ?

В МОЯТ РОДЕН КРАЙ В ОБЩИНА С КМЕТ ТУРЧИН ИМА СВИНАРНИК НА ТУРСКИ ДЕПУТАТ ОТ ДПС ! :)) НЕ СЕ МАЙТАПЯ ... РЕКАТА Е ОСРАНА НА КИЛОМЕТРИ :)))

КОЛКО ЕВРО ИСКО ЕК ОТ НАС , ДА СИ КАЖЕ ,А НЕ ДА БЪЛВА ГЛУПАСТИ.

За сведение на еврокомисари от рода на Куневица и Кристалина: ние изхвърляме всичките си лайна също в реките и морето, така че замърсяването е и с естествена тор!

НАЦИСТИТЕ ОТ БАЙЕРН КУПИХА МОНСАНТО .... ЕК ЗАПРИЛИЧВА НА ГЕРМАНСКО РАЙХ МИНИСТЕРСТВО :)) ... СТРЕЛИЧКА : НЮ ЙОРК ТАЙМС - ВУЙНА ТРЪТКА БИЛА ГЕРМАНСКИЯ КАНДИДАТ ЗА ООН :))

А стига бе! Вярно ли торовете са ви виновни? А аз си мислех, че е Боковата дето не се отказва заради Стъкларина.

Ако сега е тука оня -македонецът с чука - ще се чуди "къде да се мууне"!?

При еврогейците - къде?

Кви изкуствени торове бре европедали!! Ние нямаме като едно време по времето на соца, заводи на химическата промишленост, за пройзводството на торове! ПО ТОЧНО, НЯМАМЕ НИКАКВА ПРОМИШЛЕНОСТ!!! А и торовете, вече не са по джоба на БГ пройзводителите! От къде идват тия замърсявания питам аз! Да не се окаже , че идва от към Дунаваа, а?! Където всички европедали от Гейсъюза си изхвърлят говната!!!

За сметка на това имаме със стотици хиляди повече западни туристи, които идват и ни дават готови конвертируеми пари - евро и долари !

А нитратна спермичка изливат ли ти?

Знаят ли експертите от ЕС, че повечето села в Булгария нямат чиста питейна вода, а пият вода от набити тръби и бунари използвани от техните дядовци и прадядовци? За питейната вода на хората извън София никой не се интересува, а това е и водата с която се поливат "био-скъпите зеленчуци", но за това не се говори!!!!

що не ни осъдят за кривите корнишнони и патки в гащите? Идиоти

Бреййй- не думай!?

До тука - ПЪЛНА ПОБЕДА над враговете ..еврогейски!?!?.....

Изкуствени торове, ГМО растения, животни и бебета, хормони в месото, толерастки "ценности" и легализиране на наркотици и извратенщини са само част от "Америка за България". Следват още други. Четете за "Прозорецът на Овертон" и Оруел. А най-добре: Апокалипсисът или Откровението на Йоан.

Детската евтаназия в момента е много актуална. Навремето като слушах за "права на личността" друго си представях;-).

Точно това се обяснява в "Прозореца на Овертон". Скоро избиването на инвалиди ще бъде наричано с красивите" думи "медицинска нирвана", щастливо преселване за хора със специални потребности", "алтернативна смърт", "висша проява на хуманизъм и т.н.

Да ви е честит и ЕК и ЕС и всичко наложено от тях

Благодарим! Наистина благодарение на ЕС днес България се изгражда. Като сравним с тези, които не са влезли в ЕС, виждаме каква положителна роля играе това членство. Решаваща всъщност.

А що зациклихме с ебането, би баба?? дано бежаняците са свежи!?....

така така ..Ганьо иска да си трови колкото му отърва..какъв е този ЕС и ЕК, че да го спира?

Не сейте! Сърфирайте в нета, пък ние ще ви внесеме всичко!

а дир-а има замърсяване от путинолилзки тролове.

къде е Путин, че да му го лижим??! Ти си май като Годжи бери- найсен къде да търся аз Гожи , че да го бере, бе??!

...урааа!....

Какво ни се бъркат тези глупаци, все едно разбират от земеделие и екология!

Права си, не разбират. От тях дойде монокултурното субсидирано земеделие, което съм описал долу /всички го знаят ,просто само аз съм достатъчно ядосан, за да го и напиша/ до какво доведе. И не ми обяснявай как всичко било в еконормите в Европа, защото през 1972-а в Париж от една ябълка една колежка получи леко натравяне. Установи се в болницата впоследствие дори точното търговско наименование на продукта- иначе проведоха разследването стриктно франсетата, спор няма. На колежката после и остана прякора Снежанка;-).

Намерихме виновник, вече съм спокойна! Значи променям призива: Не стига, че ни провалихте, ми и ще ни глобявате!

Прекомерната употреба на торове (заради субсидийките) изгори и изпепели и голяма част от почвите, като съсипа и естествената флора и фауна!Да не говорим и з отровите , които се използват безогледно!В момента заради субсидиите, които в голямата си част отиват в джобовете на председателите на кооперативи и едрите собственици на земя, си съсипваме природата!

А бе ,въобще преебахме се за дребни парици в ЕСа, май??!

...е на пазара у нас всичко е БИО какви нитрати?...да ама за това БИО ще си платим яко,щото ако едни трупат с лъжа ,други ще плащаме съвсем истински.

А з ям само пържоли - клонирани!?

А а а - ясно! Сложени на скарата с чатал от клон, нали?

Яжте торове, и пийте, а после си мислете, че живеете природосъобразно, глупендери.

..искаме да живеем ВИП, бе!?...

ха ха ха...раят на земята, ..или раят за - раята?...

Всичко това е вярнооо!!! Преебахме си земята!

А Падишахът не тори ли?? И ние лапкаме от лука и картофките му!!

.. и Краставичката..!!! Мого а вкусна, направо а гълтам!?.....

А "земеделската .." дали я ""наторяват""?

..в нормите!?....

интересно - къде в европата може човек да намери интернет като този у нас? който има желание - има интернет. сега какво - почваме както някога - иска, неиска - прекарва му се интернет? ми кой ще го плаща на разни 80-90 годишни страрци? то с мизерните пенсии които странно защо европа не забелязва остава баш интернет да плащат.

Света се е запалил - еврогееца си е заврял главата в тора.

мечтае си Путьо да запали света..ама най-много Русия да запали ..

ИНАЧЕ ОЩЕ ЩЯХМЕ ДА ЯДЕМ КРЕНВИРШИ И СИРЕНЕ СЪС СЪМНИТЕЛЕН ПРОИЗХОД, ЗАКУПЕНИ ОТ КВАРТАЛНО ГАРАЖЧЕ НАРЕКЛО СЕ МИНИ-МАРКЕТ !

съмнителни салами и кремвирши свободно продават в хипермаркети, с изтичащ срок на трайност и приналепени етикети.

Той уточни, че ограничението за прилагане на химически торове в земеделието е 170 килограма на хектар. Интересно нашите онбашии по колко килограма слагат. Щото по пазарите , често може да видите огромни тъмно зелени марули и странно червени домати

ЕК замърсява Родината ни с афганци без да ни пита.

сега наредете и тротоари да направят, че си изпотрошихме краката.

Е, то същото като с атомните реактори. Тези комисари са същите като онези комисари. Да им е.ба мамата на всичките тъпанари!

ЕК замърсява България с паразити от Африка и близкия изток ! Тях що никой не ги глобява ?

Е нали за това се борехме. Да си вземем замята , да си правим с нея квото си искаме. Да я продадем. Да купим с парите панелка в София. Да изнием провинциални комплекси. Пък да я изкупят земята дебеловтати и анадолски турчиляк, па да си я правят каквото си искат. Частната собственост е свещена. Мутраците ще запат, народа ще им плати глобите. Сигурен съм , че точно по андрешковски едрите производители са укрили поне 1/3 от добива и сега за капак бедните ще платят глобите. Образцова мутренска демокрация. Целия свят гледа и върви след нас. Ние вече сме водещи по корупция и смъртност. Скоро ще се затрием от алчност. След нас и целия свят.

Как само скачахме през 1989-а, а, колега? "Времето е наше!", "кой не скача е червен!". Пиянството на един народ, мдаа... Как хубаво ни хлъзнаха чичковците от Запада тогава. Съборете кльона /та днес да влизат ислямистите по-лесно/, пътувайте из Европа /на гурбет за някой лев/...

може би е по-правилно да се каже "ни го хлъзнаха" ...

Понеже вече не произвеждаме български изкуствени торове, евентуалното замърсяване е с еврогейски и краварски такива. Да плаща ЕС-то, а не България!!!

Не е важно кой плаща, а кой се трови.. Европейците пак по-загрижени за нас от нас самите. Щото Ганьо е велик и е над нещата. Поне докато не опре до онкологията. Тогава държавата и ЕС са му криви.

А за ГМОто две думи

Какво значение има къде са произведени торовете? Кой ни кара да ги ползваме в такива огромни количества? Ние си имаме добър климат за земеделие и не е нужно да се разсипваме от торене.

комунист

Евросубсидиите създават условия за моноземеделие без сеитбооборот. Фермерите сеят това, по което получават най-голяма субсидия- година след година. Почвата се изтощава, компенсира се с химикали.

Не заблуждавай хората. Неохим произвежда на пълни обороти.

Произвеждаме и още как