Путин назначи нов посланик в България - Анатолий Макаров

Руският президент Владимир Путин назначи Анатолий Макаров за посланик на Русия в България.

Обратно в новината

Коментари - Путин назначи нов посланик в България - Анатолий Макаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един пияндурник трябва да търпим тук

Явно предния посланик не е крал достатъчно от България за русия-този трябва да краде повече.

Не лош избор. Следващият, обаче, да е Калашников!

А дали посрещането му ще бъде като това на онзи от "Козяк"?

ОПИТ В ЮАР , а сега в България???!!!! При братята - славяни???? При ....????? Както се държи Русия с нас, ТАКИВА ще ни види!!! НЕ признават, че са покръстени от нас и са получили ХРИСТИЯНСТВОТО ОТ НАС, чрез което и ПИСМЕНОСТТА НИ!!!! Честваха тази година 24 май и никъде НЕ ни споменаха, но казаха, че братята Кирил и Методий СА ГЪРЦИ - НЕВЯРНО! БЪЛГАРИ СА! СИНОВЕ НА БЪЛГАРСКИ АРИСТОКРАТ И СЪВЕТНИК В СОЛУН!!!!!!!! НЕ ПРИЗНАВАТ, че аристокрацията и учените им имат пра-български корени от Волжка България! НО да отбележим, че ПУТИН ПРИЗНА, че като изтъркаш руснака, излиза българското в него!!!!!! На въпрос на българска журналистка, че корените му са от Средногорието!!!!!! Ако ПУТИН ИМА МЪДРОСТТА ДА ИЗРЕЧЕ НА ВИСОК ГЛАС ПРЕД СВЕТА ВРЪЗКАТА И ЗНАЧЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА РУСИЯ, без да се съобразява с българските политици, то ТОЙ ЗАВИНАГИ ЩЕ ПОДПИШЕ НЕРАЗРИВЕН ДОГОВОР С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!!

ПРА-БЪЛГАРИТЕ-братът на Кубрат/ СА СЪЗДАЛИ КИЕВ, а след това е създадена Киевска Рус - основата на днешна Русия!!! Цар Симеон дава за жена сестра си /или племенницата си - историците спорят/ ОЛГА, която въвежда ХРИСТИЯНСТВОТО и се преборва с опозицията на местните боляри.ОЛГА Е ОСНОВОПОЛОЖНИКА НА ХРИСТИЯНСТВОТО В РУСИЯ! Иван Грозни побеждава волжките българи, нападани многократно и тогава чак Русия се разпростира в Азия, чак до Владивосток! В чест на тази победа е построен КРЕМЪЛ, архитектурата символизира ЗАБИТ МЕЧ В ЧАЛМА /Волжките българи са били по това време ислямизирани/. Официално ХРИСТИЯНСТВОТО в РУСИЯ Е ПРИЕТО И РАЗПРОСТРАНЕНО ОТ БЪЛГАРИТЕ и ПЪРВИЯТ ПАТРИАРХ Е БЪЛГАРИН. РУСИЯ има 14 ПАТРИАРСИ - БЪЛГАРИ. ЗАЕДНО С ХРИСТИЯНСТВОТО И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО МУ, РУСИЯ ПОЛУЧАВА И БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ- НЕ КИРИЛИЦАТА, А КЛИМЕНТИНЕЦАТА. НА ДНЕШНАТА БЪЛГАРСКА АЗБУКА, СЪЗДАДЕНА ОТ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ, който заимства само 4 букви от Глаголицата - Кирилица, ДНЕС ПИШАТ Русия, Монголия .... и почти 1/2 от световната научна информация в света да 1990 г е написана с тази писменост. РУСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ е създадена от избягалите волжки български аристократи. Имената на руското дворянство Романови, до писатели, поети, научни откриватели и военни са ПРАБЪЛГАРСКИ и запазват техните ГЕРБОВЕ - Толстой, Тургенев... ген Кутузов, победил Наполеон, Б. Годунов - световния бас, Менделеев.... академици... поети, политици....

РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРЦИЯ с помощта на българското опълчение и разузнаване и получава 300 млн златни лв. Във ВСВ, България се включва в руската армия в Освободителната война на България, Югославия, Унгария... и дава 30 000 жертви, но изплаща репарации на Гърция чак до падането на Т.Живков, заради договора на Цар Борис с Хитлер, макар че народната съпротива не позволява и взривява влакове с провизии, храни и дрехи за немската армия на руския фронт. Загиват стотици български младежи и интелигенти в служба на Русия. ДНЕС РУСИЯ също Е ВАЖНА ЗА БЪЛГАРИЯ И ПОСЛАНИЯТА НА ПОЛИТИЦИТЕ Ѝ ОПРЕДЕЛЯТ ОТНОШЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ НЕЯ. ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА САМО ВРЕМЕННИ. ДАНО ПУТИН ОСЪЗНАВА ТОВА историческо богатство И ИМА СМЕЛОСТТА ДА ИЗРЕЧЕ КАКВО Е БЪЛГАРИЯ ЗА РУСИЯ, ЗА ДА ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТа вечна любов и отношение НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, МАКАР СТРЕМЯЩ СЕ КЪМ ЕВРОПА, КАКТО И РУСкия, МАКАР и ЧЛЕН НА НАТО.

link

Има нещо безкрайно нечовешко и извратено във физиономията му. Алкохолът и липсата на ценностна система не прощават на никого.

Тука някой се упражняват на тема африкански държави ,но може би не знаят ,че ЮАР е основен член на БРИКС и изключително важен за Русия партньор ,така ,че този дипломат не е никак случаен чиновник ,по важното е с какви задачи го праща Путин тук.

Сравнете този мъж с гей-чифута на Козяк

Анатолий Макаров - с наднормено тегло, слабо подвижен и отдалеч, и от близо има вид на впиянчен номенклатурчик.

Сравняваме: този е номенклатурен тюфлек.

Анатолий Макаров с "Макаров" в ръка ще оценява приноса на всяка мурзилка за каузата на РФ. В случай на недостатъчни резултати, Анатолий Макаров ще използва "Макаров" за наказване на виновните. ;-)

Двама мъже с пистолети и брадви нападнаха полицаи край Москва, спрели ги за проверка на документи. Възникнала престрелка, униформените били ранени, а единият от стрелците убит. Единият от нападателите е убит веднага, вторият оказал въоръжена съпротива, а след това се опитал да избяга от местопрестъплението. Раненият при нападението инспектор започнал да го преследва и го ликвидирал. Кога ли и ние ще започнем да работим както трябва. Не само, ченгетата. Цялата ни нация е мързелива и некадърна (с малки изключения), но за да коментираме другите сме супер. А сега ревете че мурзилките били това и онова. Простия Ганьо освен прост, винаги е завистлив, злобен и некадърен. Начело с управниците ни де. Те са на върха на пирамидата.

Много точно си се описал!Прост, тъп и завистлив!С комплекси за малоценност и себедеструкция!Типичен ограничен умствено почитател на Путин и антибългарската му пропаганда!

Аз предлагам да обявим война на някой остров в Тихия океан-ще го завладеем и ще спуснем всички роми там-ще ги представим за маори.

Нов руски посерко в България.

А ти бе дрисльо да не би да го познаваш, че даваш оценки. Оди си на село и си стой на коневръза, където ти е мястото.

Бъдете по активни мурзилки, иначе вожда ще смени и вас.

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ФЕВРУАРСКИ ПРОТЕСТИ!

ИМА БОРИСОВ ИМА ПРОБЛЕМ НЯМА БОРИСОВ НЯМА ПРОБЛЕМ

чинът му в КГБ (или в която и от наследилите го служби да е)? Когато извършиха у нас преврата през 1989 посланикът беше генерал (Шарапов). На дълго пребиваване беше у нас и при "избирането" на Симеон през 2001-ва. Да кажат, та да знаем какво ни очаква! Може референдум по кримски да са ни замислили...

НЕГОВИЯ РЕСОР Е ТОЧНО ТАКЪВ, МЕТЕЖИ В ЧУЖБИНА. НЕГОВИЯ ОТДЕЛ В МИД ОРГАНИЪИРАШЕ ПРОТЕСТИТЕ И МЕТЕЖИТЕ В ЛУГАНСК, ДОНЕЦК И НА ТЕРИТОРИЯТА НА КРИМ. ТЯХНА БЕШЕ ИДЕЯТА, ЧЕ КЪМ КРИМ ПЪТУВАЛ ВЛАК С УБИЙЦИ, КОЙТО ПРИСТИГНА ПРАЗЕН.

Едно време си ги имахме: Пол Макаренко, Ринго Сталин и Джон Ленин. Нищо ново!

Там ни е мястото според руската дипломация - между ЮАР и Лесото

къде си тръгнал да се сравняваш с ЮАР:)

догодина Калашников!

България трябва да спре да приема такива от терористична държава. Щоне вземе този да се гръмне със собствената си фамилия..ха.ха

Само не ми е ясно Макаров какво го прави Путин - повишава ли го или го понижава след Африка и Лесото като го праща в БГ

е началник на Департамента за руснаците в чужбина. България за руснаците уж е "курица (не птица)", ама явно искат да се грижат повече за своите заселители в любимите им територии. А след избуялите прегръдки с Ердоган сигурно и апетитът им за лелеяните български земи им се е възродил...

Ако имах моя собствена българска медия щях да публикувам само новини свързани с Русия. Като гледам по 150 коментара само за това, че Путин е сменил един посланник. Ако новината беше, че Китай има нов посланник у нас нямаше да има и 10 коментара. Така се правят пари от уеб реклами.

Колко ще спечелиш от 150 коментара? Що мислиш, че си най-умния и най-сетения в тая държава? Щом ти в твоето зачукано село си се сетил, значи и по-умни са се сетили.

има свободни къщи и парцели... ела си купи и ти. 1500 лв. / кв.м ще ловим риба заедно ;) ти, аз, кмета, попа и фурнаджията

Значи този Макаров последно е отговарял за руснаците в чужбина (аквото и да означава това), а Исаков се освобождава внезапно само с две изречения. Оказва се, че бежанският натиск срещу България през последните дни нараства стремително и Баце се чуди как да угодим на турците. И всичко това след срещата на Путя с Ердо. Един по-долу пише, че някой май иска да ни дръпне чергата, дали наистина не е прав? Кърджалийски вилает и Причерноморска республика?

Много си умен - "внезапно" го освободил след 8 години, прекарани тук от предишния - като се има предвид, че един нормален мандат е 4 години, допускат се удължавания, и той е направил два мандата практически. Сега е лято - точното време за смяна на дипломатите. Напълно редовно си е сменил посланика, не търсете под вола теле! Големите конспиратори, брей! Всичкоразбирачи! Че и бежанците набутал, и преселниците, и кого ли не още ... (((((((

Дъртото корито пак трещи. Умен съм, разбира се и винаги търся логиката. Като гледам, повечето споделят мнението ми, не всички са зомбирани от Октомврийската революция.

От новината не стана ясно дали владее български език, но това е без значение защото езика на парите е общ за всички...

Я стига сте се карали- за руснаците отдавна нищо не означаваме, за американците също- и за едните и другите сме предатели.Сами сме във вселената-стига сте се правили на велики.

А дано. Ама надали.

Този има вид на типичен български мъж на 60+ със селски произход. Ще се разхожда незабележим.

Друго си беше мистър Уорлик,който с кръшната си походка и чупките в задника, на които с право би завидяла всяка ориенталска танцьорка, беше забележим от всякъде.

Дядя Толя е с толкова добродушна усмивка и щастлив перчем - вижте с какво излъчване са очите му- очевидно е удовлетворен, нали , сменяйки Лесото с Болхария!!!

С добра дума и Колт, може да се постигне повече, отколкото само с добра дума - американска поговорка. Перефразирам - с добра дума и Макаров, може да се постигне повече, отколкото само с добра дума. Нов посланик, нов късмет - народна мъдрост.

Да, де! Като сме "тръгнали" с мъдростите, нека добавим и шопското:"Со кротце и со благо и ...со малце кютек/т.е., со ма-а-а-лко Макар/ов/енко!

Македонска приказка Ванче Михайлов, нещо да си чувал за него?

Иде и носи по една бохча рубли за Доган, СидеровЪ и Нинова...Ама като разбере, че въпросните имат влияние в българското общество, колкото феновете на Глиган Грудово...Ще остане разочарован и може да не им ги даде

Kолко си тъп.Aко се прави преврат няма да бъдат сложeни сегашните маимуни.

Имате резервни играки, а?Виждам, че и ти си разочарован от сегашните лидери на оредяващата съветофилия..Вярно, гола вода са, ама и новите ви ще бъдат същата вода

Снощи се прибрах от едноседмично посещение в Русия. Живеят си хората, работят си и се радват на т.н. ембарго, което е дало възможност за рязък скок на местното производство. Като резултат е паднала цената на основните хранителни продукти, разработена е всичката земя в московска област и Русия от вносител на зърно само за 3 години се е превърнала в основен играч на пазара. Естествено уби цената у нас и то не само на зърното, но и на кориандъра, на млякото и млечните продукти-все неща, които до миналата година успявахме да пласираме там. Та те това е резултата от гъз.лизтвото на чехлю и оня комплексиран мутро-милиционер, дето си играе на премиер!

в окото ми плуват ли, товарищ? И Мадуро твърди, че венецуелският народ благоденства и просперира, ама венецуелките всеки уикенд се юрват в Колумбия със стотици хиляди да си напазаруват най-необходимото да не измрат от глад!

За разлика от теб "товарищ", аз не съм подвластен на нито една тролска платформа, а си изкарвам паричките с работа и съм от тези , дето едва оцеляваме след тъпоумната "политика" на разни недоносчета като чехлю, т.н. външен/щото е външен за България/ министър и комплексаря Буда!

символно значение: Путин праща на Бойко един макаров .. Бойко вдига кръвното от страх ..

Така де, този явно има опит с африканските държави, пък ние и без друго сме на нивото на Сомалия.

Новия губернатор на Задунайска губерния пристига. Тия избори са особено важни за московските господари и явно ще има голяма Борба. Този на снимката е специлист по идеологическа диверсия и неговия ресор беше един от организаторите на руските метежи в Украйна. Смятайте какво ни чака!

Народен съд ви чака. Строг, но справедлив!

Гледайте да не го дочакате вие, че тогава лошо ви се пише! Направо доживот!

Как искаш да те уважава някой, като на родината си викаш задунайска губерния?

твоите любими кремълски господари я наричат така. Точното наименование от времето на така наречената "освободителна" руско-турска война (1877-1878) е: РУСКО-ДУНАВСКА ОБЛАСТ! А фондът, основан през 1879 г. за създаването (устройството) й - ОКУПАЦИОНЕН!

Успех на Анатолий Анатолиевич и да работи усилено за укрепване на българо-сАвеЦката дружба и да "спуска" навреме опорните точки няма да се излагаме я.... А др.Исаков е на доста напреднала възраст и може да се оттегли на заслужен отдих във вилата си в Подмосковието. Тя е построена с пари удържани от заплащането на мурзилките в София.

Гледам вдясно до комента ти снимка на Лилето Павлова - е, това е опорна точка с комунистическо потекло, направо си е опорна топка.

С това назначение Путин, решително ЩЕ ПОСТРОИ Южен поток и Белене!!!!

ще построи когато боико му целуне ръка,а плевнио му се извини.

Предвид, че Ердоган вече го стори ...

Направо да пращат "Генерал Губернатор", че тези от Козяк много се уляха с техните ръководни кадри и някой трябва да оправя бакиите.

готви се да поизчисти българия от продажни соросоиди като тебе.

Оууу, русофилския брус се засегна, че го пренебрегнаха! Къде отиваш бе родоотстъпнико? Върви му духни на новия посланник!

Cоросоид скапан,предателите на българия сте вие.Bзимаи си куфара и при мама ти Mеркел и чичо ти Cорос,че ще имама народен съд за соросоидните педали.

Грубичко го е казал, наистина, но мерзавците и промитите мозъци в тая страна се размножават просто като мишки.

Стига с тази нечистоплътна антируска пропаганда!

ясно от ГРУ или КГБ е

И е взимал мелдоний.

може и тройной

Агенция Ройтерс и CNN съобщават ,че приятелски на България информационни служби са установили компрометиращи факти за новия руски посланик.По време на престоя си в Лесото посланикът е закусвал с малки негърчета,като за гарнитура понякога е използвал кожените калъфки на пистолета Макаров.Новият посланик винаги носи в чорапите си по 2 пистолета Макаров,а барута от патроните използва за емфие!Употребява също така и мелдоний!

Подпукаха ни! Първо Макаров,по късно и Калашников!

Нищо чудно и Шмайзер да дойде в България.Нали все сме между чука и наковалнята

Този от ЮЖНА АФРИКА в БЪЛГАРИЯ. Каква чест. Благодарим.

явно се е провинил. :-)

"анатолии макаров",по-лекия вариант. "анатолии калашников",това вече щеше да е опасен намек.

След като на Запад има хиляди жени с имената "Мерседес" и "Порша", защо да не се казва някой Макар или Токарев? Или повече одобряваш името "Голям хълм", или "Скъсана гумичка"?

Пък Килъри си кръстила дъщерята на футболен отбор :)

кажи му руснак и не го обиждаи повече.

Кажи му платен и бездарен реформаторски трол и не го обиждай повече.

хе хе всички сне соросоиди, не знаех. Щом това ви успокоява, така да е. хе хе

работа със сънародниците в чужбина... Ердоган и Путин изглежда се разбраха, къде да дръпнат чертата през България.

Глупостта ти е безкрайна. Предполагам Плевналиев е кръстен заради обичкта си към селското стопанство?Ами да, плеви плевели?

Задават се избори и в БСП, ДПС и руското посолство ври и кипи. Да спечелят се опитват малко те ха ха....

Bри ти простата тиква соросоид мръсен.

Но червените бабички намаляват ли намаляват.....Едно време бяхте на всеки километър, сега сте на 10-20 км.

От пищовите, които съм пробвал, "Макаров", заедно с "ТТ" бяха най-зле. Друго си е "Глок"-а.

Е, ти нищо не каза! Сравняваш технология от 1980-а с такава от 1948-а. Страшни разбирачи, ей Богу!

комунист

*1948-а е ПМакаров, ТТ е от 30-те години!

Привично за тъпите хора е да разсъждават едностранчиво. Но простено ти е - ченге си. Можеш да намериш "макаров" в добро състояние и за 50 лв. "глок" - 750лв втора употреба примерно. Патрон за "макаров" - примерно 0.40лв бройката. За глока колко е?

Когато се наложи да се стреля, най-важен е резултата, а не колко струва патронът.

от пищовите които съм изпитвал, в.т. и в МО през втрата половина на 90-те години ГЛОК беше най-зле и по тази причина МО не го прие на въоръжение