Кобляков: Руснаците смятат, че в София всичко могат

Руснаците все още усещат, че в София им е много по-лесно да правят каквото пожелаят, коментира пред bTV руският правозащитник след като беше пуснат от ареста.

Обратно в новината

Коментари - Кобляков: Руснаците смятат, че в София всичко могат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ - ЦЕНЯ, А МОРАЛЪТ - АКО ТОЙ КУЦА - ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !! НАШИЯТ ... ЖАВЕР НЕ БЕШЕ МОРАЛЕН КЪМ ПРОТЕСТИТЕ НА НАРОДА си ....НО БЕШЕ СВРЪХ-ПРОФЕСИОНАЛЕН, ДРАГИ НИ НИКОЛАЙ .... :)

в София на всеки крадец и лъжец, с една дума - престъпник, се отдава голямо значение, щом целта е да се злепостави Русия. И не се изпълняват договореностите, вместо престъпника да бъде депортиран в Русия, за да отговаря за престъпленията си.

Прав е тоз руснак.Руснаците докога ще гледат на българите с имперски поглед! Айде стига вече,много време мина. Дръжте се тук като чужденци,,,братушки маи".Аман от вас!

ИМАЛ БИЗНЕС ВЪВ ВСИЧИ СФЕРИ.. ПУСНЕТЕ ГО ПЪК ТЪРСЕТЕ БРАТЯ ГАЛЕВИ НА ОВЕНА ПОД ОПАШКАТА !

Човека е прав! България ще се оправи когато се справим с тази русовилопростакопредателска сган! Иначе винаги ще сме но това дередже!

Така източиха и парите на България. В Русия се намери един Путин, който ги подгони. Но у нас мафията си овладя държавата и се скри зад разни "политически" партии.

Наивник! Путлер си кътка послушните му олигарси и руската мафия е световен рекордьор.

Този мошеник, като толкова е чист, да отиде в Русия и да докаже , че е невинен, а не да се крие зад някакво политическо преследване ! В Русия западните медии ще следят под лупа процесът и накрая 100% ще се окаже, че този си е престъпник, иначе от какво да се страхува.

Този крaсaвец нa снимкaтa кaто го гледaм мисля,че имa болно сърце и съвсем скоро ще получи инфaркт при стрaнни обстоятелствa,кaкто онзи руски бивш олигaрх,дето кaто избягa в Лондон,мислеше,че е избягaл от съдбaтa си !

Руснаците са отвлекли една украинка военен летец и искат да я съдят в Русия по измислени обвинения. За да влезнат в някакви европейски норми, руския съд се произнесъл, че тя НЕ Е отвлечена в Русия. Тя сама е отишла да я съдят!!!

Я се скрий ! Смешник ! Американска подлога !

няма как да скриете!

Не само руснаците смятат, че в София - всичко могат. България, е в перманентни "преходи". Пред Управляващите стои дилемата - към кое "слънце" да се обърнат, за да ги "огрява". След това се оказва, че отново сме използвани и сме с опърлени задници ...

Руснаците в Русия.Може навсякъде,но не и в България. Нахални,разглезени,самонадеяни същества. Глезотиите им минават само в България,защото ги търпим. И защо пътуват без визи? Навсякъде са...

И аз това казвам. Да спрат да идват туристите им, да спрат да инвестират пари в нови апартаменти, въобще да ни забравят като държава. :))) Нямаме нужда от техните пари, хотелиерите по морето е крайно време да се върнат към рибарския занаят, а банките да пишат като лоши, кредитите на "предприемачите". :))

Кой е Кобляков? - През 2004-2005 г. Кобляков съдействал на бившия шеф на руската фирма "Станкоимпорт" Сагадат Хабиров да присвои задграничните активи на предприятието. - С откраднатите пари те наели френски адвокати, които създали фиктивно задължение на същата фирма за 1,5 милиона евро. - После холандска компания, действаща в интерес на съучастниците, получила имуществото на дъщерна фирма на "Станкофранс", включващо 6 апартамента и 30 хектара площ в престижен парижки район. - Недвижимото имущество било продадено за 5,5 милиона евро. - През 2010 г. в апартамента на Кобляков бил извършен обиск и той бил призован за разпит във федералното следствие. - Кобляков обаче не се явил, а избягал във Франция. - Там от мошеник станал борец срещу Путин и защитник на Пусирайът.

Е не, това вече надхвърли всякакви граници !!! Тоя пък не искал да го освобождават от турско робство !!! Какво чудо доживяхме с тази "демокрация" !!!

Егати, имам впечатление, че в България Путин и политиката му имат повече привърженици , отколкото в самата Русдсия..... Ей много предатели , много русофили ....

Поредният боклук който е обрал държавата си по време на мътните години и после избягал да се крие при западните демократи та да си харчи паричките на спокойствие. В допълнение и активист щото кво по хубаво от това да сринеш правителството което може да ти търси отговорност! Интересно как щяха да се държат лигавите франсета ако беше обрал техната държава и се криеше в Русия?

УЖАС. Всеки един долен мошеник и крадец който избяга на запад и започне да плюе по Русия се превръща в борец за права и свободи. Този свят рано или късно ще се самоунищожи!

"Руснаците все още усещат..." Интересно, самият Кобляков да не би да си мисли, че от руснак се е превърнал във французин?! А когато е задигнал задграничните активи на руското предприятие, като какъв ли се е самоопределял? И той като циганите - според обстоятелствата са ту българи, ту цигани.

Два дни един дребен мошеник нищим. А през туй време глей кво става със славната украинска армия Крупная группировка украинских военных и силовиков, окруженная на юге Луганской области, начала переговоры с ополченцами об условиях своей сдачи. Группировка находится в Свердловском районе Луганской области, между селами Панченково и Бирюково с одной стороны и российской границей с другой.

6+ от мен.ама платените идиоти хич не им пука,заработват си стотинките.

как няма да водят преговори,, когато "скопена" Сатана е на малки обороти и всеки момент ще "яхне метлата" за Покрайната!!?

Ако е група ще го отнесе един път !

айде чао засега на свестните хора тук и на протестърите.довечера ще се отбия пак да се изплюя в протестърските дрогирани физиономии МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХААА......

Боклук си ти , лизач на червени задтиици. Заминавай Сибир . Тук място на путлерофили има само в гробищата. Промитите мозъци на руснаците , които искат да си правят Руски свят са техен проблем .Наш е да помогнем последната империя да си отиде тихо

Този пропаганден метод с който се цели да се отвратят чрез вулгарна агресивност всички от едната спореща страна е много стар, амортизиран и неработещ. Починете си!

За почивка не му плащат

имаш предвид америиканската имперя ли? толкова су залук и заблуден

Червеноноси уроди , всеки враг на Путлер е наш приятел . Остави протестните мрежи , ние просто искаме да кастрираме и кремираме путлеровци .Путкинова Русия е враг и трябва да се прави всичко , за да яде пердах .

Това го кажи на първата срещната група руски туристи,директно ще си за бърза помощ.Боклук...

Ще му поискат първо скидка. Вече и в тоалет като отиват искат скидка. Трима пият една малка наливна със салата и искат скидка.

Защо да бъда за Бърза помощ? Аз къде се намирам? В България,или къде? Ето това са вашите велики руснаци.Промити мозъци,бий несъгласния,граби,обиждай,нагрубявай. А за рускините,скъпи български момчета,вие сте без култура,възпитание,прости,без финес,абе,тъпанари.Това последното си споделяха две млади руски дами.

Три са основните искания, издигнати в тази инициатива за отделяне на Сибир в република: - боунси и надбавки за живеещите и работещите на територии със суров климат; - въвеждане на регионален елемент в данъка, с който се облага добиването на полезни изкопаеми, за да остават част от средствата в Сибир и по-справедливо да се разпределят доходите между местния и федералните бюджети;- - реализиране на конституционното ни право на собствени, по-независими от центъра органи на властта и ликвидиране на идиотската ситуация всички решения да се взимат в Москва от правителство, в което няма представители, способни и желаещи да защитят интересите на Сибир. Инициаторите на акцията умишлено използват същите термини, които употребяват държавни служители и медии, подкрепящи самообявилите се проруски републики в Източна Украйна, заяви пред руската секция на Би Би Си художникът Артьом Лоскутов.

след изборите може да заминаваш за там да им помагаш с протести.тук ще си безработен.

Освен, че напомням за учител по български, искам да попитам и защо мислите така?

А как ви звучи - "идиотска ситуация"? Означава ли това, че новосибрици считат московчани за идиоти? Или това се отнася само до Кремъл?

Извинявайте но СССР и плановата икономика отдавна не са на мода. Въпросите които повдигате са синдикални и от компетенцията на местната власт, така че борете се за това което искате , отделяйте се от когото искате ще е интересно да видим какво ще излезе когато ви кажат че това което сте получавали от Кремъл при комунизма днес е въпрос на лично договаряне с работодателя.

вицепремиерът (и шеф на ВПК) Рогозин заяви цинично, че събират парчетата на СССР!?!

Абе протестърски отрепки,засрамете се поне днес,загинали са хора!!!Ясно че този измамник руснак ви е платил,ама вие съвест имате ли?!?!?!?

Не ни е плащал. Както знаете, плаща ни Сорос.

А кой мислиш му плаща измамника ? Пак дядо Сорос

Като мълчим, може ли да питаме, поради чие бехаберие и алчност загинаха ?

Прави се с глад и труд, българите никога не са гладували истински, затова и не са се трудили истински!

хахахахаха,насрана мрежа е цялата тук и се бори за клиента си кобляков!хахахахахахахахахахаа

Приятел, не бързай да се успокояваш, ДС не си е казала думата.

първонамално се зачудих защо този интерес от страна на платените агитатори към точно тази статия,обаче прескочих да видя профила на манафа асан у фейса и ми се изясни!той милия от вчера само за това дрънка,за този кобляков.казахи си,това моНче нищо не прави безплатно.....оказа се,че този руски мошеник имал договори за наем с хора от протестна мрежа!!!включително и с асан.....сещате ли се??? ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАА

Прескочи до най-близкия учител по български.

добре,ама първо цона да ми плати за юли!също и асан ми дължи бири!

Въжделенията на руския народ отиват доста по-далеко от свободен Сибир и Сибирска република. Свободолюбивите сибиряци смятат, че всичко от Урал до Владивосток най-сетне трябва де се освободи от Москва.

МУАХАХАХАХАХАХАХАХХА.......ОХ НЕ МОГА,ТЪПИТЕ ПРОТЕСТЪРИ!!!.....МУАХАХАХАХАХАХАХАХХА

Пръскай се с флайтокс, против мухи. Вредят ти на разсъдъка.

Забранения митинг в подкрепа на Сибирската република е бил под надслов - "Стига сме хранили Москва!". Доводите с които се иска създаването на Сибирската република, са същите, които руската империалистическа пропаганди използва при анексирането на Крим.

То и калифорния искаше да се отделя от САЩ ама бързо замлъкват такива радетели, всяка голама федерална държава борави с еднакви методи

Мислете, другарю!Калифорния има собствено правителство бюджет и закони и е в състава на федерална държава. Какво има Сибир, освен московския грабеж?

нашите управляващи пак целуват американски задници!

Абе, не ви ли писна с теа елементаризми - пудели, юрогейове, меки китки, близане,..., сущо кат гламавите ви отци и деди, те пъ плямпахъ - космополити, вайсманисти, морганисти, ревизионисти, опортюнисти,..., генетиката е жестока работа, умни сте кат предците си, лисенкофската селекция не прощава.

Ти трябва да си неродената мома с високото IQ

ами дали американски или руски.. вонята не е различна нали... кажи нашите управници..пак целуват задници.. а като арестуваха човека .. чий задник нацелуваха ??? я ни светни ?????

Москва опитва да спре акция за отделяне на Сибир в република. Едновременно 14 руски онлайн медии и блогове са получили предупреждение от регулатора Роскомнадзор да премахнат от страниците си информация за подготвян митинг с искане за отделяне на Сибир в република в рамките на Руската федерация.

Да не говориме пък, че ако в сащ тръгне да става нещо подобно всичко се потушава за стотни от секундата, поинтересувай се защо в сащ рядко се случват протести и как се потушават

pmotikov@abv.bg

К'ви САЩ пъ те гонат тебе, тук става въпрос за Свободен Демократичен Сибир - СДС, изкажи се по темата, а теа - Калифорния, Тексас, Флорида,...

Изказвате хипотеза. Аз съобщавам факти. Схващате ли разликата? В състояние ли сте да сторите това?

у протестърския ти мозък.че ако боко спечели властта,оставаш без работа.

Мислиш ли, че работата който ми даде БСП, ще ми бъде взета от ГЕРБ? Аз работя на едно от новоразкритите стотици хиляди работни места от БСП. Защо му е на ГЕРБ да го закрива?

Казвал съм и пак ще го кажа : " Има и много умни , честни и интелигентни руснаци... Но в самата Русия -или ги е СТРАХ ... , или са репресирани. Русия не се е променила изобщо.... То си е както бе и преди 25 години у нас... Имаше си лагери като Скравена , Белени и Куциян.. Имаше си 6-ти отдел на ДС... И който кажеше ИСТИНАТА на висок глас...СИ ИМАШЕ И ДОНОСНИЦИ...така наречените сътрудници или агенти на ДС.... и хоп.. зад решетките...а ако много "плямпаш" - ОТИВАШ НА БЕЗПЛАТЕН "ЛАГЕР" ..И НАКРАЯ СТАВАШ ХРАНА ЗА ПРАСЕТАТА ... Това обаче мнадите "демократи" в България няма как да знаят ..а и не са се интересували много много... Плачат и ронят крокодилски сълзи за демократична Русия... но там е по-лошо и от АД .... сАМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН ДОВОД : " ЗАЩО СЛЕД КАТО ЗА НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ В РУСИЯ Е ХУБАВО И Е ДЕМОКРАТИЧНА СВОБОДНА СТРАНА...- НЯМА ЕМИГРАЦИЯ НА БЪГАРИ НАТАМ...???? А ВСЕКИ ИСКА В ГЕРМАНИЯ , ФРАНЦИЯ , ИТАЛИЯ АНГЛИЯ........И ДОРИ АМЕРИКА ?????????????????

Или в контекста на последното изречение бих добавил - ЗАЩО НЯМА ЕМИГРИРАЩИ НЕМЦИ , ФРАНЦУЗИ , ИТАЛИАНЦИ АНГЛИЧАНИ ИСПАНЦИ АМЕРИКАНЦИ....- В ПОСОКА "РУСИЯ"... ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЛИ , Е КОЛКОТО И ДА ИМА КОРУПЦИЯ ТАМ СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ..КОЛКОТО И ДА СЕ ЛЪЖЕ И КРАДЕ.....- ПАК ОСТАВА ЗА ОБИКНОВЕНИЯ "СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ЕВРОПЕЕЦ"... ??????????????????? МАЙ ЩЕ ДА Е ТАКА А ????

А що няма емигриращи НЕМЦИ,ФАРНЦУЗИ,ИТАЛИАНЦИ,АНГЛИЧАНИ,ИСПАНЦИ,АМЕРИКАНЦИ ...В ПОСОКА "ЯПОНИЯ" ? Или що няма емигриращи ЯПОНЦИ В ПОСОКА "ШВЕЦИЯ" ИЛИ "ЛЮКСЕМБУРГ" ? А що има хора дето от девет кладенеца вода ще ти докарат само да докажат,че Рашата е глътнала вода и Путин е виновен за глобалното затопляне ?

Защото там в момента печатат повече хартийки

а бе той за "хаетийките" и аз малко поназнайвам .... Та да ти кажа , като им знам силноконкурентната моща руска икономика.. дето е заляла цял свят с един или два крайно евтини конкурентни продукта... които няма аналог..:))) ако не им е негта и газа.. са заминали на кино... И не ми казвай , че Кремъл не "печати".. да не ме разсмееш.. аа и за билионите тонове злато .. хихих..

Повечето българи са деградирали дотам щото за тях факта , че някъде има повече пари означава , че там е хубаво да живееш. Проблем.

амии , виж сега , не ми пробутвай философията , за базата и надстройката в мислененто... Няма нормален човек , който да мисли позитивно .. като за театър опера и класичекса музика на гладен стомах , седящ на тъпно и студено... с продран панталон на гъза/с извинение../ Натам смятай и мисли сам..кое как е... ??? Ако можеш обаче ??????

Ей как не ви омръзна едни и същи простотии да пишете... Къде беше ТИ по времето на омразното ДС ? В Скравена,при прасетата,пишеше доноси ?Аман от пробудили се борци за демокрация. На въпроса за емиграцията: -за Русия трябва виза.За ЕС не -за Русия трябва разрешение за работа.За ЕС не -за Русия трябва разрешение за престой от имиграционните.За ЕС не -в Русия за жълти стотинки бачкат узбеките и таджиките.Те са тези които опъват каиша на полето,те са общите работници,те са тези дето чистят дворове.Руските баби ги гледат украинките.В ЕС за жълти стотинки бачкат българите и румънците.А Western Union работи на пълни обороти

пфффф , толкова ли ти "спуснаха" да надраскаш... Слабо ... Кремъл нещо май е стиснал кесията.. Я разкажи колко "богато"и охолно" живее средностатистическия руснак бе таварищ... Как ходят на кино опера... да гледат Ермитажа всяка седмица... тцтцтц.. Там в свободното си време само пият водка със сельодка и след края на първите 45 минути са в несвяст... треснат 4 по 200.. че те от по-малки чаши май не разбират... и се въргалят целия уикенд под масата... така си заглушават съзнание за мизерията в която ги е набутал Кремъл...и не им стига да се замислят за милиардерите около Путлин и Кремъл... Бягай сега да питаш какво да им отговориш... :)) смяхххххх... ще изкарвам работна виза за Русия..и какво ще вземам ..????? а какво мога да си купя с заработените милиони рубли..???.. една ладичка ли...или ТБ ..или някой як руски лаптоп..пералня.. пак руска...или як хладилник.. пак създаден от мощната руска икономика ..хеххехехехехе...

Борбата с ГОРЯНИТЕ подържани според КДС от 400 000 човека официално е обявена от МВР за приключена през 1958 година. Пропускайки този факт много хора днес оправдават собственото си мълчание и бездействие. В България е имало въоръжена съпротива срещу комунизма но днес наследниците на БКП, които мимикрират в различни партии, никак не обичат да си спомнят това,нали.

мдааа... една смислена реплика ..на фона на останалите си дори "класика"... понякога ета мненията и коментарите ти- с ИНТЕРЕС... САМО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НАИСТИНА СИ ВЯРВАШ , ЧЕ ВСИЧКИ , АМА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ СА ПРОДУКТ НА БКП И ДС.. ПОНЕ В ТОВА СЕ ОБОБЩАВА МОЕТО СКРОМНО РАЗБИРАНЕ ЗА "ЦЯЛАТА И ГОЛАТА ИСТИНА" НА ПРОБЛЕМИТЕ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА НИ...!!???

Дори и скъпите деца на наши и други висши партийни водачи са в Европа и Америка. Защо,бе,мили защитници на Русия. А???!!!

40 дни е много време. За 40 дни, може да се основе Свободен Сибир, защото Москва не искала Сибирска република в състава на РФ и забранила да се пише и говори за такава, забранила и митинга на искащите такава република сибиряци и забранила да се пише и говори и за митинга. Ако господин Кобляков бъде задържан в България повече, ще може да избира между няколко възможности като Свободен Сибир, Свободен Уйгуристан, свободен далечен Изток и т.н. Едва ли ще му се ходи в Средноазиатските новообразувани държави.

Какъвто и да е този, за мисленето на руснаците спрямо българите е прав. И това е така, защото самите ние се държим като слуги - за 24 години само правителствата на Филип Димитров и Иван Костов се държаха с Кремъл като равноправни и независими.

За сметка на това пък се държаха като слуги на правителствата на САЩ, Великобритания, Германия, Франция.......

Не, искаха България да стане част от Цивилизацията и Демокрацията; и го постигнаха, и другите правителства, щат не щат, не смеят да върнат историята назад, помнят януари 96-та.

Той търсен от Интерпол по наказателно престъпление,само че се прави на интересен.Ако не е имало таково,-няма да живее в Франция,клоун!

Хитрец е този. Избрал си да живее в страна, в която няма интрепол и руски подлоги.

Всички пишешти антирусисти да отиват към крим и да крещят по площадите за връщане към украйна, сигурен съм, че ще срещнат разбиране от местното население

Няма смисъл. Населението на Крим е бясно и чака Украйна да го освободи. Процесът няма да е бърз, но е неизбежен.

хахаха, и от какво е бясно населението бе, хахахах, че украинците ги държаха като някаква отдалечена територия на друга планета, жителите на крим никога не са се чувствали част от украйна

Украйна е толкова държава, колкото сме и ние след 1944 година. Задунайская губерния - курица не птица и Болгария не заграница . - чували ли сте го гова?

Хм- Крим е анексиран незаконно от рф. Какво да правим БЪЛГАРИТЕ в Крим? Не е ли по-добре да си ви върнем руснаците от България във вашият Крим? И във България имаме морски курорти и то с чудесен пясъчен плаж. Какво да търсим в каменистият бряг на Крим, крайно неподходящ за плаж?

Вземи си виж Путлерчето,дето ви еб* мамата за пореден път.Ама много се съмнявам ,че си способен на това "проглеждане" Руснаците са крайно нагло семе,живеят в най-не демократичната държава,пък седнали другите народи да оправят(и освобождават)

Господин Кобляков сподели в ефир, че при изпълнението на политическата заповед на Москва за арестуването му, български милиционер го е питал в ареста защо е против Путин и е споделил с Кобляков, че само Русия и Путин могат да спасят България. След като служителите на МВР са деполитизирани със закон, ако това е бил служител на министерството е редно да се започне разследване от министерството за да се спази закона, защото стореното е политическа дейност. Организации като протестна мрежа да поискат по официален път МВР да съобщи кой е разпитвал Кобляков и да поискат разследване за политическото му изказване. Поне на хартия, България не е руска колония и този проруски разпитвач не е на служба при колониалната администрация , а на заплата плащана му от българския народ, който срещу това очаква той да служи на интересите на България, а не на Русия. Кой? Кой е този човек?

Може би главния секретар на МВР ще ни каже, дали това е служител на министерството и кой? Другаря Йовчев е в оставка, а и не е много словоохотлив, когато от това не може да извлече полза.

Леле, български МИЛИЦИОНЕР знаещ руски или дори френски-)

Кажете как мафиите от всякакъв род и калибър и вид дейност да не се чувстват добре и свободно в България?! Ето само един цитат, прочетен от мен днес: "Това е отвличането на деца за органи. Младежите от Добричко са следствие. Слухът за похитени деца за органи тръгва от Първомай, Пловдивско. В местен фолклор се превръщат наблюденията на лелки, които се кълнат, че са видели линейки с по трима души, които събират деца. Изчезват и безпризорни ромчета от циганското гето в Харманли. Там бащи, които не се интересуват от съдбата на многобройната си челяд, дори не се интересуват от съдбата на продадените си чеда. Даже като подпийнат, почват да се хвалят като рибари кой за колко е изтъргувал невръстното си отроче. Това не е новина, поне според спецслужбите. Новата вълна в търговията с живи донори вече е в Родопите. Това поне твърдят ченгетата и допълват, че процесът е неуправляем. Циганетата се разпродават на парче и ние нищо не можем да направим. Знаете ли, че един циганин продаде детето си на 8 месеца, без да се пазари?!, илюстрират мъките си безпомощните спецове. И добавят: Отвличат се деца за органи, знаят се дори клиниките, в които те се разфасоват и се разпродават на парче сърце, черен, дроб, кожа и т.н. Оказва се, че слухът за отвличане на деца за органи е самата истина. Това е установено и е под контрол дори на американските и европейските служби. В момента над 300 000 пациенти се нуждаят от една или друга трансплантация. Една четвърт от тях умират, преди да се намери подходящият донор. Бизнесът е на живот и смърт. Буквално. Очевидно България, като страна на чудесата в трафика на всякакъв вид стока, осигурява живот на богаташи на Изток и на Запад."

Руснаците си правят каквото искат не само в София, а и в цяла България. Това е съвременното робство....

Точно така. А американците са освободители... Бъркай си в кофите за боклук и бъди щастлив!

Даже си правят каквото си поискат на марс, на юпитер и в няколко съседни галактики

глупости издордори господин Кобляков! Kой ти е виновен че си неуспешен. Нямал шанс, вини само себе си, а не по-успешните от теб.

Кобляков, като те гледам и ти си руснак, не си швейцарец или японец, продължавайте да се зжавкате един друг, те в САЩ това искат, и най-накрая ще ви сринат а употребените като тебе ще заминат в забвение

....Най-големият износител на насилие е моята държава.Аз не мога да мълча...Мартин Лутър Кинг Педалът Кобляков беше посрещнат сърдечно от група дясно ориентирани меки китки....

Ако руснаците можеха да правят каквото си искат в София, как сега си ИЗЛЯЗЪЛ от ареста бе. Нали ако руснаците си правеха каквото искат в София, вече да си в Москва.

Владо, споко! Има време! Нека видим доколко, наистина, Путлер има власт в БГ! Видно е, ще признаеш, че никак не е малка властта им, благодарение на руските подлоги/българофоби! :(

Правят к'вот си искат, ама не тъй ачик, лекичко, но сигурно, без да парадират, та да ни не излезне име на троянски кон.

На мен ми е чудно едно - каква е ползата за Русия да плаща на тролове за пропаганда при положение, че огромното мнозинство е наясно, че в Русия има диктатура, инакомислещите се преследват, а като капак на всичко Русия е окупатор в Крим и поддържа терористите в Източна Украйна. кой би се вързал, че Русия е добрата?

и на дядо сорос де му е сметката да плаща на асан геновци пък да няма резултати???ей на,за майданЯ плати ама хората си заслужиха кинтите!!!!

pmotikov@abv.bg

Прав си, напълно излишно е американците да плащат за пропаганда в България, щот сичко е видно и със затворени очи - след 1989г., при паднала стена, т.е. свободен избор, над ЕДИН МИЛИОН БЪЛГАРИ имигранти в ЩАТИТЕ, заедно с родените там.

кой би се вързал, че Русия е добрата? - промитите руски и български мозъци!!! А те са МНОГО! Руснаците, повечето от тях, не разбират, че ги мразят всички от бившите членки на СИВ и техни бивши републики, които са ги гледали още навремето, като окупатори, а сега ще трябва към старата да прибавят нова омраза, заради случващото се в Украйна!!! Вместо Путлер да погледне, че 90% от народа му живее зле, той тръгнал нови територии да завладява!!! Същото е все едно сега да тръгнем да си връщаме Македония, КОЯТО ЗАГУБИХМЕ, ЗАРАДИ ДОГОВОРКИТЕ НА СТАЛИН И Г.ДИМИТРОВ!!!!!!

Много си прав/а! Ако не беше Русия и Сталин, Македония щеше да е наша!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какви договорки, я марш над учебниците да прочетеш за берлинския конгрес

я отиди в крим и им кажи на площада, че трябва да се върнат към украйна

Русия е сталинистка терористична държава, управлявана от най-изродската част на комунистическия режим - кагебистките издънки. Не е трудно да командва червените боклуци и мафиотската българска прокуратура. България гъмжи от предатели и продажници.

Далаварета заради която го търсят е ставала в периода 2004-2007 , поради високата смъртност между обвиняемите следствието внася обвиненията по нея през 2008-2009, като се оформят три самостоятелни дела и 4 човека са обявени за издирване в качеството им на свидетели. По делото за незаконната приватизация на Станкоимпорт до съд са стигнали двама човека Татяна Найденова и Владимир Полютов, и двамата занимаващи се с държавната собственост зад граница. Обвинени са в превишаване на правомощията и по време на съдебното изслушване даже не са били арестувани. Владимир Полютов получава 6 години затвор и се самоубива в дома си докато жена му, синът му и снахата са там. А Татяна Найденова получава 5 години условно и за нея остава да възстанови 2.5 милиарда рубли загуби на държавата възникнали от действията и. В случая двамата осъдени най-вероятно са били жертвените агнета защото покрай разследването изплават и имената на техни началници и политици така че другаря Кобляков може да си спомни много, но тогава сигурно ще трябва да решава моралната дилема дали като враг на Путин трябва да му помогне в борбата с корупцията в Русия или гордо да си мълчи докато режима падне за да свидетелствува срещу облажилите се чиновници-) Е, може спомените му да го инкриминират и затова да държи в джоба си френското медицинско че му е трудно да стои в ареста,и декларацията че във Франция има имот в който може да бъде въдворен под домашен арест, та затова и французите вместо да решат въпроса по същество като го екстрадират подхвърлят горещия картоф на аджамиите като нас така че ние да оберем политическите негативи;)

" Но според мен, руснаците все още усещат, че в София им е много по-лесно да правят каквото пожелаят - прав е човека! Все още руските подлоги представляват критична маса, що се отнася до онези, които представляват властта!!! Болгарская СССР отвсякъде, другари и другарки!

Руснаци ли са го пратили в София? И той защо се прави на умрял и прероден другаде?

Че един бандит може да бъде арестуван в бълхария. ДА ама НЕ както би казал един куфалник.

ако се сещаш

Най-гнусното, наи-долното е да предадеш децата, семейството и родината си.Това са русофилите/българофоби/, най-гнусната измет на света.Трябва да бъдат съдени за национално предателство.Доживотен затвор.

да посетиш психиатър?