Решението за влизането на България в Шенген се отлага отново

Решението за приемането на България и Румъния в Шенген отново ще се отложи и няма да се обсъжда тази седмица от вътрешните министри на ЕС, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Решението за влизането на България в Шенген се отлага отново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са 2 държави, уй4е. Тях не сме ги питале, но ние Шенген не искаме. Дръжте си етиопците за шлиферите.

ЕС постъпва с България като паяка "черната вдовица" - изцуца си каквото можа и после ни запрати на м...... , абе на бунището де. Но има една народна поговорка: "Всяко зло за добро."

Ние не напираме да влизаме в Шенген, но щом като сме извън Шенген, за нас квотите за бежанци не трябва да важат!!! Разпределянето им по квоти е в шенгенското пространство. Дръжте си Шенгена, дръжте си бежанците!

Мда, Шенген е отворен чак до Афганистан....

Вземете си кукувицата!

И да се огледа има ли желаещи да влизат там? Щото се съмнявам този път и от хасковските села да си купи избиратели.

След като по отношение на Шенген ЕК строго спазва изискването за консенсус във взимането на решения и заради една или две държави все ни отхвърлят, защо при квотите не се прилага същото това правило? Щом несъгласните да приемат пришълци може дори да бъдат съдени, ами хайде и ние да осъдим онези, които не са съгласни да ни приемат в Шенген! Или вече важи правилото за надмощие на по-силния? Не, че искам Шенген, но трябва да има справедливост!

Невероятно, но факт! ЕК не се интересува как живеят гражданите на ЕС - нито веднъж не поставиха въпроса за повишаване на доходите, стандарта и самочувствието на българите като членове на ЕС. Сега много по-важно се оказва на същите тези незначителни и маловажни граждани да бъде наложено да приемат и щедро обгрижват хора, нарушили границите, скъсали личните си документи, които идват без принос, но с неограничени претенции. Не разбирам какво се случва и накъде е тръгнал светът!

нема такава държава БЪЛГАРИЯИРУМЪНИЯ

Кукувицата защо кука на умрело?

талибан - може, българин - не

как сладичко ви лъже Баце,вие как му вярвате и си гласувате за него,как се възпроизвежда истината ,че глупците избират глупак,колко ви е хубаво.....до кога бе телета немислещи ...?!

Нито съм гласувал за него, нито някога ще гласувам! Само посочи някой, достоен и веднага ще му се доверя! Не съм теле, мога да мисля и точно затова не виждам кой заслужава гласа ми.

Браво на Бойко!

За какво "браво"? Той самият напоследък изглежда толкова угрижен и недоволен, май от себе си, та чак да го аплодираме...?!

без думи без коментар ....

d4

и с Шенген и без Шенген-все тая. заплатите и пенсиите няма да се увеличат. ще гризем асфалт докато сме живи!

ви е някой за членството,ние сме им нужни само като граница и да си изхвърлят боклуците у нас

си ги заврете знаете къде. 110 годишния демограф от Авганистан знае и ще ви ги завре и за нас! Боклуци мръсни!

Да си държат тези мухляци шенгенското членство за себе си и да се задавят с него дано! Гърция и Италия, които са външната граница на Шенген и ЕС към нашата част в момента да не са случайно много ефикасни? Проникването на бежанците показва колко са ефикасни! Още по времето, когато не бяхме в ЕС и нямахме облекчения за визи и работа в Италия стига да сложиш рушвет от 20 евро в паспорта на италианската граница и те пускаха без никакъв проблем! Не ги искаме тези двулични използвачи дето съсипаха страната ни!

Кога ние ще поставим на разглеждане въпросът за излизане от ЕС и НАТО?

и молба за членсво в съветския.

Да искаме референдум!

нарочно не бяха приети в Шенген! Няма и да бъдат! ЕС е пред разпад и няма да съществува в този си вид, а в новия такъв, никога няма да ни допуснат! ЕС,САЩ,НАТО ни изманипулираха! Постигнаха целта си: разкъсаха единството на нацията; противопоставиха ни на Русия;ограничиха самостоятелното ни развитие икономически и политически; направиха ни послушни васали, зависими от техните цели, планове, европари, МВФ..."увътриха" ни в заеми, без война ни овладяха, разположиха военни бази за война срещу Русия, натикаха ни в "миша дупка"... Осъзнахме, че сме "вързани жестоко"! По-бедни сме от преди, заради шепа алчни, подкупни и продажни,възползвали се от неолиберал-грабителската демокрация на Запада?! Два милиона и кусур българи, вместо да работят за достойно бъдеще в БГ, са принудени да работят като евтин помощен, обслужващ персонал в ЕС и САЩ! Миролюбивият, трудолюбив и вярващ в Доброто Бг НАРОД, не е очаквал от политиците си, че ще го докарат до днешното "дередже"! До"гуша" му е от неправди, заради чужди имперски интереси...Политици,"опичайте" си акъла...

Такова решение никога не е вземано - освен в устата на хлевоустата Куневица. Както я караме Ердоган ще ни приеме в турският "Шенген". "Въздушният" Шенген- значи Меркел и Юнкер очокват нашественици от БлИзток да почнат да идват и със самолети на Бългерия Еър!?

кривоустата кунева поправка моля

Голяма загуба за българския народ! Ще го преместя в левия крачол!

След неимоверни усилия на г-жа Кунева като български министър,България закри 4 блока от ядрените си мощности,влезна със свалени гащи в Европа,сега като вици примиер,след героична борба ,по примера на Ципрас,успя да отложи с още една година минимум влизането във Шенген,но пък каза иес за свободното влизане в шенгенската зона на 1,5 милиона арабски бежанци, а с усилията и на новата ни посланничка в Турция г-жа Нейска турските граждани ще имат правата на българските граждани за влизане в Европа-без визи.

Смешните дъртофелници от импотентната Европа..... както винаги на са в час!

извинявайте но кой го вълнува шенген? тази система доказа, че не функционира. няма никакъв контрол кой преминава границата, нито бива проверяван. всеки ненормалник може да понесе една торба взрив и да се разхожда напред назав в европа докато реши къде да я взриви... шенеген сакс, и неговите администратори е по-добре да не се обаждат докато не си оправят процедурите.

Освен някой от нашите "политици" друг едва ли се е учудил!!!

Българските политици са лизогъзци , видяхте вчера Ердоган ....ще приемем бежанци но искаме облекчаване на визите....чехите , ще ви дадем военна база да направите американците ма искаме визите да се махнат....а ниер какво искаме? какво отстояваме ...проклети управници проклета държава за това се махам пак вие плащайте на орешарски и бойко борисов заема от 20 миклиярда без лихвите...за да си изкарат псокойно мандатите и да потушават напрежението при лекари учители полицаии..ето за това им бе заема а те колко ще открадат през това време от тези евро проекти

Америка и Европа са вчерашни ... Китай, Корея, Япония, Индия ... са утрешни ... ако не стане следваща световна война няма кой да спре изтока ... така че слава богу че не сме в Шенген, за да не паднем от още по-високо като рухне зомбираната икономика на запада...

СЛАВА БОГУ! БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА КАКВО НИ ЧАКА НАС РЕДОВИТЕ БЪЛГАРИ, ВЛЕЗЕМ ЛИ В ШЕНГЕН! ТАКА ЧЕ - РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ!

гого

не плачете , щом в Шенген не става ... то кой ще ни помогне ? братята американци ... Обама ще ни вземе в сащ ... ако не може в сащ ще ни вземе на оня свят ... трябва още малко да се напънем , да заклеймим агресора , може да пуснем някой ракета, ако имаме въобще останало нещо

България е превзета с Троянски кон територия и целта е да се ограби до шушка, затова скоро няма да има Шенген, когато цялата икономика плюс земята станат US или EU собственост , тогава ще влезем в Шенген. Ето как става - Хим . промишленост 3-те завода Разград-Троян-Дупница бяха приватизирани криминално за 27 МИЛИОНА лева от свързаните с политбюро Пьотр и Георг , след години същите са препродадени за 4,5 МИЛИАРДА на исланската Актавис, а наскоро още един път препродадени на Тева за 40,5 МИЛИАРДА, което вече е истинската цена - 1500 пъти повече от началната. Ето това показва ОБИРА на България от USA . Същото е положението в енергетиката и други отрасли. България е нарочена за пълно унищожение от УСА. Това каза предишния USA посланник на Сидеров " Ние ще ви унищожим".

гого

трябва още да се нагъзим за да стане работата. браво на Боко и Плевнята , браво на всички

Референдум за излизане от ЕС и НАТО,затвор за държанките им в България!Откраднатите от тези сатанисти пари и купените като добитък хора от България ще си ги върнем след онова,което ще им причинят руснаците като репарации.

Нещата не са такива, каквито услужливите медии ни показват. Ние ще посрещаме, пресортираме миграцията от Мала Азия и Северна Африка. За тази дейност някои управници ще ни управляват и за напред, управлението им се гарантира от соросоидите, финансирани от Америка за БГ.

докато наркотрафикант номер 1 боко тиквата е на царския престол на местноста България,никакъв шенген,дори и червената кукувица кунева да казва че вече са ни приели.

Ха-ха-ха ... Ние както най-примерни ще си стоим по къщята, а милионите емигранти ще се разхождат из ЕС като у дома си! И това ако не е шизофрения, здраве му кажи!

Никой не уважава наведените.

Иначе Меркел покани всичкото мангал от изтока с плакати ВЕЛКОМЕ и им носеше сладкиши и снадвичи. А ние? За нас пак нема ВЕЛКОМЕ То се връща всичко

журналисти, които при4акваха българите и румънците в 1 ден от новата година да ги залеят като нашествениците днес. И на края се оказа, 4е от Букурещ слезна един единствен румънец, който даже и си беше уговорил предвариелно работа с познати и по4ва от 2 ден. Снимаха филм за него в родното му село, оказа се, 4е изобщо няма да лежи на соц, щот му трябват кинти да си стегне срутената къща в едно изостанало място и отива там да ба4ка. Доста след този ИМ резил още лаеха, 4е българите и румънците ще ги нападнат. Днес им се връща. Да са им 4естити мюсюлманските орди, толкова любими на бабето и да ги дондуркат.

Никога няма да влезем в Шенген. Преди нас са Камерун, Алжир, Ботсвана, Гана и още много други, които ще трябва да изчакаме.

Изтреще! Утре щее глобалното затопляне при4ината. Да, ама не.

Ето една добра новина, за разлика от пръстовите отпечатъци в болниците и аптеките.

Отдавна от Шенген остана само символа му на морков, а тоягата - сами си я завираме...

Ама, то има ли още ес и шенген, бе!?!

Изглежда Турция и Украйна ще са преди нас в Шенген! Фактите говорят , че въпреки крайното наведено положение на България , Европа не ни възприема като равноправни, затова са ми крайно смешни българските напъни да се докара пред Брюксел. Практически България живее на животоспасяващи системи от ЕС, тъй като нищо не произвежда, нищо не измисля, няма работещи институции, които да я дефинират като отделна държава - прецедента е на заплата на Козяк, премиера е за едно потупване в Брюксел, армия няма, полицията не може да спре едни гонки на околовръстното на столицата, буквално всяка система в държавата работи като мафия - лекарска мафия, учителска мафия, църковна мафия, бензинджйиска мафия и т.н.! Ето до къде я докарахте другари демократи!

Tова е все още разрухата от комунизма. Демокрацията е в ЕС, но не и в посткомунистическите държави! Станишев бе обвинен от трибуна в ЕС, че реставрира комунизма, бе човек! Аз също го обвинявам в това деяние. Какви демократи, като има такива като него и теб все още?!

Абе ти какво смъркаш? Европа е пред разпад .. едно евро не можаха да гарантират. Невидимата ръка на пазара ще затрие целия западен свят. Каква ти демокрация ... всичко е цирк, който да замаскира безпомощни и умствено ощетени западни(от САЩ) икономически гурута, неспособни да изведат устойчива съзидателна икономическа система освен икономика движена от страсти а не от добродетели и съзидание. САЩ са свършени .. фалирала държава .. Европа върви по същия път .... каква демокрация боже боже .... осъзнай се българино ....

Да те унийават да ти искат документи, докато в Европа се разкарва всеки който пожела от вси4ки континенти без документ?

На всички искат документи! Само в БГ преглеждат на компютър българите, а не чужденците!!! В ЕС минаваш като всички, бе момче!

Като сирийски бежанец минаваш без да докажеш с документ, 4е си сириец. Като изто4ноевропеец за теб има Шенген.

Ivan

Докато Тиквата не влезе в затвора, Шенген няма да има!

"Досега сме внесли 5 милиарда и 144 милиона, а сме получили 4 милиарда и 790милиона!? За 2014 г. се предвижда вноската за ЕС да е в размер на 904.7 милиона лева" - информира Зинаида Златанова! Закон за държавния бюджет на РБ за 2015 г.Чл.1, ал1, раздел IV Вноска в общия бюджет на ЕС - 979 871,6 хил.лв. ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд. Накратко, "досега сме загубили 30млрд. евро от членството ни в ЕС. Без да броим разрушената ни икономика и грабежите на монополите им у нас.

Изоставаме братяяя! Вижте другите европейски държави какви национални дългове имат, а пък ние само едни 20 милярда?! За 25 години едва 10 милярда дълг сме натрупали!

На това детенце няма ли кой да му обясни, че е време да престане с глупостите за Шенген. То приказва ненормалности за шенген, друг малоумничи за пръстови отпечатъци в болниците, трети лъже с глупотевини за газови хъбове , тази страна се дави от собствената си глупост .