България продължава да е най-разследвана от ОЛАФ

България продължава да бъде страната, срещу която Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) води най-много разследвания, съобщи говорителят на службата Йохан Уолт.

Обратно в новината

Коментари - България продължава да е най-разследвана от ОЛАФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-мързеливи , но по-големи тарикати са от нас гърците.Така ще се извъртят,че всеки изпречил им се ще се укаже отпреди им,а към нас все се нареждат отзади ни.

ХАхахаха българия=Мафия

Но това е напълно нормално. Все пак прокуратурата МВР и политиката са главните органи на организираната престъпност.

Разследват всички, независимо дали има или няма данни. Само тези дето са си дали лептата на Бойко са под чадъра. Демек са агенти по прикритие.

Много години минаха.Който и да ни разследва грабителите са на свобода,а болшенстото мизерства в тази крадлива държава.Никой няма воля нещата да стигнат до край.Всички до един в парламента и по министерства са за затвора и без съд и присъда да го сторите няма да сгрешите.

новина ли е?А земеделският министър е от най-хвалените,дето щели да останат в историята.Ха сега да познаем-какво ще пише в историята за него.

Броят на разследванията няма никакво занчение. Никаде не прочетох какъв е броя на доказаните злоупотреби. Също не е ясно колко е похарчил ОЛАФ за да въстанови 1,8 милярда. Предполагам ,че са похарчени доста повече.

БългарияМафия.На вси4ки ни е ясно,че мултинационалната мафия закупи България през 90-те.Сега те просто изпозват ресурсите на страната и глупостта на българина да търпи.

Изровянето на критична информация за България, за българи из света от всякакви източници и редактирането на подсилено очернящи изводи-любимо занимание на нашите журналисти.

На герберите милиционери никой не им вярва в Европата. Алчни, бездарни, с фалшиви дипломи, облагащи парите на спестовните и толериращи мързеливите и прахосниците, демагози. Аиде за тия 4 години Станишев им виновен че им остави 8 млрд. резерв който тия прахосват. Малко им остана.

Къде го видя ти тоя резерв? Нали им остави и плащания по кражбите които направиха

Няма изненади! Тук държавата е бандит 1, а държавата е затвор с особени правила 1.

Някак си се чувствам неудобно когато чета подобни материали.От една страна първият и вторият ръководители на страната ни са полицаи.И по законите на формалната логика всеки трябва да си мисли че в нас нещата поне в това отношение са перфектни.В действителност се оказва че е точно противното.Ние че си имаме вина имаме си.Но и че от така нареченият запад винаги са ни третирали като втора ръка хора- и това е истина.На гърците ще им опростят над 100 мил евра профукани заеми а нас ще ни цедят за стотинката.Така че ако искаме нещо да се подобри дайте да започнем промяната от сами нас.

Някак си се чувствам неудобно когато чета подобни материали.От една страна първият и вторият ръководители на страната ни са полицаи.И по законите на формалната логика всеки трябва да си мисли че в нас нещата поне в това отношение са перфектни.В действителност се оказва че е точно противното.Ние че си имаме вина имаме си.Но и че от така нареченият запад винаги са ни третирали като втора ръка хора- и това е истина.На гърците ще им опростят над 100 мил евра профукани заеми а нас ще ни цедят за стотинката.Така че ако искаме нещо да се подобри дайте да започнем промяната от сами нас.

Въпроса дали ще продължим да крадем не стой-ще продължим. Аз докато съм министър ще се възползувам и от красотата на българските девойки.

ХАЙДЕ БЪРЗО ГЕРБЕРОИДИТЕ ДА СЕ РАЗВИХРЯТ И ДА ОБЯСНЯТ НА ОЛАФ ЧЕ НЕЩО СА В ГРЕШКА. ИЛИ ОЛАФ СА ПРАВИ САМО ТОГАВА КОГАТО РАЗСЛЕДВАТ СТАНИШЕВ? АМА СТЕ ПРОСТИ,ЗАТОВА ЛАПАЙТЕ МУХИТЕ!

Доверие се печели трудно, а се губи лесно. Доверието за БГ беше загубено точно при другаря ти Станишев! Сега хората продължават да се съмняват, нали станишката ни лепна огрооомно петно. А нещо да са намерили сега? При шефа ти Доган спряха всички субсидии, не помниш ли?

Аха, добре. За това ли сега СтаниШеф е прецедател на ПЕС?

При Станишев ги спряха... ОБАЧЕ на тия нищо не дават та за любимите магистрали ще теглят заем, за интерконекторните връзки за които Станишев изкрънка 160 милиона се оказа че БърБорко е в поза партер;)

Трябва да правим разлика между подадени сигнали/разследване и реална измама/доказателства. Това е акто приказката за българския ад, където няма нужда от надзиратели, ние само се дърпаме надолу. Това е малко като с обществените поръчки по Европейски програми - един печели, някой си обжалва и най-накрая е оказва, че е изтекъл срока и парите са загубени. Каквото САМ си го направиш и Господ не може да ти го направи.

Това показва колко се е променила България!

Въобще не става дума за злоупотреби, а за разследвания ! Ако полицията помоли гражданите за помощ, например както след атентата в Бургас, тогава постъват много обаждания. Това не означава че е имало МНОГО атентати, нали ?

Жалко ,че с подбни силно негативни неща сме на 1во място : -Разследвания от ОЛАФ-ЕС ! -Корупция 6 места по-зле . -Конкуренция 8 места -Условия за бизнеса..... -Намалена Раждаемост 30% (20 000) По-Малко Бебета през 2011г. сравнено с 2008 !!!! -........... Пълен крах в социалната сфера(пенсии,образование,Здравеопазване,..) Бизнеса,Икономиката ,Стандарта на живот ! Искате ли още от същото ? Ако да ,гласувайте пак за мутри ! Искате ли още о

Ей такива като тебе са ми по-противни от управляващите. С раждаемостта излъга в пъти, всеки може да провери статистиките.

IQ1.46,къде си?Кажи нещо...умно.

НА СТАНИШЕВ И ТРОЙНАТА ЛАМЯ ИМ СПРЯХА ВСИЧКИ ФОНДОВЕ. КОМУНДЕТАТА СА НЕНАДМИНАТИ В КРАЖБИТЕ. ВСЕ ЗА НАРОДА ПЛЕЩЯТ, А КАТО ИМ ПАДНЕ..., ОБИРАТ ГО ДО ШУШКА ГАДОВЕТЕ ЛИЦЕМЕРНИ..

Абе смот ти знаеш ли кой управлява в момента Станишев ще догодин

И сега защо и БВП, и реално заетите в икономиката намаляват, като са ни пуснати еврофондовете? И не ми се оправдавай с криза, в състедна Румъния, където лошите комунисти управляват, доходите са с 25% по-високи! А в следствие на нарушенията на доброто некомунистическо правителство там през 2010-2011 пак им бяха спрени фондовете!

Знаеш ли защо в Румъния имат по-високи доходи? Защото там живеят по-свестни хора! Не може тук да са останали само крадци, измамници, цигани и пенсионери и да живеем добре.

Румънските доходи нарастнаха с 30-40% повече по времето на нашето комунистическо управление. Сега с намалели малко повечко и затова са само 25%.

КАЛИТКО, КАЛИТКО платен ГЕРБЕРСКИ мишок. При ВАС е най най!!! ВИЕ сте големи професионалисти, защо не отидете на МАРС. На НАРОДА му писна от от простотията ВИ! Отидете в чужбина та да се оправим. ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА!

БРАВО! "ОСТРО","ОСТРО"-ЧАК НА КУХО БИЕ. САМО С ТАКИВА КАТО ТЕБ- КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ.

Много съм огорчен ,че в ЕС ни смятат за мошеници , измамници и крадци!Имат известно основание!Но...присмял се хърбел на щърбел!Следя внимателно съобщенията за измами и злоупотреби с европейски фондове ,за корупция по високите етажи и установявам,че ние изобщо не сме водещи !Измамите и корупцията са на високо ниво и в Германия , и във Франция, и в Испания,а какво да кажем за Гърция!Принципът е -корупция и измами няма ,ако подкупите се дават на правилните хора!Ние сме отличници по натопяване един друг - край българския казан не е необходима охрана!Гербаджиите са считали ,че са неуязвими ,понеже са доносничели яко за Тройната коалиция-е ,сега ,надявам се, са разбрали за какво става дума!

+1

Не знам защо си мислите че европейците са същите дебили като нас - това че ние гледаме само как да изшикалкавим не означава че и те правят това - в Холандия и Германия министри са си подавали оставката за много по-малко от изцепките на наш Цвинокио, Вежди, и т.н....

АМИ ТИ ЗА КАКВИ ИСКАШ ДА НИ СМЯТАТ С ТАКЪМ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И В ДОБАВКА -ЦВИНОКИО.

То за това няма дяволи да ни пазят, защото се топим сами.

Що бре, нали само предните крадяха, а сегашните само усвояват? Май на запад не обичат нито предните, нито сегашните комунисти-крадци!

Olaf = League of Legends :D

Тия от олаф що не си е... м.....а

И винаги ще ни гледат с подозрение защото сме качествени и истински и ни завиждат...че не сме холандски наркомани, а Балканци.

Боже, колко глупост има по тоя свят, Боже!

Да, ние сме качествени космати балканци, ходещи по потник в къщи, наблягащи на пърцуцка със салатка и бясна чалга! ;-)))

++++++++++++++++

Не ми се връзва тази информация. Нали Гърция беше доста напред по злоупотребите? Как изведнъж излязохме едни гърди напред?

Припомни си приказката за българския ад и кой пази казана в него.

Dobromir Dimitrow

Никой не го пази. Да, чувал съм я тази приказка.Но и друго ще кажа. Ходил съм няколко пъти в чужбина, за малко, не съм живял там. Но по това, което съм видял и това, което съм научил за другите народи е, че и те си имат своите хубави и лоши страни, и те си имат подобни нихилистични схващания за себе си. Но много се дразня от преувеличаването на лошите ни качества!

Елена Костова е майката на организираната българска престъпност, а бащата, естествено,е нейния мъж Иван! Няма две мнения по тези въпроси, другарки и другари !

Добре е през завесата от режисирани новини за рязане на лентички на всяка керемидка, да минават и такива новини. За да има поне някакъв шанс мат'ряла да впрегне сивото си вещество и да помисли.

Топим се един друг,щото племето ни е такова,а останалите страни си усвояват сумите и си кротуват...Да не се заблуждава някой,че в Италия,Испания,Португалия или пък Гърция най-вече не се практикуват злоупотреби?В Гърция това е национална политика и резултата е,че има за всички-от висшия чиновник,през проверяващия до последния фермер.И всички са доволни...

Шокирани сме от новината - според цветанов "гръбнака на престъпността е пречупен", защо още се краде ? Явно са виновни комунистите ... Като гледам май "пречупихме гръбнака на ЕС" с това милиционерско правителство ... Шенген на кукуво лято, а трябваше само една сграда да се измаже - нали бе герберасти ? Или мозъчето ни ви стига та да помните няколко месеца назад ...

Горе-долу, а даже и точно,всяко пето престъпление в ЕС е Наше дело, на българи-Юнаци ! И даже са с накривени калпаци ! Браво Бойко, браво Цветанов, взели сте страха на организираната престъпност!?

България се третира като осиновено по задължение дете в ЕС. Върху нея се правят различни финансови и социални експерименти, при това доста крайни, за да се види ефекта и евентуално бъдещо приложение в останалите страни на ЕС. А, за такива институции на ЕС,каквато е ОЛАФ, ние сме необходими за да съществуват и отчитат дейност, защото сме безпомощни и преписвайки ни случай със злоупотреби на 2000 случая със средства по 20-30 хиляди лева, те си затварят очите за толкова случаи на запад, но вече за присвоени срества по 20-30 милиона, а някъде и стотици милиони! Лошо сме налазени от европейски паразити!

Разследвания,дал Тоспоз....но резултати никакви:)))На какво ли се дължи????:)))))))Родната МИЛИЦИЯ ни пази!!!!!!!!!!!!!!!!

Сега тоя тлъстак Миро дегустатора какво ще каже? Най-вероятно - Наздраве...

Всичко което дискредитира ГЕРБ е добро за България!!!

само дето тук не става вапрос 3а герб ,а са освоените преди 10 години пари ...необра3ован си ..

НЕ ОБЯСНЯВАЙ КОЙ Е ОБРАЗОВАН И КОЙ НЕ,АМИ НАУЧИ КАК СЕ ПИШЕ "оСВОЕНИТЕ".