Първан Симеонов за Скрипал: България реагира като балансьор

Това е в стила на политиката, която България води - на балансьор. За отбелязване е куража на премиера Борисов. Този ход няма да доведе до разцепване в ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Първан Симеонов за Скрипал: България реагира като балансьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли по-добре да се използва думата "посредник"? Балансьор не звучи много добре.

Балансиран ход. Русофилите ще гласуваме за Бойко Борисов вече.

Добр'утро! Едва сега ли Ви става ясно, че БСП-то са първи хамерикански слугувници и единственият засега приемлив за народа ни в условията на окупирана от САЩ България е ББ? Аз отпреди бях убеден, че ББ няма да тръгне срещу народа и да се окепази както раболепните европейски политически палячовци, че той не е от продажниците като оня, който преди време поиска от САЩ ракетен щит над България заради "заплахите на руския президент", което можете да намерите и прочете като напишете в гугл: София поиска US щит заради Путин Бесепарите наричат тази публикация "фейк", но фактите, че точно другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка и пр. основатели на БСП извършиха, по инструкции на американския шпионин Горби, антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., за да ни откъснат от Русия и ни противопоставят на нашите Братя Освободители в интерес на Запада и че позорното ни влизане в престъпната НАТО стана по гоцево време, а също и останалите действия (а не лъжливите приказки) на БСП и техните креатури като СДС, ДПС, царчето и пр. са изцяло в подкрепа на нейната достоверност. Всъщност БСП е проект на Бжежински и Кисинджър, реализиран с подкрепата на американския шпионин Горбачов и с прякото участие на другарите-продажници, основатели на БСП! Потърсете в нета и прочетете какво казва по въпроса шефът на Руския институт за стратегически изследвания, генерал Решетников, който неслучайно цени високо настоящия ни Премиер, докато за бесепарите никак не е ласкав и ги нарича деградета, продали се на САЩ.

Правителството на ГЕРБ, а не България, РЕАГИРА КАТО ТРОЯНСКИ КОН НА МОСКВА И така се свърши с ДВУЛИЧИЕТО

Ярко блести чевеният задник на Бойко Борисов.

Поведение би било, да изгоним руски дипломати, а на Великобритания да ппкажем среден пръст.

Нема грешка!! Докато са поддържа идеята за байтошовщината България, рейтингът ще е висок! Колкото по-хитър и двуличен, толкова повече на почит и уважение !!

Точно обратното. Айде сега урок по история! Кой е Уйлям Гладстон и защо ватенките бързат да ни "освободят" при положение, че водят три войни с османците преди, но нито една за нас!

На Англия и е през оная работа за ЕС, затова и реши да го напусне. Защо тогава, ние трябва да сме солидарни с нея и да взимаме същите мерки, които тя предприема за Скрипал. По този начин ние се навеждаме на тях. Правилна постъпка на Б.Б.

румъния, македония, хърватия и албания!!!! тези балкански държави имаха доблестта да подкрепят общият ни ес, но ние ...ние после ще питаме кой ни ср.а в гащите!

боико за сажеление

А UK как подкрепи ЕС? Като се изсука по терлици без да плати сметката? И вдига пропагандна мъгла за някакво отравяне, което не може да докаже?

знам я тая мастия ,русски агент внедрен от наи големя руски шпионин в ннас андреи раичев, захранвани от русся---- кога ли ще ги разобличат и езтрадират при техните...руски сволачи

Шефа му Райчев, на 29.03 се върна от Москва, след визита при началниците си. И не стига, че му плащат заплата, но и билет бизнес класа. ОК с парите на тяхните дънакоплатци, но прибрани в крайна сметка от нас.

борисов съхранил рейтинга на България?? стига бе! след това решение на борисов, имиджа на България е нещо като твоята визия! хем с коса, хем плешив хем с брада, хем бръснат хем западняк, хем азиатец хем умен, хем тъп!

Нека сега герберастите видят истинското лице на лидера си, "прозападния" гражданин за европейско развитие на България, но бивш член на БКП и разтривач на ушите на Тато!

Защо да подкрепяме Англия,която излезе от ЕС? Като какви да я подкрепяме? Кога тя някога е подкрепяла България? Да си гледат работата, България трябва да е пас!

егати и глупака дет си глупости на търкалета

Англия е била против освобождението ни от турско робство,а след падането на швабите ,ние сме им били съюзници и Чърчил е казал,,за България наказанието е да ги дадем на руснаците,,Та идеята ,,пас,,засега е най разумната.Но има и друго,много наши сънародници работят и живеят,,,като бели хора в Англия,,но никой не емигрира в Русия.Та много ни е деликатно положението

Ако не знаете е на хранилка в Герб и сега само повтаря стъпките на Бойко, който незнайно как малко, ама за малко ПОУМНЯ!

чакам да видя курнеля да защити рашките,но защо синът и учи в америка и сега работи в банка на ротшилд за големи пари и тя мръсница.

чакам трумпи дате защити от ердоган

Надай се да те защити Путин.

ама уточнете се - когато ви отърва - вие подписахте за ес, а иначе костов. не го трая,защото тои откри крадлата престъпничка корни - тя купи техноимпекс за 700 000 долара, а плати само 70 000 - ясно делиха ги с костов - и двамата мръсници

Долу Костов дето на вкара в ЕС и НАТО тоя приватизатор и конфискатор на пенсиите на хората

А тебе къде искаш да те вкарат!?

Г-н Борисов, оставете народа ни да върви по европейския си път. Вчера, вие взехте своето решение ! Цивилизованият свят не се интересува, дали и защо Русия избива шпионите си ! Цивилизованият свят ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВАРВАРСТВОТО и ДИВАЩИНАТА В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ НЯМА СРЕДЕН ПЪТ или сме с хората от цивилизования свят или сме слуги на варвари ........................... Г-н Борисов Счупена ваза не се лепи ! мога да ви припомня всичките предателства, които Народът ни ПРЕГЛЪТНА в името на цивилизационния си европейски път но ще ви спестя това... ВЧЕРА вие г-н БОРИСОВ СИ ОТИДОХТЕ Аз г-н Борисов съм богиня и не мога да ви съветвам да извършвате грях пред Господа. ... всеки решава сам дали да поеме грях на самурай или не... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НАЧАЛО + +++++ + Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

като никакъв баласжор не е реагирала, ами гледа нещата обективно. това е проблем на службите за сигурност на англия. не си върхат работата. дори няма още информация, как това весчтество е в англия...не се купува от супер.... англичаните обаче, за да покрият некадърност, вече цяла европа ангажираха със себе си....

Това със Скрипал е долна лъжа, всички го знаят но на западняците не им пука. За тях лъжата е просто средство и затова нямат нужда от доказателства. И това мислене е поне на 1000 години, още от времете когато си отделят църквата и стават католици.

Между какво е баланса бе келеш между отровените и отровителите ли - най ниската степен на падение е да си слуга на комуноидите

Не съм фен на Борисов и съм от хората, които ясно виждат, че е прекалено грубоват и простоват за поста, който заема в толкова драматични времена. Простовати са и хората в правителството, както и видни фигури на ГЕРБ. Но не мога да му отрека че е интуитивно умен, разумен и в крайна сметка постъпва в полза на България. ГЕРБ трябва да му целува краката, защото Борисов ги крепи на повърхността и че ги има изобщо. Първо. ББ поддържа евроатлантическа позиция от немай къде-друг избор нямаме в момента и той много внимателно играе тази театрална роля. Човек като него няма как да е фанатичен луд, ББ е прагматичен селянин като всички нас, ние сме си такива. Така оцеляхме при Хитлер, после при СССР, сега при евраците. ББ е Тодор Живков-2, което е много успокояващо. Добър, простоват, лукав овчар. И много умен. Целува и прегръща хора, които дълбоко презира и се плаши от тях. Сигурен съм че се възхищава от Путин и Ердоган. И има за какво. Второ. Не само осигуравя спокойствие за страната от евраците, но и пари падат оттам. Трето. Не скочи против "бежанците", мълчи и... бежанци няма. Четвърто. Експлодират на моменти расови вълнения у нас, които той успешно гаси. Пето. Максимално топли думи към Турция и Ердоган-повече от умно. Шесто. Русия. ББ усеща ясно, че Западът е куц кон. Бъдещето принадлежи на руско-китайска доминация. Турците го разбират също. И си постила добро килимче, както и на България. Спомнете си как се тросна на Пл., който беше тръгнал да освобождава Крим. Седмо. Куражлийски оттегли джендъра, спасявайки рейтинга на ГЕРБ. Сигурно му дърпат ушите и му набиват канчето джендърите, той играе уплашен и разкаян. Но ясно вижда, че брюкселци са пълни леваци. И не им се връзва особено. Истински страшни са САЩ и те не го долюбват, но няма пълно щастие.

Добър анализ. Поздравления, познавате българската психика и не сте трол

Колкото и да ми се искаше Борисов да изгони поне 10-на руски разузнавача от посолството ни, трябва да кажа че позицията му по случая е желязна и правилна за в момента!

Темата е много сериозна, за да си правим шегички и оплювки. Това покушение на територията на Великобритания е извършено с бойно отровно вещество каквото е забранено да се използва не само в мирно време, но и дори по време на война. Нямало доказателства? Е може ли да няма, след като толкова държави се солидаризираха с Великобритания. Това, че доказателствата са евентуално строго секретни и не се побликуват за широката общественост не означава че ги няма. Ние сме част от Европа. Няма място за политически шпагати и измишльотини като мост или посредник. Не искаме да бъдем троянски кон за Русия. Защото нашите деца, нашето младо и можещо поколение масово отиде и продължава да отива на запад, а не към Русия. Това само е напълно достатъчно, за да сме наясно къде е нашето място.

Не го мислете ес. Като гръмне първото топче нищо няма да остане и от него и от нато и от евросолидарността. Ще се стигне до директен сблъсък сащ - Русия и въпросът е дали ще премине в ядрен. А Баце може да всякакъв но ако ни прекара през такава война без да на размажат - халал да са му и чез и ктб и всичко...

какъв баланс, какви пет лева ??? Цел Свет знае че сме азиат-болшевишки троянски кон, плюс читавите Българи, които се спасиха на Запад от туземните троенчени, само ти не знаеш ???

стига писа простотии, постигаш обратен ефект. Накрая Сорос ще вземе да те изгони - тебе и подобните ти некадърници.

Преди двайсетина години и двети ме деца спечелиха пълни стипендии директно от добри ЩАТСКИ университета за магистратури и докторантури в областта на Точните Науки, където няма политика, няма Сорос, няма Морос, има висок професионализъм !!!

Важно е също, че решенията са инициирани от бъдещ БИВШ член на ЕС - това елементарно значи, че ЕС може да бъде подведен да се ангажира с някакви дългосрочни инициативи, а британците след брекзит - да правят, каквото си искат.

Няма значение дали е истина, дали не е !!! Важно да Западният Свят системно да хибридчи варварските потомци на чингисханофската орда по всички възможни начини !!! Требва регулярнода ги плюваме, а те са перманентно в оправдателен режим !!!

Борисов спази принципите:"Прави каквото трябва, да става каквото ще" и "Не постъпвай с другите така, както не искаш да постъпват с теб".Слава Богу, че пред Великден България се показа като достойна, християнска държава и постъпи с християнска Русия така, както ни учи нашата обща вяра!Понякога в царството на слепците и едноокият може да стане цар, нали?

Можем да се досетим как Борисов е примрънкал на западните си началници - лесно ви е на вас, вие одавна сте промили мазъците на електоратите си с руската заплаха .. Но питате ли ме мен, как с все още мислещ народ, ще изхвърча от местото си на момента ... Тогава, помислете, западни началници, кой ще вземе властта в България и дали няма да е по-добре и за вас, аз да съм си там. ББ спасява гъдзата отново и отново, хитро лавирайки със селски пазарлъци. Нищо чудно да е изтъквал, че е рано още за такива радикални действия от наша страна спряма Русия, че поколенията още не са се сменили, че след време, когато измрат старите и мислещите, дотогава напълно ще сме промили мозъците на младите, възпитавайки ги да са безотговорни, немислещи и хранени от социалните трохи на Запада. Тогава ще може. Засега неможе.

българия пак дежурства като австрийска слугиня, готова да изпързаля русия!

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: + +++++ + КАТЕГОРИЧНО НЕ ПОДКРЕПЯМЕ ДНЕШНАТА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Считаме, че от този момент болшинството българи нямат парламентарно представителство ! Считаме, че е извършено предателство спрямо Европейския Съюз ! Считаме, че е извършено предателство спрямо НАТО ! Считаме, че е поет курс към извеждане на българите от Европейският им път. Считаме, че е извършено не съобразяване с международните норми, приети за забраната и разпространението на химическо оръжие. ................. БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за - Българския Народ - Народите на Обединена Европа и Техните Институции - Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим + +++++ + Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

Не знаех че тия сайтове имат и "социална функция". Правилно е да давате глас и на "mentally challenged persons" (луди по нашему).

ДРИСЛА

Момченце първанов Обикновено Борисов говори каквото кажат началниците. В случая той постъпи пак така, което е за отбелязване. Началниците му са в Москва другарю и тукашният наместник дори го похвали за правилната- проруска позиция

Ха ха хо! НАТО си преброи лоялните пилци чрез Скрипал! A, сега дупе да ни е яко! Нито Шенген, нито Евро зона ще видим в скоро време!

колко страшно ще стане! Ама верно ли, нема еврозона? Ужас! и сега как ще креднем пак от останалото тук население? Що се отнася до Шенген, ние и сега го гледаме през крив макарон, посерко!

Г-н Борисов, оставете народа ни да върви по европейския си път. Вчера, вие взехте своето решение ! Цивилизованият свят не се интересува, дали и защо Русия избива шпионите си ! Цивилизованият свят ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВАРВАРСТВОТО и ДИВАЩИНАТА В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ НЯМА СРЕДЕН ПЪТ или сме с хората от цивилизования свят или сме слуги на варвари ........................... Г-н Борисов Счупена ваза не се лепи ! мога да ви припомня всичките предателства, които Народът ни ПРЕГЛЪТНА в името на цивилизационния си европейски път но ще ви спестя това... ВЧЕРА вие г-н БОРИСОВ СИ ОТИДОХТЕ Аз г-н Борисов съм богиня и не мога да ви съветвам да извършвате грях пред Господа. ... всеки решава сам дали да поеме грях на самурай или не... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НАЧАЛО + +++++ + Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العزى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

"Цивилизованият свят ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВАРВАРСТВОТО и ДИВАЩИНАТА В МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОТНОШЕНИЯ" Вчера Израел уби 14 и осакати ХИЛЯДА И ТРИСТА човека, на които е отнел родината. В последните 15-на години САЩ избиха над милион чужди граждани и разрушиха страните им в арабския свят. И продължават да го правят. Де го цивилизованият свят? А! Дебил!

Ей, на 61 станах, не знаех, че на ..тка се казвало балансьор. Човек се учи, докато е жив!

Това съвсем не е "ход" и "кураж" на Борисов! Това е волята на суверена и този рядък страхливец за втори път след опита да ни наложи Истанбулската конвенция усети ножа на опрян до кокала и за да спаси кожата си Борисов се вслуша във волята на българите!

Кои българи бе вия за българи ли се имате комунистически подлоги на Русия, а децата ви всичките на Запад

Най бедната, корумпирана, и изостанала държава в цялата схема, балансира някому ташаците, тука всичко наред, сега само да оправи светът и да го обявяваме за светец.

Все пак е по-богата от путлерландия , чугун !!! Умирате да плюете България и да блеете във възхвала на мАсковските диктатори !!!

В случая не е от значение дали външната политика на Борисов е балансирана или разкрачена.Това е единствения му правилен ход. Вслушал се е в мъдрите думи на царя:Винаги са ЕС и НАТО, но никога срещу Русия.

Добър анализ! Много по-добър и убедителен от този на Евг. Дайнов - последният се изявява като екстремист!

Анализ на мурзилката, одобрявана от червено- тролската напаст.

Първан ли си, но си кръгъл глупак

Шило

Оле-мале!

Някой може ли да ми обясни разликата между балансирана и разкрачена позиция?

Разкрачената позиция изобщо не е добра в случая. Западът ще ни го върне и няма да имаме никакъв външнополитически успех в следващото десетилетие. Шенген ще минава по брега на Дунав.

Много просто. Докато не си паднал, а балансираш, значи е балансирана. Ако паднеш става разкрачена.