Коментари - Всеки 20-ти българин е болен от рак | Днес.dir.bg

Всеки 20-ти българин е болен от рак

Около 350 хиляди са пациентите с онкозаболявания в България. Над 30 хиляди са новооткритите случаи всяка година

Обратно в новината

Коментари - Всеки 20-ти българин е болен от рак | Днес.dir.bg

Коментари

Миналата година един депутат ми каза, че ще гласуват закон, защото ядем най канцерогенната храна в Европа.Първото нещо, което онколозите забраняват на раково болните е хляба и всичко, произведено от брашно. Освен храната, въздуха /ние сме от малкото столици без голяма река и в низина и с много слабо самопречистване/ и Червобил преживяхме и Прищина, която по въздушен път е на около стотина километра от София. Там в един ден гръмнаха три химически завода и само от единият от тях изхвърлиха 10 000 тона химикали. Според ББС само един завод да беше гръмнат беше екологична катастрофа.Цяла северозападна България е страшно замърсена, а през пролетта се ядат зелени зеленчуци само от Македония. 13 години Кремиковци , след като беше купен от Мултигруп, работеше без филтри, особено през нощта и уикендите. Турция използва забранени химикали при отглеждане на плодове и зеленчуци и тези химикали масово се внасят у нас незаконно.

Посочените като най-чести видове рак, са свързани най вече с употребата на алкохол и цигари (аз лично употребявам и от двете) и който мисли в дългосрочен план, трябва да помисли за пълното им отказване.

С един силен шут в задника,ще ти дам начална скорост да прелетиш океана. Там демокрацията е по вкуса ти. Там,в краварника,мрат за такива като теб...

на тебе природата ти е теглила шута по рождение

заблуждавате се, като не знаете Писанията, ни силата Божия;

Заври си писанията, нали знаеш къде

Това лято случайно чух разговор на млад мъж -"от както работя в зърнения бизнес, аз хляб не ям. Нямате представа с какви химикали ръсят житото." Стъписах се като чух това. После в магазина прочетох какво пише на опаковката на хляба и не си купих -изредените съставки бяха страшни. Не знам...те нямат срам и морал и отровиха дори основната храна на българина.

Най-добре е да спреш и да дишаш,че ако знаеш кво вдишваш хляба ще ти се види елексир

А ти на себе си сам вридиш.

И така, дълго време ни разправяха, че Чернобил е виновен за всичко. За да не се говори за консерванти, хемикалии, при жените за употреба на превантивни мерки като хапчета и спирали, влияние на безжичната техника и т.н. започнаха да говорят за нов стил на живот. С други думи- АКО СЕ РАЗБОЛЕЕШ, ТИ СИ ВИНОВЕН, НЕ АЗ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА НИСКОКАЧЕСТВЕНА ХРАНА, НЕ АЗ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА СПИРАЛИ И ПРЕВЕНТИВНИ ТАБЛЕТКИ И Т.Н. ХИТРО, НАЛИ и всеки от нас се свива и носи вината на тези които са жадни за мнооого пари.

ако не можеш да поемеш отговорност за своя живот, как ше поемеш отговорност за живота на децата си... няма кои друг, ти вземаш решенията относно себе си.

Разбира се, но няма нужда да се предлагат на хората храни които са пълни с какво ли не, да не се преценяват точно какви компликации ще причинят например антиконцептивните медикаменти, да не говорим за това, че няма на света лекарство което само да лекува- в повечето случаи страничните явления са много повече, а и резултатите от влиянието на безжичната техника са факт който се оспорва само от производителите.

При този "спокоен" и "сигурен" живот, който водим какво друго може да се очаква?

Благодарете на Борисов и ГЕРБ.Хапвате екологично ЧИСТИТЕ ХРАНИ НА ЕС ,дишате ЧИСТ ВЪЗДУХ,храните се ЗДРАВОСЛОВНО,лекувате се БЕЗПЛАТНО,ЖИВЕЕТЕ БОГАТО......Ами цункайте ръка и благодарете на бог Боцо....

GSMантените ГМОхраните в немските вериги прашния вьздух от Американските Марици 1и 3 ваксините ниските геноцидни заплати фалшивия алкохол контрабандните цигари

Еееех ако тия 'Марици' вместо американски, бяха... руски примерно, нямаше да тровят така въздуха, а па ако имаше и един... руски 'АЕЦ Белене' нещата направо си идваха на мястото, нали?

Спрете цигарите, алкохола, безалкохолните напитки, месото и млечните продукти. Консумирайте зеленчуци и плодове, ядки и други хубави неща. Върнете се към корените си, далеч от прашния град и няма да бъдете част от статистиката.

За съжаление и такива хора се разболяват от рак, нито пуши, яде здравословно...и за съжаление...

Имаш ли идея колко се пръскат зеленчуците?? А пшеницата?? А слънчогледът, от който се произвежда олио?

не е това причината

+спазване на десетте божи заповеди за чиста съвест и спокоен живот+много любов, ама истинска

телефона е наи голиямата причина за разбутване на клетките в човешкото тяло ... в това число и раковите !!! тези микровълни ,невинно уж слаби , ежесекундно бомбардират тъканите . направете спецтрален анализ на броят на вълните в един кубичен метър въздух вътре има : полиция бърза помощ сателити радио телевизия мобилнио телефони ... всичко това бомбардира тихомълком ! само че този бизнес е мнооого голям и това никоога няма да излезе на бял свят !!! идете в родопите

През 1985 г., българия бе класирана на 27 място в света по комплексния показател"Човешко развитие" на ООН. Включва се и здравословното състояние на населението, освен заплати, пенсии, пътища, образование и пр. и пр. Сега България по този показател е на 174 място. Вземете Евростат и проверете. Следователно каква е причината ? Мисля, че на всеки му е ясно

не е това причината.

За съжаление си изключително прав, като инженер го подтвърждавам....

35% от населението пуши. Е как няма да има рак на белия дроб.

Пушачите метат минуси, хахаха. Спрете да се тровите и нас да ни тровите!

Защо се чудим!Дайте си сметка през какво трябва да минеш дори само от един грип да си се разболял - сложно, ненужно тегаво - най-често се самолекуваш или чакаш да мине сам, иначе рискуваш да станеш пациент на невролога...Ха сега милите онкоболни, нашенската процедура...бог да им е на помощ най-вече.

Четете ли английски? 50% от мъжете и 41% от жените се очаква да се разболеят от някакъв вид рак през живота си... Четете Меркола дот Ком за превенция и алтернативи

Статистиката е зловеща и направо ми настръхнаха косите когато я прочетох. Да пази Господ!

Според СЗО 18 хиляди българи умират от болести причинени от замърсен въздух, най-често от рак на белия дроб. Въпреки, че са осъдени в Страсбург заради мръсния въздух, властите продължават да нехаят за живота на хората и така да ги убиват. Примерно, не искат да премахнат най-големите замърсители - ТЕЦ и отопление на дърва и въглища, защото ще трябва ток, а ток няма, а те не искат да си признаят престъплението със спирането на АЕЦ Белене, който можеше да замести част от ТЕЦ и да осигури ток за отопление. Колко хора трябва да умрат, за да си признае Боко грешката?

Че как няма да е всеки 20-ти болен от рак, като 30 години БЪЛГАРИТЕ СА УМИШЛЕНО ТРОВЕНИ??? Няма конспирация! Има АЛЧНОСТ И ПРОСТОТИЯ, както и ДЕБИЛИ В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ!! 15 000 ТОНА пестициди и хербициди ВСЯКА ГОДИНА се изсипват в почвата и това са само официалните данни!! До момента в ЕС са одобрени 1920 Е-та (повечето - синтетични) за добавяне в храните!!! Три пъти на ден, всеки ден всеки жител на тая територия поглъща канцерогени!!!! Ма на кого му пука, като и без това НЯМА ДЪРЖАВА???

Онкологът да каже и за неточните хистологични заключение,и за ненужните операции,последвани от ненужни химиотерапевтични курдове с тежки странични ефекти.Да каже също така кой е виновен за това-май не са личните лекари.

Това съседката ли ти го каза, или просто си го знаеш от малък/а?

Дори и в това сме стабилни.

...Българските пациенти имат достъп до съвременните методи на лечение на заболяването.. как пък не! Ако нямат яко кинти да си плащат всяко изследване и всяка манипулация, или ако сами не съберат средства за лечение в чужбина, тук ще им вливат каквото има на склад и то в най-добрия случай.

Най-важна е ранната диагностика.Имаме добри специалисти хирурзи, онколози. Много важна е и психологическа помощ, защото най-трудни са първите пет минути, като чуе човек диагнозата, ако е за него.Ако е за близък човек е още по-трудно. Редно е и да се вземат мерки да се криминализират действията на всякакви измамници, които обещават лечения с билки и т.н. и се губи ценно време.

Да, безспорно е важна, но няма как да стане, защото за жалост пациентите трябва да си плащат всяко назначено изследване.

Всеки трети е болен от онкологично заболяване. Няма българско семейство, в което да няма болен. Има буквално пандемия, но това се мълчи.

Съседката на баба ми е с диабет тип 1 от юни 2012-та.Диабетичка е жената.От хубав живот пипна диабет.

Първите лекари , които срещат рака у пациентите са личните лекари.За съжаление те са пълни некадърници и нищо не разбират.Те хабер си нямат от онкология/имат хабер само от такси и фармаколог. аванта/, камо ли специалност като във Франция.Опитват се да лекуват рака с аспирин, защото не им се дава направление и ето трети четвърти стадий.Бахти и докторите нещастни!

Личните лекари са длъжни веднъж в годината да ми дават направление за кръвни изследвания,за да съм спокоен,че нямам диабет !Те са длъжни ! Но не го правят !

И от диабет има много болни !Дори не подозират,че може да имат тази болест !При мен също може да я има,всичко е възможно !

не демокрацията ,а Чернобил, другарю комунист,Чернобил докара всеки 20-ти българин с рак ! Когато комунистическата буржоазия се криеше от радиационния дъжд и ядеше храна от специалните за тях магазини,тогава същата бържоазия прати децата ни да маршируват под радиацията за слава на Съветския съюз!!! Това помним,другарю и затова няма да те пуснем пак да ни облъчваш с комунистически тъпотии!

Все пак това твърдение трябва да се докаже...понеже засега е все още само предположение.

А нещо за сиромашки уран от Косово да си чул?

Ще добавя и мобилните телефони.

Статистиката не показва повишение на раковите заболявания след Чернобил. Такива е имало и преди има и сега.

Дай да я видим тази статистика.

Робовладелската форма за управление на обществото в древна Атина, наречена демокрация, за 28 години ликвидира България от корен и дебилизира и умори народа

Заминавай с 200 за мАсква-там има демокрация по путлерастки!! Ще ти хареса, на подобни дебилизирани типове като теб им е готино там!!!

Боклуко скапан, мангустите ти разшириха халката и стана като входа на Магурата. Фашист шибан

Коментари - Всеки 20-ти българин е болен от рак | Днес.dir.bg

Всеки 20-ти българин е болен от рак

Около 350 хиляди са пациентите с онкозаболявания в България. Над 30 хиляди са новооткритите случаи всяка година

Обратно в новината

Коментари - Всеки 20-ти българин е болен от рак | Днес.dir.bg

Коментари

Миналата година един депутат ми каза, че ще гласуват закон, защото ядем най канцерогенната храна в Европа.Първото нещо, което онколозите забраняват на раково болните е хляба и всичко, произведено от брашно. Освен храната, въздуха /ние сме от малкото столици без голяма река и в низина и с много слабо самопречистване/ и Червобил преживяхме и Прищина, която по въздушен път е на около стотина километра от София. Там в един ден гръмнаха три химически завода и само от единият от тях изхвърлиха 10 000 тона химикали. Според ББС само един завод да беше гръмнат беше екологична катастрофа.Цяла северозападна България е страшно замърсена, а през пролетта се ядат зелени зеленчуци само от Македония. 13 години Кремиковци , след като беше купен от Мултигруп, работеше без филтри, особено през нощта и уикендите. Турция използва забранени химикали при отглеждане на плодове и зеленчуци и тези химикали масово се внасят у нас незаконно.

Посочените като най-чести видове рак, са свързани най вече с употребата на алкохол и цигари (аз лично употребявам и от двете) и който мисли в дългосрочен план, трябва да помисли за пълното им отказване.

С един силен шут в задника,ще ти дам начална скорост да прелетиш океана. Там демокрацията е по вкуса ти. Там,в краварника,мрат за такива като теб...

на тебе природата ти е теглила шута по рождение

заблуждавате се, като не знаете Писанията, ни силата Божия;

Заври си писанията, нали знаеш къде

Това лято случайно чух разговор на млад мъж -"от както работя в зърнения бизнес, аз хляб не ям. Нямате представа с какви химикали ръсят житото." Стъписах се като чух това. После в магазина прочетох какво пише на опаковката на хляба и не си купих -изредените съставки бяха страшни. Не знам...те нямат срам и морал и отровиха дори основната храна на българина.

Най-добре е да спреш и да дишаш,че ако знаеш кво вдишваш хляба ще ти се види елексир

А ти на себе си сам вридиш.

И така, дълго време ни разправяха, че Чернобил е виновен за всичко. За да не се говори за консерванти, хемикалии, при жените за употреба на превантивни мерки като хапчета и спирали, влияние на безжичната техника и т.н. започнаха да говорят за нов стил на живот. С други думи- АКО СЕ РАЗБОЛЕЕШ, ТИ СИ ВИНОВЕН, НЕ АЗ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА НИСКОКАЧЕСТВЕНА ХРАНА, НЕ АЗ ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА СПИРАЛИ И ПРЕВЕНТИВНИ ТАБЛЕТКИ И Т.Н. ХИТРО, НАЛИ и всеки от нас се свива и носи вината на тези които са жадни за мнооого пари.

ако не можеш да поемеш отговорност за своя живот, как ше поемеш отговорност за живота на децата си... няма кои друг, ти вземаш решенията относно себе си.

Разбира се, но няма нужда да се предлагат на хората храни които са пълни с какво ли не, да не се преценяват точно какви компликации ще причинят например антиконцептивните медикаменти, да не говорим за това, че няма на света лекарство което само да лекува- в повечето случаи страничните явления са много повече, а и резултатите от влиянието на безжичната техника са факт който се оспорва само от производителите.

При този "спокоен" и "сигурен" живот, който водим какво друго може да се очаква?

Благодарете на Борисов и ГЕРБ.Хапвате екологично ЧИСТИТЕ ХРАНИ НА ЕС ,дишате ЧИСТ ВЪЗДУХ,храните се ЗДРАВОСЛОВНО,лекувате се БЕЗПЛАТНО,ЖИВЕЕТЕ БОГАТО......Ами цункайте ръка и благодарете на бог Боцо....

GSMантените ГМОхраните в немските вериги прашния вьздух от Американските Марици 1и 3 ваксините ниските геноцидни заплати фалшивия алкохол контрабандните цигари

Еееех ако тия 'Марици' вместо американски, бяха... руски примерно, нямаше да тровят така въздуха, а па ако имаше и един... руски 'АЕЦ Белене' нещата направо си идваха на мястото, нали?

Спрете цигарите, алкохола, безалкохолните напитки, месото и млечните продукти. Консумирайте зеленчуци и плодове, ядки и други хубави неща. Върнете се към корените си, далеч от прашния град и няма да бъдете част от статистиката.

За съжаление и такива хора се разболяват от рак, нито пуши, яде здравословно...и за съжаление...

Имаш ли идея колко се пръскат зеленчуците?? А пшеницата?? А слънчогледът, от който се произвежда олио?

не е това причината

+спазване на десетте божи заповеди за чиста съвест и спокоен живот+много любов, ама истинска

телефона е наи голиямата причина за разбутване на клетките в човешкото тяло ... в това число и раковите !!! тези микровълни ,невинно уж слаби , ежесекундно бомбардират тъканите . направете спецтрален анализ на броят на вълните в един кубичен метър въздух вътре има : полиция бърза помощ сателити радио телевизия мобилнио телефони ... всичко това бомбардира тихомълком ! само че този бизнес е мнооого голям и това никоога няма да излезе на бял свят !!! идете в родопите

През 1985 г., българия бе класирана на 27 място в света по комплексния показател"Човешко развитие" на ООН. Включва се и здравословното състояние на населението, освен заплати, пенсии, пътища, образование и пр. и пр. Сега България по този показател е на 174 място. Вземете Евростат и проверете. Следователно каква е причината ? Мисля, че на всеки му е ясно

не е това причината.

За съжаление си изключително прав, като инженер го подтвърждавам....

35% от населението пуши. Е как няма да има рак на белия дроб.

Пушачите метат минуси, хахаха. Спрете да се тровите и нас да ни тровите!

Защо се чудим!Дайте си сметка през какво трябва да минеш дори само от един грип да си се разболял - сложно, ненужно тегаво - най-често се самолекуваш или чакаш да мине сам, иначе рискуваш да станеш пациент на невролога...Ха сега милите онкоболни, нашенската процедура...бог да им е на помощ най-вече.

Четете ли английски? 50% от мъжете и 41% от жените се очаква да се разболеят от някакъв вид рак през живота си... Четете Меркола дот Ком за превенция и алтернативи

Статистиката е зловеща и направо ми настръхнаха косите когато я прочетох. Да пази Господ!

Според СЗО 18 хиляди българи умират от болести причинени от замърсен въздух, най-често от рак на белия дроб. Въпреки, че са осъдени в Страсбург заради мръсния въздух, властите продължават да нехаят за живота на хората и така да ги убиват. Примерно, не искат да премахнат най-големите замърсители - ТЕЦ и отопление на дърва и въглища, защото ще трябва ток, а ток няма, а те не искат да си признаят престъплението със спирането на АЕЦ Белене, който можеше да замести част от ТЕЦ и да осигури ток за отопление. Колко хора трябва да умрат, за да си признае Боко грешката?

Че как няма да е всеки 20-ти болен от рак, като 30 години БЪЛГАРИТЕ СА УМИШЛЕНО ТРОВЕНИ??? Няма конспирация! Има АЛЧНОСТ И ПРОСТОТИЯ, както и ДЕБИЛИ В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ!! 15 000 ТОНА пестициди и хербициди ВСЯКА ГОДИНА се изсипват в почвата и това са само официалните данни!! До момента в ЕС са одобрени 1920 Е-та (повечето - синтетични) за добавяне в храните!!! Три пъти на ден, всеки ден всеки жител на тая територия поглъща канцерогени!!!! Ма на кого му пука, като и без това НЯМА ДЪРЖАВА???

Онкологът да каже и за неточните хистологични заключение,и за ненужните операции,последвани от ненужни химиотерапевтични курдове с тежки странични ефекти.Да каже също така кой е виновен за това-май не са личните лекари.

Това съседката ли ти го каза, или просто си го знаеш от малък/а?

Дори и в това сме стабилни.

...Българските пациенти имат достъп до съвременните методи на лечение на заболяването.. как пък не! Ако нямат яко кинти да си плащат всяко изследване и всяка манипулация, или ако сами не съберат средства за лечение в чужбина, тук ще им вливат каквото има на склад и то в най-добрия случай.

Най-важна е ранната диагностика.Имаме добри специалисти хирурзи, онколози. Много важна е и психологическа помощ, защото най-трудни са първите пет минути, като чуе човек диагнозата, ако е за него.Ако е за близък човек е още по-трудно. Редно е и да се вземат мерки да се криминализират действията на всякакви измамници, които обещават лечения с билки и т.н. и се губи ценно време.

Да, безспорно е важна, но няма как да стане, защото за жалост пациентите трябва да си плащат всяко назначено изследване.

Всеки трети е болен от онкологично заболяване. Няма българско семейство, в което да няма болен. Има буквално пандемия, но това се мълчи.

Съседката на баба ми е с диабет тип 1 от юни 2012-та.Диабетичка е жената.От хубав живот пипна диабет.

Първите лекари , които срещат рака у пациентите са личните лекари.За съжаление те са пълни некадърници и нищо не разбират.Те хабер си нямат от онкология/имат хабер само от такси и фармаколог. аванта/, камо ли специалност като във Франция.Опитват се да лекуват рака с аспирин, защото не им се дава направление и ето трети четвърти стадий.Бахти и докторите нещастни!

Личните лекари са длъжни веднъж в годината да ми дават направление за кръвни изследвания,за да съм спокоен,че нямам диабет !Те са длъжни ! Но не го правят !

И от диабет има много болни !Дори не подозират,че може да имат тази болест !При мен също може да я има,всичко е възможно !

не демокрацията ,а Чернобил, другарю комунист,Чернобил докара всеки 20-ти българин с рак ! Когато комунистическата буржоазия се криеше от радиационния дъжд и ядеше храна от специалните за тях магазини,тогава същата бържоазия прати децата ни да маршируват под радиацията за слава на Съветския съюз!!! Това помним,другарю и затова няма да те пуснем пак да ни облъчваш с комунистически тъпотии!

Все пак това твърдение трябва да се докаже...понеже засега е все още само предположение.

А нещо за сиромашки уран от Косово да си чул?

Ще добавя и мобилните телефони.

Статистиката не показва повишение на раковите заболявания след Чернобил. Такива е имало и преди има и сега.

Дай да я видим тази статистика.

Робовладелската форма за управление на обществото в древна Атина, наречена демокрация, за 28 години ликвидира България от корен и дебилизира и умори народа

Заминавай с 200 за мАсква-там има демокрация по путлерастки!! Ще ти хареса, на подобни дебилизирани типове като теб им е готино там!!!

Боклуко скапан, мангустите ти разшириха халката и стана като входа на Магурата. Фашист шибан