Танева договори износ на български пчелен мед в Иран

България започва процедура за износ на български пчелен мед за Иран, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Танева договори износ на български пчелен мед в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, Танева си е забравила буркарта.

Кувейтска работа

Да беше изпраскала една бурка.

как й отива само, ама не трябва да се виждат косата и очите!

Да беше договорила и масло, та да им върви по мед и масло. Празноглавци, празнодумци, нищоправци.

Брао!

Утре шефчетата на Боце, Задокенаските шебеци, като наложат санкции на Иран, че видите едни медове и интернети

Лилито не е ли там? Щеше да спечели конкурса Мисс Иран ако метне бурка ха ха

нали забранихте бурките бе-що се мазните с бурки на иранците

Какво био производство, като арендаторите само пръскат с пестициди и хербициди? Дори наскоро имаше протест на пчелари в Банско, че ще им изтровят пчелите, като пръскат против някакви комари.

ТАСС

Сделката на века за България.

Пчелите се убиват със западни пестициди,които правителството пуска да тровят бг природа и хората.

каква е тази Танева? тютюнджийка, лозекопачка, розоберачка, рушветчийка?! кой я знае, кой и е купил мястото?!

Абе тия всички ли се казват Махмуд :-)...Сериозно. Иранците са много сериозни хора като цяло...познавам доста. Добре би било да се спазват уговорките с тях... А тая буля защо в църквата е без забрадка а тука се е забрадила? Подмазваме ли се що ли? Лошо няма...те няма да го разберат като подмазване, а като уважение към тях!

Танева договори износ на български пчелен мед в Иран От реактор, минахме на пчелен мед и и транспортен коридор. Та то да беша отишли за пчелен мед и транспортем коридор, белкем продадем реактора.

Знаеш ли какво е бурка?! И обвиненията в ислямизъм не подхождат точно на иранците, те са много по-толерантни от саудитите напр.!!!

И аз за това се сетих...Какъв мед ще изнася като скоро няма да има пчели?

ТИМ

Само регистрираните в България крави не могат да задоволят нуждата на София от млечни продукти какво остава за износ Остават НЕМЛЕЧНИТЕ

А, щом не са си направили нашите устата да изнасяме и свинско за Иран - пак е добре... М/у другото как върви износът на пилета за Япония? Дочух, че вече на всеки японец се пада дневно по едно българско пиле....

нашата стана като в оня виц за компютрите и компотите! Не било реактор, ами било мед. Накрая ще излезе и че ще го внасяме от Иран.

деер

Танева - търговски посредник...И тъкмо мед....Ха-ха-ха ....Кой яде домати с колците, бе моме?

Руснаците в Турция от реактори и газ, минаха на криви краставици:))

МЕДА КОЙТО НИКОЙ НЕ КУПУВА ЩОТО Е БЪКАН С ХИМИКАЛИ , НЕГО ЛИ ЩЕ ПРОБУТАТЕ НА ИРАН - ПОНЕ ВНЕСЕТЕ ОТ ТЕХНИЯ КОЙТО Е ПО ХУБАВ ..................РЕАКТОРА И С МЕД ДА ГО МАЖЕТЕ НЯМА ДА ГО ПРОДАДЕТЕ НА ИРАН - НИКОГА ............................. ТРЪГНАЛИ НА КРАСТАВИЧАР ...................................!!!!!!

НЕЩО, НЕ РАЗБИРАМ ! ТАНЕВА ТИ НЕ СИ ЕВРОПЕЙКА?! КАКВА ТРАДИЦИЯ СПАЗВАШ?! ЗНАЧИ ОТИВАШ В ДЪРЖАВАТА И СПАЗВАШ ПРАВИЛАТА Й ! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ТУКА ЩЕ МИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПРИЗРАЦИ И ТАЛЪСЪМЕ С БУРКИ!? ТОЛКОВА МЕ Е СРАМ ОТ ВАС ГОСПОДА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ!!!! НЕ БИ ЛИ БИЛО ПО УДАЧНО ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИ НА ТОЛЕРАНТНА И ДА СЕ ОБЛИЧА КАТО ЛУДА ДА БЕШЕ ЗАМЕНЕНА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МИНИСТЕРСТВОТО МЪЖ. ГОЛЯМ НИСКО НАВЕДЕН СРАМ........

като с пилетата за Кувейт

Абе и чурка да изпраска, файда нема. Похарчили са малко народна пара да се разходят и да си купят по някоя свирка или захарна пръчица от панаира и тва ще е.

Но я ми пояснете защо нашата министърка се е забулила като ханъма, а тук, у нас мюсюлманките не уважават нашата държава и религия и се забулват с бурки или забрадки?! Нали по традиция се спазват обичаите и нормите на поведение на домакините, а тук, в България домакинети сме ние, българите, тогава?! Че отгоре на всичко не само не спазват нашщите традиции, но не спазват и основният ни закон Конституцията, а искат и неща като имена, роден майчин и незнам си още какви дето децата и родителите им по света нямат и представа с какво и как мътят гляавите им тук у нас!

Искам само да попитам, меда който ще изнасяте същие ли ще е като този който се предлага по българските магазини смесен с химически мед? Химическия мед се внася от Австрия и други страни от ЕС. Има една подробност че при смесването трябва скъпа техника което го прави така чв обикновенния потребител да не се усети. И да ви кажа че истински мед в магазините няма! Предполагам че Иран ако ви разберат ще ви резнат цацарките.

Виждам с погнуса ,че тази крава Танева са я омотали цялата в чаршафи !?? Ако дойде някоя иранка в България ,ще се облече ли ,като нашите жени ??

До всички дето плюете Бойко. Каза че не иска кораби срещу Русия ,а мир. Това е мъжка постъпка. Отива в Иран съюзник на Русия,да прави бизнес. Какви шефчета ви гонят. Гледайте парите. като разберете кой дава парите разбирате всичко. Министърката е много хубава в тези дрехи. Това не е бурка за плювачите неразбрали. А истината ,е че трябваше да пратят Лилето. Тя си е хубавица и щеше да им хареса. А може би Баце за това не я е пратил. Но Това ,че се опитват да играят с Сащ и Русия е добре.

Да се продаваме ни е в кръвта. Какво се учудвате? 90% от българите биха го направили.

Егати ''сделката'', с това ли се ХВАЛИМЕ ? Нищо повече!

много хубаво, само дето китйците го изкупиха отдавна.в мрежата е химия и фураж

Ние сме злобари, а ти си ибрик. Същия ибрик като тези от историята ни и през турско и през фашиско и през социализма та и през капитализма.

на кой ли му пука , че ни е срам , важното е , че ние ги издържаме и сме им дали всички права и най-вече това да ни срамят и унищожават , както намерят за добре !BG е в 14 век !

Срещат се двама арменци: - Имам 20 вагона жито за продан! Искам им 1 милион - Купувам! ..единият тръгнал да търси 20 вагона жито, а другият 1 милион.. Хубаво продаваме мед, ама откъде ще го вземем..?!

Когато арабелите идват в Рим покриват голите статуи. А тук фередже. Кой що не пита Кой (етнос) в света определя обществените нагласи. За подсказака - създателите на религиите и комунизма и .тн. От тях после идват се създава християското учение и чалмите. Книжници- това са евреи, християни и мюсюлмани. Внушаеми хора, посредствени, нямащо елемантарно вътрешно критическо мислене

Единственият реален резултат от височайшето посещение на мутрака в Персия е, че пчеличката Деси ще доставя мед на иранците. Все е нещо. Другото е мижи да те лажем в бъдеще време.

някога милиарди са правени, ама не с мед и билки, а с пушкала... и сирене и агнешко и строителство и куп неща. 10% от това не можем да стигнем още

ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ГЛУПАВ , АМА СИ И БОЛЕН

На нашите политици им е вродено да са ЛИЗОГЪЗЦИ и ПОДЛОГИ! Срам ме е от вас!

Отиваш в Иран. масово жените са с чадри или дълги рокли и покрити глави. С дрехи като наште по улицата и проститутките на пиацата им не се обличат.Защото разликата с нормалните е очеизбодна. как си представяш,че нашата МИНИСТЪРКА там в ролята си да представя БЪЛГАРИЯ ще се пусне разголена. Дават я по новините .Това се нарича етикет. Там тя е представител на страната ни. Ако е като частно лице да ходи и без гащи ако иска. Аман от идиоти,популисти и откровени глупаци.

Тази снимка противоречи на нашия начин на живот .Та нали забраниха бурките , а тази са и сложили , трябваше при този случай да пратят мъж , най-много да му изрежат п...та .

Това нащо наистина ли е забрадено и облякано, като циганка???!!!

...ЧОК ГЮЗЕЛ...