Коментари - ”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти | Днес.dir.bg

”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти

След "Монд" сега и "Ди Велт" пише за връзка на България с терористичната групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти | Днес.dir.bg

Коментари

България е пуста земя вече ,свободна зона .....

Има ли институции в България, които отговарят за това? Къде са?

Да, така е! Всеки прокуден от армията български офицер, особено от мотострелковите войски може да бъде незаменим инструктор в ИДИЛ и то срещу доста добро заплащане!

НЕ Е ПУСТА, ПРОДАДЕНА Е...

"-Нищо лично, просто бизнес."

Щом джихадите плащат по 30.000 евра за паспорт, нека Европа да плаща по 50.000 евра за глава на джихадист (доказан и издирван) и ще решим проблема по български .

Ами да .Кой е най големия мафиот,този дето всеки ден прегръщате и потупвате по рамото,но още не ви е изгодно да прогледнете.

Дрън дрън. Вие в Германия продължавайте да ги водите социално слаби и си им плащайте редовно помощите....

Там обаче ще му се налага да работи ...

Най-"развитата" мафия в света - италианската също има граници, който не бива да се прекрачват. Не намирам достатъчно обидна дума за Бг изродите, които просто не знаят с какво си имат работа. Нямат и представа какво е чисто зло /дхихадизма/ и също така нямат представа, че подпомагайки джихадизма, съвсем скоро парите които са изкарали няма да им трябват.

Къде са троловете на "Атака" пак да ни закълнат във вечна преданност към СССРІРусия. Защото тези български офицери-мафиоти в това са се клели и...то докараха до ислямска държава.

Аз пък си мислех, че истинските паспорти ги правят в МВР!

И шефа на българската мафия го познават всички, цяла Западна Европа се среща с него, Камерън иска да играе тенис с него, а на Меркел и харесва да се целуват!

кои каквото може да го прави.

Ужасна новина за нас, българите. Какво да кажа - там, където е минал комунизЪмът и русняците - и трева не никне. напълно ни унищожиха както като народ, така и като държава. Русия - Империята на Злото, този колос на глинени крака ща се срине, дано България оцелее до тогава. Боже, спаси България!

те пак са истински,заверени в мвр.

Ха , здрасти ! Как спахте ?!. А кой печаташе " истински" фалшивки Евро парички и къде ? А,аа - в печатницата на БКП в Пловдив... Още не се знаеше как би изглеждала новата валута , а те ги майстореха. Питайте тиквата, ако да гледа като ни лук ял, хи мерисал... Но той сега ПИТА.... и пита всички и всякой, Е .. Де попитайте го,но ще отговори : тоя лук не съм го ЯЛ... Направете си труда и ще отговори- ИЛИ не !!.. Ако ,ще .

Значи според теб, там откъдето е минала Америка всичко е цветя и рози, така ли? Ще ти дам само 3 примера: Египет, Либия, Ирак. Да продължавам ли?

По-голяма пропаганда едва ли ще четем скоро. Излиза че бившите източни служби са организирали ИДИЛ, а пък ЦРУ не знае това и ги въоръжава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Баси как ни взимат за мезе?

росенце вдигни си гащичките преди да пишеш.

да не се окаже, че тия автомати на снимката са произведени някъде тук!

Това за италианската мафия са разни филми. В реалния живот няма честен престъпник. Дори наскоро имаше случай в който убиха дете на 1 година защото дядото не си върнал дълга.

Втори влиятелен западен вестник пише за връзка на България с терористичната групировка "Ислямска държава". Този влиятелен вестник е преписал от първия "влиятелен" вестник. Възможно е и да има с такива паспорти, но това са само общи приказаки на фона на това , че от България по официални данни все още няма джихадист сражаващ се на страната ИД, докато граждани от Франция,Германия и Великобритания са хиляди.

са засекли джихадисти с ИСТИНСКИ БГ ПАСПОРТИ !!! И от къде се издават ИСТИНСКИ БГ паспорти - от МВР !! Маша на мафията !!!

Ония ден гледах публикувани клипове от ИДИЛ как взривяват хора които са натъпкани в кола и така ги изгарят живи, също така как вкарват други в клетка и ги пускат във водата докато не се удавят или пък как връзват експлозиви за главите на трети и ги детонират. Не мога да повярвам, че българската мафия е паднала токолва ниско, че да се занимава да улеснява пътя на тея животни към нас и респективно Европа. Ако това се потвърди, че е така, за мене това ще е едно огромно петно върхy нацията, ОСВЕН ако това ентохилядно вътрешно министерство не се задейства, не хване виновните и съответно съдебната система не ги изпрати в затвора....пък ако имаше начин и да бъдат лишени от бг гражданство тея наши БИЗНЕСМЕНИ, най-добре

Може да бъде ,ами преди това ще му клъцнат "коженото шалче" около главата,на това м/у краката :)))

Да не забравяме, че след американското "освобождение" на тези държави ИДИЛ са най-активни точно там....

ЛЕКО УТОЧНЕНИЕ: БГ МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА МВР И ДАНС

ГЕРБ ще измажат КППто на К.Андреево .Помните ли ? То ще е като Китайска стена за джихадистите ! А ! И Дюнери ще направи навсякъде Боко Тиквата ! А най-добре да направи Дюнер в Измазаното КПП ! Нй =сигурната гаранция срещу Ислямска държава . Най добре щеше да е ,да си беше останал в Пожарната!

Как мафията разполага с истински паспорти? Вече и от чужбина ни казват, че мафията си има държава.

те нашите мутри са най-големите демократи. нали с това ни облъчвате от години? какъв е този удар под кръста? Всички знаем че връзки с тероризма имат само неправилните управления.

Едностранчиво изказване. Аз пък не мога да повярвам че политическата мафия ни продава за пари, но е факт. Ясно е, че има от кои да се научат джихадистите. За пари западните наемници са готови на всичко - избиват мирни жители, жени и деца в различните локални войни по света.

По-страшното е, че ИСТИНСКИ БГ паспорт няма как да се издаде без участие на МВР...

Не че не е възможно, все пак мафията запълва всяка ниша, но има и един много по-евтин и сигурен вариант - промиването на мозъци по интернет. Така клетката си се оказва на местна почва без много усилия. Този във Франция какъв беше, не е ходил в Сирия, няма криминално минало, но се зомбирал по интернет. Така че дори да спре издаването на паспортите, няма да спре заплахата. Истината е, че трябва да се решават от Междуанродната общност конфликтите, като този в Сирия в моемнта, които хем произвеждат чудовищен брой бежанци, хем дават оправдание на джихадистите, че защитават нещо си, както и да се бори идеологията им от самите мюсюлмански духовници по държави.

Аз се чудя защо децата и внуците на доносниците толкова много защитават арабите и тези джихадисти. А работата била ясна. Техните хора от тайните служби били там и действали....Я виж ти, как съм пропуснал този факт. Тези продажници са готови и исляма да приемат, ако Путин им каже....Боже, опази........

Не мафията си има държава, в БГ мафията Е държавата. Щази агентите избягали в близлия изток от Германия след промените - а тукашните КГБ слуги кога и къде избягаха.

...АКО ЗАЛОЖАТ ЗАДНИЦИ И КОРЕМИ....А МОЖЕ И ПРАЗНИ ТИКВИ, С ДРУГО НЕ ВИЖДАМ С КАКВО МОЖЕ ДА ГИ СПРАТ.

По принцип ние имаме сериозна мафия, даже неин представител ни е начело в момента. Но дразни винаги перфидната логика на запада и целта им да ни изкарват винаги виновни за всичко. Най-бедният е и най-слаб и върху него винаги може се с.ре удобно, без каквато и да е ответна реакция.

Брат, покрай Ислямска държава обърнахме внимание на Сирия, но дефакто там умират хора от 5 години. Според последния доклад на ООН най-много са жертвите, предимно цивилни, на бомбардировки от страна на режима на Асад. ИДИЛ е просто следствие на целия ужас, което не значи, че не го прави още по-голям.

Сега, ако от Монд не знаят, да им споделя американската връзка. Американски фирми, вероятно с протекцията на американското правителство, изкупуват руско оръжие от българските складове и го продават на ИДИЛ. Така замесват нас и Русия в мръсните си игри и разбира се съвсем съзнателно подпомагат тези главорези. Също така и ги финансират. Това което се чете и пише по вестниците е за зомбирани глупаци.

От Изток: "Всичко върви по изготвения от вас план, какво се оплаквате"!

Тия фирми имена имат ли. Не се мъчи, като ти спуснат имената руските ти господари ще почнеш да ги развяван и без да сме те питали. Знам, че нищо не знаеш.

Като вземем впредвид как германските медии обобщават относно България, то българските медии спокойно могат да публикуват, че немските пилоти от гражданската авиация избиват пътниците-туристи дори и в чужбина!

Перфидната им логика хваща декиш в промити мозъци. Тук нито четем, нито пък вярваме на ЦРУ, Монд и Ди Велт.

То тези паспорти май в ЦРУ ги печатат и МИ 6, като ги снабдяват с оръжия и провизии то документите им осигуряват, па сигурно и някой и друго евро за командировъчни :) им дават

Α най-изпадналите, впиянчени и деградирали туристи по родното ни черноморие са германците и скандинавците.

От Изток: Щатска връзка в "Ислямска държава"!

Това е американска ценност, не е руска!Можеш да почнеш от себе си, макар да си доста евтин!

Ами те главорезите се обучават у нас на полигона в Безмер от американски съветници. Затова стават и инциденти като този с базуката преди месец.

...АКО "МАФИЯТА" ИМА ДОСТЪП ДО ПАСПОРТИ И ДЪРЖАВНИ ДОКУМЕНТИ В БГ, ТО КОЕ Е ДРУГОТО Й ИМЕ/ИМЕНА???? ОТГОВОР: Д-А-Н-С/М-В-Р

Коментари - ”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти | Днес.dir.bg

”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти

След "Монд" сега и "Ди Велт" пише за връзка на България с терористичната групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти | Днес.dir.bg

Коментари

България е пуста земя вече ,свободна зона .....

Има ли институции в България, които отговарят за това? Къде са?

Да, така е! Всеки прокуден от армията български офицер, особено от мотострелковите войски може да бъде незаменим инструктор в ИДИЛ и то срещу доста добро заплащане!

НЕ Е ПУСТА, ПРОДАДЕНА Е...

"-Нищо лично, просто бизнес."

Щом джихадите плащат по 30.000 евра за паспорт, нека Европа да плаща по 50.000 евра за глава на джихадист (доказан и издирван) и ще решим проблема по български .

Ами да .Кой е най големия мафиот,този дето всеки ден прегръщате и потупвате по рамото,но още не ви е изгодно да прогледнете.

Дрън дрън. Вие в Германия продължавайте да ги водите социално слаби и си им плащайте редовно помощите....

Там обаче ще му се налага да работи ...

Най-"развитата" мафия в света - италианската също има граници, който не бива да се прекрачват. Не намирам достатъчно обидна дума за Бг изродите, които просто не знаят с какво си имат работа. Нямат и представа какво е чисто зло /дхихадизма/ и също така нямат представа, че подпомагайки джихадизма, съвсем скоро парите които са изкарали няма да им трябват.

Къде са троловете на "Атака" пак да ни закълнат във вечна преданност към СССРІРусия. Защото тези български офицери-мафиоти в това са се клели и...то докараха до ислямска държава.

Аз пък си мислех, че истинските паспорти ги правят в МВР!

И шефа на българската мафия го познават всички, цяла Западна Европа се среща с него, Камерън иска да играе тенис с него, а на Меркел и харесва да се целуват!

кои каквото може да го прави.

Ужасна новина за нас, българите. Какво да кажа - там, където е минал комунизЪмът и русняците - и трева не никне. напълно ни унищожиха както като народ, така и като държава. Русия - Империята на Злото, този колос на глинени крака ща се срине, дано България оцелее до тогава. Боже, спаси България!

те пак са истински,заверени в мвр.

Ха , здрасти ! Как спахте ?!. А кой печаташе " истински" фалшивки Евро парички и къде ? А,аа - в печатницата на БКП в Пловдив... Още не се знаеше как би изглеждала новата валута , а те ги майстореха. Питайте тиквата, ако да гледа като ни лук ял, хи мерисал... Но той сега ПИТА.... и пита всички и всякой, Е .. Де попитайте го,но ще отговори : тоя лук не съм го ЯЛ... Направете си труда и ще отговори- ИЛИ не !!.. Ако ,ще .

Значи според теб, там откъдето е минала Америка всичко е цветя и рози, така ли? Ще ти дам само 3 примера: Египет, Либия, Ирак. Да продължавам ли?

По-голяма пропаганда едва ли ще четем скоро. Излиза че бившите източни служби са организирали ИДИЛ, а пък ЦРУ не знае това и ги въоръжава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Баси как ни взимат за мезе?

росенце вдигни си гащичките преди да пишеш.

да не се окаже, че тия автомати на снимката са произведени някъде тук!

Това за италианската мафия са разни филми. В реалния живот няма честен престъпник. Дори наскоро имаше случай в който убиха дете на 1 година защото дядото не си върнал дълга.

Втори влиятелен западен вестник пише за връзка на България с терористичната групировка "Ислямска държава". Този влиятелен вестник е преписал от първия "влиятелен" вестник. Възможно е и да има с такива паспорти, но това са само общи приказаки на фона на това , че от България по официални данни все още няма джихадист сражаващ се на страната ИД, докато граждани от Франция,Германия и Великобритания са хиляди.

са засекли джихадисти с ИСТИНСКИ БГ ПАСПОРТИ !!! И от къде се издават ИСТИНСКИ БГ паспорти - от МВР !! Маша на мафията !!!

Ония ден гледах публикувани клипове от ИДИЛ как взривяват хора които са натъпкани в кола и така ги изгарят живи, също така как вкарват други в клетка и ги пускат във водата докато не се удавят или пък как връзват експлозиви за главите на трети и ги детонират. Не мога да повярвам, че българската мафия е паднала токолва ниско, че да се занимава да улеснява пътя на тея животни към нас и респективно Европа. Ако това се потвърди, че е така, за мене това ще е едно огромно петно върхy нацията, ОСВЕН ако това ентохилядно вътрешно министерство не се задейства, не хване виновните и съответно съдебната система не ги изпрати в затвора....пък ако имаше начин и да бъдат лишени от бг гражданство тея наши БИЗНЕСМЕНИ, най-добре

Може да бъде ,ами преди това ще му клъцнат "коженото шалче" около главата,на това м/у краката :)))

Да не забравяме, че след американското "освобождение" на тези държави ИДИЛ са най-активни точно там....

ЛЕКО УТОЧНЕНИЕ: БГ МАФИЯТА В ЛИЦЕТО НА МВР И ДАНС

ГЕРБ ще измажат КППто на К.Андреево .Помните ли ? То ще е като Китайска стена за джихадистите ! А ! И Дюнери ще направи навсякъде Боко Тиквата ! А най-добре да направи Дюнер в Измазаното КПП ! Нй =сигурната гаранция срещу Ислямска държава . Най добре щеше да е ,да си беше останал в Пожарната!

Как мафията разполага с истински паспорти? Вече и от чужбина ни казват, че мафията си има държава.

те нашите мутри са най-големите демократи. нали с това ни облъчвате от години? какъв е този удар под кръста? Всички знаем че връзки с тероризма имат само неправилните управления.

Едностранчиво изказване. Аз пък не мога да повярвам че политическата мафия ни продава за пари, но е факт. Ясно е, че има от кои да се научат джихадистите. За пари западните наемници са готови на всичко - избиват мирни жители, жени и деца в различните локални войни по света.

По-страшното е, че ИСТИНСКИ БГ паспорт няма как да се издаде без участие на МВР...

Не че не е възможно, все пак мафията запълва всяка ниша, но има и един много по-евтин и сигурен вариант - промиването на мозъци по интернет. Така клетката си се оказва на местна почва без много усилия. Този във Франция какъв беше, не е ходил в Сирия, няма криминално минало, но се зомбирал по интернет. Така че дори да спре издаването на паспортите, няма да спре заплахата. Истината е, че трябва да се решават от Междуанродната общност конфликтите, като този в Сирия в моемнта, които хем произвеждат чудовищен брой бежанци, хем дават оправдание на джихадистите, че защитават нещо си, както и да се бори идеологията им от самите мюсюлмански духовници по държави.

Аз се чудя защо децата и внуците на доносниците толкова много защитават арабите и тези джихадисти. А работата била ясна. Техните хора от тайните служби били там и действали....Я виж ти, как съм пропуснал този факт. Тези продажници са готови и исляма да приемат, ако Путин им каже....Боже, опази........

Не мафията си има държава, в БГ мафията Е държавата. Щази агентите избягали в близлия изток от Германия след промените - а тукашните КГБ слуги кога и къде избягаха.

...АКО ЗАЛОЖАТ ЗАДНИЦИ И КОРЕМИ....А МОЖЕ И ПРАЗНИ ТИКВИ, С ДРУГО НЕ ВИЖДАМ С КАКВО МОЖЕ ДА ГИ СПРАТ.

По принцип ние имаме сериозна мафия, даже неин представител ни е начело в момента. Но дразни винаги перфидната логика на запада и целта им да ни изкарват винаги виновни за всичко. Най-бедният е и най-слаб и върху него винаги може се с.ре удобно, без каквато и да е ответна реакция.

Брат, покрай Ислямска държава обърнахме внимание на Сирия, но дефакто там умират хора от 5 години. Според последния доклад на ООН най-много са жертвите, предимно цивилни, на бомбардировки от страна на режима на Асад. ИДИЛ е просто следствие на целия ужас, което не значи, че не го прави още по-голям.

Сега, ако от Монд не знаят, да им споделя американската връзка. Американски фирми, вероятно с протекцията на американското правителство, изкупуват руско оръжие от българските складове и го продават на ИДИЛ. Така замесват нас и Русия в мръсните си игри и разбира се съвсем съзнателно подпомагат тези главорези. Също така и ги финансират. Това което се чете и пише по вестниците е за зомбирани глупаци.

От Изток: "Всичко върви по изготвения от вас план, какво се оплаквате"!

Тия фирми имена имат ли. Не се мъчи, като ти спуснат имената руските ти господари ще почнеш да ги развяван и без да сме те питали. Знам, че нищо не знаеш.

Като вземем впредвид как германските медии обобщават относно България, то българските медии спокойно могат да публикуват, че немските пилоти от гражданската авиация избиват пътниците-туристи дори и в чужбина!

Перфидната им логика хваща декиш в промити мозъци. Тук нито четем, нито пък вярваме на ЦРУ, Монд и Ди Велт.

То тези паспорти май в ЦРУ ги печатат и МИ 6, като ги снабдяват с оръжия и провизии то документите им осигуряват, па сигурно и някой и друго евро за командировъчни :) им дават

Α най-изпадналите, впиянчени и деградирали туристи по родното ни черноморие са германците и скандинавците.

От Изток: Щатска връзка в "Ислямска държава"!

Това е американска ценност, не е руска!Можеш да почнеш от себе си, макар да си доста евтин!

Ами те главорезите се обучават у нас на полигона в Безмер от американски съветници. Затова стават и инциденти като този с базуката преди месец.

...АКО "МАФИЯТА" ИМА ДОСТЪП ДО ПАСПОРТИ И ДЪРЖАВНИ ДОКУМЕНТИ В БГ, ТО КОЕ Е ДРУГОТО Й ИМЕ/ИМЕНА???? ОТГОВОР: Д-А-Н-С/М-В-Р