”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти

След "Монд" сега и "Ди Велт" пише за връзка на България с терористичната групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ”Ди Велт”: Българската мафия прави паспорти за джихадисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Граничната полиция в Германия вече има случаи на задържани издирвани от Интерпол джихадисти, които се движат с истински български паспорти" - Май никой не обръща внимание на това изречение и на заглавието "Българската мафия прави паспорти за джихадисти". Съединете смислово двете изречения и ... ами КАК ТАКА МАФИЯТА издава ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ - издаването на истински паспорти може да стане, само ако са издадени от легална държавна българска институция....

Тия мръсни европейци, да не ми се правят на луди, а да ни пускат в Шенген!!! Всичко сме си направили и сме готови!!

дали пък няма и някаква връзка с онези цивилни, дето попаднаха случайно на едно РПГ в наш полигон?

"Българската мафия "работи в тясна връзка с престъпника Борисов и министрите от правителството.налице е тясна взаимозависимост между ислямска държава и правителството на България

"Българската мафия "работи в тясна връзка с престъпни групировки от Русия, Сърбия и Италия"" - така де, трите най-мощни мафиотски групировки!

А Меркел е неонацистка и избива мирни жители в Донбас.

Насилието поражда насилие.ИД израстна на територията на Ирак,Сирия и се разширява.САЩ имат бази в Ирак,посолството им в Багдат е цял град,те спят ли?Международното издание на лекарите по света са направили обективна оценка от трагичните последици от неотдавнашните военни интервенции на запада и САЩ.Това допринесе за създаване на ИД.Милиони избити,разрушения,милиони бежанци.ИД расте под носа им.Терористи се обучават и в американските бази по света.Има си документирани филми.Терористичните организации ,те от това се издържат-продажба на оръжие,наркотици,проституция.Мафията в България е привнесена от вън.Който е създал проблема,да си го разрешава.

България имала била връзка, а Европа само дето ги спонсорира барабар с Америка да свалят недомакратични режими, за да Доде по - бърже демоНкрадцията......първо да опандизят правителствата спонсорирали тероризЪма и после да пратят доказателсвтата срещу родните мафиози....

ще дойде време и ще убиваме както уродите от ИД така и отрепките от българската мафия!!!

Ами, мафия - това й е работата. Къде мафията се занимава с благотворителност. Ако евромъдреците се напънат за общоевропейска борба срещу мафията, а не само за формата на краставиците, може и нещо да се получи.

Трънкини,трънкини,ама надуват ли ни шушоните?Пък и не само-те си действат.

Западняците какво да ни светват за прииждащите идилджии. Ние си ги имаме и тук. Вчера в Карлово да не бе нещо по-различно? Не искали джамии за музей - каза мюфтето. Ама, моля ви се ние вече сме наясно. ИДИЛ-овците от кога са се захванали усърдно да унищожават всякакви световни исторически ценности.

"Монд" и "Ди Велт" що не напишат как Турция подкрепя ИС и как от нейна територия главорезите нападат Сирия? Ако може нека споменат и Щатската деятелност.

Тогава и Франция има връзка с Ислямска държава, понеже официално един немалък брой джихадисти са родени във Франция и някои от тях все още получават помощи от френската държава, въпреки че са в Сирия. Защо изобщо някой обръща внимание на такива дивотии. Мафия ... бабините им трънкини. Това че определени среди се възползват от ситуацията, в която ни поставиха САЩ и компания, не означава, че България е свързана по някакъв начин с това. То тогава и Турция е виновна, че изобщо ги допуска на нейна територия.

ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА - ЧЛЕНКА НА ЕС ! КАКВА ЛИ ИМ Е ДАЛАВЕРАТА ЗА ДА НИ ТЪРПЯТ КАТО ТАКАВА ДЪРЖАВА ?!

Не е единствената. Я вижте Италия.

В ИТАЛИЯ ИМА МАФИЯ, НО И ПОСТОЯННО ВКАРВАТ МАФИОТИ В ПАНДИЗА , А БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА- ЕДИНСТВЕНА ; ДОРИ КОЛУМБИЙЦИТЕ ЗАСТРЕЛЯХА ЕСКОБАР!

Селски,ти изобщо ходил ли си в Италия да я видиш мафията......тия зомбирани старци само клишета храчат тук

вече официално ни казаха от Запад, че у нас не държавата има мафия, а мафията си има държава.

на мафията у нас (както и в Русия) са в недрата на комунистическите партии и тайните служби (включително военните)!

Има много просто решение на проблема: Вашингтон сваля сегашните си марионетки - плевела и пожарникаря - и слага нови, които да не пускат джихадисти през границата ни. Обаче явно това не ги устройва. На САЩ им трябва хаос в Европа за да я командват, да пращат тук армии, ракети и бази...

Добре де, нека Путин сложи марионетки, за да ни внасят джихадисти от Кавказ, сигурно тях повече ще си ги харесвате, ще ги посрещате с хляб и сол, щом Путин ви ги е пратил и детето ви да изнасилят, пак ще си ги харесвате .... Ислямска държава в Кавказ си обяви вилаетче, ако не помните. Хайде стига сте гледали така удобно и едностранчиво на събитията, монетата никога няма само една страна.

Путин по-лесно би вкарал ред, но е късно. Наслаждавайте се на хаоса, който харесвате!

Шапка ти свалям за прозрението - САЩ създават ИДИЛ, поставят марионетки начело на държави в Европа, които да пускат джихадисти на Стария континент, които после ще го разбият и ще го поднесат на тепсия на САЩ. Евентуално, те пък ще си направят няколко нови щата от Старата Европа... За Русия сценарият е подобен - ето вече обявиха халифат в Северен Кавказ. Сега се очаква да поставят европейска Русия в менгеме между халифата и Украйна, а Сибир ще си го делнат с китайците...

Зомби,гея ви избяга в Европа,миката не изтрзнява......майчето общата ли искаш да сложим или перхидроления павиан??Това зомбираните старци освен за памперси и простати за друго не трябва да си отваряте изобщо плювалниците!!!

само 7/8,толкова ли ти е влязъл,успокои се има още 1/8 и ще си поемеш дъх :-)

Добра мафия на този свят няма.

Руската мафия е една такава, добричка! Тя е на власт и народът много я обича!

що,ти от коя мафия си че харесваш руските си колеги?

Човечето тия неща ги отминава с презрение. Него ще го пазят америчките танкове, че Русия ни нападна.

Кой знае какъв самозванец рисува тескеретата и се представя за министър-предцедателя .

Режат ни в аванс- сакън да не си поискаме Шенген сега, когато Гърция сдаде багажа и геополитическата ни цена се вдига... Изобщо "бедността и корупцията" ни са си лицемерен инструмент да ни режат от интеграция- по- евтино им излиза...

Да бе България дето е колониална държава е отговорна за всичко това. Обаче метрополията дето си създаде ИДИЛ и Ал Кайда са си напълно чисти и неопетнени...

"Метрополията" създаде и Инквизицията, но явно не помниш...

Браво на наще мафиоти!!! Няма само американците да печелят, нека и българите да се аблажат малко!!!

И откъде ги знаят тия работи ? Върви доказвай после, че нямаш сестра.......................

"Много лица са обект на наблюдение, но минават границата, защото в досието им не пише "тероризъм", оправдал се пред пратеника на "Монд" заместник-министърът на вътрешните работи Филип Гунев". Гуччо, и това ли ви убягва и кое досие? Трябва ли да се проумее, че черното е черно, и бялото бяло без чуждо подсещане. Обикновения българин отдавна го знае. Ама сигурно чакате официално потвърждение и от САЩ? Е. от там ОФИЦИАЛНО ни омайват!

Много се забавиха западните медии с тези констатации. Това беше ясно още преди да се е случило.

Повтаря се сценария на II-та св.война, когато фалираща Америка в лицето на евреите Рокфелер-Ротшилд финансират мощно един дойче сержант-идиот Хитлер и му внушават да търси Граала в Европа и СССР и след това ще е безсмъртен и ще управлява света във вечността. Резултата всеки го знае - конкурентите Европа и СССР са разрушени, възстановяват се със кредити от УСА , Германия май все още изплаща жестоки репарации (България също изплащаше доскоро на Гърция) , а УСА излиза най-богатата и мощна военно държава която сега се стреми да управлява света. Между другото са прибрали златото на Германия уж на съхранение и сега Меркел си го иска след като разбра че я шпионират от УСА, интересно защо веднага не може да си го получи (какво ли се случва с едрите кредитори когато си потърсят кредита).

Прав си "ЪЪ",голяма прилика има м/у джуджето хитлер и путин през 38-ма год.......само,че тогава Европа беше разединена а сега е обединена та и САЩ са зад гърба им и добре си помислете комуноидни москали дали още не живеете в миналия век

България е изнасяла навремето каптагон едновременно за Ирак и Иран. Това, че той е разработен по времето на Варшавския договор, не пречи на братята от САЩ да го ползват сега за ИДИЛ. По същия начин изнасяме за тях и старото си оръжие за ИДИЛ чрез американски фирми, инцидента в Анево го доказа.

То българите не четат местната преса... ама май чужденците я четат. Щото тая новина ми прилича на преразказ ей на това:23.06.2015 Вчера Специализираната прокуратура повдигна обвинения срещу трима българи, участвали в организирана престъпна група, създадена с цел изготвяне и продажба на фалшиви български задгранични паспорти и лични карти на бежанци в България и чужбина. Това съобщиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура.

Взрива в село Анево дето стана е свързан с американска фирма. А България по тази линия е изнесла над 500 тона оръжие за ИДИЛ.

Абе ние знаем кой дава паспорти на джихадисти. Тия 5000 идилистанеца от западна европа, които се бият в Сирия, да не сме им издали ние паспортите? Или западноевропейските джихадисти не влизат в сметката?!

За завиждане са французи и германци,всичките им помисли са в розово,а те самите са облечени изключително в бяло!Нямат никаква вина нито за хаоса в Либия,нито за касапницата в Сирия.А какво да кажем за Ирак-те просто помогнаха на САЩ там да се създаде един резерват на демокрацията!Сигурно имат основание да се сърдят,че България не се хвърля на амбразурата като Матросов,за да предпази благородните евроатантици от исляма!А аз мисля така-тая бъркотия вие я създадохте под ръководството на Вашия задокеански наставник -сега го духайте!

И ако и да имат вина как това променя верността на публикацията за БГ мафията-държава.

Бла-бла-бла. Писаници на разни журналисти за да си продават вестничетата. Когато се подхвърлят подобни обвинения се изнасят и факти, каквито в случая няма. Да не говорим за глупостите, че офицерите на Саддам Хюсеин познавали в детайли работата на нашите служби или още по-големите глупости за служителите на ЩАЗИ. Изобщо манджа с грозде!

Вместо да издаваме паспорти на джихадисти, защо направо да не станем република на "Ислямска държава". К'во пък толкова.

"Обяснението е, че българската мафия работи в тясна връзка с престъпни групировки от Русия, Сърбия и Италия. " Интересно защо престъпните групировки на УСА са пропуснати или УСА е идеалната държава, а всички останали са престъпни.

САЩ са ангели небесни, те се борят за мир и справедливост по целия свят. Когато американски войник застреля някой това е "добронамерен огън".

И понеже някой си някъде не е ангел трябва да приемем господарите ти от руската мафия да продължават да колят и бесят тук вече 70 години ще станат, да. Продажни руски слуги бе, как живеете в кожата си без да си издрайфате от погнуса от самите себе си червата така и няма да разбера.

Не е ли малко лицемерно да се говори,че българската мафия е на подчинение на КГБ,след като Боцко и ЦвЦв тичкат до посолството на една друга държава с очевидна регулярност?

На това му се вика измиване на ръцете. Ако западняците бяха против мафиотите на Балканите нямаше да са в близки отношения с Хашим Тачи, наш Бойко, и другите подобни на тях наркотрафиканти.

В БГ няма "политик", който да не е под контрола на КГБ. Двойни, троини и подобни агенти/имитации колкото щеш, контролът обаче - тия, дето ги държат с досие за вкарване до живот - е в КГБ, от 1944 насам все така. Или ще ни кажеш къде се дянаха и как така изпуснаха работата, отидоха си ей така сами да не се пречкат ли.

Ако мафията на България не беше с държавно покритие щеше да е добре.

По принцип нищо ново. И по времето на Шенгенската забрана, обикновените Българи имахме огромно трудности да влезем в Европа, но за престъпниците - никакви. И нека ЕС не обвиняват България и другите гранични държави, защото и в Германия и във Франция има толкова много мюсюлмани, които симпатизират, а някои дори участват в идил!!! Проблемът с радикалните мюсюлмани в ЕС е прекалената толерастия!!! Но европейците са нямали този проблем, както ние на Балканите, затова и късно ще им уврат главите!!!

Дир.бг, нямате ли речник при писането на статиите? За втори път срещам тази правописна грешка при Вас: "Според него българската мафия осигурява истински паспорти за прЕдвижване... Как се пише: придвижване или предвижване? Правилно е да се пише придвижване." На повечето коментиращи граматиката е ужасна, но поне Вие я спазвайте! Поздрави!!!

То държава няма - всичко е мафия и нейните израстъци! Евреите затова създадоха исляма, той да им е оръжито срещу християните, особено православните! Не има мина номера, щото създадените са тъпоумни, но жестоки. Затова и седяха тук 500 години! Сега им опит за повторение. Да видим какво ще стане ... ТСВ или друг вид война?

Нали е ясно, че няма как да имаш ИСТИНСКИ БГ паспорт, без съдействието на купени от мафията служители в МВР. Но Полицията, вместо да създаде силен и действен Вътрешен отдел, борещ се с корупцията на полицаите, се занимава главно с протести и борба да защитава незаслужените си с нищо привилегии!

Тая работа не става с корумпиране по ниските нива. Такива неща се осигуряват отгоре, от тия, дето подреждат кой да се яви на "избори" и в кой кабинет да влезе - т.е. от КГБ мафията-държава, която имаме в БГ от 1944-а насам.

поправка: ...от 1989-а насам.

Без да съм чел коментарите, съм сигурен, че вече има съфорумци, които, като мен, твърдят, че истинските български паспорти са издадени не от БГ мафията, а от БГ държавата. Просто, защото у нас мафията си има държава. А държавата е на каишка на световната реакция.

Ей това като излезе някакво инфо напомнящо, че мафията-държава в БГ е все същата съветска мафия от 1944 насам и руските слуги от напъване да наводнят със селяшките си лъжи коментарите направо се насират.

Балканите и най-вече България отдавна са трън в очите на изток-западните ни партнъори! има хорица,които не ,могат да се примирят с фактът,че в бг нямаше война! е...дойде моментът,когато тая война най-сетне може да бъде разпалена! закрилникът ни нато вече се подготвя,а освободителите ни откъм изток само стоят и гледат сеир,изчаквайки удобния момент,за да ни "спасят" отново! сценарият е много добре известен. проблемът е,че България е толкова беззащитна вече,че нищо не ни остава освен да се спасяваме и ние като бежанци! путин ни иска като плацдарм,сащ като ябълката на раздора! между другото,западняците не трябва да се сърдят или притесняват,щото всичко си върви по техния план!!!

И следите водят към ДС, пръв подчинен на КГБ(ДС само изпълнява заповеди), т.е. в основата е руснакът. :)))

Българин съм,бе,кифло.

на подчинение на Путин :))))

Каптагонът наркотик, който джихадистите от Ислямска държава използват масово, за да придобият издръжливост и за да не изпитват страх, е разработен в лаборатория на НАТО в България. Това съобщава Tunisie numerique.От изданието посочват още, че след производството си каптагонът достига под формата на малки бели хапчета до ислямистите, които участват във войната в Сирия. Освен че притъпява страха и потиска усещането за болка, каптагонът има и халюциногенен ефект. Каптагонът, освен че е използван от членовете на "Ислямска държава", е и източник на доходоносен бизнес за джихадистите. Трафикът на наркотика позволява на групата да купува оръжия и да извършва военни операции, пише пък френският вестник LExpress.

разработен е когато бяхме във варшавския договор. :)))), т.е. пак КГБ.

Ами то има и калашници дето се произвеждат в САЩ ако става въпрос.

Каква глупост и къса памет! Още по времето на Тошката България произвеждаше и търгуваше с Каптагон. И още тогава и по време на промените 1989 г. западняците ни заклеймяваха за този Каптагон. Имаше иш няколко международни афери по този повод. Така, че какво НАТО питам? Гадна долна манипулация! Контрабандата си беше официална държавна политика от времето но Т. Живков и до сега! Да не искате да кажете, че по Живково време НАТО са имали лаборатории у нас?

Разбира се,че ние сме виновни.Нали затова ни взеха в ЕС и НАТО, за да има с кого да се измиват ръцете,когато е необходимо.И накрая ще се окаже,че за ІІІ Световна война,пу..пу..пу...,пак ние ще сме виновни,най-много покрай нас да вредят я Гърция,я Сърбия ама едва ли,щото те си нямат Боко,Плевньо,Пасито и с-ие "звездни"надупени дотолкова фигури...

Герамнците и французите да погледнат себе си колко техни граждани са бойци на Ислямска държава. И тогава да гледат нас. Ние сме им били виновни, че не сме спирали техни граждани да се включват в армията на ИД. А защо не се запитат, как те самите възпитават своите граждани. Даже миналата седмица във Франция ислямски фанатик обезглави човек. Франция не може да оправи себе си, а се е вторачила в нас.

Аааа, призоваваш хората в БГ да се солидаризират с руските ти господари и техните слуги - т.нар. мафия в БГ, която Е държавата. Ми призовавай си.

Това ли ви е новата опорна точка- срамно е да имаш собствено мнение ?