На правителствени служители било забранено да пътуват до САЩ

Бивши и настоящи правителствени служители от Румъния и България са получили забрана за пътуване в САЩ заради корупция. МВнР няма такава информация.

Обратно в новината

Коментари - На правителствени служители било забранено да пътуват до САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корумпирани или недостатъчно послушни на САЩ ?

1990 приятелите на българия изтровиха едрия рогат добитък на цяла източна европа със заразена царевица,включително и моя,материялите за това престъпление може да да го намерите в предаването"крименес имперфектос"вината е доказана,защо не се предприеме съдебно преследване,става въпрос за милиони инвестиции

"по подозрения за наркотрафик" Р.Петков няма как и на милиметър да ми е симпатичен,но това "подозрения"не приемам.Разобличи.Хвани и осъди.Пръв ще ръкопляскам,ама по подозрения да пускаш бариери... Американците се увличат.

Парламента веднага да приеме: всеки дошъл тук американец да се счита за незаконно пребиваващ бежанец. Октопода САЩ пуснал пипала навсякъде, пък раздават правосъдие. Пази Боже!

шъ нъ фанете за оная работа)))))

той зализаняка пиндоски Митов кога ли има информация ..май само като му донесат личстчето от Козяк...

Доколкото Всички виждаме - Основният-Ни въпрос Е Кои СА. - Оказва се че Навсякъде - Оповестяването на такива 'герои' ---> Е Задължение на съответното Локално правителство ! И ! - Трябва да Е Тотално-Публично.

Американската виза на бившия вътрешен министър Румен Петков пък бе анулирана по член 212 (а)(2) от Закона за имиграцията и националността на САЩ по подозрения за наркотрафик

Дайте списъка! Ако Мутрата не е начело в този списък, не го признавам за истина.

Правителството на България е длъжно да поиска официално да бъдат огласени имената на отговорните представители, които са получили забрана за влизане на американска територия. В противен случай единственият извод, който се налага, е че кабинетът на Бойко Борисов приютява корумпирани лица.

Хайде сега ще ни лъже тоя Хойт Ий , че нямало двоен стандарт !!!Борисов и Цветанов, двама доказани престъпници ги посрещат , едва ли не като служители на САЩ, а тия там по-устатите ....настрана!Хайде холън , ние да не ядем доматите с колците?

Единствената двойнственост, Колега - Е - а Стъпиха у САЩ - Къде ги Видяхме Отма - у Синг-Синг ил у Гуантанамо.

ББ въобще не го канят в щатите, тъй като отдавна го имат за опасен, корумпиран и с моооого тъмно минало, какъвто си е наистина.

Правителството на България е длъжно да поиска официално да бъдат огласени имената на отговорните представители, които са получили забрана за влизане на американска територия. В противен случай единственият извод, който се налага, е че кабинетът на Бойко Борисов приютява корумпирани лица.

Кабинетът на Бойко Борисов, приютявал корумпирани лица?! Тик'во бе, честни калудки, като проф. Янко Янков, Илия Минев, Иван Ценов ... ли искаш за държавни служители. За тях и сега има забранителен списък в България, и заради това за метрополията изобщо не е необходим списък.

Американците знаят кои политици и хора на високи постове са корумпирани и не ги допускат до страната си (има санкции срещу тях). В Б-я също се знаят от полиция, прокуратура, съд, медии, но се закрилят и срещу тях не се шуми. Ще дам само един пример. Има разсекретени СРС-та за енергийната мафия, която урежда далаверите. Ще посоча само 2 имена - Р. Овч. и Данчо Ментата. Яне Янев ги представи в Нова ТВ. Нито една ТВ, нито главен прокурор, нито съд обърна внимание на тези СРС-та. Въпроси Защо са изхарчени пари за СРС-та, когато се укриват от прокуратура, следствие, съд и медии. За разходите на ББ за ползване на авио-отряда всички медии говореха в продължение на 3 дни, дори БТВ казаха, че разходите се равняват на 7-8 пенсии на един пенсионер. Аз питам водещия на БТВ, ако разследва СРС -тата на енергийната мафия колко милиона далавери, сложени в частни джобове ще се разкрият и колко пенсии по 450 лева с тези пари ще могат да се изплатят. Говорим само за една от многобройните корупционни схеми. Ами другите? Милиарди и ако се вземат тези откраднати пари, пенсиите биха скочили с 40% (нали Калфин?) най-малко за 30 години. Цацаров, защо укриваш истинските престъпници? Защото ти си един от най-големите престъпници.

Аз искам за съдия не Богинята Темида, не Капитан Уйлям Линч, а Свети Петър ... и да правораздава и на "белият свят".

САЩ са шибаняци, на които се кланят нашите подлоги!

Тъжно: 5 от 10-те най-бедни региони в ЕС се намират в България

И ний ко прайм ся? Катони дойдат пак тулупите от американския конгрес има ли кой да им каже да си е#ат майката или ще се завтекат вкупом да им ближат... да речем подметките?

Ще се завтекат да им ближат... да речем подметките! Виж Президента как посрещна Кери и Виктория Нюланд ... тази дето ФЪКА ЕС.

Нюланд каза ф---к офф на ЕС, тоест да го духаме..... А за визите у задника ни, ке да го усетим...

kogato ukraina stane natovska i rusia natovska vsicki blgarski politici ce vliazat vuv amerikanskite zatvori

Абе мама му стара, Румънците знаят, нашето външно министерство пак не знае! Докога това безхаберие бе господа НАРОДИ ХРАНТУТНИЦИ.

Нали маминия златен голобрат непеошник знае само това дето му спуснат от зад граница.

Обеснявам: Румънците имат външно министерство. Ние нямаме. Нашата външна политика други я определят. А онова на което му казват такова министерство, е само за успокоение на наивните.

Ами да ги кажат де.... Съобщават, че имало забрана, пък не казват за кого е? Дори да е обществена тайна кои са комисионерите на всяка власт - друго си е така... официално да ни ги съобщят в списъче.... Или се опасяват, че като ги обявята - БГ прокуратурата ще вземе да се разработи?

Надай се някой да се разработи!

Външно министирество да бъде закрито --щом не знае точно това , за какво ние това министерство?

kogato ukraina stane natovska i rusia natovska vsicki blgarski politici ce vliazat vuv amerikanskite zatvori

Американската виза на бившия вътрешен министър Румен Петков пък бе анулирана по член 212 (а)(2) от Закона за имиграцията и националността на САЩ по подозрения за наркотрафик.

Стига пинизи от САЩ нали САЩ знае досиетата на всички Управляващи в Р.Б . А това означва , че почти всички държавници ще са със забрана . Кой разтривал Ушите на Живков , кой песни и поеми за Живков пял и рецитирал , кой Ушите му били доста големи и станал агент на Д.С . Даже и Цачева е била от БКП - ВСИЧКИ ТЕЗИ СА НЕНАДЕЖДНИ ХОРА ЗА САЩ - врагове на Капитализма ! Особено пък Кунева :))))

Па и ние мойем да ги възпрем тези пусти хамериканциии... Не ке им даваме визи, ама пъ сме шепа земя, забраните ни не струват пукнат лев... А те хамериканциите се шират на 10 мил. кв. километра, а въздушното и пространство двойно по-голямо... Ке Аляска навлиза в центъру на тихия океан на повече от 1,600 км и всичко на двеста мили от там, може да бъде контролирано от УСА... Ке банкрутират авиокомпаниите, ако трябва да заобикалят цялото въздушно пространство контролирано от УСА....А БГ е едно джудже спрямо Хамерика, нали така?

Браво, значи олигархия и туземци , единни по съдба. Първо правило е,че туземци на фронтови държави не се допускат в САЩ . Това е опасно и влече много последици.Само изключително надеждни и проверени, но за малко и под строго наблюдение , защото на тия предатели не може да се има никакво доверие.Те са предали един път, сега ще предадът и втори и няма да им мигне окото. Трябва да се имат предвид ,че тези подлеци са способни на всичко,вечер си лягат комунисти , на сутринта са капиталисти. Вчера са били във Варшавски догово р , днес са у НАТО. Предали са ,собствените си герои, история, съюзници , освободители, приятели, КАК ДА ВЯРВАШ НА ПОДОБНА ПАСМИНА. Великите сили , наказват предателската гмеж винаги според заслугите.

в такъв случаи на едно 80-90% от държавните служители трябва да им се забрани

И що така, наш Чехльо, Пожарникаря и още колко, вкл. и тук, лижат краварски задници....Мъка.....

Лижат ?! - чушки ! - просто Се Правят на послушки !! НО ! - Ние-Всички Знаем че СА Всичките тарикатчета ослушки рушки !!!

Abe, ( нерегистриран ) 21.05.2015 16:16 . Aбе, човече спри да заекваш в писането си, пиши като нормален човек какво пелтечиш с главни букви и препинателни знаци! Tи, от Cредновековието ли идваш?;)

хе-хе, и румнците в кюпа, хем изпоосъдиха бая народ, а за нас - no comment.

факти Dir 23 март 2011 Конституционният съдия Георги Петканов е бил посъветван да не кандидатства, защото няма да получи виза, още докато беше министър в правителството на Симеон Сакскобургготски, пише в. "24 часа". Зам.-шефът на ДАНС Иван Драшков пък получил виза само за официални пътувания. Визи са отказани на Слави Бинев (евродепутат), Алексей Петров, Николай Банев, Христо Ковачки, Димитър Джамов, Румен Гайтански, Пламен Тимев, Васил Божков, Валентин Златев, Петър Манджуков, Добромир Гущеров, Гриша Ганчев и др. "Няма да коментирам статии и прастари събития, в отразяването на които има фактологически грешки. Аз не съм искал виза, но мой изпълнителен директор наскоро искаше и му бе отказано, защото бил работел в моята компания", коментира пред вестника бившият депутат от БСП и основател на бившата бизнесимперия "Орел" Добромир Гущеров. Американската виза на бившия вътрешен министър Румен Петков е анулирана по член 212 (а)(2) от Закона за имиграцията и националността на САЩ по подозрения за наркотрафик, стана ясно в края на февруари, след като от американското посолство дадоха обяснение по кой член е отнета визата му.

На Николай Банев защо? Аз съм му много благодарен, че ликвидира казанлъшката топлофикация! Ама наистина! Откакто си сложих климатици се преродих.

Ама тоя Доказан-'наследник' на хххаскуфску Ченге, дет 'наште' Назначиха за черноморски гаулайтер - И В Казанлък ли Мърсува ?

Ами тоя списък е като моя списък. И аз тези не ги искам в страната си. Кога ще ги изгоним най-после?

Да ви пикая на ДЕМОКРАЦИЯТА ! Умрели сте от страх . И тези който ви подкрепят и тях не ги пускате . Сега пък Пиниза "КОРУПЦИЯ " що бе вие от САЩ искате да кажете ,че няма Корупция в САЩ ? Айд стига с пинизите... а ние ЯДЕМ КОЛЦИТЕ С ДОМАТИТЕ АМА ДУГ ПЪТ .

Тотални селяни сте, атакистчета прости.

Ама много ти е хубав ника... . Убавец ! Всички ли ти викат така ? И да знаеш този който те е кръстил така може и да не се е бъзикал . А може би искш да кажеш ,че в САЩ няма Корупция а Селски бек и другите като тебе.

Ако позволите, Колега : - у Нас - Само Доказаните-Официално Кражби от еврофондове - СА Поне 74 (Седемдесет и Четири.) Милиарда Евро ! ...другите Всевъзможни - Отгоре. ....при Каква Реална Средна заплата у Нас ? А в контрапункт : - Мадофф - jailed ! - Enron големите - Тоже ! - Arthur Andersen големите - Тоже ! ....при Минимална Часова заплата Там от ?!

Aбе, човече спри да заекваш в писането си, пиши като нормален човек какво пелтечиш с главни букви и препинателни знаци! Tи, от Cредновековието ли идваш?;)

Доста просташко и издаващо ниско ниво изказване. Всъщност, според мен, на САЩ не им пука за твоето мнение, нито пък за нашата демокрация, нито смятат да обясняват тяхната на тебе. Колкото до корупцията там, никой не отрича, че я има, напротив, дори ни я показват в множество филми. Имат си я (корупцията) и в тази връзка не им се иска след руската мафия, която се е нанесла и настанила вече там, след китайската, японската и пр. мафии, които са ги окупирали вече, така или иначе, да им се натресе и българската в пълна мяра и колкото могат гледат да ни отбиват - нормално. Не разбирам каква вина за всичко това има демокрацията. Не знам защо българите разбират под демокрация, свободия, двете неща нямат нищо общо. Една демократична държава, не значи една държава, като разграден двор, каквато е нашата, напротив. Но явно ви е трудно да го схванете.

Сега стана ясно защо вместо мутропитека за САЩ беше заминал цв.цветанов,просто те са му наложили забрана заради корупция,но нашите медии си знаят и повтарят р.петков та румен петков.Да но румен петков е само народен представител.

виж по-горе за кого става дума

Боко беше в Щатите съвсем наскоро. Айде у лево.

Колко скоро?

Ахмет Доган е в този списък

Защо Румен Петков да е в списъка? Той не п....е във фонтани, не се среща с братя Галеви и няма нищо общо с трафик на наркотици. Той е истински БКП кадър!

Опппа ! - ами Сега ако Изтаковат И Серж ?!

Не е ами..Още малко и ще кажеш,че Гоце е посрамил държавата,като е гръмнал застрашено от изчезване добиче..Няма такова нещо

еееееееееееееее тоя орман им е трун в очите на всички капиталисти,единственят които им каза че доят хората и че са алчни и сега вече и него ще измислят.хвурли си гсм орман и не говори с никои,че те чака маке гате...

Бате, наште политици са чисти кат сълза! Като им кажат "корупция" отварят тълковния речник, щото не знаят що значи туй словосъчетание. Те работят само за ползу народа вече 25 години!

Що ли ми се струва, че това беше леко намигане към Бойко.

мммОре намигане ли ?! - Е АчикАчик кеч !!! (, както връз 'нахитрял' бесен, дет Нонстоп порти на дежурния афицерЬ ;-)

Мъ мноо ли поБесняхте, А кккрасньie ?! ....или - Всичките СТЕ АчикАчик ЗА Публично Кечосване дежурньie афицерьi !!!

"Много лоши" тези американци! Не пускат разни наши "герои" в страната си.

Това не може да бъде. В България няма корумпирани политици и бизнесмени, ИНАЧЕ ПРОКУРАТУРАТА ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА ГИ ВКАРА В КАУША, А ПЪК ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕШЕ ДА ВЪВЕДЕ РЕЦИПРОЧНИ СПИСЪЦИ НА КОРУМПИРАНИ АМЕРИКАНЦИ ПРИЕМАЛИ ПОДКУПИ ОТ БЪЛГАРИЯ. АМИН!

Много интересно стана ,вече новините идват "директно"от други държави,навярно в BG-то е паднала гъста "лондонска мъгла" , КОЙ ЛИ ЩЕ НИ КАЖЕ !

Как да Ви кажа, Колега ?! ... Очевидно След 'Мисия Лондон' - настана Смут - Кое Е доИзяснението .

Така и не е ясно има ли забрана и за кого се отнася тя. Странно решение за БГ, защотото тук има невиждана корупция, но няма корунпирани. Няма осъдени, няма върнати пари, няма отнето имущество. Има само 50% отчайваща бедност.

someone

хората си пазят държавата чиста и християнска. от друга страна, които е безгрешен, първи да хвърли камък по тези с отказаните визи.

Предлагам да Не ги лапидираме, Колега ! ...а просто - да ги Поставим Абсолютно-Всичките на Мястото-им --> на скамейката на Новия Нюрнбергски у Нас !!!

в БГ корупция, секс и престъпност няма, не е имало и няма да има ... докато не се построят още затвори и ги напълним

Има си хас да има някаква излагация,пък да не е забъркан бесепарски кадър..Не че им пука..Нито на семплите им избиратели...За кадър на биесиепие е нещо нормално да бъде хванат с торба пари на границата..Ама карай,дреболия

Америка казва че има корупция, а нашите се пудрят като ученички и ни лук ял ,ни мирисал!!!

Това е нищо!! Трябва да подхванат симпатизантите на ръшите! Никакви визи!! Освен това , като се върнат - изнасят информация.

Тоест румънските вестници знаят от вчера вечерта, а нашето Външно не знае? Ало, има ли някой в държавата?

Оооо,знаят те много добре,ами се правят на мотики.Няма ли инфо-е,сега вече знаят

Няма да е лошо да видим имената. Щом има корупция, а няма съд и затвор!