”Атака”: Да се присъединим към Путин срещу ИД

"Атака" внесе в НС проект за присъединяване на България към международната антитерористична коалиция срещу "Ислямска държава", инициирана от Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака”: Да се присъединим към Путин срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали луд казва истината? Ами сигурно, но това не я прави по-малко истина. Останалите лицемери не смеят да я изрекат на глас.

Този политик се бори за власт и влияние на старите привилигеровани комунистически апаратчици,активните борци и партизани против фашизма и капитализма,генерали,полковници,офицери,фатмаци с носталгия от бившата репресивна диктаторска комунистическа армия на НРБ ръководена и подчиненана на Москва.Той казва само общи популистки неща които нямат покритие и реалистичност,дори да се върнем обратно към братската нам -Русия то руснаците няма да допуснат българите да ядат свинско месо на техен гръб ,а и времената и годините са други! Руската икономика вече не е ограничена а е отворена и руснаците имат избор на качествени конкурентни стоки!

Господа психиатри - действайте. Този луд лилипут е за връзване.

Защо ли простотията лази само по човекоподобните?

Излишно е да коментирам,дебилни фекаломети,защото е излишно да спориш със простак-особено,ако е и платен????? Защо ли,един велик Българин е написал-"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:"????? Уважаеми Фекаломети-Знаете ли,кой е този Българин ?

Знаем,го-Долен Продажников ,му викат!...

Бялата Златка и лумпените около нея веднага да се запишат доброволци и да заминават да се сражават с ИД. Тогава лекарите в Карлуково ще останат без пациенти.

С какво точно да се присъединим???С двата ни счупени самолета или с тия една шепа псевдо войници дето са на гурбет кой знае къде!

Привържениците на Атака и БСП могат да се запишат като доброволци! В крайна сметка ще покажат лоялност към Русия!

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Хапчетата ! Бързо !

давай да и мушна щепсела са саденяваме. квата, такава. ей волене, убав дипутат си да знайш. как се знаеш ко му требе на човек кат те види.

Хубаво е, атакистите да се включат във войната в Сирия по ред причини! 1. Ще получат удовлетворение от изпълнената руска мисия! 2. Ще се прочистят от много фобии! 3. Един ислямист да убият, ще бъде принос към човечеството!

Да идеме братя, да воюваТЕ. Никой не спира Сидеров да организира кандидати от привържениците му и да свърши малко работа в Сирия. Каквото и да е - ще е добре, че няма да е тук.

Този е пълен Палячо... Но, да сте чули от устата на друг политик толкова истини?!

......е тогава той ли е палячо или всички останали дебили в парламента...a.. ?!?

Сидеров спря да ходи на митинги около джамии, спря да плюе по ДПС. Раша ако му спре парите, пак ще тръгне да освобождава Альоша от наряд.

Досадно и гнусно е да се четат соросоидните излияния на платената или ошашавена дузина от дежурни демоКРАДИ,които неизменно и винаги брутално просташки се изявяват,щом има някаква тема,свързана с АТАКА и Сидеров. Тия типове със сърце от банкноти,безчувственост и празноглавие леят безпрепятствано обиди и тъпотии към СИДЕРОВ,защото са в тон с официалната антипатриотична и главно антируска на държавно ниво политика и пропаганда.Те обаче подценяват българите с ИСТИНСКО ПАТРИОТИЧНО чувство,което НЯМА как да е против Русия,защото познават българската история и освободителната и братска подкрепа на Русия за България.Към това се прибавят и реалните преживявания от днешното време,в които за мнозинството от българите животът е МНОГО по-лош и унизителен до степен на колониялно управление от т.н. "демократични благодетели" на ЕС и САЩ в сравнение с този,който сме живяли във времето на съветската епоха!! Осъзнаващите всичко това обикновени БЪЛГАРИ казваме:Браво на АТАКА и ВОЛЕН, а вълците нека си вият, но воят им НЕ ни ВПЕЧАТЛЯВА и плаши!

Нашата посестрима поддържа високо мнението на всички за интелектуалното ни ниво!

И колко сте вие, такива българи ? около 1% от населението, което се вмества в 4-те % хора с някакво психично заболяване.

Явното непознаване на историята и продължителният престой по партийни събрания води до писането на много глупости. Такава "помощ" са ни дали "братушките, че още 100 г. нама да можем да се оттървем от нея.

АВТОР СЕ ПИШЕ А НЕ АФТОР НЕГРАМОТНИК ТЪП

След "пише" има запетая, бре кютук!

Той така, щото е от умните неграмотници.

"КЛОАКА":Да се присъединим с путя към другарите ни от ИДИЛ!

Къде останаха приказките за неутралитет и соверенитет.4 американски танка ,вой до Господа.Сега да ходим на война,че Русия воюва.То слагачите на Америка ,не се натягат толкова,колкото платената карикатура на Москва-Волен.Бе ,още не се знае дали руснаците имат газове,Волен тук се насра.Моля психиатрията,да си влезе в правомощията.Или да пратят цялата група на атака и симпатизанти в Сирия.Ние нормалните искаме МИР.

Форумните мюсулмани веднага откриха стрелба срещу Сидеров.

Е нали Башпатриота трябва да измисли нещо и да се изкаже за да не го забравят. Ще го призная, ако сега прати поне 10 човека от своите юруш-кратуни да подкрепят руснаците и Есад в Сирия.

ПСИХИАТРИЯТА Е ВИНОВНА, защото оставя на свобода чучело като Сидер-Ага-Рубльов да си отваря устата и плюва ОТРОВИ, вместо да го е приспинкала за по-дъл*ооооо....!!!!

ГОСПОДА ДИРАДЖИИ, ПРЕСТАНЕТЕ ТАКА НАХАЛНО, НЕКОЛКОКРАТНО, СЛЕД КАТО СЪМ ПРЕМАХНАЛ РЕКЛАМАТА ВИ ОТ ОТ ПЕРИФЕРИЯТА НА ЕКРАНА ДА МИ Я ПРОБУТВАТЕ!!!!!

с какво ще се присъединиш към Путин срещу ислямската държава?! С голия си к.р от снимката ти в интернет пространството ли?!

Сериозно ли,бе-а пък аз мислех,че си има само, КЛОАКА?!

Този беловлас боклук кой го оперира от чувство срам????

По-добре да станем Задунайская губерния!

Волене,вземай си хората и отивайте в Сирия. Ако и хората ти като теб не знаят от коя страна се държи пушката,голям смях ще падне...

Всичко това щеше да е забавно , ако не беше трагично. Добра кашичка ни бъркате това вие нороднитe ни ''избраници'' , но нали вие сте над всичко това с паричките дето накрадохте с лъжовното усещане за недосегаемост , а за нас оставяте да я папкаме.Докъде я докарахте Българията ни с безумията си , къде я натикахте в блатото ? В каква безизходица ни навряхте и продължавате да ни натиквате работейки единствено за собствените си сметки и загробвайки народ и държава , безумци ? Защо въобще трябва да се избира васална роля на държавата ни на едни или други фактори на глобалната игра ? Не проумявате ли ,че винаги в подобни ситуации сме получавали и ще получаваме само ритниците , дали въобще се и залъгвате , че някой може и да ни подхвърли някоя и друга коричка , или въобще нищо не ви интересува оснен личните ви ползи , пък дори и държавата да отиде по дяволите , а народът да бъде принесен в курбан ? Нямаме ли си достатъчно наши проблеми , не ни ли струпахте на главите достатъчно вътрешни бедствия та сега ни навличате и външни ? Защо и е на България и на българския народ въобще да се навират в игрите между Русия и САЩ , какъв ресурс имаме , какъв фактор сме да такива неща , защо ни търсите белята , що за ''играч'' сме ние та трябва и отбор да ни намирате? Не е ли единствено правилната за нас позиция на пълен неутралитет и ненамеса ?!

...ехооо, Сидерооглу ама пак си се НАШМЪРКАЛ яко, бе пич!!! Остаря, грохна, скоро ще започнеш и да се напикаваш, обаче не спираш да ръсиш ГЛУПОСТИ продажен палячооооо.....!!!

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

Ако пратят атакистите и лидера им да се бият в Сирия става...

Единствената надежда за българското племе е Русия .Това а алфата и омегата на българската национална сигурност. Там в руските степи е нашата история. Там е стара велика България,там са нашите братя,там е нашата надежда.Нито германци,нито французи нито американци ще ни помогнат, само братушките са с нас и ние с тях. Това е в кръвта на всеки българин и народа го усеща. Тази тайна е в ДНК на българи и руси . Друг изход няма.

веднага да престанеш с наркотиците и томовете на Ленин! Комбинацията е пагубна и води до умопомрачение със склоност към самоубийство!

Какви, алфа и омега бръщолевиш бе,фий?!

толкоз убави рускини и..се сестри??! защо.... ---------------- ни можи да да е тъй.. не верва ми се, некак си. нещо ни са разбрал...

СИДЕРОВ - МАРШ ВЕДНАГА В КЛИНИКАТА ДА СЕ ЛЕКУВАШ!!! НЕ ИСКАШ ЛИ И ЧЕТИ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ В БАЛКАНА БЕ ИДИОТ? ПРОВЕРИ КАЛЕНДАРА В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕШ!

Правилно ,където братушките там и ние ! Трябва да подкрепим нашите братя,няма как.

руснаците не са ни братя ! виж някой рускини стават за ....

Сидеров единствен се ориентира правилно, макар да е бил гл.редактор на "Демокрация". 1989 г. отмина, окончателно и безвъзвратно. България не е пред, а в национална катастрофа. Това означава нов Народен съд искаме ли го или не. На банките на подсъдимите Сидеров няма да седи, запомнете го.

Не е зле. Този път ако влезем на страната на победителите по отрано парсата ще е голяма! Цяла Америка трябва да се очовечи. Труд и пари ще има за всеки. И това без визи братоооо....

башар, путин и ид са комбина. срещу опозиция. де отива туй злато което путин изкупува от година, болене.. в рецесия и лишения за руснаците.

може да бие и сам... саединевай са с путин колко пати можешш.. палячо.

да - изпращаме и трита си самолета и на тоя де му е развален отсека за бомбичките волен собственоръчно ще ги мята слушай брато - не видиш ли че цела обединена европа си е налегнала парцалите - не и се воюва ама никак тъй че шът ако искаш нещо реално да направиш можем да не пречим да действително и санкциите да предложим да свалим другото ще е само цирк без покритие

Алармаджия... Няма лошо Русия да разпердушини ИД, ако може, но "мишокът Сидеров видял , че подковават вола и той вдигнал крак"! Само за да се обозначи, че още го има по трибуните, плещи тъпи небивалици... Ясно е, че толкова му е акъла, но вече става досаден...

Леле-е, наш Волен май е болен!

Novae

Волен пак неправилно се е изразил. Искал е да каже, че трябва да изпратим военния ни хор там в Сирия да давата сигнал "атака" и да свири военни маршове за укрепване на бойния дух на руснаците.Нали техният военен хор даде рамо тук на Атака, сега следва да се върне жеста.Така разбирам аз това предложение на Атака от страна на Волен Сидеров,не че да се включваме във военни действия.

е избягал от казармата, да си кротува, че ми прилича на гей, който налита на бой с юмруци.Копейкаджия мил.

Лично аз правя разлика между хората на Атака,техния лидер и нормални руски граждани.Няма причина да намразяваме руските граждани заради Атака!

Абе то и заради Путлер много хора намразиха руснаците...

Няма българин който да мрази Русия.Българите и русите са братя ,така е било и така ще бъде до свършека на света. Всичко останало са празни приказки на майкопродавци .

в Крим на почивка, а все на запад го тегли?

изхвърляне на Волен. Защо тогава не е дал ОЩЕ личен пример? Ами много просто. Войната в Сирия не като да се въргалящ по пясъка на Варадеро или в чистичките чаршафи на някое 5 звездно хотелче в Париж или Брюксел. Не е и като да налиташ на разнисервитьорки, стюардеси, журналисти или някое аташе, заобиколен от човекоподобни. Много е смел на думи, а на дела... а да спомних си как се кри под една маса... от народната любов.

Под пластмасарката ли беше?

ТОЗИ ПЪТ- НЕ!!! ВОЛЕНЕ , БАЙ ТОШО БЕШЕ ПРАВ - ДА СЕ СНИШИМ!!!