Коментари - Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална | Днес.dir.bg

Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална

Не се предвиждат допълнителни мерки за охрана на българо-турската граница за предстоящите парламентарни избори, защото ситуацията е нормална.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална | Днес.dir.bg

Коментари

СПРЕТЕ да ЗАБЛУЖДАВАТЕ НАРОДА господа политици!!!! Много ЕФТИНИ са тия номера с предизборните упойки..... Я КАЖЕТЕ КОЛКО от тези,които ЗАЛОВИХТЕ , ВЪРНАХТЕ на Турция???? Ще се радвам да вида достоверен ОТГОВОР по въпроса.

Не трябва нито секунда спокойствие по отношение на Ердоганска Турция. Вместо това ген.щаб да разработва планове за отбрана и окомплектоване на армията. Да се въведе 6 месечна донаборна служба иначе има опасност да изчезне България от картата, защото няма обединена европейска армия, а руснаците вече не са ни братя. Турция планира завземането на България за 4 часа, като започва с нощно превземане на летище София с десант с граждански самолети и сутринта Ердоган се вижда седнал на стола на премиера.Така че да си спомним за битките за Одрин и да сме готови да защитим Родината.

Стефан Янев-Бъчвата 2

Май ще трябвА нашия набор и др дето служихме на границата преди 27-30год че като ги зачаткаме със заредените калашници(а Не като тоя на снимката) и чак тогава ще е спокойно.

Когато стане НЕ нормално, няма да чуем коментара му - няма да дава интервюта

...и аз идвам с вас !...ама калашници от каде ?....всичко замина по арабско...

...хубаво ще е да си го направим както на времето....ограда,клионове,вишки,бразда,застави,да си минираме както си му е реда ,постове,двоики с кучета...пак да видим тогава онзи миризливец Eрдоган...с какво ще се репчи?!?....сега стана ли ви ясно защо бе толкова голям зора да си сакратим армiята,да си нарежем оражята и да си разградим дарjaвата?....всичко е подготвяно от отдавна и от далеч !!!....гадни и гнусни либерастки сатано демонократи !!!...дано Pусiя ви смачка демонските мутри а ние ще помагаме сас всичко ,което имаме ,можем и умеем за да си варнем дарjaвата !!!

На този сержант на снимката, Калашника му, защо е без пълнител ?!

Ми щото той не е виждал пълен, боен, зареден и готов за БОЙ...

Страхувам се от тази "НОРМАЛНА" ситуация на границата ни, защото така разправяше и Боко,както и сега неговата Марионетка Геридиков,ама вече 5 години границата ние е разграден двор и дори и кучетата и котките от Анадола и арабския свят влезнаха у нас! Когато, чуя че ситуацията е станала "НЕНОРМАЛНА", тогава ще съм спокоен, защото за управляващите под, ненормално е затворена-запчетана граница охранявана съвестно от Българска армия с калашници !

За първи път в историята на военния завод, цялото му счетоводство минава в ръцете на частна фирма! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЦЯЛАТА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЗАНА С ДОГОВОРИ, СДЕЛКИ, И Т.Н. МИНАВА В РЪЦЕТЕ НА ЧАСТНА ФИРМА! На всичкото отгоре държавната охрана на военния завод ВМЗ Сопот също влиза в частни ръце в частна фирма, като забележете!!! заплащането за нея се увеличава със 180 000 лева /!!!/ на месец и от 70 000 лева на месец, което е било при ведомствената охрана става 250 000 лева на месец, за да влязат тия пари в частна фирма!

Генералот си свърши работата и сега е спокоен. Даде на прокуратурата повече от 100 или 20 или 9, не се разбра точно колко обществени поръчки на прокуратурата да ги проверява и сега си свирка!

Политиците би трябвало да отгатват проблемите в бъдеще, ане да констатират моментното положение. Утре когато може бежанският поток рязко да се увеличи поради непредсказуемата политика на Ердоган ще се чудим защо ни е изненадал неподготвени. Прословутата ограда се оказва доста прозирна и недовършена, а доста народна пара се вложи в това недовършено съоръжение. Това безхаберно спокойствие на Янев не звучи убедително.

...зависи на какво казвате "нормално" ?!?...по колко орки на ден ви е "нормалното" ?

Тоо, още от 1393 година състоянието е такова - СПОКОЙНО!!!

Германия дължи огромни суми" на НАТО и на САЩ, които й "предоставят много силна и скъпоструваща отбрана". Сега разбрахте ли, защо Германия има охолен живот. Живот за чужда сметка. Тези, които се възхищавали на луксозни немски коли, немско благополучие поне сега да разберат, че това им е дадено. Дадено в обмяна - Германия да бъде американска маша за управление на цяла Европа и самата тя да бъде управлявана и подчинена на САЩ. Световна йерархия. А сега бизнесмен Трамп не иска да осигурява германски лукс за сметка на американски данъкоплатец.Който не вярвал, ето сега го казва Трамп.

Тия бойци за какво ги мъкнат тия автомати без пълнители? Друг е въпроса, че и да имаха патрони пак не могат да ги използват, иначе отиват в затвора. Такива са законите и уставите в момента. Могат да правят какво ли не, но не могат да използват оръжие срещу нарушителите.

Нормална ситуация е тази,когато граница е затворена. Други мантри са безсмислени и безотговорни. При тази напрегната обстановка, когато никой не знае какво ще направи Ердоган, тези умилквани физиономии какво ще обясняват, когато тръгнат тълпи през отворени части на границата, каквото обещава Ердоган.Къде ще търсим тези оптимисти?

Много консенсусни станахте, господа. Дойдохте с намерението да разнищите всички далавери, но се уморихте бързо. Нормално било.Ще стане ясно колко е нормално когато минат изборите!

За допълнителни мерки, трябват допълнителни сили и средства. Де ги?

Разбира се че е нормална, защо да не е нормална? Това че соросоидите раздухват някаква истерия сега покрай Турция е просто цирк за изборите и да се удари Бойко с това! Добре поне че има някакъв краен срок за завършването на мрежата за кокошки по границата!

Млъкни бе, всички видяха че Путя е пръв приятел с фесовете и изобщо не го интересува България, а тук разчита само на платени атакистчета и дпс-арчета като теб подлоги сте на мАсковския дебил !!

Тоо, ебанта е по взаимно съглесее, баба! А па ниъ кат не щем..!

вижте снимки на военни от Германия, САЩ, или Русия, или Бангладеш и вижте нашите - тъмен маслено зелен камуфлаж със светла, жълто-пепелява жилетка 'пустинна буря', автомат без пълнител и 3-ма тропчовци лилипути с пагони.

Колко нормално е ще стане ясно на 26 март, когато видим резултатите на новата турска партия. Хареса ми предложението следващата неделя ако има повече автобуси, те да бъдат щателно и много съвестно проверявани. Минимум по два-три часа на един, със сваляне на целия багаж и проверка на всеки пътник поотделно. Идват от държава, където както те твърдят, има много имигранти, стават атентати, не е спокойно и проверките трябва да са задължителни.

Другата неделя автобусите ще се връщат от България!

ми да се връщат, дреме ми.. само идиот може да отиде в Турция на почивка, по-точно ДЕБЕЛ идиот, защото имат само едно голямо плюскане нон-стоп по хотелите и това им е великият all inclusive. Друго интересно при фесовете ?! Дупки в пръстта, където живеели хора, мръсни езера и масовата гледка фесове и забулени чалмалийки.

НОРМАЛНА казваш а??? Джагалите НОРМАЛНО си преминават без някой да ги безпокои. Пазачите НОРМАЛНО са заспали. КПП-тата НОРМАЛНО си заварят очите. НОРМАЛНО каналджиите се отчитат където трябва. НОРМАЛНО е и пълненето на центровете с нарушители на ДГраница. Всичко е толкова НОРМАЛНО, че няма нужда от притеснение, също като радиацията от Чернобил. И тя беше НОРМАЛНА. МРЪСНА СГАН ТАКАВА. Нормално си преминават през нас, толкова НОРМАЛНО че явлението ВЕЧЕ ви се струва НАПЪЛНО НОРМАЛНО. Некадърници и продажници долни.

нормално мигрантите биват прекарвани през територията на България и прехвърляни към Сърбия и оттам към Австрия/Германия и т.н. Ти какво искаш , да ги хващат и оставят в България ли? Или да се струпат по границата пред мрежата и целия свят да ни плюе, че предизвикваме хуманитарна катастрофа? Защото точно това ще стане скоро....!

ейййй дупедавец ти си готое и майка си да дадеш на тия които ,,само минават,, Ами да я минат и нея не искаш ли а? Нали сърбите започнаха да ни ги връщат. Знайш ли каква хуманитарна криза ще ти дам шемет такъв. Сякаш в БГ няма хуманитарна криза от години а..? Продажник такъв

Българо-турската граница никога не може да бъде нормална. Който иска мир, трябва да се готви за война (отбранителна!). Вградете го Ив. Костовото в граничната ограда, за да плаши нашествениците (...и така нар. бежанци и всякакви други мераклии за мекото на хляба).

Така е, на Шипка всичко е спокойно...

Построиха ли оградата, колко пъти цената и се вдигаше? Построиха една ограда и сега се бият в гърдите колко много направихме. Нищо не са направили.

Е как няма да е нормално бившия президент Първанов вече обяви че автобусите са тука.....

...гъзарско в това генералско конте,много се бара ,както се казва,но малко вятърничави са му приказките?!?!

Те тези 200 военни не са ли малко ? Барем да бяха КЕЧ и тях да пратят с лопати да ги бяха гонили "бежанците" пак щяха да ги уплашат.Но на, дойде "демокрацията"и разформироваха и КЕЧА той не ни трябвал , а те построиха половината България !

Мнимата заплаха от Турция е пропаганда на БСП, комуноидите плашат и манипулират хората.......те оцеляват само с демагогия!!!!!

и в тъй наречената Западна Европа ли ги плаши БСП ?

Какво ти БСП? Там хората не гледат като гърмяни зайци и се радват на живота!

jingiby

"При извършената инспекция на границата ни служебните министри са установили, че изграждането на оградата се извършва в срокове. На практика до края на месец май трябва да бъдат завършени последните 24 километра от защитното съоръжение." Алооо, докога ще ни лъжете? Боко обещаваше, че ще е готова до Нова година. После изместиха срока до края на януари. После до края на март. Сега до края на май. Знае ли някой, дали въобще се строи нещо в момента?

на източния фронт - нищо ново

Имаше интервю с Янев. Не каза конкретно, но останах с впечатлението, че нищо не се строи, направо неглижира темата.

"Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална" - всеки се минава когато и както си иска.

Ситуацията сега изглежда нормална, а в близките дни и седмици? Да не осъмнем някоя сутрин с автономни територии?

Коментари - Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална | Днес.dir.bg

Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална

Не се предвиждат допълнителни мерки за охрана на българо-турската граница за предстоящите парламентарни избори, защото ситуацията е нормална.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална | Днес.dir.bg

Коментари

СПРЕТЕ да ЗАБЛУЖДАВАТЕ НАРОДА господа политици!!!! Много ЕФТИНИ са тия номера с предизборните упойки..... Я КАЖЕТЕ КОЛКО от тези,които ЗАЛОВИХТЕ , ВЪРНАХТЕ на Турция???? Ще се радвам да вида достоверен ОТГОВОР по въпроса.

Не трябва нито секунда спокойствие по отношение на Ердоганска Турция. Вместо това ген.щаб да разработва планове за отбрана и окомплектоване на армията. Да се въведе 6 месечна донаборна служба иначе има опасност да изчезне България от картата, защото няма обединена европейска армия, а руснаците вече не са ни братя. Турция планира завземането на България за 4 часа, като започва с нощно превземане на летище София с десант с граждански самолети и сутринта Ердоган се вижда седнал на стола на премиера.Така че да си спомним за битките за Одрин и да сме готови да защитим Родината.

Стефан Янев-Бъчвата 2

Май ще трябвА нашия набор и др дето служихме на границата преди 27-30год че като ги зачаткаме със заредените калашници(а Не като тоя на снимката) и чак тогава ще е спокойно.

Когато стане НЕ нормално, няма да чуем коментара му - няма да дава интервюта

...и аз идвам с вас !...ама калашници от каде ?....всичко замина по арабско...

...хубаво ще е да си го направим както на времето....ограда,клионове,вишки,бразда,застави,да си минираме както си му е реда ,постове,двоики с кучета...пак да видим тогава онзи миризливец Eрдоган...с какво ще се репчи?!?....сега стана ли ви ясно защо бе толкова голям зора да си сакратим армiята,да си нарежем оражята и да си разградим дарjaвата?....всичко е подготвяно от отдавна и от далеч !!!....гадни и гнусни либерастки сатано демонократи !!!...дано Pусiя ви смачка демонските мутри а ние ще помагаме сас всичко ,което имаме ,можем и умеем за да си варнем дарjaвата !!!

На този сержант на снимката, Калашника му, защо е без пълнител ?!

Ми щото той не е виждал пълен, боен, зареден и готов за БОЙ...

Страхувам се от тази "НОРМАЛНА" ситуация на границата ни, защото така разправяше и Боко,както и сега неговата Марионетка Геридиков,ама вече 5 години границата ние е разграден двор и дори и кучетата и котките от Анадола и арабския свят влезнаха у нас! Когато, чуя че ситуацията е станала "НЕНОРМАЛНА", тогава ще съм спокоен, защото за управляващите под, ненормално е затворена-запчетана граница охранявана съвестно от Българска армия с калашници !

За първи път в историята на военния завод, цялото му счетоводство минава в ръцете на частна фирма! ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЦЯЛАТА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, СВЪРЗАНА С ДОГОВОРИ, СДЕЛКИ, И Т.Н. МИНАВА В РЪЦЕТЕ НА ЧАСТНА ФИРМА! На всичкото отгоре държавната охрана на военния завод ВМЗ Сопот също влиза в частни ръце в частна фирма, като забележете!!! заплащането за нея се увеличава със 180 000 лева /!!!/ на месец и от 70 000 лева на месец, което е било при ведомствената охрана става 250 000 лева на месец, за да влязат тия пари в частна фирма!

Генералот си свърши работата и сега е спокоен. Даде на прокуратурата повече от 100 или 20 или 9, не се разбра точно колко обществени поръчки на прокуратурата да ги проверява и сега си свирка!

Политиците би трябвало да отгатват проблемите в бъдеще, ане да констатират моментното положение. Утре когато може бежанският поток рязко да се увеличи поради непредсказуемата политика на Ердоган ще се чудим защо ни е изненадал неподготвени. Прословутата ограда се оказва доста прозирна и недовършена, а доста народна пара се вложи в това недовършено съоръжение. Това безхаберно спокойствие на Янев не звучи убедително.

...зависи на какво казвате "нормално" ?!?...по колко орки на ден ви е "нормалното" ?

Тоо, още от 1393 година състоянието е такова - СПОКОЙНО!!!

Германия дължи огромни суми" на НАТО и на САЩ, които й "предоставят много силна и скъпоструваща отбрана". Сега разбрахте ли, защо Германия има охолен живот. Живот за чужда сметка. Тези, които се възхищавали на луксозни немски коли, немско благополучие поне сега да разберат, че това им е дадено. Дадено в обмяна - Германия да бъде американска маша за управление на цяла Европа и самата тя да бъде управлявана и подчинена на САЩ. Световна йерархия. А сега бизнесмен Трамп не иска да осигурява германски лукс за сметка на американски данъкоплатец.Който не вярвал, ето сега го казва Трамп.

Тия бойци за какво ги мъкнат тия автомати без пълнители? Друг е въпроса, че и да имаха патрони пак не могат да ги използват, иначе отиват в затвора. Такива са законите и уставите в момента. Могат да правят какво ли не, но не могат да използват оръжие срещу нарушителите.

Нормална ситуация е тази,когато граница е затворена. Други мантри са безсмислени и безотговорни. При тази напрегната обстановка, когато никой не знае какво ще направи Ердоган, тези умилквани физиономии какво ще обясняват, когато тръгнат тълпи през отворени части на границата, каквото обещава Ердоган.Къде ще търсим тези оптимисти?

Много консенсусни станахте, господа. Дойдохте с намерението да разнищите всички далавери, но се уморихте бързо. Нормално било.Ще стане ясно колко е нормално когато минат изборите!

За допълнителни мерки, трябват допълнителни сили и средства. Де ги?

Разбира се че е нормална, защо да не е нормална? Това че соросоидите раздухват някаква истерия сега покрай Турция е просто цирк за изборите и да се удари Бойко с това! Добре поне че има някакъв краен срок за завършването на мрежата за кокошки по границата!

Млъкни бе, всички видяха че Путя е пръв приятел с фесовете и изобщо не го интересува България, а тук разчита само на платени атакистчета и дпс-арчета като теб подлоги сте на мАсковския дебил !!

Тоо, ебанта е по взаимно съглесее, баба! А па ниъ кат не щем..!

вижте снимки на военни от Германия, САЩ, или Русия, или Бангладеш и вижте нашите - тъмен маслено зелен камуфлаж със светла, жълто-пепелява жилетка 'пустинна буря', автомат без пълнител и 3-ма тропчовци лилипути с пагони.

Колко нормално е ще стане ясно на 26 март, когато видим резултатите на новата турска партия. Хареса ми предложението следващата неделя ако има повече автобуси, те да бъдат щателно и много съвестно проверявани. Минимум по два-три часа на един, със сваляне на целия багаж и проверка на всеки пътник поотделно. Идват от държава, където както те твърдят, има много имигранти, стават атентати, не е спокойно и проверките трябва да са задължителни.

Другата неделя автобусите ще се връщат от България!

ми да се връщат, дреме ми.. само идиот може да отиде в Турция на почивка, по-точно ДЕБЕЛ идиот, защото имат само едно голямо плюскане нон-стоп по хотелите и това им е великият all inclusive. Друго интересно при фесовете ?! Дупки в пръстта, където живеели хора, мръсни езера и масовата гледка фесове и забулени чалмалийки.

НОРМАЛНА казваш а??? Джагалите НОРМАЛНО си преминават без някой да ги безпокои. Пазачите НОРМАЛНО са заспали. КПП-тата НОРМАЛНО си заварят очите. НОРМАЛНО каналджиите се отчитат където трябва. НОРМАЛНО е и пълненето на центровете с нарушители на ДГраница. Всичко е толкова НОРМАЛНО, че няма нужда от притеснение, също като радиацията от Чернобил. И тя беше НОРМАЛНА. МРЪСНА СГАН ТАКАВА. Нормално си преминават през нас, толкова НОРМАЛНО че явлението ВЕЧЕ ви се струва НАПЪЛНО НОРМАЛНО. Некадърници и продажници долни.

нормално мигрантите биват прекарвани през територията на България и прехвърляни към Сърбия и оттам към Австрия/Германия и т.н. Ти какво искаш , да ги хващат и оставят в България ли? Или да се струпат по границата пред мрежата и целия свят да ни плюе, че предизвикваме хуманитарна катастрофа? Защото точно това ще стане скоро....!

ейййй дупедавец ти си готое и майка си да дадеш на тия които ,,само минават,, Ами да я минат и нея не искаш ли а? Нали сърбите започнаха да ни ги връщат. Знайш ли каква хуманитарна криза ще ти дам шемет такъв. Сякаш в БГ няма хуманитарна криза от години а..? Продажник такъв

Българо-турската граница никога не може да бъде нормална. Който иска мир, трябва да се готви за война (отбранителна!). Вградете го Ив. Костовото в граничната ограда, за да плаши нашествениците (...и така нар. бежанци и всякакви други мераклии за мекото на хляба).

Така е, на Шипка всичко е спокойно...

Построиха ли оградата, колко пъти цената и се вдигаше? Построиха една ограда и сега се бият в гърдите колко много направихме. Нищо не са направили.

Е как няма да е нормално бившия президент Първанов вече обяви че автобусите са тука.....

...гъзарско в това генералско конте,много се бара ,както се казва,но малко вятърничави са му приказките?!?!

Те тези 200 военни не са ли малко ? Барем да бяха КЕЧ и тях да пратят с лопати да ги бяха гонили "бежанците" пак щяха да ги уплашат.Но на, дойде "демокрацията"и разформироваха и КЕЧА той не ни трябвал , а те построиха половината България !

Мнимата заплаха от Турция е пропаганда на БСП, комуноидите плашат и манипулират хората.......те оцеляват само с демагогия!!!!!

и в тъй наречената Западна Европа ли ги плаши БСП ?

Какво ти БСП? Там хората не гледат като гърмяни зайци и се радват на живота!

jingiby

"При извършената инспекция на границата ни служебните министри са установили, че изграждането на оградата се извършва в срокове. На практика до края на месец май трябва да бъдат завършени последните 24 километра от защитното съоръжение." Алооо, докога ще ни лъжете? Боко обещаваше, че ще е готова до Нова година. После изместиха срока до края на януари. После до края на март. Сега до края на май. Знае ли някой, дали въобще се строи нещо в момента?

на източния фронт - нищо ново

Имаше интервю с Янев. Не каза конкретно, но останах с впечатлението, че нищо не се строи, направо неглижира темата.

"Стефан Янев: Ситуацията на границата с Турция е нормална" - всеки се минава когато и както си иска.

Ситуацията сега изглежда нормална, а в близките дни и седмици? Да не осъмнем някоя сутрин с автономни територии?