Започна строеж на газова връзка с Румъния за 24 млн. евро

От днес реално започва строителството на газовата връзка с Румъния, която ще дава възможност за доставка на газ от Източна и Централна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Започна строеж на газова връзка с Румъния за 24 млн. евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само нека никой не мисли, че са го чакали като спасител - отново Гьоте

Човек вижда толкова, колкото знае - Гьоте

А какво общо има Борисов с тая работа???

Наистина Борисов бавно "загрява"! Но зацепи ли, жална им майка КОМУНОИДНА! Най-накрая е разбрал, че с прости хватки и умела политика може да свали ДВОЙНО цената на газа! Представете си ефекта върху парното и тока от ДВОЙНО ПОЕВТИНЯВАНЕ НА РУСКИЯ ГАЗ! С 30% НАДОЛУ! Когато последните 22 години знаем само НАГОРЕ! Колко ли пъти ще го изберем Борисов, ако свърши тая работа? Правилният отговор е-колкото пъти си поиска!

АйКю, каквото си ги изцвъкал едни, ситни-ситни, като кокоши курешки. И все едни розови, като розовите летящи слончета, които ти се привиждат след поредната доза. Ти кога си видял някоя цена да пада?!? Ако недай си боже някоя цена на международните пазари падне, то ББ-приятелите от монополите пак вдигат цената с неясна мотивировка, като сушата, кишата и прочие простотии, измислени още от бай Тошо. А ако поевтиняването вече стане очевадно, то ще измислят я акциз, я някоя допълнителна такса, та бедния народ да стои със стегната примка на шията и да не си помисли, че може радостно и свободно да диша. Ей! Толкова цигани имаме за хранене. А нали те мятат гюбеци, щракат с пръсти и напяват "бат бойко призиден, призиден!"

А защо Германия купува от Газпром 2 ПЪТИ ПО-ЕВТИНО газа? Че в горенаписаното няма нищо смислено. Опитай да мислиш, ако можеш(и искаш...)!

Представяте ли си-КОМУНОИДИТЕ Р.Овч. и СерГея, газовите ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, за 2-3 години вдигнаха цената на руския газ 3 ПЪТИ!!! Дали пък е възможно Боко, само с диверсификация, да свали цените двойно? Искам да видя КАК ЩЕ КВИЧИ КОМУНОИДНАТА КОЧИНА, ако това стане. Как ще квичи ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!!!

Хайде нека да е хаирлия, днес междусистемна връзка, за да не оставаме в кризи без газ, а утре връзка с Турция, за да дойде тук кавказки газ... А ако стане и Набуко, дали пък няма да видим ДВОЙНО НАМАЛЕНИЕ на цените на Газпром?От 600$ на 300$-ще видим, а дано!

Питайте Р.Овч. КОЕ НАЛАГАШЕ 2005 г. да ПРЕПОДПИШЕ договора, по който купувахме руския газ по 170$/1000куб. Този договор беше валиден до 2009 г. След преподписването, само за година-две, цената на руския газ СЕ ВДИГНА, ВНИМАНИЕ!!!, 3, повтарям, ТРИ ПЪТИ-300(ТРИСТА) ПРОЦЕНТА! И няма ПРОКУРОР, който даже да го пита ПРЕДАТЕЛЯ Р.Овч... А ЮлияТимошенко в Украйна излежава 7 годишна присъда за подобно деяние, което и на слепия е видно, че е продиктувано от многомилионни РУШВЕТИ!!!Та така "интелигентния мъж над средна възраст" си решаваше"финансовите проблеми", ако перифразирам едно интервю на този НАГЛЕЦ и КРАДЕЦ!!

крайно време беше...!!! Той просто много закъсня да извърши и това откритие-след филията с мас,телешките пържолки,возенето на "тигрите" с правителственият самолет....,както се казва -"какво тука е някакъв нефт" ...,другаря ви Бойко Тодорживидзе какви неща е откривал,та един нефт да му се опре...! Да се готвят диамантите под тепетата....!

От текста става ясно сленото, БЪЛГАРИЯ ПРИ СТАНИШЕВ И ДОГАН НЕ Е ИМАЛА ГАЗОВА ВРЪЗКА С НИТО ЕДНА СЪСЕДНА СТРАНА. Разчитали са на Газпром и комисионата си.

Факт: При кандидатстване в Пожарната се прави тест за интелигентност и тези с по-високия резултат ги отстраняват веднага, защото избягват да влизат в огъня.

Товарищ Боко, вьI большой ученой.

Едно време съветските инженери съветвали строителството на Кремиковци си пиели ракията и констатирали на пълна софра, че тук има много залежи на желязна руда.

Гледам тук един слисък със собствениците на фирмите концесионери на плажове - гледам и не виждам, защо в ДАНС не гледат. Все обикновени и честни хора са, затова и всичко е наред по плажовете. Все учени, кадърни и способни хора, стожери на туристическия бизнес и средната класа, милеещи за просперитета на страната!

тоя ще изяде хляба на Теодора каква беше там, дето хвърляла уж боб на Берлускони.Таман-от 2013 да си заработва и с кристално кълбо

Много се чудя как ББ още не се е сетил да започне да пише книги, както идола си байТошо. Помните ли колко томове беше изцвъкъл правешкият ентелегент. Сега боянският ентелегент може да почне да пуска том след том и като задължи партийните, областните и другите подчинени му секретари да си ги купят, ще има пари да разкарва с Фалкон-а бистришките тигри чак до Барселона за приятелски мачове на Камп Ноу с ФК Див Пръч - с. Камена.

книгата ще е "Винету-2"

Може и" Бистришките тигри"

Има - и нефт и мазут има дори. И то не само във водата, а и по плажовете. Затова и пари събират, а чадърите и шезлонгите, както и паркирането са само за заблуда на чужденците ;)

Само не мога да се реша дали да си сложа чершаф с въженце на главата, или пък една шапка с периферия като Джей Ар Юинг и една брошка вместо вратовръзка!?!

Пише се чершав ве, песател! Като ушав, лелав и други.

Един умен човек винаги знае, че има по-умни от него, а един простак не може да допусне това.

Разбира се, че ива нефт в България ! Има и само един достоен инвеститор да го добива и експлоатира - цветелинка ! Цялото национално богатство в ръцете на няколко приближени на борисов - Република България се преименува на ЕТ Ипон !

Един човек, колкото е по-тъп, толкова повече се мисли за много знаещ и умен!

Което вярва, харесва или просто търпи тоя изрод. Да се чуди човек отде у нас толкова мазохизъм ?!

Евала! Тоя пич надмина и Сопола. Оня беше виден хидро-инженер, а ББ вече се доказа като специалист-универсалист. И от нефтени и газо находища разбира. Да не би в Симеоново пожарникарите да са учили и за хирурзи?

100% има нефт , а даже и газ има в морето, но на Бочко в кратуната няма нищо, туй е проблема

то и в Нигерия има нефт но не са богати

ама акото е в повече)))

Чукайте на дърво, защото ако е верно американците веднага ще дойдат да ни освободат. :)))

Успокоителното е че новината идва от ББ.

От кого? Те отдавна са ни таковали освободили де.

От Боко ли ще ни освободят? Апсурт! Да останат без свой човек на балканите.

щом асфалт-паша, боко тиквев 1 е казал..

цените не са това, което бяха. Тиквата налага нови стандарти - Цени високи до небесата и мизерни ЗАМРАЗЕНИ заплатки. ХАХАХ Ама стадото нека си блее.

Чакайте сега, един км. нали беше (поне) 1 млн. Евро? То газ-тръбите не са измислени магистрали, но все пак...

в Боковите сметки ще текат транзакции. Народът да продължава да блее с 290 лв заплатка.

с 290 лева заплата и златна жила да има какво ми пука

А от чешмите ще тече дизел и бензин и от време на време газ . Ама само от време на време

цар соломон явно стана и геолог- абе той и космонавт ще стане.

пред овцете тука. Вънка иде ли нейде, на инструктаж ако го повикат, става по-нисък от тревата. Всичкото мозък и мускул му се изпарява. ХАХАХА

Съдиш по онзи руски тив.канал показал как Путин се кара на Станишев, или когато чака няколко часа пред кабинета на руския президент!!-объркал си героитеСтанишко беше.

Хайде да е по мед-и-масло ! (Отдавна Ви/ви Казвам, че Има какво-що да Правим Заедно с комшиите. И не-само с тези.)

Най-после стана ясно кой е наследника на баба Ванга.

Абе мани, имаме нефт и някоя чужда фирма ще си плати 1-2 милиона за добива, ще източва всичко, и ще си купуваме собствения нефт на двойна и тройна цена. Бойко кат е отворен, що не коментира как си подаряваме златото бе ???

Боко е само мозък и мускули. Страшилище е той за стадото. никоя овца не смее да му се опълчи. ХАХАХ

на това му се вика "гладна кокошка - просо сънува"... а тоя наш борисов ужасно ме дразни с изказванията си - експерт по геофизика ли сега се пише? за кое ли не се изказа! много се излага, лъже постоянно, вероятно и краде (иначе що му е да лъже?) . и вообще не му пука за България! не мога да го понасям

Ама той и от това ли разбира? Аз мислех, че след Ломоносов универсални гений няма, а то и в нашто село имало.

Има да... ама още 3-4 годинки и морето ще е само нефт...

тая мутра се чуди откъде още да краде. Опразни хазната до шушка, одира кожите на овчето стадо, а сега и нефтени находища му се привиждат. А простия народ нека блее.

то в наши земи има и злато...ама някои го изнася за негова сметка,така ще стане и с петрола,ако има такав. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.