Руски газопровод за Гърция и Италия ще мине през България

Новият газопровод от Русия към Гърция може да премине през България, пише руският вестник „Взгляд“, цитиран от агенция «Фокус».

Обратно в новината

Коментари - Руски газопровод за Гърция и Италия ще мине през България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-вероятно е да мине през Турция, газопровода, които замества този, който трябваше да мине през България! Има някакъв шанс, пак да мине през България, по първоначалният Мршрут, ако Българският народ предизвика предсрочни парламентарни избори и те нтдат спечелени от лява коалиция! Но, това не е възможно да стане! Народа ни е уплашен, смазан икономически и беззащитен. Даже и тежки американски оръжия и многобройна тяхна войска е в България, която само ни подсказва да не се опитваме да правим това! Ако Русиия и Турция не се договорят тръбата да мине през Турция, тая ще мине през България като кратка връзка - излаз на тръбата от Черно море близо до турската ни граница и от там по най, прекият път към Гърция, без никакви отклонения към наши газопроводни мрежи, хъбове и други мечти! В Русия, марионетният режим на ген. Бойко Борисов не се котира и не получава никакъв кредит на доверие!

Бойко пак ще се извърти (Нали си спомняте като каза, че бил прецакал 2 проекта на руснаците?!), ще си сложи ухилената физиономия и ще реже лентички от двата края на всяка тръба! :)) Машалла Лабут Паша!

Гръцката държава ясно каза и ПОКАЗА, че иска да разпределя газовите потоци, да печели от транзит и да е фактор. България едно каза, но ясно показа, че чака "големите началници" да кажат. Вече никой не ни и пита, нито ни предлагат, ... направо ни действа.

Българските политици-бизнес-авантаджии са готови да вървят стотици километри след коча и до чакат да ме паднат м ...

гледам пристанището на Варна е пълно с тръби и още разтоварват Бойко и американците ще клекнат пред италянците

Може да пуснем тръбите на азиатците през свещената Българска земя само ,ако за нас газта е без пари и плащат по 1 милиард долара такси на година...иначе да одят на путка си ленинова

КОЙ ТЕ ПИТА БЕ ДРИСЪК СОРОСОИДЕН?

Маккейн пак може да дойде

След последното му идване Доган "оттегли" Орешака. Винету и без това е на пързалката.

...ВЪРТЯ СЕ , СУКА СЕ И ПАК КАЦНА НА МОЙО !

Eдно е да разпределяш, друго е да пропускаш през транзитна тръба.

Този път пак няма да може да мине, докато на власт са подлогите на Обама. Злобните гонят до дупка. Ама на сърдития Петко все му е празна торбичката. Нека съседите ни да се облагодетелствуват от глупостта на Боко, която няма да можем да поправим вече с десетилетия. Народееееее???!!!!

Бойко пак се разтрепери от страх и веднага вдигна стандартния лозунг - началниците да се разберат и каквото ми изкомандват, на това ще козирувам.

Ама не през, а покрай. На руснаците им писна от фурнаджийските номера на българските управници.

Да,ама Не!Може да мине,но когато Путин изпълни всички искания на ЕК и се изтегли от Украйна с Крим!А са от значение и българските условия!Така че сметките на Путин са без кръчмаря!

Баси жалката картинка! Изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото - може, ама може и да не! Сега смирено ще чакаме благоволение, дееба патките заспали!

миризливо, изпуснал огромния грабеж южен паток, който щеше да зароби с десетилетия Българския Народ и също десетилетия щеше да пълни гушите на дебелите туземни прорашистки олигарси, да те е.а и гнусния предател.

Много си прост ! Ако бяхме държава като държава , нямаше да спъваме проекта , а да ревизираме договорите и да изместим говедата .

ами това руснаците пак си се уреждат, това е !

България е непреодолим фактор в световната политика и икономика. Никоя държава и никой съюз от държави, както и никой икономически или политически проект не може да просперират без участието на България! Да живей! Венсеремос!!!

да един по долу е написал ние нямаме правителство каквото кажат от еврогейовете от Брюксел и юдейте от Вашингтон.

А България ще питат ли или просто ще си минат?

Американците за нещо питат ли те !!!

Краварите много ли те питат какво искаш и какво мислиш? И след като те попитат и ти нещо си смрънкаш, някой изобщо дали чете "важното ти мнение"?! Съдейки по резултатите ... Едно знам аз - преди 15 години все още България беше енергийният стожер и сила на Балканите, продавахме с печалба ел. ток на Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Албания ... И ние плащахме евтин ток! А сега какво правим?! Псуваме простакелите на прехода кривоустата мехленка и продажната гаражна кака Натка, на не един президент и премиер кака и много други работи, които затвориха 4 реактора и продадоха за без пари - но за огромни комисионни - енергийните централи на "инвеститори" - изедници, които не са инвестирали ни един пробит долар, но си смучат огромните гарантирани печалби от нашите топлоцентрали, построени по байТошово време още ... Щото това, което той го е построил, тия грабители след него не можеха и да го боядисат! - ФАКТ!

рашките или американците са по-малка злина ? ама аз злината не я искам !

Ние трябва да си знаем нашият интерес!

Може да мине, а може и да не мине! Да не си правят сметките ушанките без кръчмаря! Ако си плащат справедливо - да заповядат! А ако искат да минат както с Южен Поток - да платят рушвети на Пеевски прасета и перхидролени ямболски олигофрени - айде мерси :)

от русия може да мине газопровод за гърция през иглени уши

кютюк, румъния сърбия македония и у гръцко. Като американците не дават през БГ. А ний руска газ от гърция:)))

Защо смятате, че американците не разрешават газопровод през България, но ще се съгласят през Румъния, Сърбия, Македония или Гърция? Помислете малко преди да пишете.

България вече не я и питат- направо ЕК- от там ще и наредят.

Стига пари за арбитражи! Няма да оставим руснаците да ни обричат бюджета.

бат бойко обеща,че с новитеБългарски находища на газ и нефт в Черно море ще наводним и обгазим Европата,за поне 100 години напред.щели сме да станем енергиен звяр на цяла европа.е тогава за чий х.. са ни чужди маркучи да минават през "територията" България.все една ,аз да допуста друг да масажира ,с моя крем бедрата на жената-трябва да съм луд,или да нея чувствам моя

Страхотен виц много се смях когато го разказа в ефира на НОВА......

....Само два центъра за търговия с природен газ може да има в Югоизточна Европа един в Турция и един в Гърция. Това коментира пред БНР в събота Костис Стамболис, директор на Енергийния институт за Югоизточна Европа. Моят институт направи много подробно проучване по въпроса в Турция, България и Гърция, като достигнахме до извода, че на този етап може да има само два центъра за търговия с газ - един в Турция и един в Гърция..... тстстстстстс :))))) на бас че тоя т.н. институт се финансира от ЦРУ

Не искам нищо руско през България!

А бе ти какъв си еврейн или католик пък може би турчин??

Hо щом не иска нищо руско, значи не евреин. Ta преди да го обиждаш човека, виж какви са путин, Mедведев и целия им кръг.

Турчин е и то два пъти обрязван. Ако не беше Русия, нямаше да се чуе за българин

ПРЕЗ ЧЕРНО МОРЕ, КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА РУСНАЦИТЕ, ПРИ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ НА ГАЗА

Не направим ли тръбопровода който предлагат България няма да я има във вида в който е.Подхванали са надупчване на морето.Последствията са фатални

Фатална ти е глупостта !Те руснаците не дупчат ли бе кретен,за да извадят нефт и газ???Е само дебили ли са русофилите в таз дрижава???

ццц американците не дават нема как да стане

за България е ХЪБ БАЛКАН - доставки на въздух под налягане, по домовете

Pesh0

10 години правихме Бургас - Александропулис , после ни мина , почнахме АЕЦ белене .... 10 години харчихме пари там ... и пак ни мина . 10 години говорим за южен поток . Даже 3,5 милиарда изтегли Съсела , да го строи и пак ни мина . Сега е добре да започнем нов проект и пак да изтеглим пари , да го строим . Ама така .... по мащабен , по възможност .

Не думай!!! И кой го планира тоя газопровод? Др.Путьо ли? А някой питал ли е дали може?Тия главоци планират патоци напред назад сякаш тук им е Задунайска губерния. Преди години Путьо обяви в Турция при ортака си Ердоган ,че спира ЮП заради България!?!?! Сега пак ли ще го пуска???

Не го думай руския газопровод, а думай за турския гъзопрход!

Сега ще ти пуска кожения фишек:)

Руски ще бъде до Варна, оттам нататък ще е български, и по него ще тече газ от различни източници. На вас в Кремъл ежедневно трябва да се напомня, че съществува Европейски съюз, и България е част от него.

Никой не прави нищо за честни мили очи, всеки си гледа интереса, но както виждаме има и хора, които успяват да си го запазят интереса, а не като нас тук ..... в крайна сметка от "най тарикати" се превърнахме в "най прости и най глупави". А,иначе да злобеем и да плюваме,че гърците били тъпи,че румънците били цигани и бла бла...в същото време България не спира да потъва. Браво на гърците. Изядоха парите на Европа и пак са по добре. Сега руснаците ще ходят на море в гърция,а в България ще спират за " малка нужда".

Щото с ТАП, дет гърците почнаха да го строят... С нарушенията на третия енергиен пакет, ДОСУЩ КАТО ТЕЗ, с които ЕК спря ЮП.. Съдът в СТРАСБУРГ ще ни каже - ЧИЙ Е!! А за туй, че съдът не проявява двойни стандарти - виж си делата, дето БЪЛГАРИ спечелиха там. За нанесените им щети с измишльотините на Цвъцко и неговия МВР пикчърс..

От кои др. източници ще идва газ във Варна ? Колко ще струват сругите източници. Дрйн, дрън

Цяла България е кръстосана от виртуални газопроводи!

И кво стана пак кацнаха на Боко на хъба

Ще мине газопровода , ама друг път.Ние сме толкова непостоянен партньор, че който се е захванал с нас винаги е сбъркал.Ако газопровода ще минава през България , най-добре , а и най -сигурно е руснаците да се договорят с американците.Нашите , родни yes-мени само бодро ще рапортуват като септемвриичета.Ако нещо ,някой пообърка нещата ,той ще бъде поканен на приятелско посещение във Вашингтон, на която покана няма как да откаже и там ще му бъде проведена кратка ,но стегната строева подготовка и той окрилен ще доприпка обратно с мотивиран отказ,а след това отново кършене на пръсти,вайкане и нечленоразделно мрънкане/в последното най ги бива българските пионки/.Когато една страна няма промишленос освен шиенето на гюлоти и потница, а селското стопанство е на нивото от времето на Елин Пелин,то приходите се формират от транзитни такси и подаяния от ЕС.Грешка животновъдството по времето на Елин Пелин е по-развито

Той Путин знае,че сте непостоянни партньори и на вас саморазмазващите се от самоунижение проруски тролове!Ама като се виждате,че на избори вземате с клизма 4% и ви подпират гласовете от Турция на кремльовското депесе!И колко пъти ще постваш тази глупава опорна точка?

мооооже да премине може и да не премине а може и да няма газопровод ... филма кит сме го гледали

Интересно, от един месец Гърция, Италия и ЕС подготвят така наречения ТАБ ( Транс Арабик Пайплайн ), който се предвижда да има 6-7 арабски доставчика, нито РИА нито БТА или която и да е руска медия споменава въобще за него. Путин се притесни и реши да се срещне с Ципрас и чак тогава се заговори за някакъв руски проект, който драги зрители и слушатели никога няма да се случи, защото цялата история на тази статия е една много голяма измислица ! Дир бг вече е крайно време да се прекръсти на ДИР РУ, вие нямате нищо общо с българите и българския народ, служейки на чужд господар срещу род и родина !!!!!

ПЪРВО не е ТАБ,а ТАР. Второ не е Арабик,а Адриатик Пайплайн. Трето,природният газ ще се транспортира от Прикаспието,Азербайджан. Четвърто...затвори си човката!

да си затварям човката бе Другарю, за да си лъжете на спокойствие без никой да ви притеснява ли !? Защо никой преди един месец не спомена ( ето поправям се ) за ТАП и за това че България също влиза в него, защото на сцената не беше излязъл вожда Путин ли !? И другото е, признак на ниска култура и интелигентност е да си разговаряме за някакви човки ..............

Нито ЮП ще стане нито ТАР.За втория е нужен мир и стабилност по трасето на тръбата.Кюрдите в Тр се разбунтуваха а познай кой луд ще тръгне да харчи пари в такъв район.

Абе италианците що не вземат от американския газнали,,газова революция,, нам ко....:))))пак за руска газ се натискат,гърчетата и те

може и да мине обаче след като боко падне от власт

да беа пуснали през германия трета тръба до Гърция през наша територия американците не дават.

Това е послание за родоотстъпниците-гоцета, които пак ще се стягат да крадат и да ни продават на мужиците. Хубавото е, че няма да го бъде.

Краварите няма да позволят България да построи каквото и да било. Ще трябва първо да чакаме някой да ни освободи от американско робство.

Краварите ще ни извадят душите, буквално докато са тук,а ако се разбунтуваме няма да се занимават с нас, ще пуснат султана да ни умири както прави с кюрдите.

Силата на Сибир Късака пастрои ли го?

Е, "Газпром" поизчерпа парите и... най-много от върха на Крим, Румъния, България ...! И те да му берат гайлето за Третия енергиен "памперс"!

Ами хъбчето на Баце?

..Край Коиловци, да го пазят успешно с френски и румънски командоси!?

СТИГА С ТЕЗИ НАИВНИ ЛЪЖИ,ЧЕ НЯМАМЕ ПОЛЗА ОТ ТОЗИ ПРОЕКТ!!!ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ПРЕГОВОРИ!!!ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ЗАПЛАТИТЕ ЧИНОВНИЦИТЕ,И ДА СВЪРШАТ НЕЩО ПЕРСПЕКТИВНО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!НЯКОЙ ПИШМАН ЕКСПЕРТ,ДА НЕ СЕ МИСЛИ ЗА ПО-УМЕН ОТ ГЕРМАНСКИТЕ СИ КОЛЕГИ!!!

"....за доставки на природен газ по дъното на Черно море чрез трети страни за Гърция и Италия." Какво падение за савецкото образование!

Какво висота за савецкото образование!

Верно си неграмотно джудже. Научи първо , че се пише СЪВЕТски. После научи че Съветския съюз го разпуснаха преди 25 години. И после ела да декламираш тъпите лозунги, дадени ти от американското посолство.

Диска надраскан вече-неграмотко,смени го вече ,едно и също фъфлиш

Мишленце си ти,не джудженце,малко сиво,страхливо и скъсано мишленце

но при изгодни за народа ни условия,а не само да надуват цената с комисионите си наще дръвници

Енергомостът до Крим е готов;газопровооди,нефтопроводи,електропроводи,авиописти,хидробуси,автобани,тунели и так далше....прекрасен макет

Сказал один болгарин от ЕС-самия бедная страна в Евросоюзе.дрова подготавливай дорогой ,дрова и печки:)))

Вълчанов

Иванееее, Иване! Да те еВе кой те фане! България е малка страна. И като територия, и като население! За нас не е проблем снабдяването сгаз, защото потреблението ни е малко. И в момента плащаме на рашънските олигарси по-скъпо, отколкото ако си докараме с туби и дамаджани! :) Не ни мисли ти нас, българите! Глейте там да се отървете от късокракия Вова, че тоя е на път да ви разтури федерацията! :)))

Путин отпусна някаква баснословна сума за строителството на моста на фирмите на неговия приятел....къв беше там?!Той и неговите фирму по принцип пИчелят поръчките държавните вРРусия!Както у нас например Трейс или пеещото прасе! Сигурно са намерили и турски строителни компании които да проектират и реализират проекта за малка част от отпуснатите милиарди, ,фалшиви и без златно покритие долари"! Обаче стана инцисента със Су-то и замразиха проекта!Пък и санкциите си казват думата.Сега в търсене на нови източници на пари Путин пак обръща очи къмто слугите си в България,но забравя,че няма да му мине номера!

Затова ли АБВ подаде оставка и се поде темата за Първанов-президент?

Чета руските коментари в нета за освобождението на Савченко: Путин се продаде на Американците! Заплашиха го че ще му замразят парите в офшорките. Станахме за смях- върнахме една престъпничка за двама предателя. Признахме си че нашите войници са в Донбас. Това е като шамар за повечето руснаци. Нашия Володя взе да се огъва. Той е само една марионетка. Постоянно се унижаваме , напоследък все нас ни бият. Обама миналата седмица му каза да помилва Надежда. Вовчик ти се излагаш, народа те подкрепя а ти плюеш на тях!! Путин все повече става либерал?? Започна се, после и Новорусия ще предаде.

Рядко се среща такъв талант на фантастичния жанр.

Тоя ако се зохване летяща чиния ще направи.фантастични романи твори по три за половин час. Талант.

Путя ги разнася тия патоци, като панаирджийска мечка.