БГ шофьори: Блокират ли гърците границата, ние правим същото

Блокират ли отново гръцките земеделци граничния пункт „Кулата-Промахон”, ние трябва да им отговорим със същото и да спрем продукцията им към България.

Обратно в новината

Коментари - БГ шофьори: Блокират ли гърците границата, ние правим същото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Каквото повикало, това се обадило!"

Да живеят задружните ГЪРЦИ.Аз съм националист но в България да си националист значи да си глупак

Има един супер тънък момент от който гърците ще замръзнат.Това е нашето правителство да потърси малцинствените права на българите в северна Гърция.Това е техен хипер кошмар,който очакват от края на войната...

Ответният удар на българите , ЩЕ Е КАТО МИНАЛОГОДИШНИЯТ ,......С ПОДВИТА ОПАШКА . В България всяко ЧУДО е за 3 дни..., а после о'лелеее.

За съжаление , ние в Бе-ге-то-то , не знаем как се прави ,.... стачка, протести , блокиране... А трябваше да се научим , от гърците , как се правят тези неща , също и : КА СЕ ОПРАСКВА ЕС , със някакви си 320 МИЛИАРДА... България само ДАВА , АКО НЯМА ПАРИ , ТЕГЛИ ЗАЕМИ И ОТНОВО САМО ДАВА....

ФЕРМЕРИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!!! НЯМА ГЪРЦИЯ!!! ИМА ЕГЕЙСКА МАКЕДОНИЯ!!!!!!!!!!!!!

Тия византийци са твърдоглави но не са познали. Да не ги оставяме да ни ощетяват. Блокади на границата до дупка. Трябва да ги блокираме и по празниците и лятото!

Пак вицове...:))) Знаеш ли кога ще ги блокираш на границата лятото-точно никога :))) Поспрете малко с псевдо-патриотизма и мислете логично.

"Око за две, зъб за чене" ... айде стига изтъркани, византийски номера, всяка година по едно и също време ... маляка!!!

Давайте с блокадите на булгаристанците, защото само така можете да помогнете да направите ефективен лозунга, "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!"

Красимир да го изправят пред съда за обида на Нацията.

Нема се плашите на 22 януари клепоушко поема власта и че им разгони тракорите!!!

Аз лично не страдам а и не ми пука че в хотелите на Ветко Арабаджиев, например, туристите ще са по-малко заради гръцката блокада. Защо трябва да ми пука затова че на олигарсите не им върви бизнеса, напротив радвам се от това и се надявам никога да не им потръгне!

Ма така е разбира се. Нали си чистокръвен булгар. Кво ти дреме за другите? Важното е ти да си на топло.

Стана традиция за гърците за блокират границата, когато нямат какво да правят. Като протестират против правителството си, да отидат пред министерския си съвет.

няма да блокират пътищя по време на туристическия сезон. На всички е ясно, че загубите им ще бъдат за милиарди. Но тези наглеци системно пречат на българския бизнес. Единстения начин е съответния силов отговор - да се спре вноса от Гърция за да им псотрада икономиката.

Хахахах И с кое пречат на българския "бизнес"? С красивите плажове, с хубавите условия за туризъм, хубавата храна, отношението..?

много малка част от българаите и нямат нищо обще с бизнеса. Не вярвам, да си чак токова голям консуматор, че само това те вълнува. Ако не ти е ясно пристанищата в Атина и Солун са местата където влиза 80% от стоката предназначена за България. Гърците ни удрят със срокове, завишени складови разходи заради престоя, глоби, забавяне на транспорта до България, неспазване на сроковете по търговските договори вътре в страната, свързани с този внос и т.н.

Гърците стачкуат срещу правителстото си, а ние стачкуаме среу тях. Парадокс.

наша сметка.

Ако си спомняте Ванчо Костовото даде за 30 години на византийците водите на Струма срещу ангажимента им да отворят границата. Това те не го спазват и постоянно правят блокади. Ние трябва без да се бавиме да започнем строежа на деривацията от Струма към Белмекен. Сега няма с какво да ги притисним- и ножа и леба са у тех. Обаче кат им врътнем кранчето на Струма ще почнат да се тръшкат на умрело как само грък и евреин се тръшка

Най-вярното решение!