Задържаха 87 бежанци на границата с Гърция край Петрич

Голяма група мигранти, преминали през българо-гръцката граница, са били задържани в Гранично полицейско управление в Петрич. Военни отиват към границата.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 87 бежанци на границата с Гърция край Петрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Плевньо му подрязаха крилцата и той млъкна. Ако беше в пълна бойна готовност щеше веднага да забележи новата проява на руската хибридна война- веднага след посещението на Путин в Гърция, от там ни полазиха "бежанците ".

Докато не се извините на емигрантите - от нас подкрепа нема да видите! Пада ви се! Чумата да ви тръшне сичките у балХар границите - чекаме да измрете, народни предатели! Ше гоните сопствения си нарот? не сте познале...ше ви изтрепеме, ше ви избиеме и хоро ше играме на безименните ви гробове, Бог да ви прокълне, безродници! на собствените си роднини и семейство ше посегате? нема за вас Бог и ше видите резултата.... БОГ ДА ВИ ПРОКЪЛНЕ, БЕЗРОДНИЦИ - НЕ СЕ ПОСЯГА НА СЕМЕЙСТВО И НАРОД! ДА ВИ ТРЪШНЕ ЧУМАТА ДАНО, ДО ЕДИН, КОИТО КЛЕХТЕ И РУГАХТЕ ЕМИГРАНТИТЕ, ПЛЪТ ОТ ВАШАТА ПЛЪТ И ОТ ВАШЕТО СОБСТВЕНО СЕМЕЙСТВО! мърша...това ви се пада! измирайте проклети от бога....черна чума да ви порази дано! до 15 покуление добро да не видите! деца да не отнимате! Ше късате народа си.... Живот да не видите, и деца да не ви се раждат! да измрете дано по полски дупки, гущери да ви лазят по мършата и да ви ядът буболечки! Гроб да нема кой да ви изкопа - мършата ви да изкапе по кокалите и да се скапете дано! Бог да ви прокълне, народа си ше цепите и гоните! Господ ви е проклел вече, очеквайте си наказанието!

Да ги нахранят, регистрират и - обратно в първата приела ги Европейска страна, както е според Дъблинското споразумение. Ако никой от българската гранична полиция не разбира английски (което напълно допускам като се има предвид че тези са невежи с предимно купени дипломи или такива по висше ръкодлие напр.), да се поиска експертна помощ в разбирането и тълкуването на юридически текстове. Освен това е добре на тези пишман хуманитарни бежанци да се разясни защо ги връщат и че така ще стане с всеки друг който опита да наруши българската граница, дано пък някой от тях има поне толкова интелект да рабере и да обясни на останалата пасмина!

Не се заблуждавайте ! Бат-Боко каза, че границата се охранява добре и навсякъде всичко е заградено. Пиле не може да прехвръкне. Щом е казал, значи е така. Тия са някакви "измислени" емигранти. Разбира се не е казвал, че някой ще бъде връщан някъде, защото той няма как да премине, че да бъде връщан. А щом няма как да премине, значи не е преминал и няма да бъде върнат . . . . !

Бог да го прости Наум Ш. главен герой на филма "ГРАНИЦА' омаскаряващ Български гранични войски, който живееше над мен в блока срещу Ст. Дан. се хвалеше на Йорданка Ку./също комшийка/ колко пари е взел от французите за да изиграе помиярската антибългарска роля. Сега нашествениците трябва да бъдат връщани на граничната бразда или изреза на водата. Сега се получава възможност навлеците да бъдат товарени на камиони и уж да се връщат в Гърц,а реално да бъдат стоварвани нощем на Лъв мост. По тази схема цяла Африка може да стане жителка на София.

Да филма беше изключително гнусен,поръчков и излезна някъде в началото на нескончаемия преход,с цел възторга на народа да бъде отклонен в друга посока , за да не се види стремглавата разруха на страната и пропадането и от 25 мяста по оценка на ЦРУ ,до някакво място след 50.Нещо като бананова република от средата на двадесети век , с тази малка разлика , че няма банани.Но когато на едно същество хоризонта е сведен до ежедневно оцеляване , това е нормално и на него му стига

разгеле

ако 2000 човека се опитат да влезнат войскта ни ще фалира. Ако 10 000 орди от любимците на гроб и сие се юрнат България фалира. Ако 100 000 влезнат България умира. Ако влезнат всичйи от диарбекира си обувайте потурите..мажете си задниците със зехтин и вадете жените и децата отпред първо тях да онодят и после сте вие...

То бива, бива...раздухване на истерия ама... Трафикантска работа...гръцки трафиканти взели по 200 евро и излъгали че ги водят в Македония.

Още преди седмица написах, че Боко трябва ВЕДНАГА да прати АРМИЯТА на границите, преди цялата бежанска вълна да залее страната. Ако това стане, цялата селска дружинка на банкянския мутрафон е за Белене.

Край на тихата идилия и великденските излежавания и хапвания!Надяваме се именията, които заснемахте с хеликоптер преди няколко години, да им ги предоставите за временно убежище, нали сте хуманитари. Даже със заредените хладилници и возилата в гаража. Ето това е истинска грижа за ближния. Хайде, чакаме.

Роксана, абе много триете с плевенлиев? ама точно на границата! дългата триперлива ръка на евреите си личи!

Всички преминали границата трябва да се настаняват в двора на диктатора в Банкя.

на понятията "имигранти", "нелегални имигранти", "бежанци" и т.н. А всъщност това са ГОСТИ, нали Меркел като фюрер на Ойропа ги покани официално. Затова СЕГА си отваряйте границите, домовете, хладилниците, банковите сметки, жените и най-накрая едно нещо, дето слънце не огрявало.

ХЕЙЙЙЙЙ,АДМИНИСТРАТОРИ, МОДЕРАТОРИ И ВСИЧКИ ВИЕ ЦЕНЗУРИРАЩИ ДАЛЕЧ ПО-БЛЕДИ ПИСАНИЯ ОТ "РОКСАНИНИТЕ", СПИТЕ ЛИ, ПИЯНИ ЛИ СТЕ ИЛИ ВИ Е НАРЕДЕНО ДА ОСТАВЯТЕ ВСИЧКАТА ТАЗИ СТРАШНА ПОМИЯ,ОМРАЗА И КЛЕТВИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО, КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ОТ ТОЗИ ИНДИВИД ВЪРХУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ????

На бежанците им затрепериха гащите от страх, като разбраха, че военните били укрепвали границата.

Когa ще ви уврат глaвите, че с тези дивaци опрaвия нямa. Стрелба на месо, и да останат кокалите им на открито, за да знаят другите какво ги чака, независимо дали са "бежанци", трафиканти или някой контрабандист. Стига хуманизъм!

Истината е следната: измислицата на социалистите, меркел, амнести, евреите и други престъпни организации финансирани с мръсни пари, че "интеграцията" била възможна тепърва ще се оказва най-големият медиен фарс в историята. не искате да знаете какви ги е натворила администрацията на обама! но ще ви се наложи да научите! по-голям расизъм от расизъма на тъмно-зелените просто няма!

Армията укрепва границата с Гърция. С каси, пълни с бира. С надеждата, че след петата бира ще се престрашат да отидат до полосата.

Върнаха ли ги вече?

в Благоевград заради мигрантите....

Макар и изтъркана, в случая е напълно приложима поговорката Къде го чукаш, къде се пука. Употребява се, когато се очаква или подготвя едно, а се случва или излиза съвсем друго.

Това не са нито бежанци, нито мигранти. Но както и да ги наричате, тези са престъпници, които минават нелегално поне няколко граници. Оправданието, че били лично поканени просто не важи, както пред съда не важи оправданието, че не се знаят законите. Тези опити трябва да бъдат прекъснати още в зародиш с необходимата твърдост, въпреки воят на организациите, целящи досъсипването на Европа.

То не бяха клетви, то не бяха жи лещи думи срещу пазителите на границата ни, но ние българите, (защото явно ти не си българка/ин) имаме една поговорка, която гласи: " С твоите камъни, по твоята глава", така че тези клетви, съм сигурна, ще те налазят един ден.И нещо друго - не само мигрантите трябва да изолират и връщат, а и да прочистят родината ни от такива като тебе, защото такива предатели са по-опасни и от терористите. И имам огромното съмнение, че ако беше лице срещу лице с народа едва ли щеше да сееш така отровата си. А сега имам молба към модераторите - "Моля, не допускайте подобни коментари в публичното пространство, защото те действат психологически и на без това психясалия народ.".

,правя си секуро.

И емигрантите,тръгнаха-защо ли?...

Мигрантите са получили подслон,храна и рутинен медицински преглед.Вероятно безплатно.А има ли български гражданин,когато е бил материално затруднен,да е получил някое от тези неща?

Ако не греша , преди месец ,цялото правитество воглаве със раздавача на средства ,наблюдаваше едно учение на гранична полиция в района на Петрич.Височайшите особи наблюдаваха шоуто от терасата на ресторант сито уриграайки се от обилния обяд.Всичко беше перфектно.На ливадата пред заведението храбрите полицаи задържаха , неутрализираха ,конвоираха нарушителите.Всичко беше прекрасно, но за съжаление действителността се оказа малко по-различна.Преди много,ама много години ние бяхме тогава 18-20 годишни момчета,нямахме "Хамъри", а най-обикновенни газки.,нямахме кевларови бронежилетки , но имахме плам в сърцата си да защитим България ,както от влизащи , така и от излизащи нарушители.Не бяхме запознати с евроценностите и нещата бяха пределно ясни.Произнесено с ясен момчешки глас високо и оттревисто предупреждението "Стой","Стой на на място""Стой ще стрелям",вършеше чудеса.Ако някой безумец продължаваше да се прави на неразбрал ,следваха изстрели във въздуха.Те бяха пределно ясни и разбираеми на всички езици.Ако някой и тогава игнорираше предупреждението ,то една поредица по близки до нарушителите храсти не оставяха място за съмнение.След това познатото на всички упражнение с ръце на тила и под зоркото око на изобретението на чичко Калашников поемаха с бодра стъпка към заставата , е някои леко посрамени вследствие на спонтанно подмокряне.След това снемане на първоначални показания,звънене в отряда и т.н.

Помияр!

Някой ,да не избяга от кафеза,нали?!...?...

Ама ,за какво е излъгал пишещия.Не е ясно.Пояснете ,за да знаем

Не ни ли омръзна да бършем лай..та на янките?!

Нали Бъчварова каза,че границите ни така се охраняват,че пиле не може да прехвръкне.Лъжат ни и мислят че йм вярваме.ТЕМЕРУТИ !

Вече официално балканският маршрут е пренасочен през България. Лагерът от Индомени е преместен в Солун, за да могат мигрантите да са по близо до българската граница. Първите групи вече се придвижват към Петрич и Бъчвата и Тиквата също прегрупират обслужващ персонал, за да обслужва новото направление. Ние затова сме били 500 години под турско робство, защото сме с робска психика. Кърпата си остава мърша. Виж сърбите са друга работа, наистина затвориха границата и отново българите са в калта и миграционната тиня.

Денонощно. Един път да свършат нещо.

Да заминава на границата да събира матреал от осеменителите за дъщеря ѝ! Тоя на етиопците и еритрейците от Пъстрогор не и е стигнал, но да не губи надежда. Ще има и от Афган.

Tурция да ви завладее дано, емигрантите нема да додат да ви помагат! Ше ни режете конституционните права, тека ли? Да изпукясате дано, жив да не остане, да нема кой да ви погребе! мърши! Проклети да сте и деца да не примате сега и вовеки! Завинаги! Ше цепите народа а? криви ви биле емигрантите, а?

ти кога се преименува от мелиха на роксана? лошото е че гнусната ти природа не може да бъде засенчена с новото име

Кризата с бежанците НЯМА да има край! Балканския път е затворен и бежанците сега пробват отново да достигнат през Либия до Италия. На ден биват "спасявани" няколко стотин души. Ако след 2- 3 години и този маршрут успят да затворят, те бежанците пак ще пробват да достигнат Европа или през Балканите или през Испания! И така през следващите 50 години, докато Европа не приюти цял Афганистан, Пакистан, Нигерия, Еритрея, Мали, Гана, Сомалия, Сенегал, Ирак, Сирия, след което ще последват Индия, Замбия, Зимбабве, Кения, ... ще хрантутим целия свят, ще ги обличаме, ще им плащаме сметките, тока, здравните, транспорта... а простите българи да ходят да работят, за да могат да плащат на децата и внуците на "бежанците" Кризата няма да има край, ДОКАТО НЕ СЕ започне ДА СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО!

Боко Тиквата ликвидира България и българите.

И как я ликвидира бе тъпак?

А ЗАЩО НЕ ГИ ИЗРИТАХТЕ ОБРАТНО В ГЪРЦИЯ КАКТО ПРАВЯТ МАКЕДОНЦИТЕ? ЗАЩО ? ?

Абе тая кълнящата циганка няма ли кой да я "банне"?

Има, ма нема политическа воля... а и нали трябва да сме толерантни...

Често твърдя,че ДИРа са фашистка цензура и в потвърждение на това тия пак ми изтриха коментара, "защото съдържа обиди, цинизми" и т.н.! Ето какво написах: Орбан даваше ограда и пари да се затвори границата с Гърция,ама Боко не, та не - гърците са ни скъпи! Ей сега ще става тя каквато ще става, това лято! Щом сега само хванатите са по 200 мангасарян на ден! С 500 души армия да видим как ще спираме ордите тъмнозелени....Къде са цинизмите и обидите, питам? В тъмнозелените ли? ДИРа знае ли за какви тъмнозелени иде реч?! Става дума за марсианци, зелени човечета!

Навремето циганите също ги настаняваха в махали, ужким временно. Комунистическият строй се грижеше нищо да не плащат, да не работят, да не учат - всичко да им се сервира наготово. Казваха, че са по-равни от нас, защото били репресирани от фашистката власт преди 9-ти. Плащаха им маса пари, за да раждат и те раждаха, раждаха... Днес милионче, утре два, другиден - Косово. Сегашните комунистическите наследници с пълна пара продължават традицията на обезбългаряване. Че и внасят допълнително. За тях вие продължавате да сте Фашистите.

Докато не се извините на емигрантите - от нас подкрепа нема да видите! Пада ви се! Чумата да ви тръшне сичките у балХар границите - чекаме да измрете, народни предатели! Ше гоните сопствения си нарот? не сте познале...ше ви изтрепеме, ше ви избиеме и хоро ше играме на безименните ви гробове, Бог да ви прокълне, безродници! на собствените си роднини и семейство ше посегате? нема за вас Бог и ше видите резултата.... БОГ ДА ВИ ПРОКЪЛНЕ, БЕЗРОДНИЦИ - НЕ СЕ ПОСЯГА НА СЕМЕЙСТВО И НАРОД! ДА ВИ ТРЪШНЕ ЧУМАТА ДАНО, ДО ЕДИН, КОИТО КЛЕХТЕ И РУГАХТЕ ЕМИГРАНТИТЕ, ПЛЪТ ОТ ВАШАТА ПЛЪТ И ОТ ВАШЕТО СОБСТВЕНО СЕМЕЙСТВО! мърша...това ви се пада! измирайте проклети от бога....черна чума да ви порази дано! до 15 покуление добро да не видите! деца да не отнимате! Ше късате народа си.... Живот да не видите, и деца да не ви се раждат! да измрете дано по полски дупки, гущери да ви лазят по мършата и да ви ядът буболечки! Гроб да нема кой да ви изкопа - мършата ви да изкапе по кокалите и да се скапете дано! Бог да ви прокълне, народа си ше цепите и гоните! Господ ви е проклел вече, очеквайте си наказанието!

Emil

....Путин отиде в Гърция и ......бежанците веднага започнаха да бягат от там.....

Ми, да са ни честите новите 87 новоевропейци, надеждата за бъдещето на ЕС и България! Ще низилизат едва по 52 200 евро на месец! Нищо и половина - уморяваме набързо 633 никому непотребни и отвратителни български пенсионери на минимална пенсия и ето ти ги парите! Кво му плащаш?!

"втора група от 53-ма мигранти от Афганистан. По непотвърдена информация бежанците са избягали от премахнатия лагер край Идомени" На тея от Афганистан им НАБИЙТЕ ПО ЕДИН ШУТ В Г.ЗА И ОБРАТНО! По друга потвърдена информация (европейската преса), тези афганистанци и пакистанци от Идомени са живели и работили дълги години в Иран! Не на всички им е било зле в Иран! Много от тях са изкарвали добри пари! Това не са никакви бежанци! Това са икономически имигранти злоупотребяващи с правото на азул! Когато гърците решиха да ликвидират нелегалния лагер край Идомени, точно тези афганистанци и пакистанци, дето сега хващаме в България, се изпокриха в горите, понеже много добре знаят, че ще ги върнат в Турция, понеже нямат никакъв шанс да получат азул!

Имат, имат... В България даваме азил на около 90% от кандидатите, а на тези от Сирия, Афганистан и Ирак - 100%... Прочети статистиката за 2015. Няма друга такава европейска държава, даже Германия, Швеция и Белгия дават на 40-60% от кандидатите...

Малко бъркаш - сега вече сме още по-напред! Според последните информации на Евростат, даваме закрила и пари на 96% от поискалите ги.