Белгийски политик призова за „Булекзит” - България вън от ЕС

Министър-председателят на белгийския автономен район Валония Пол Маниет се обяви за излизане на Полша, Унгария, Румъния и България от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Белгийски политик призова за „Булекзит” - България вън от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано! , ама надали. Еврогейовете далеч от нас и без това не ни третират , както равни. За 10 години не можаха да свикнат с мисълта, че сме вече една общност. Нищо не се промени към добро и за обикновения човек само "елита" от бивши комунисти се ояде още повече. Последна гавра с нашата родина бе по отношение на незаконно навлезлите чужденци на нашата земя , който педе*астите от ЕС наричат бежанци.

Аз съм съгласен. Но първо Евросъюза или конкретно поотделно всяка страна, която е натискала за закриване на всичките ни енергийни и производствени мощности да си плати! да ни наплатят едно поне 30 млрд долара и лихвите към тях за 28 години или да ни изградят модерни заводи на мястото на унищожените ни от тях за тия пари. И ще си стиснем ръцете за чао! Но при тези условия сега - завзета територия и унищожена икономика след необявена война, тая няма да я бъде! И тогава ще дойде истинското Възраждане на България - като независима държава! Тогава и лесно и бързо ще се справим и с нашите гнили управници! Вън от ЕС - при тези условия!

че няма да видим компенсации от тия мошеници е ясно, просто излизайки от тази кочина наречен ЕС трябва да спрем да връщаме каквито и да е било дългове по всички кредите, които така или иначе не бяха използвани за доброто на народа ни!

skromna35

WTF?

България вън от ЕС. ?? Ха сeга..aaa ??

България вън от ЕС.

От твойта уста, в божиите уши.

Първо да си приберат циганите, за които толкова години ни дават акъл , а на тях им наливат едни пари, с което ги разлигавиха и омързеливиха до няма и къде и чак след това да говорят за излизане на България от ЕС..... Циганския проблем в България е от ЕС

Ами да, по името ще го познаете...Пол Минет!

Отдавна трябваше България да се присъедини към Вишеградската 4ка! Преразглеждането на този фалшив псевдо съюз със гнили корени е неизбежно! Съюз основан на грабежа и дискриминацията на част от своите членове не може да бъде устойчив.

Крайно време е Белгия да напусне ЕС. Пълна е с пришълци с неевропейски произход и вече всъщност не е европейска държава.

За България би било подходящо не Булекзит, а Мутраекзит, имайки предвид кой управлява страната: Мутран, Маджо, Черепа, Васил Велев, Домузчиев, Вълка, Ганчев, Мутрата - миньор от Бобов дол, Гергов и т. н. Мутраекзит е наложителен и аз го подкрепям. Но Валонеца трябва да говори със Сорос, а той да нареди на Меркел, което няма да стане. Ще стане с пушкалата!!!

Да не стане като с видиня белгийски демокрад "император" Балдуин Фландърски/има негова статуя в Брюксела града голяма/? С който дивият балкански субект се отнесъл като към жена и след това го разчетвъртовал?

България вън от ЕС, а?!!! А .га ядохте кебапчетата (източване и съсипване на България като ресурси и млади здрави хора) ви беше добре, а?!!! Ами защо първоначално не си вземете ЕС-фирмите колонизатори в България, стоките от МОЛ-овете и другата помия, която ни натресохте (порно-секс, наркотици и толерирани корумпиране т.нар. бг политици- мутри)?!!!

Ами на вас кой ви е виновен като си дадохте г..за за едни Молове ! Сега , когато съсипаха държавата ни , и ни биют щ..т в задника , ще разберете какво е да сте '' от дено семейство '' с хора , които никога не са ни обичали и нямат нищо общо с нас ! Горди европейци !

добре де, да си направим друг евросъюз, какво толкова, без белгия - "белгаут" ... и това е. Имаме си хранителен баланс, жито и зеленчуци от българия, румъния и гърция, морски продукти от българия и гърция, строителни материали и желязо от българия и гърция, нафта от румъния, лекарства от унгария, пиене от гърция, българия, унгария и румъния, ... и т.н. .... те ще идват от нас да искат.

До колкото ми е известно, белгийците искат да се отърват от този регион - Валония. Даже без малко да стане преди няколко години, когато имаха референдум за разделяне. Там е пълно с бурки, джихадисти, комунисти, зелени, африканци и всякаква паплач. Истинските белгийци са готови да жертват дори Брюксел, само и само да нямат нищо общо с лудите там. Та тоя политик, който го играе гео и глобалист, е точно от върхушката в ЕС, от която тряба да се отървем. Или наистина да вземем всички да екзитнем и да си останат в гей ислямският съюз - Люксенбург, Германия, Валония и Швеция и да си градят шариата.

Ще се оттървем от гей-съюза. За господин Путин винаги ще сме добре дошли!!!

ChatGPT

Г-н Маниет, ние също не искаме да сме част от Европейския Цирк

ChatGPT

Не знам дали тоя пундьо осъзнава, че ако не сме в ЕС сега голяма част от "бежанците" дето ни натресоха щаха да са в задния му двор

може би щеше да го сърби гъзът!

Ти сериозно ли? Че те минаха от тук като вода през продънена кофа, даже ги извозваме с камиони и каруци от Турция. В Западна Европа влязоха над 1млн. имигранти, колко има у нас?

И аз призовавам за Белгийски-екзит (Белекзит) - ама на, тез гейтаци не щат!

Съществото от снимката, изглежда, си търси мъж, но, ние, българите, не си падаме по тази любов.

НА ТОЗИ ИСТИНСКОТО МУ ФАМИЛНО ИМЕ ДА НЕ Е МИН(И)ЕТ ?

-Тъкмо ще отпаднат европейските стандарти и ще си минем към БДС които са много по строги за всичко.Замислял ли се е някой колко много пари изисква регистрацията по ISO и подържането му.Един огромен поток пари всяка година излиза от българия за това и се налива в Лондон, Брюксел и не зам си къде-Само фирми от там могат да рег ISO нашите са само посредници .Те от тово само БГ ще спести милиарди, ако не сме вЕС.

А дали този господин случайно си е спомнил за разгрома на латинците рицари от 4 кръстоносен поход на Балдуин Фландърски ,когато Калоян ги унищожи до крак ,и френски и други ..Е ,после си отмъстиха с Ньойския договор , ама този белгиец май още трепери от страх от българите.

Ами чудесно ..Ние излизаме от ЕС и отваряме границата за свободно преминаване(организирано,под строй) на всички емигранти от Турция и Гурция и тн.. Белгийците ще са щастливи,както и Ердоган ,а главно чакащите сирийци и др измет покрай тях

Пол Маниет,ние българите ще стойм в ЕС докато не разурим този превърнал се в камиларски катун в сърцето на християнска Европа псевдосъюз.Не това искаме суверенните европейски държави, а сао алчните брщкселски зелки като вас.

Ами ние не сме и влизали истински. Доходите останаха африкански,пътуванията не по Шенгенски,и там още кавото се сетите. Така,че дали сме вътре или вън на народа му е все едно. Няма какво да загубим. Ще губи "елита" и богатите,които ни обраха. нещастници.

Извинявайте, ама този ли е тръгнал акъл да ни дава !?!?!? Хахахаа

Европееца от снимката, си мисли, че БЪЛГАРИТЕ са примряли за неговия съюз и демокрация? Българите , по- възрастните живяхме в далеч по ореден свят. Безплатна медицина, образование, армия , всяка година по 14 дни гАРАНТИРАНА почивка.Общество в което обирите , кражбите и изнасилвания. бяха събитие.И Т.Н. до безкрай.Така , че е време и ние да се откажем от този съюз, защото ще висим , в "ШЕНГЕН" до разпадането МУ !

Още колко атентата трябва да станат на запад, за да осъзнаят някои политици, че проблема не им е бившата източна европа. Но явно това им е политическата игра...

Абе, койго бръсне някакъв белгийски махленски политик, беееее?!?!??? Пък и даже ще си казва мнението?

Като се има предвид, че валонци и фламандци не се понасят, този господин какво иска по точно?

вече се превърна в една малка държава с арабско болшинство, полиция не смее да гъкне и да посети араските квартали. Та, първо, да оправят себе си, а вече след това, да врякат за другите!!!

Белгия не пее в градския хор.

Може би на мястото на изброените държави те биха със радост приели Алжир Мароко Тунис и Конго.Но и те няма да поискат да влязат в този ГЕЙСЪЮЗ

Някой от вас понми ли Пол Маниет? Единствения, който до последно се противопостави на СЕТА? Изказването му едва ли е от отрицателно отношение към България, просто ни дава приятелски съвет!

Този лъже, че е белгиец. Прекалено е бял.

Бих добавил и друго едва ли Германия като най мощна държава в ЕС би си развалила отношенията със държави например като Полша и Унгария.Тя има сериозно участие в процеса на приватизацията в тези две страни и няма как да се съгласи на това.Франция например не би се съгласила това да се случи със Румъния тя има дялове в икономиката на Румъния.И остава България но нея няма как да я изолират единственно и особено защото САЩ няма да допуснат това.

столица с преобладаващо мюсюлманско население. И щом на този белгиец проблемът му е съставът на ЕС, то той си е решил другите проблеми и е съгласен да продължи по пътя, на който е стъпил. Той не е никак дълъг.

Заради такива господа със съмнителен пол Валония е заприличала на Африка.Спомням си я 1990 година и я виждам сега ще си спестя да коментирам разликата.Не съм сигурен обаче че напускането на изброените държави ще върне Валония на старото от 1990г положение

Не, ние ще стоим до последно и след като дръпнем шалтера, ще хлопнем и вратата!Имаме опит в затваряне на съюзи!

ЕВРОП НЯМА ДА Я ИМА ЗАЩОТО ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА НАПУСНАТ ИСЛЯМСКОТО СВЪРТАЛИЩЕ ,АНГЛИЯ ЗАТОВА НАПУСНА И БЕЗ ТОВА В ЛОНДОН ТРЯБВА ДА БРОЯШ ДО 10 СРЕЩНАТИ ,ЗА ДА ВИДИШ АНГЛИЧАНИН.

Путински тролове, заработихте ли копейките? Колко кретена с руски знамена пишат тук колко лошо било в ЕС? Вече дори Беларус избяга от Путин а вие искате да му се наврете в гащите. Скоро и вие ще пропиете лосиони за вана, но по-добре да се очиства нацията от дефекнтанта ви ДНК.

bubo-връщай се в Украйна или Полша ако предпочиташ. Ние сме българи и нямаме нищо общо с вашта война с Русия. Не ни насъсквай ,защото ще ядеш голям пердах от нас българите.Изчезвай >>>

Г-н Пол Минет,интересно как сте станали министър?

Най-после един истински европеец, който мисли доброто на България!

И да излезем тия държави от ЕС, вашите възтъмни граждани ще си останат в Белгия, няма да дойдат у нас. Даже и нашите роми не можете изгони, те обичат мекото, а не обичат закона. Дерзайте!

и те (тъмнозелените) останат там, веднага напускаме. Ама, и онези не могат и не искат, да се пънат да ги интегрират така, че ще си ни ги върнат.

И аз искам, ама не ни дават.

аз пък му предлагам, всички европейски институции и консултански компании да се преместят от Брюксел в София. ;)))

и нашия опит в краденето не отстъпва на еврокомисарския, та затова!

Ако изброените "излезнат", бая ще им се скърши хатъра на меките *адници на запад, дето един кенеф не могат да си изчистят и едни ягоди да оберат, нпр.

Белгийците са изтърван народ, тези същите допуснаха Брюксел-център да стане ислямски квартал (наричат го квартала на терористите). Не бяха ли те без Президент повече от година?

Без правителство около две години и половина бяха. Седнали нанас акъл да дават. Българинът акъл си има в повече. Не му трябва.