Близо 16 млрд. евро от ЕС ще получи България до 2020 г.

Над 15.697 млрд. евро ще получи България през следващите 7 години, съобщи на пресконференция вицепремиерът Зинаида Златанова.

Обратно в новината

Коментари - Близо 16 млрд. евро от ЕС ще получи България до 2020 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да няма ама и ти като мен не знаеш цифрите

а дали ще има 2020 година българи в България или само цигани и електората на Доган . Вероятно няма да има кой да опъва каиша, за да го доят и да плащат съответно вноските ни в ЕС

Дай точни цифри а не общи приказки

Ама не знам дали е за 4-ти, защото не са учили отрицателни числа. А сметката е такава, че 16 милиарда е много по-малко от нашата вноска за ЕС, плюс това, което те ще си върнат под различни форми от тези 16 милиарда, плюс това което те печелят от своите монополи в България. Само големите вериги магазини всяка година изнасят от България по няколко десетки милиарда, с които пари се финансират системите на другите държави от ЕС, а българските системи /пенсионна, здравна, социална и т.н./ се оставят без средства.

Ами да - пишете и колко ще даде бг до тогава че да можем до извършим операцията изваждане на по малкото от по голямото, пиши бе дирник, недей само да слухтиш

Ако имаме известен ръст на БВП плавно ще се увеличава и вноската - т.е. за този период ще върнем обратно над 50% от сумата. Значи за под 1 млрд. евро на година трябва да се правят проектчета с доставчици и подизпълнители удобни за ЕС и да се спазват квоти, които ощетяват икономиката ни с доста повече. Заглавието на статията би трябвало да е - "Кон за кокошка".

Когато цифрите говорят и червените тролове тябва да замълчат!

По същия начин могат и 160 млрд. да ни "дадат". Като знаят колко вноски ще внесем, колко от "дадените" ще усвоим, колко ще ни глобят и голко ще изсмучат монополите, що да не ни дадат 1600млрд. Накрая, обаче, сметката ще подобна на миналогодишната: Досега сме внесли 5 милиарда и 144 милиона, а сме получили 4 милиарда и 790милиона!? За 2014 г. се предвижда вноската за ЕС да е в размер на 904.7 милиона лева, информира Зинаида Златанова!

На Ганя колкото и да му дават, акъла му стига само да харчи и прахосва! За умно и дългосрочно инвестиране се иска мозък - нещо все по-дефицитно по тези ширини!

А колко ЕС от България за тези 6г.: 6год. Х 3 млрд ------------------ = 18 млрд. Да ви е честита, другари, всека нова двеиляди и ... година!

Вноската ни е 650 милиона на година.

Прочети закона за бюджета. Малко си се объркал.

Еврейката Зинаида ще го поеме и омекоти. Споко, драги.

А ще плати 20

Извадете годишната вноска за 7 год,ще останат половината. Извадете за бонуси и взятки! за участие в проекти,конкурси,семинари и екскурзии за администрацията + разни програми,които се забравят следващата година,за "усъвършенстване " на съдебната власт V..= колко ще останат реално за икономиката и стандарта на живот - 2-3 млр. забравих поне 1 млр. за скриване и надуване на разходите за строежа на инфраструктура- може да излезем на минус.

"Взятка" се нарича там от където са те пратили тук! Върни се там и не поглеждай насам!

А Русия колко дава?

Колко да дава като сме сменили резбата.

Обещания да искаш, ала-бала - така съм чувал и аз - блажени са верующите! А ние колко ще платим, че да членуваме...- малко повече вероятно...А дали ще доживеем до 2020...? Ми то нищо не работи 35% безработица- ама разходите нямат почивен ден- те си работят.Земеделие, промишленост, инфраструктура, престъпност,циганизация - ужас.

Вноските са с около 10% по-малки! Нашите проблеми са си наши! Трябва ние да си ги решим! Колко доклада искаме да получим от ЕС! Но за да се решат трябва воля за това!

Вноската ни е 650 милиона на година, което за 6 години е 3,9 милиарда! Смятай си го колко процента е! Червен чугун!

Какво мислят Пернишката кметица и Марио Николов по въпроса?

С 1.5 милиарда за пътища ще има за инфраструктурата! Той Бойчо и той от европарите и вика аз ги построих, аз ги не знам кво...

Браво, браво. И още парички ще дават ако вървят както трябва нещата. Ето, започнаха.

Докато Зинаидщината е на власт в България Зинаидка и Моника ще забогатяват, а за България нищо. Кой я намери тази криминална престъпничка да я прави министър на правосъдието...

Ето, движат се нещата в правилната посока. Няма да има никакви спирания на пари както дрънкаше Мухобойко празната кратуна

..ами дано стигнат за поне един реактор на Белене! ..или магистрала Струма по чертеж на Доган!