Момчил Неков: България да съди ЕК за американските визи

„Европейската комисия нарушава собственото си законодателство. България трябва да я съди за американските визи“.

Обратно в новината

Коментари - Момчил Неков: България да съди ЕК за американските визи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала пич. Това ти е темата работи по нея. натрий носовете на калинките там Желевата и "стокиращата" киф.а. Докажи и на Йотовата вицето дето мъжо и вземал по 60 бона от ВМА месечно, че ставаш. Голяма тема заедно с Румънци и Хървати.

До онзи ден същия този Момчил ни обясняваше как визи за Канада не ни трябват и трябва да работим българите да остават да живеят в България! Днес същия Момчил от БСП плаче за щатски визи ,както сина на Корнелия Нинова за бургер ,картофки и кола :)))

Браво! Браво на нашия представител в Европейския парламент. Може да е млад, може да е "15-тия" късметлия, но правилно действа и зове.

Едно само може да се каже- Докато такъв кратун като този е еврокомисар, визите за България за САЩ и Канада няма да се отменят.

Бо Бо

Истината е, че България е 10та дупка на кавала и никой не я е*ава за слива!

САЩ и Канада никога няма да махнат визите за ЕС.Колко и да лае това няма да се промени и дори е по-вероятно Тръмп да развали тази спогодба след този лай и след атентати в UK.

Г-н Ненков !!! трябва ли България да съди, Русия затова че благодарение на комунизма не Е като Люксенбург, Белгия, Швейцария, Малта и т.н.т.?

А вземи си пукни една молба за самоосъждане защото вече 28 години България стана още по усран кенеф.

Момче извоювай си новия мандат. Разлай кучетата. Това е печеливша карта.

От форумите заключаваме, че про-европейците са най-тъпата и неграмотна измет в страната. Съд за ЕК!

Комунистче нещастно, млъквай един път за винаги!

Феноменът 15/15 се повтори във Феноменът 9/9 в гербераския му варианта с два пъти по-голяма сила и простотия.

Визи за всички или за никой. За едни може за други не. Работи Момчиле и ще те изберем пак.

Момчилчо, майка ти ще търсиш в америка. А про по, никой не те задържа в България

На Бацето като му прочели този роман му затракало ченето от шубе.

Шило

Правилно, но кой ще има дупе да започне дело? БХ? ЛП?

Сокхолмския арбитраж ОСЪДИ ГАЗПРОМ по жалба на УКРАЙНА И ПОЛША. България може да се присъедини към това решение! А ЩЕ ГО НАПРАВИ ЛИ?

Това момче е истински тото милионер не като онзи от лотарията дето след 30 години щял да вземе милионите.Момчето беше сложено на неизбираемото 15-о място като пълнеж , но купеният неграмотен цигански вот го изпрати в ЕП без никой да очаква.Това бе джакпота.Момчето няма реална политическа тежест защото самото му избиране е един фарс и резултат на циганската неграмотност, но именно това е още по-абсурдното, че той иска нещо, което трябва да го искат редовно избраните.

става ясно, че върховите политици от всички партии купуват най-неграмотните циганя и фактически те определят съдбините на БГ-то! В този случай с объркания 15 - 15, може да се каже, че ни е провървяло!

Браво, Браво, браво Момчиле. В правилна посока си. Натисни и онази стокираната селенду.ка и тя да се напъне. Вицепрезидентката Йотова искаше това момче да се окаже от избора си защото тя така искала. Ще ги видим с Радев до къде ще я докарат ? Работи по въпроса, защото БГ олигархията иска визи за народа за да не напуска БГ и да остане тука за да го доят и експлоатират. За тях и за техните деца визите са осигурени. Успех.

На тоа ентелегент това ли му роди кафъта? Да съди той, на негови разноски.

Научи се да пишеш

Феноменът 15/15 е прав.Сащ искат визи за такива като нас, а те самите идват тук без визи.В същото време се говори какви партньори сме колко важни съюзници, как споделяме демократичните ценност, дават ни наставления, спират ни проекти-били опасни за нас, а едни кирливи визи не са ни махнали.Унизително положение на васалитет , но явно и ЕК са в същото аведено положение щом и те си правят пас.

Не ми требват ни хамериканците тука нито искам да одим у америка. Да се обират от страната ни американските дебили. И да се махат от нашите централи и златодобива, в който са се впили като кърлежи в задник, за да цицат ценни и редки метали срещу 0.75%. Вън американските пиявици от нашата страна.

Не закачай на товарищ Путин офшорките, че ще има: пляс, пряс по дупето в участъка!

EK като основен орган придаващ облика ("Евровизията") на EС е с много малки или без никакви топки. Топките вече не само не са задължителни, но са и някак си дискриминативни и не се "котират" в наложеният ред. И ето, държавниците с такива атрибути си биха шута от ЕС, за да си ги запазят. Съответно за останалите кастрати, "опълчване" срещу световната сила, дори при натрапчиви причини, е немислимо.

Поредния идиот! Няма ли с какво друго да се занимавате там в Брюксел?

Milenчо идеотчето!

Явно опорната точка на БСП е двойни стандарти , за да може българина да се отврати от ЕС! МЕЖДУ ДРУГОТО. Тези които взеха да изследват шоколадите, да вземат проби не само от една верига и не само от две държави/България и Германия/! Когато искате да сте обективни, сравнете шоколадите на тази марка в цала Германия, в цяла Португалия например и в цяла България ! Не само с два шоколада да пискате за ''двойни стандарти и дискриминация''! Обзалагам се ,че калпави партиди шоколад има и в Германия, има и във Францоия и Италия!

То да е умно, ама другите бг. политици - гробищни помияри начело с бай Тиквун!

".....писменна....." - къв авторите и редакторите на сайта: допускате основни правописни грешки!

че за какво му е на неков, и на групата на прогресивният алианс на социалистите и демократите, безвизов достъп в щатите?? да съдят россия че не маха визите за братският български народ, и в частност за братската социалистическа партия бсп!

Това момче не беше ли номер 15? Много на сериозно се е взел щом е започнал да съди САЩ.

Все ми е тая за БСП, но: 1) Да, беше (феноменът 15/15). Щом работи, още по-добре. 2) Не съди САЩ, а иска ЕК да бъде осъдена. То ясно си го пише в статията - ЕС, ЕК, САЩ - има разлика между трите, колкото и да ти се иска друго...

или копай или се насмуквай, но стой далеч от клавиатурата

То да е умно, ама другите бг. политици - гробищни помияри начело с бай Тиквун!

Двойните стандарти са си двойни, а ЕК предлага да станат поне петорни на много скорости... Така за всеки ще има стандарт, а ние сме под миндера

ЕС е пример за двойни стандарти!!! Това положение трябва да се промени!!! Никой няма да ни уважава и съответно и доходите ни няма да се повишат, ако самите НИЕ не изискаме подобаващо достойно отношение към НАС!!!! Бяхме коректни и все още сме към ЕС и сащ, а те не ни отвръщат със същото, трябва да ги осъдим

Преди да се изкажеш трябва да знаеш че всички страни в ЕС (и повечето страни в света) са с визов режим със САЩ.

Това не е така. За туризъм и посещение не се изисква виза за: Великобритания, Германия, Франция, Испания, Италия и много други, вкл. и за Гърците няма визи. Като нямаш информация, защо се празниш така неподготвен???

Американците са ясни, но защо всички се преструват че за Австраля няма визи, като има? Макар и да се апликира по електронен път!

Какви Кандски и Американски ТУРИСТИЧЕСКИ ВИЗИ бе? Кой го грее тия простотии? Българските проблеми са: 1. УМРЕЛАТА БГ ИКОНОМИКА 2. СЪДЕБНАТА СИСТЕМА 3. НЕГРАМОТНИТЕ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ(ПРЕДСЕДАТЕЛИ) И още подобни работи. Никой не му е зор за тия визи, след като Мин. Заплата е 460 лева.

да де, в Америка мин заплата не е 460 лв :) там ти плащат на час в $ а тука на месец в стотинки.

Умрял съм да си търся работа в Америка. Почти в цяла Европа мога да отида без никой да иска нищо от мен.

Стокхолмския арбитраж ОСЪДИ ГАЗПРОМ за монополните цени на газа от 2014г. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС?

Това е съд колкото аз сън джихадист

То... Добре,/въпреки ,че мен лично не ме грее/ ама за тази работа иска яко дупе! А ние тука имаме само гъзове!

Ти и цялото БСП искате да махнат визите за САЩ, та всички дасе изнесм от България ли? Вместо да се радваш,че с визите поне малко се ограничава изтичане на хора от България, ти ''умнико'' напъваш за отмяна ?!

Лично право е на всеки човек е да избира къде иска да живее по света и да се опита да се реализира там. Изтичането на " мозъци " от Бустаня е изцяло по 2 причини: Професионална реализация и финансова свобода. Няма как човек който в Бустаня някой пишман Бизнесмен му дава 400 Евро заплата да не избяга там където за същата работа ще получи в пъти повече нали ? Как ще задължиш такъв човек да стои в Бустаня ? Просто...правиш възнаграждението му такова което е там където той иска да отиде, но тука принципа е един човек за много неща = една заплата и колкото по ниска толкова по-добре. Свят голям както се казва и всеки който иска може да се опита да направи живота си по-добър някъде там , в някакви по-добри условия , някъде където те ценят като човек а не те поставят в условия на класови различия и там където трудът ти ще е отценен реално

Държавата ни е България и такива дървени философи като теб я правят "Бустаня"!

Абе осъзнайте се най накрая че на българите не им е приоритевт американски и канадски визи а нормална икономика, реална съдебна система, професионалисти при ченгетата, здравеопазването и образованието, спокойствие на старини и при отглеждане на децата.. Не си запълвайте времето с неща кото са встрани от реалността в България.

Не можеш да имаш нормална икономика и нормална заплата, ако не ги си поискаш и изискаш. Не отпадат визите, защото не сме го изискали. Браво! Браво на нашия представител в Европейския парламент. Може да е млад, може да е "15-тия" късметлия, но правилно действа и зове.