Атентаторът от Ансбах се жалвал, че в България го набили

Терористът, който в неделя се взриви и рани 15 души в германския град Ансбах, се оплаквал, че в България бил малтретиран, предаде Нова тв. МВР опроверга това.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Ансбах се жалвал, че в България го набили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не бе ебали са го ама малко

Са го е.али?!...

Навремето като деца скандирахме по привържениците на противниковия футболен отбор: "Бит! Пребит! На кол забит!" Та и тоя така...

И какъв е извода от всичките тези мероприятия проверки, регистрации, психопрофили, интервиюта и т.н., че с нищо не помагат за откриване на терорист и още повече за последващото радикализиране дори и да нямал поначало лоши намерения. Единствения изход да се закрие границата и бежанците да влизат по законен ред и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО и САМО с документи за самоличност. Но и това не е гаранция, тъй като тези документи печатат на килограм в Турция. Но все пак по-добре така отколкото непрекъснат поток от неидентифицирани личности на млади мъже - изхранени, здрави, добре облечени и с пари. Да се вземе пример от Орбан.Единствения здрав с мозъка си човек в ЕС.

ina4e e 4iroven i ima edna mazhestvina izla4vane-sorov no blak poglet kato izrazhenie na makantnoto mo litze. Nee kato kileshite deto draskat v foromat.

колко пъти го оноди ???

Ne draskai taka, che dokato ti 4eta zabravqm balgarskiat pravopis!!!

Истината както винаги е по средата. Но е факт че в Бг условията предоставени на бежанците са добри само на хартия. Ганъовска му работа, даже с европейски пари.

Викаш - тука ще трябва да работи за да се издържа, а не да увисне като гнида на социалната система да го храни, докато той замисля джихад... За жена и деца пък да не говорим - ще трябва да работи на 2-3 места, ако иска да има такива, а пък за многоженство - съвсем!

Най-елементарна лъжа за пред германските власти. Голословни твърдения с цел получаване на убежище в Германия. Дори тъпите германци не са се хванали на тази брадата лъжа .....

не си признава обаче за аналното малтретиране от надарени българи, това чака всички скотове с резната кожичка влезли от Азия

Янко ви чака .. :)

Едно нещо не ми е ясно.Как така когато влизат в БЪЛГАРИЯ нелегално,не ги съдят/а съдят тези които ги залавят/,а ги съдят когато изкат да избягат от България.Ако може някой да ми обясни,моля!

Нали Меркел ги покани всички там, защо са искали да ни го връщат??!! По тяхната логика ние без да сме ги канили, трябва да си ги събираме тука, да ги издържаме /може би в хотел Шератон/ и да ръкопляскаме на атентатите им?

Същото казва и Орбан в една своя реч наскоро. Само че цензурата не допусна тя да стане публично достояние. Само че за разлика от теб той не задава въпрос, а декларира, че Унгария няма да приема пришълци - да си стоят при тези, които са ги поканили.

И Влад Цепеш подобни ги е "набивал" - по-нежно на заострена дървесна част.

В България го били, а на турската граница го обиждали...17 пъти го обидили турските митничари!

Че са го били или че са му го набили ?? Извинете, но нещо не разбрах..

наистина не си разбрал, човекът докато е бил у нас, онождал една мома от БХК, за да му съдействат соросоидите по-бързо осъществяване на германската мечта - това неистово застъпничество от страна на БХК, плюещо България е документирано в няколко телевизионни диспута.

За съжаление в Германия всички бежанци, пребивавали в България, са крайно негативно настроени към страната. Огромна част от тях са били жертви на насилие, включително от полицаите. Ежедневно излиза подобна информация по тази тема и се счита, че това е и една от причините за радикализацията на част от тези хора!

нищо бе, като те онодят там на площада 5-6 пъти, ще се успокоят и ще ти искат още.

Та за кои шпрехваш? Ако е за България, ела на Лъвов мост в София, та да видиш как ги мъчат. Мъка до мъка е......- за центъра на града. Ооо, also, ти май говориш за това какво те говорят....Е, какво да казват? Какво очакваш? Какво искаш от нас, но на-вече от тях? Те не са ТРЪГНАЛИ за България, само минават...Ако останат, то не е защото им харесва, а защото са принудени. Те са тръгнали за ГЕРМАНИЯ. Искат Вашата държава, не нашата, най-вече защото е по-богата. А Вие си ги и каните на гости..... Как да Ви спрем купона?

Най-накрая и ние да имаме късмет! Всъщност 500 години общуване с мюсюлмани ни стигат!

Вчера писах ,че са пропуснали да ни информират с коя българка се е онождал докато е пребивавал в БГ,и днес медиите вече пуснаха статия ,че някаква курва от БХК му била любовница и му съдействала да замине в Германия.

че то било голема далавера туй БХК - хем на соросоидна софра, хем на идилистичен креват.

Обичайна практика е хората да си измислят какви ли не причини за да не ги върнат обратно. В Германия трябва да си без ръце или безкрайно мързелив за да не си намериш работа и да живееш нормално. За съжаление криво разбраната социална система раздава пари на мързеливци и създаде поколения безделници които предпочитат да живеят на социални помощи вместо да се хванат на работа където поради ниската си квалификация ще получават почти колкото помощите и поради тази причина те предпочитат да не работят.

Тези дни една германска телевизия изнесе официални данни - от над 1 милион нелегални имигранти, пристигнали в Германия през 2015 г., в момента работят едва 30 хиляди!

ВСЕКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ДАВА ПО 1000 ЛВ ЗА ТЕЗИ МАЙМУНИ, ДЕТО НАВЛЯЗОХА В СТРАНАТА НИ, А НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СА С ЖАЛКИ ПЕНСИИ ОТ ПО 100 ЛВ. И ТОВА НИ НАТРЕСОХА ГОЛЕМИТЕ НИ ГОСПОДАРИ ОТ ЕВРОПАТА. А КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ КОЛКО ОЩЕ ТАКИВА МАЙМУНИ ИЗДЪРЖАМЕ В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ , А КАКВО НИ КРОЯТ Е ДРУГ ВЪПРОС. НАРОДЕ, ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ЛИ!!!??? ПРОДАЖНИЦИТЕ НЯМА ДА НИ ЗАЩИТЯТ.

Германците никога не са изглеждали по-жалки и зависими!Започват да приличат на нас!

правилно ли разбирам, че нещо ни обвиняват? да го бяха претрепали, та да няма жертви! но правилно, трябва да изпратим на немците всички "бежанци" вкл. тези в турция!!!

Жалко, че не са му счупили главата, и разпрали гъза с нагорещено желязо.

СВЪРШИЛ ПАРИТЕ, Е КОЙ ПОВЕЧЕ ЩЕ ГО ТЪРПИ? Е ЩЕ ГО НАБИЯТ И ЩЕ ГО ИЗГОНЯТ

А, не.. ще го гледат за хубост! Само бой за такива радикални отрепки! Имали били права! Никакви права нямат извън тяхната си държава. Имат права в чужда държава, доколкото самата чужда държава им предостави. Нагли са! Безкрайно!

Трябвало е и да го опънат,че да се чувства съвсем като на собствена територия.Иначе браво на момчетата от полицията.

Защо на убийците се дава трибуна и им се позволява да ни манипулират както си искат, а жертвите им са без никакви права???? Журналистите са съучастници.

Е, най-после да чуя хубава новина. Че нещо е свършено както трябва в България. Защото с такива като този терористи, с карамфилчета, плюшени мечета и порстотии от рода " Аз към.....", няма да се справим. Бой и Калашников са имената на служителите, които трябва да се разправят с тях. Уважаеми български служители, похвално сте си свършили работата и продължавайте в същия дух.

медиите като налапаха тази новина . като става реч за тероризъм. Най-голямият в света до този на Двете кули и пак в черква в храма "Св.Крал" сега Св.Неделя - 150 души, убити и над 300 ранени, много от които в последстве умират. През 1085 г. на гара Буново турци взивяват вагон на майки с деца - умират 7 души - три деца и четири майки.Над 20 ранениНякакво разминаване спасява стотици хора. На атентаторите турци са вдигналри паметник - а журналята си траят.

че са го били, а не ибали. Щеше да му хареса и да остане.

беше свестен щеше да си носи документите, че е от Сирия. Те са всички терористи г-жо Меркел чуваш ли - ТЕРОРИСТИ СА - по този начин крият същността си. Трябва да има закон - без документи не може да се влиза- това е престъпление. Трябва да ги посрещаме с куршум, както правеше Тато.Пък нека ни изключат от ЕС - не ви щем нито жилото, нито меда.

лошото е че рани хора, дано се оправят скоро. Питамч какво прави в Германия. Та той се взриви - значи не го е страх, реши да убие колкото се може повече. Да го беше направил в Сирияа, там са стреляли по него,убили са най-близките му. Те са или диваци, или луди или вербовани от ИДИЛ. Ама не взривява тези които са убили жена му и детето му, а тези които го хранят.

Някой води ли статистика, защо към Европа ''бягат'' само сирийци мюслита, а християните сирийци или са в Сирия или в Турция . Християните нямали пари...???

Боят възпитава! Ето, тоя тъпунгер не е искал да се върне при нас. Значи поне нещо правилно се върши в тази насока!

ДЖИХАДА БИЛ В БЪЛГАРИЯ ПО ПОКАНА НА ИЗВЕСТНИТЕ ГЕЙЛОРДОВЕ ШАЛВАРЛИЕВ И БАНКЯНЛИЕВ :))

Колко ли още надеждни сирийци цъкат из България!И после като стане беля ще казват "Ами той се е радикализирал от лошия живот!"

Терористът от снимката е стрелял в Мюнхен заедно с ужким иранеца Али-Давид, който всъщност е сириецът Али Дауд. И двамата са от ИДИЛ. Тоя хубавец е успял да избяга и после се взривил в Ансбах. Килъри е натиснала Меркел и Ко да ЛЪЖАТ ЖЕСТОКО за всичките патаклами. В джамия в Германия е открит арсенал, достатъчен за гражданска война. Вижте "Hillary Clinton Orders ISIS Attack Cover-Up In Germany, American Press Stunningly Obeys" и "The Munich Massacre Is A Complete Coverup". Има много интересни снимки.

ако наистина нашите са отказали да го приемат обратно от Германия значи има надежда да вършат някаква работа

Cтига сте занимавали хората с простотии.Kъде е бил какво е правил.Tака прикривате политическите предизборни мошенничества.Cамо дето манипулациите не ви минават.

Много е сладък тоя джихадис.....кака какъв чикиджис ша му правииии...

Некрофилка!!!

Най-ме е яд, че тия терористи са скапани некадърници и не могат един европейски политик да претрепат, само невинни жертви.

ChatGPT

Не ми се връзва само какви медицински прегледи са му правили и не са установили, че е наркоман?

Българските служби да бяха се свързали със сирийските - и оттам да разберат дали лицето Х има досие или някакви терористични действия в Сирия или района???Най-малкото това. Този воювал за Алкайда?Нямам думи.

И да се свържат, и да не се свържат, заплатата на служителите им остава една и съща. За какво да се хабят тогава?!

При комунизма, когато посолството на ФАЩ е било голямо, колкото телефонна кабинка, тоя щеше да го ядат прасетата в Белене ! "Международната гей-общност" си отглежда терористи, ония от летището в Истанбул и той беше евро-атлантически - БГ охранен !

Проблемът на този изрод докато е бил в България е, че малко са го били. Иначе и до сега щеше да е жив и нямаше да има пострадали от забавлението му.

Редно е да се покаже в цвят, звук, картина и миризми как са го били тук. И да се повтори. И пак, и отново. За да стане ясно, че България не е място за тази мазна гньоч. Какво ми дават интервюта с него и разни джурналясти обясняват как бил живял мизерно тука и бил отчаян та затова се бил гръмнал. 80% от българите са отчаяни и живеем мизерно, но не ходим да взривяваме невинни хора.

Ако наистина са го били, филмът да се прожектира в Турция сред потенциалните кандидат мигранти.

Стига сте ни занимавали вече с тоя бе!!! "бил у нас, като ветеран джихадист" Напишете, ама не ви стиска, че половината правителство и НС, че може и повече: "управляват у нас, като ветеран корумпист"

Тия хора нямат място сред нас,няма интеграция,няма толерантност,няма расизъм.Какво се опитват да пистигнат,гонения на мюсюлмани и газови камери? В тая европа само един Орбан ли има?

Моля, не показвайте муцуните на тези гадове! Правите им рекламата, която очакват. Покажете лицата на хората, които са засегнати!

ChatGPT

Още по-голяма реклама му правят като излъчват клипа му по всички телевизии

Всеки път го пиша! Те точно това искат. Да станат известни като мъченици. Западните медии, а и българските, разгласяват имената им, показват снимките им и така престъпниците и след смъртта си постигат това, което искат.

Абе....БГ европутаци...Къде е новата радостна новина от Гейсъюза..какса изнасилили мюслитата жена, на гробище в Гермамания?! Кво става с интеграцията и толерастията бре, педократи нещастни!!!!

Толкова приятно звучи хипотезата - минава незаконно границата ни, застрелват го и няма атентат в Европа. БХК що си не е..т м..те?