Борисов: България е зависима от Турция за бежанците

България е много зависима от Турция, ако турският премиер не влага толкова усилия да задържа бежанците на тяхна територия, те ще дойдат на нашата граница.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че ние кога сме били независими? В средните векове.

Нашите гробари пак не са си сверили часовника! Турция се надига срещу Ердоган, светът го счита за виновник за кървавата баня в Истанбул, а нашата Тиква ще ходи да му оказва уважение! Ако не се съобразяваше най-вече с Меркел и Оланд и не се надяваше да пази територията ни за себе си, когато успее да свали визите за турците в ЕС, Ердоган одавна да е залял България със сирийски бежанци и всякакви съмнителни типове! Не че сега не го прави!Затова и винаги е бил против ограда по границата на България с Турция!Оградата, която одавна трябваше да вдигнем! ...А що се касае до "защитената зона"на сирийска територия, това е неговата мечта да стъпи "легално" в Сирия! Само, че руските СУ-29 не са съгласни!

Много тъп пиар за изборите за ГЕРБ. Хорта могат да четат и на други места.ББ да не се хаби,нито пиара му Простотиите му край нямат. България е суверенна държава, благодарение на участието си във втората фаза на ВСВ, така че всеки който говори и пише за Турция е предател

Е щом като Туск е казал че в Турция предстоят атентати и даже избори, кои сме ние че да противоречим.

Борисов пак е независим от главния мозък. Види ли микрофон и почва да изригва и да говори глупости. Ако наистина иска в България да не идват "бежанци" от Турция, трябва да довърши оградата и да изпрати войската на браздата, а не да разчита на добрата воля на турските власти. Унгария как си свърши работата, а ние се молим друг да ни я върши.

И какво да ги прави тези бежанци Ердоган? Не са 2, а 4 милиона в Турция. Предложения??? Не са доволни от помощите които получават; или просят или крадат. Да, работа има в Турция, но за една минимална заплата (350евро) ти взимат душата! Така е за всички в Турция; а това въобще не ги устойва. Така че , дайте предложения!

Дума да не става,контрабандата в БГ е само лош спомен от миналото!Ако положат усилия и върнат крадените от КТБ пари,ще фръкнем нагоре.

Направо да си поиска ибрик от Ердоган...на турско кафе с рахат локум в Кърджали. А Кристалина чий попов го държи и тя в черква. Явно да иска прошка не от Бога за това, че заради нея съдят българин в САЩ? Снимката на статията е в 10-ката : комунист пред патриаршеският жезъл.

си е тиква, 24 часа на денонощие, 7 дена на седмица.

Какво толкова е казал опасният за Родината клоун ББ? А какво е направил? Едно голямо нищо. Не прочетох какви мерки ще предложи и изпълни. Да не се дава статут на преминалите , ако Турция не ги иска, по евтино е да им се плати пътя обратно. Когато стане възможна репатрацията им да се извърши веднага. Висока стена, стрелба по границата. Да поиска техническа помощ от граничната охрана на САЩ или от Израел, които имат голям опит. Защо не се приложи добрата US практика с мрежите? ББ е дебил, но опасен и вреден за България и българите.

Нашия човек с ватенката, така ни казваше: - Не ме гледайте, колко съм прост, гледайте поповете колко са по-прости, като плужеците !

Вечна слава на Боко , велик християнин. В бизките 1000 години няма да се роди такъв могъщ лидер на народа ни.

Паприкашчето се понавежда набожно, целува по ръката Н.Пр. Двата мандака, после го целува на едно Друго място, отправя умолителен поглед към небето,и, със старчески фалцет почва да блянува Трети мандат ?

ЕРДОГАН НЕ САМО, ЧЕ НЕ ГИ СПИРА А ГИ ИЗПОЛЗВА, ЗА ДА МАНИПУЛИРА ЕВРОПА. КОЙТО СЕ ВЪРЖЕ НА НЕГОВАТА ИГРА Е ГЛУПАК !!!

След като 25 г. България беше методично окрадена и ограбена, българската армия унищожена, българското правителство заменено от колониална администрация, българския народ бавно, но сигурно се предава в ръцете на ислямските главорези. Мислите ли, че тоя клоун е в състояние да защити държавата?

Колко излишни приказки говори, а колко малко работа върши!

Типично за тиква, която служи на Краварника, а не на България! Всички са като него!

Всеки ден, всеки ден до селата Граничар, Голямо Буково и Близнак преминават групи от по 50-60 човека!!! Водени от цигани, българи и други каналджии! Всичките гори наоколо са осрани и пълни с всевъзможни боклуци, оставени от тази сган. Става дума изключително за млади хора от сирийски и афганистански произход!

Що за глупусти че сме зависели от Турция. Турция зависи от ЕС и по дипломатичен път и бе обяснено че ако не спре умишлено да транспортира бежанци до границата на ЕС ще яде сопата. Затова и бежанците към Б-я намаляха.

Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат??

НАЙ-ДОБРАТА "ГОРЕЩА ТОЧКА" Е СОПАТА. ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО.- ЗДРАВА 6-МЕТРА ОГРАДА-ТОК-ВИШКИ-ГРАНИЧАР С КУЧЕ И ЗДРАВА СОПА ЗА ИЗПРОВОДЯК. В САЩ НА МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА ИМА 6 М.ОГРАДА. ТАМ С МРЕЖИ ПУСНАТИ ОТ ХЕЛИКОПТЕР ГИ ЛОВЯТ И ГИ СТОВАРВАТ ОБРАТНО. -В ИЗРАЕЛ ОГРАДАТА СЪЩО Е 6М. БЕТОННА И Я ПОСТРОИХА БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛИ????

После до цеулуна и на друго място, прекръсти се, и рече : Амин, дай ни боже и Трети манда, на Н. Пр. агент Буда!

Гледам снимката на Борисов и къкво му пише на челото?????????

по канал 3.....президента не го ли е срам...в момента. Ще и гостуват Сидеров и Явор Нотев.

гостите няма ли шимпанзе, че да потвърди теорията на Дарвин от средата на 19 век?

на мрежата....

за два дни са се изнесли при бабата,та тук ще изпукат от глад бе борисоОффффф,аман от прозрения и откровения

Къде те "ПРОСВЕТИХА" бе,в АОНСУ,ли?!

Прав е от анадолците зависи всичко! Само те ни пазят... но това да ни пазят фесове е като педофил да пази детска градина!

Дaнчo

Боко ръси мъдри мисли ...и медиите услужливо го отразяват ... а лошия Волен, посмял да разкрие еничарите наети от Америка "за" България е изкаран по чер и дявола.

Пусть все мьi вместе в Рождественскую ночь!

АБСОЛЮТЕН ЕНИЧАР Е БОРИСОВ, СЛУГА НА ЕВРЕЙ И МЮСЮЛМАНИ!СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ РОД! Лошото е, че като него много бокл*ци се навъдиха

Стига ББ казва истината колкото и да не ни се иска защото орките са вече в анадола и са под техен контрол! А ние просто нямаме армия да ги спре! Ако даречем почнем да ги спираме ние на границата и в отговор от посолството почнат да ги въоражават....! Който не храни своя армия ще храни чужда! Всички роптаят срещу воените и парите за тях а после що не ги спираме! Е затова защото не искаме да храним своя армия!

Във Вбокс 7, в момента, заглавната страница е 10-те незабравими реплики на Бойко Борисов. Прочетеш ли първата, неволно допълваш заглавието, 10-те незабравими реплики на мегапростака ББ!!Заслужаваме си го, никой да не протестира, втори път го поставиха там, сега не мрънкайте, а си го пазете, той е ваш!!

Искаш да си купиш индулгенция?Бог вижда!

Борисов, турчина никога няма да върши нещо без келепир. И ти не се спря с пропагандата си, че зависи от Ердоган!! Пълни лъжи и демагогия!! Всичко това му се осребрява по един или друг начин!!! Наивник и лъжец!!!

Зависи, но дестабилизирането на Турция започна и Бойко да се стяга за орките.

Всичко е в ръцеге на Русия и сирийската армия която прочиства страната си от джихадисти!Атентатът в Турция е самоубийствен и с почерка на ИДил!Комбиниран удар от двама камикадзета в наситено с много хора място!Турция в началото подкрепяше "бунтовниците"!След това промени позицията си под натиск!Сметките да смачка кюрдите сепаратисти в Сирия не станаха!Русия обърка Запада!Сега Турция има много проблеми защото забрави че трябва да пази НЕУТРАЛИТЕТ!От тази позиция щеше да обедини нацията си!Ердоган сбърка!Надеждата е Русия!Спрямо нея Ердоган пак бърка!Празни претенции на Ердоган!Жалко за невинните хора убити и ранени!Съболезнования!

Турция получи този шамар, точно заради прекаления неутралитет и скритите си симпатии към това което прави Русия..

Вместо да ми слагаш минуси - напиши датата кога според теб бил е подписан договор. Защото вече втори път виждам, че пишеш за него без да отчиташ, че това било е през декември 2013. И дали е ратифициран от турския парламент

Какво пави Бойко за контрабандата? Спомнете си Мишо Бирата.

какво да чета??? "Турция и ЕС подписаха договор за реадмисия - 16.12.13" виждаш ли датата?)))

защо ли ,,сперматозоидът,, оплоди една яицеклетка и се роди този!!! понякога ,,природата,, си прави лоши шеги с цели ,,държави,,!!!

от 10 млн. сперматозоида, баш тоз ли стигна първи- казъл таткото!

Све жене са курве/сръбски/. Ние обичаме жените, но те не ни обичат! Галиба/тур./

глупости типично в боиковия стил турция не спира а точно обратното пусна половин милион за два месеца в европа и логично тази страна няма никакъв интерес да ги задържa

Май още няма такава спогодба. поне не е влязла в сила " Турция ще започне да приема обратно от европейските държави имигранти, нелегално преминали от турска територия. Това са граждани на страни като Афганистан, Сомалия и Иран. Имигрантите няма да бъдат връщани автоматично, а Турция ще получава списък с нарочените за екстрадиране и едва след като прецени кои са влезли от нейна територия, ще ги приема обратно. Те ще бъдат настанявани в центрове, за чието построяване Европейския съюз ще помогне с пари. В замяна на подписване на споразумението Анкара иска облекчаване на визовия режим и ускоряване на преговорите за членство в Европейския съюз.Така освен споразумението за реадмисия днес ще бъде подписано и споразумение за започване на диалог за визова либерализация на пътуванията на турските граждани в европейските държави, предаде БНР. Задължителните европейски визи за турските граждани ще отпаднат най-късно до 3 години и половина и те ще имат възможност да пътуват безвизово в европейските държави, заяви турският външен министър Ахмет Давутоглу. От друга страна обаче в споразуменията са залегнали доста тежки за Турция условия. Едно от тях е, че Анкара ще трябва да признае за легитимни и паспортите на гражданите на Република Кипър, което досега отказваше заради Кипърския проблем. След подписване на споразумението за реадмисия с Турция предстои процедура по ратификация, която отнема продължително време. След това 3 години Турция ще приема обратно свои граждани и граждани на трети страни, с които има споразумение за реадмисия. Чак след това Анкара ще започне да приема всички граждани, преминали нелегално от нейна територия."

Даам, много глупости прочетох във форума. Не знам с какво изказването на г-н Премиера ги е провокирало. Това което е казал си е чистата истина. ЕС рачита на Турция да спре бежанският поток, понеже противоречията между отделните държави ни пречат да имаме единна позиция за проблема. Относно другите глупости които обикновено се пишат за това правителство, моля сравнете икономическите показатели на държавата и процента на събираемост на данъците от предишно управление и от сегашното. Данните са публични. Само в митниците приходите сега са с поне 0.5 Млрд. повече. Моля също така имайте впредвид, че предишното управление беше спряло почти всички плащания по големите ни инфраструктурни проекти и въпреки всичко разходите бяха сериозни (само на "избрани" общини за "избрани" проекти се похарчиха 500 Млн.). Къде ли са отишли парите ...

наи добрият начин един човек да разбере че говори глупости е да му отговориш глупаво, освен ако не е по природа глупак!!! за боката за ялост важи следното: първо не чете форума и второ !!! и да го чете -си е по природа такъв!!! повече пишем глупости за ,,глупаците,, около него които викат че ,,царят,, е облечен!!!

Не си съвсем точен- ЕС даде рамо на Турция. Ако Европа не беше си отворила границите?

тикво ти си отговорен за контрабандата на цигари. ако я пресечеш ще има повече за строителство чрез нагласени конкурси и по големи комисионни. в бг конкурс се прави така, отварят се офертите и на правилната фирма посочена от боко тиквата и се казва да представи друга оферта с вече печеливши показатели.

защо не си смениш ника, това е синоним на доста посредствен, елементарен човек, даскалски театрал в Лом ? Ботев се е подигравал с него.

... "Защо не съм и Войников, плодовит, прочут списател, да съставя и молитви на нашия цар създател?"

напиша ли одата на баба му за фурката.

да, напиши я

мамка му и "безхаберие", и несъответствие в мисленето на политиците ни! Ами то бежанците ни подминават! То ние себе си не можем да гледаме, какви бежанци да оправяме. Погледнете що клошари, има, що бездомници както орбелязва "БАЙВАСО" та и затова ЕС ни дава квота от 1000 - 2000 човека. Помислете си само колко жалки сме! Колко ни е обществения продукт че имаме задължението само за толкова бежанци. Господа не съм наясно как се определят квотите. Но сме си за оплакване, а не сме били никога толкова жалки! Никога! На вичко отгоре и паднахме с 0:3 от хръватска.

0:3 беше най-малкото, добре че братята хървати решиха да не ни се подиграват! Ама айде, футбола е тема за други форуми!

Давам отзад!

имам крилата ракета

този никнейм, ...едва ли!

хубаво даваш отзад, ама ние тука само отпред караме, виж по турско може и да имаш късмет

кат няма и с ръка става, там поне с изневери не се занимаваш

в кое село?

Не е Последна, не е Най-четена, не е Най-коментирана но цял ден е на първа линия в Дир.Що е то?