САЩ ще разположат танкове и артилерия в България

САЩ ще прехвърлят общо 250 танка, артилерийски установки, БТР-и и други военни съоръжения в шест страни от Източна Европа, сред които и България.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще разположат танкове и артилерия в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците искат да унищожат Идил, но Рашистите постоянно им пречат. А подставени агенти провалят всяка операция. Прокарват канали за оръжие ( Идил са въоръжени с Руско оръжие, което няма как да вземат, освен от Русия ). Добре, че имаме вече Американски оръжия, за да се справим с Руската агресия. Има данни, че руските туристи са хора от специалните части и само чакат момента да си облекат униформите. Също така има заровени танкове и други оръжия в разни пещери, които ще бъдат подкарани от тях и ще избиват Българските деца. Бог да пази президента ни и правителството, за да ни защитава от тях.

Лъжа до лъжа и лъжа след лъжа това е Созе лъжливия ....

естествено, че този е пародия на мен. Никога няма да напиша "руснак" още повече с главна буква... а тезата е повече от смешна. Все пак ми харесва, че се опитват да ме имитират

Време е българският народ ясно да изрази своята позиция и да каже вън от България на американските "миротворци"

Ние вече им казваме - Добре дошли !

За това България е без суверенитет и армия от такива като Вас.

Идват да си пазяът мариците и да си копат шистите

Тези са толкова зле, че ще почнат да се стрелят едни други както в Ирак, Афганистан и други ВЕЛИКИ ПОБЕДИ НА АМЕРИКА, където се изпозастреляха от некадърност.

аз искам руски танкове и катюшиииииииииииииииииии

Това е най-нормалното нещо, защото България в НАТО и НАТО е България.

САЩ не отмениха визите за българи, не ни желаят на тяхна територия, а сега ни окупират с военната си техника и войската си на наша територия. Защо като са ни съюзници няма българо-американска фирма, която да произвежда оръжия за нашата армия и да я снабдява с резервни части. Май американците ни ползват само да си продават скъпо овехтялата им техника и да ползват територията ни безплатно. Направо се чудя на управниците ни: искат друг да ни пази, а ние да нямаме армия; искат друг да ни прави икономиката ни, а ние да не произвеждаме нищо; искат да ни превърнат само в потребители и слуги

Ние вече сме им подлоги благодарение на нашите гьотверенски управници, долни лизачи на американки задници!!!

"Искаш ли мир, готви се за война"--старо римско правило, ще е валидно докато има държави с примитивно мислене.

След ВСВ Гърция излезе от кризата благодарение на парите на САЩ за разполагането на 6-ти американски флот на нейна територия. Някой от вас знае ли какви пари ще получим ние за ползването на бази на наша територия. Много ще съм благодарен за отговори

Но това е окупация. Моля Господата управляващи България да не го усукват, а да кажат какво са обещали, защото ще ги изметем от там дето са.

TIREX

ясно че в булгаристан има ядрени заряди,а танкове и артилерия явно са за да ги пазят Защото СРЕЩУ КОГО с тези танкове? ! >Гърция вероятно защото Русия е далеч? баламите нямат умиране. прост народ!

TIREX

с хилядите супер въоръжени американци / поне 5000/в булгаристан вече е немислима -Промяна. суверенитета е зачеркнат.Трагедията е че мнозина даже не са се продали за $ а от угодничество и национален измекярски нрав.

Веднъж влезнат ли тия - няма излизане. Окупация си е това, братлета, а глупака Плевнелиев пляска с ръчички и с радва като олигофрен. Тиквата Борисво гледа печено, кима с глава и ръси тъпотии, а е само една кукла на конци. Ще отиде курбан държавицата ни, казвам ви!

Голяма новина, няма що...

Дали загорелите американски танкистчета ще допаднат на нашите мургави противо-танкистки? Ох как обичам силни афро-американци с униформи!

Като чета постовете тук стигам до извода, че само САЩ и нашият президент могат да обединят Българите ... заедно да плюят срещу тях. В тези тежки икономически времена имаме нужда от ЕДИНСТВО! ХАХАХА!

Бандити и затворници заселват Америка и избиват над 40 млн.индианци.Затворници заселват Австралия и избиват почти 90% от туземците. Америка използува роби 270 г. Два века бюджетът на Британия на 70% е формиран от търгтовиата с роби.Така стои въпросът с Испания, Холандия, Франция и Белгия. Натрупват богатства.Феодалите стават мощни и разделят властта на суверена, чрез долна и горна камара. Американските убийци, заграбили без пари и труд несметни богатства започват да се изживяват като наследници на Рим и да се считат за изключителни. Това е де-факто истината за Богатият Запад. Богатството им мирише на кръв. Емблема на Рим примерно е Колезиума.Сграда където е убивано по всевъзможни начини.И това е символ нва цивилизация ?. Западът сам обяви краденото си имане за цивилизационни ценности. Колониалнаота им политика ни показа от Освобождението досега какви са тези ценности.

Такава е човешката цивилизация за съжаление, затова е обречена на загиване... Във Вселената и дори на земята такива явления като човешката алчна и жестока популация са мимолетни явления ... Така че нищо ново

Единствено на Сидеров трябва да се вярва,убедих се вече окончателно!Каквото е казал всичко е станало!

срещу зелените човечета...

Вървете на майната си! Вземете си тецовете и цялата паплач, която смучи от народа ни!

САЩ и Русия си ги мерят, ама в случая върху нашето ду.е.

Добре дошли защитници на малка България.

Тебе кой ще те защити от резани "ятагани" обаче не се знай .

който иска танкове да си ги паркира у двора. в БГ аз не ги искам

Къде ще ги разположат - на границата с Турция ли?

Българската територия и население ще се оправи от негативното влияние на хората с минало и произход - БКП и ДС които превърнаха населението в заложник и гето е Европа,ако българската държавност и администация е на САЩ,Германия или Великобритания ,точно там ,където се преместиха да живеят милиони българи

КАКТО СТАНА 1944г

Няма да стане. Никакви танкове и чужда войска в България.

А,а може само братски руски танкове,които трябваше да дойдат през 1989год!

Обученията да си ги правят в САЩ, а не на наша територия, където ще сме мишена на американските апетити за заграбване на чужди територии. Продажните ни управляващи в лицето на президент и премиер се наведоха пред всичко това - те си знаят срещу какви комисионни, като с лекота премиерът ни заяви, че участието на България във война с Русия е неизбежна! Ееееее, за какво ни е чуждата техника - да ни замърсява въздуха и водата с радиация от техните учения по въздух и вода, да ни заграбва територии и да ни въвлича във война. До кога управляващите ще се навеждат пред чуждите интереси и ще прикриват действителните им намерени, които не са добронамерени за народа? Проучвателните дейности и за шистовия газ са в разгара си, но нали те не са в Банкя, защо да не се унищожават житните земи на страната? Не стига че голяма територия е унищожена от Цветелинки, Прокопиевци и какви ли още олигарси за производството на зелената енергия, която през носа ни излиза, ами до край народа ни трябва да бъде одран и отровен от всякакви радиации от чужди учения! ВЪН натовски мизерници от нашите земи - не ви искаме пробития спасителен пояс, нито алчните ви апетити за наша сметка!!!!!!!!!!!!!

НЕ ГИ ИСКАМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ , ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ , ИНТРИГАНТИ МРЪСНИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВКАРВАТЕ ВЪВ ВАШИТЕ ИНТРИГИ .

На Сидеров може да вярват само примитивни моалоумници които вече са за подигравка!

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Мнението на любителите съветофили и русофили въобще не е меродавно и не занимава проблемите на българите,самите руснаци са по нормални и приятни хора за общуване отколкото тези на Атака!

От къде си госте? Щот явно си зле осведомен, не е нужно да ръсиш бисери.

какви хора сме,каква дарява сме,омразна ми да ни подмятат,да ни лаят.незнаели.ами какво знаете?-вие не сте си на мястото хтом вахата дума не тежи на мястото бие сте марионетка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я кажи за кого?????

защо не си тренират по прерията ,а идват чак тук да "тренират"И какво по дяволите тренират,те по цялата земя тренират.Не може ли да им се забранят тренировките извън невада ,на Луната имам пред вид.