Коментари - Отвориха за движението бул. ”Патриарх Евтимий” (Снимки) | dnes.dir.bg
назад

Отвориха за движението бул. ”Патриарх Евтимий” (Снимки)

Възстановено е движението по бул. "Патриарх Евтимий" в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Отвориха за движението бул. ”Патриарх Евтимий” (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много искам да чета подобни новини. В Лондон са чели за завършването на метрото преди повече от 100 години. Искам да чета и за завършени магистрали, заводи и училища. Искам нормална държава.

До момента са изпълнени 35%. 80% от фирмите и магазините напуснаха.

но милионерите у нас се увеличиха с 8, така, че гледай положително на управлението на мъдрия БХ.

В Лондон са чели за завършването много повече пъти от нас и последният е преди 38 години. От тогава насам просто новите релсови линии не ги броят за част от метрото, а ги кръщават по друг начин, та да могат да крънкат отделно кинти. За да са толкова напред една от причините е, че са на някакъв си остров и за всякакви нахалници дълго време е било проблем физически да го достигнат, поради което англичаните са се занимавали само с това, с което искат. В последните деситилетия напредъка на технологиите е на път да ликвидира това преимущесттво, както забелязваме от новините. Айде толкова икономическа география от мен за тази вечер.

Което е добро, не може да се отрече: Поне това управление понаправи нещо. Е, верно, 100 - 150 години след англичаните, ама все пак някой се е усетил. Не така, обаче, стои въпросът с реформите в енергетиката. Всички знаят, че основните български градове са построени върху неограничени количества безплатна енергия. Просто си требе едно допълнение към законче, ама сакън. Шъ земеме да спреме да купуваме хъбчета (3,5 милиарда), тръбички (десетина милиарда), че даже и изкопаеми горива (5-6 милиарда годишно). Ега сме живи още 100 - 150 години, че да видим как някой политик ще се сети и за това.