Бюджетна комисия гласува бюджет 2016, актуализират 2015

Комисията по бюджет и финанси одобри проекта за Закон за държавния бюджет за 2016 година с 12 гласа „за“ 7 „против“ и 0 „въздържал се“.

Обратно в новината

Коментари - Бюджетна комисия гласува бюджет 2016, актуализират 2015 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непрекъснатото паническо шикълкавене и опити да се отръска скъсания брашнен чувал, в който са превърнали народа, означава само едно...Че хазната е пред фалит въпреки взетите заеми. Некадърното управление на мутро-партийно-финасовата олигархия води до пълен колапс и това си беше ясно още като се виждаше нивото на управленците. С години проваляне на каквито и да било шансове за израстване на някаква икономика. Завръщане на еднопартийната шуробаджанашка система. Разпределяне на всякакви средства , бизнес и облаги от великата централна власт. Подчинение на съд, прокуратура и медии. Върнаха ни с 10тки години назад. Целия така наречен бизнес и икономика се върти около кражбата и разпределението на еврофондовете по властови и шуробаджанашки принцип. Комунизма ряпа да яде. Пълна подигравка с изборите. Думата "Демокрация" вече звучи смешно. Безскрупулно манипулиране и грубо фалшифициране. Не случайно никой вече не ще и да гласува. Масово недоверие в институциите.И всичко това на фона на сложна международна обстановка изискваща максимум умения и гъвкавост, каквито е смешно да се очакват от нескопосните ни ръководители. Е Героя на днешното време беше заявил, че и той и народа са еднакво тъпи и за това се харесвали. За съжаление не винаги е изгодно да си тъп! По някога е пагубно!

А течните горива газьола и керосина и тези за бита увеличават 10 пъти!"Много умно"решение,без да има повод,,та ,ще се "увеличава "потреблението значи,дръжки,целят да го блокират!ВЕИ -та с двойните субсидии,кога ще ги връщат,и надутите преференциални цени,това на какво прилича!То бива некадърници,на това е капака,заедно със сбъркания в главата финанансов!

Какви са тези глупости!Какъв европейски растеж,нова подигравка,на каква база и какво ще се предприеме,естествено тайна,защото и идея си нямат,нито намерение!А,да, търсенето се било увеличило,или някои емигранти са се върнали да похарчат нещо,но се предполагало това търсене да достигне 0.4%,което от своя страна ще намали безработицата с 9.1%с,какви фокуси ,какви простотии!А има ли свободни работни места,има ли търсене от работодатели,никой не казва!Ако приемем, че през летния сезон покрай туристите,някакво търсене между другото се е размърдало,това какво общо с безработицата на нетуристите,че чак да намалее с 9.1%!Много некачествен екип,много зле,от ученици на Дянков какво,само небивалици и стегнация!Изобщо няма намерение за икономически развитие,нито недоразумението Лукарски ,нито псевдосъветника му,защото реформи не се предлагат!Абе намерете кадърен човек и екип ,иновативни,креативни,стига с тези ограничени счетоводители!

Играта на Бойко с бюджета ,,Тука има тука нема" ще доведе страната до фалит.Нали Горанов и Коалицията от придворни пажове при приемане бюджета 2015 се хващаха на бас с опозицията ,че няма да има актуализация.Къде отидоха милиардите Бойко? Къде отиде 2 ,5 милиарда преизпълнение на бюджета преди местните избори? Защо вкарвате България в безкрайна дългова спирала? Тежко му на следващото правителство ,което ще дойде на власт,след като четворката разбойници падне от власт.

Къде наистина е преизпълнението на бюджета?Това е сериозно,кой го изяде и къде го отклониха ,защо заблуждават хората,почна да става неприятно и безнадеждно с тези хора!

Много умислени, само Горанов усмихнат.

Тоя марляч не е усмихнат, а е озъбен.

Ще актуализират бюджет 2015 год?!?Че това нали беше голям грях? Когато Орешарски предложи актуализация на бюджета, го изядоха с парцалите...Пък и нали същият този Горанов миналата година каза, че бюджетът за 2015 год е изпипан абсолютно точно...

Ами те така винаги - казал - рекъл и само си прехвърлят топката от едното в другото поле.

Няма протестъри,кукловодите доволни,ще има и за тях!

Значи всичко наред,обаче една незначителна подробност ,няма приходи,затова една актуализацийка с "некакви" си милиарди,колко му е,нали "търсенето "ще се увеличи със "сигурност" 0.4%",по-съ-ветвал "Ролито",баш "икономиста" и бум ще се върне "милиарда"!Баси идиотите!

Нали имаше 2 млрд. излишък през септември,кой го изпапа,че останаха само 600 млн.!Какво става тука?Нещо завъртяха гушите,ай,гиди,гуди,и Дянков уж няма,ама за тях винаги и по много!

това момче на снимката винаги ми изглежда като надрусано?

Никога, в което и да било правителство не е било лесно да си министър на финансите.

Я стига! Не било лесно! Ами като си некадърен не е лесно! Освен това нали трябва да се краде! Така е заръчал баш мафиота и всички изпълняват! Мижитурки! Тяхните заплати са си наред! Сега най-важно е да окалабучим Сидеров и Чукалов, да им затворим телевизията и нали клекнахме на полицаите, те ще ни защитават. Пък простите, пардон обикновените люде ще плащат, ще ги бият, крадат, убиват, изнасилват и всички прокурори ще ги защитават! Ура! Да живей боко-цоковистан и сателитчетата му! Не се бойте! И те ще легнат в гроба като всички нас! Мръсни реформаторски подлоги, герберасти и депесари, т.е. Мръсни, гадни управляващи! Президентчето вече си плати, ще плащат им другите!

Не е трудно за умните,неразумните,креативните, търсещите и можещите,а за тези от партийните листи,със зависимости е тежко!А и шефа трябва да е наясно кое е важното за страната,ама де го!

"Европейски растеж" - това трябва да е хубаво или не съвсем, когато си най-бедната провинция на метрополията?

Голямо ''одобрение'' няма що от всичките подлоги на боко та да не си загубят авантата, Добре че са толкоз мал;ко иначе щеше да е 15% одобрение от 35% гласували за да е ''велика победа'',,

Стажът за пенсиониране непременно трябва да се повиши, съобразно видовете категории трудова заетост, майчинството да се намали. Има ясли и детски градини - да стане както е на запад, а не както у нас - майките забравят за какво са учили при платено 2 г. майчинство. Да стоят вкъщи и неразумно.

По-добре жените да не раждат за да не натоварват Горанов и Борисов с излишни разходи и "да не забравят за какво са учили", а възрастта за пенсиониране да се направи плаваща-да работят и да внасят осигуровки докато са живи. След това да умират и да оставят натрупаните вноски за кого????

Добре, че утиват българите в чужбина да работят за да имат доходи. С тези празни обещания само глад и мизерия, но пък нови палати и пълни банкови сметки. Господ да ви възнагради за всички добран герб.

А оставка обеща ли ?!

и актуализация на бюджета! Не може да бъде! Сигурно Орешарски е станал премиер днес.

ха-ха-ха-ха...........

Най-сетне се разбра за какво е била "театралната постановка" в НАТФИЗ и клек шопа. Докато банките дават заеми на "Борисов 2", ГРОБ ще управлява и ще смаже полицейският протест. НО НАРОДНИЯТ ПРОТЕСТ ОТ ФЕВРУАРИ-МАРТ 2013 ГОДИНА, ЩЕ БЛЕДНЕЕ ПРЕД СЕГА ЗАФОРМЯЩИЯТ СЕ ЖЕСТОК ПРОТЕСТ, С НАРОДЕН СЪД ЗА "ДЕМОКРАЦИЯТА".

КОЙ ДЕН Е ОПРЕДЕЛЕН ЗА СТАЧКА НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ТЮТЮНА ОЩЕ НЕ Е ПОЧНАЛ ДА СЕ ИЗКУПУВА ПОЧНА ДА МУХЛЯСВА ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ ПАК СКАЧАТ СУБСИДИИТЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ СА ПЛАТЕНИ 70%

Пак ли ни обещаваш?