ГЕРБ отряза синдикатите за 100 млн. лв. социални плащания

ГЕРБ отказа на синдикатите корекции в бюджета. От КНСБ настояваха разходната му част да се повиши със 100 млн. лв. - предимно за социални разходи.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ отряза синдикатите за 100 млн. лв. социални плащания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отпуснатите пенсии "по болест" на циганите, включително и децата им, както и на турците, ще видите колко пари ще има за действително болните и хора с увреждания. Преди 9.9.1944 г е нямало социални помощи, ама тогава е важала поговорката-"който не работи не трябва да яде", а СЕГА ЯДАТ ТЕЗИ КОИТО НЕ РАБОТЯТ. Това ли е нормалната човешка справедливост в 21 век,г-да управляващи?

заедно с разни патриоти , демократи и подобие на политически проститутки намериха МИЛИАРДИ ЕВРА за да "спасят" една ЧАСТНА банка, но не може да намери няколко гроша за бедни и социално слаби!! Какво се случи с милиардита налети в КТБ ма г-жо Мендо? Като слушам интервюто на САШО ДОНЧЕВ с ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ се изпълвам с гняв и възмущение!! ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ИМАМЕ ЕДИН МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОЙТО СПОКОЙНО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЛОЖЕНО ПРОЗВИЩЕТО "мистър 50% " ТОВА КОЕТО ГОВОРИ ВАСИЛЕВ Е УЖАСЯВАЩО!! УПРАВЛЯВА НИ ЕДНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, КОЯТО Е ПРЕВЪРНАЛА ДЪРЖАВАТА В БАНТОСТАН! НЯМА СЪД , НЯМА ПРОКУРАТУРА , НЯМА ДЪРЖАВА!

Като прочета 'социални плащания' направо изтръпвам. Не знам колко е бил добър социализЪМА, ама едва ли е имало толкова социални плащания. 40% от бюджета на държавата е за социални плащания. 15% от БВП