Конгресът сложи край на бюджетната криза в САЩ

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа закона за финансиране до 8 февруари на правителството, предаде Асошиейтед прес, цитирайки Белия дом.

Обратно в новината

Коментари - Конгресът сложи край на бюджетната криза в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извратена работа- "Свършихме парите, затова ще гласуваме закон, с който ще си напечатаме нови. Целия останал свят да духа супата и да плаща нашия стандарт."

обясни как останалия свят плаща

Как ми се иска България да нападне и завладее САЩ.

И теперь, куда мы идем? Может быть, в Руанде?

Тя печатницата май не е спирала

Наистина ли ще ги гонят имигрантите! Най-после бе, ще си останем само индианците!

"Закон за финансиране" Събрали се няколкоктотин говеда, и решили да се напечатат още "пари". Бах ти "държавата", бах ти "парите"!

Живота е за хитрите.

Периодично хитрите минават през гилотината.

За хитрите е...разни "хитри" селяндури като се набълбукат с много кредити идва чичко съдебен изпълнител изхвърля ги на улицата и после оревават орталъка че другите трябва да им плащат сметката щото те били зле.

вместо да се занимават с вотове, парламентаристите ни да помислят как да окажат финансова подкрепа на братското правителство - стига са се излагала пред света завалийте

ДО 2050 ГОДИНА РИЖАВИ ЩЕ ИМА САМО В В МОРМОНСКИЯ РЕЗЕРВАТ САЛТ ЛЕЙК СИТИ И В МЕНОНИТСКИТЕ СЕЛИЩА :))

На вас руснаците, кво ви е грижа? нали вие сте си добре с 160 долара минимална заплата. Заебете ги тези пропаднали гнили капиталисти.

Заплатите на руснаците НЕ СА В ХАРТИИ, НАРЕЧЕНИ БАКСОВЕ И НИКОГА НЕ СА БИЛИ. Със заплатата на руснак можеш да си купиш даже повече стоки РУСКО ПРОИЗВОДСТВО, отколкото говедата могат да купят ГОВЕЖДО ПРОИЗВОДСТВО.