Повече пари за бежанци в бюджета на ЕС за 2016 г.

През 2016 г. Европейският съюз (ЕС) ще харчи с 1,8% повече в сравнение с настоящата година, за да се справи с вълната от бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Повече пари за бежанци в бюджета на ЕС за 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиоти смотани, как ще ги спрете, като все наливате пари за тях. Те само това чуват, че меркел пак плещи за отворени врати, а Европа дава пари. Цял свят ще се втурне тук.

Еврогейовете що не помислят и за най-бедната страна членка на ЕС,че там голяма част от народа живее, сякаш са бежанци в собствената си държава. Ще е така докато нашите управляващи не си вдигнат гащите....и не заемат друга поза!

Щом ще качуете бюджето и я сакам да ставам бежанец, да одим из европата, а не да ровим у градината за компири, мамка му.

Те за това ни трябват добри юристи и добри счетоводители - за да ми осигурят "данъчен комфорт" - не желая да хрантутя неканени навлеци - ще храня родителите си и децата си.Ако остане - а бе то да остане, тогава ще му мислим.

АК 74 от военните складове - 110 лева с печалба за търговеца. Патрони 5.45 от военните складове - 0.03 лева с печалба за търговеца. Сто хиляди калашника - 11 милиона лева. 500 милиона патрона - 15 милиона лева. Доброволци да охраняват границата, които ще осигурят за собствена сметка походно оборудване, храна и дрехи, ще се намерят повече от достатъчно, дори ще трябва да се връщат желаещи. За 25 милиона лева, плюс малко организационни напъни, границата ни ще стане непробиваема.

Типично поведение на чиновниците. Първо създават проблем, после го решават по най-безумния начин и накрая се бият в гърдите като шебеци, колко са работливи. И всичко това срещу добро заплащане.

там е работата че изобщо не решават проблема и той си ескалира.

За чужди терористи пари има, за нашите пенсионери, не. Срам! Резил! Позор!

И ТАЯ ИЗМЕТ ЩЕ ХРАНИМ,ОСВЕН НАШИТЕ РОДНИ,СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЦИГАНИ...ТОВА ВЕЧЕ Е ЕВРОИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ- БЪЛГАРСКАТА МЕЧТА ЗА ЕВРОПА И НАТО!

Тези от Европейския парламент, нещо съвсем се объркаха. За да се СПРАВИ с вълната от бежанци, ТРЯБВА ДА НАМАЛЯВА, А НЕ ДА УВЕЛИЧАВА БЮДЖЕТА!!!

Ако не се лъжа - Дания намали помощите.

да правиш една глупост сложна е много цигански похват, за пред тотално безмозъчна публика. Но публика не липсва и им се пишат правилните цифри които трябва да видят. Няма значение, дали въобще са част от уравнението. И нищо, че само в меркеланди и само за 2015 и само до сега, ifo-Institut München изчислява, че циганизацията струва 21,5 милиарда евро на циганизираните.

"Повече пари за бежанци" Повече бомби за атентати!

като изключим, че цифрите са без ред и тълкуването им от трето лице е като "логика" в раговор с грамофон, става дума за безобразно кичава глупост, която била гласувана и одобрена от разгромителите на кривите краставици...

Бежанският проблем може да се реши само с 1.5 млрд. евро. 1 млрд - за ограда и 500 млн за еднопосочен билет до родните места на 1 млн бежанци, влезли в Европа през последните 2-3 години

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ЕС - ТОВА Е ОСТАТЪКА ОТ ЕВРОПА,БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ И ДЕМОКРАТИТЕ НА ЕВРОПАТА ,ЖИВЕЕЩИ НА НАШИЯ ГРЪБ...

Стига с тези бежанци,стига с тези разходи! На тях не им пука от нищо- децата им се давят, жените им раждат по кърища и покрай телени мрежи, а те с брадите вървят напред и се чудят как да ни ликвидират! Толкова много наши деца и млади хора чакат за опирации,за лекарства -дайте на тях парите! ЕС ще унищожи сам европейските държави!

ЕС оправиха Източна Европа та сега ще оправят и мигрантите ... та батката хукна по Китай за некой лев, че иде суша

А САЩ ще похарчат 607 млрд. за "отбрана".............................

Смятайте какви пари се въртят покрай тези бежанци. Затова има и такива ревностни защитници, доста хора в Европа имат инетереси от това... на стойност милиарди...

Маските паднаха и пъзелът се подреди . Еврейският съюз пряко финансира / и то с нашите пари / тероризма и унущожителите на цивилизацията . Под вещото ръководство на черния дом. Под прицел е християнството и най-вече Православието . Вековен сценарий , известен като примката на хазарина. Тяхната няма да стане ! Който гроб копае другиму , сам пада в него . Със здраве ;)

Изглежда светът вече е прекроен. Случайно попаднах на Международен меорандум и го прочетох с любопитство. Черно на бяло си е написано, че Европа трябва да се напълни с чужди елементи и те задължително трябва да бъдат интегрирани, без да се отказва на никого. Лидерите просто изпълняват този план.

По-ведро , колега :) Цяла Европа се тресе от протести срещу нашествениците . АнтиБългарските медии в Родината услужливо не ги отразяват , разбира се . Даже дебилните и ояли се индивиди от западните покрайнини на континента се светнаха , какво им се готви. Въпреки тоталния натиск на уса , няма да се дадем без бой ;)))) Пък и вчера сам главният шломо си призна , че са в кома . Светлината си пробива път . Няма кой да я спре , за наша радост ! Със здраве ;))

Вече си мечая да не съм пенсионер в Бг, а бежанец, независимо къде - хем се грижат за всичко за теб, хем не плащаш нито данъци, нито осигуровки!

Турците не показаха, че съжаляват и не компенсираха Русия за сваления самолет над Сирия. Турците постъпиха подло и арогантно затова че руснаците им спряха далаверата с петрол от ИДИЛ, в която сина на Ердоган извлича ползи. Няма други такива двуличници, подлеци и античовеци като ръководителите на Турция, САЩ, Германия и Франция. Те заедно с НАТО стоят зад ИДИЛ, търгуват с джихадистите и са виновниците за ислямизирането на Европа. Но народите им няма да им простят алчността и лицемерието. Нека Меркел и Оланд да обяснят на роднините на загиналите при атентатите в Париж, че техния съюзник Турция свали руски самолет и пряко подкрепи ИДИЛ. Заради сина на Ердоган сме пред прага на Третата световна война.

Повече пари за ВОЙСКИ по външните граници на Европа това е решението ! турция го показа 5 сек. щом пресечеш границата и " приземяване " само така ще спе наплива НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДВОЕН СТАНДАРТ !А тези дето са "нахлули " вече да им се имплантират ЧИПОВЕ както иска новият "господар " и кой откъде е дошъл ПАК ТАМ .

е що да им даваме пари - те плащали по 2000 евра само за да стигнат до Европа , повечето европейци не са и виждали толкова пари . един дори се изцепи, че е тръгнал от Сирия с 10 000 евра . не мислете, че в Германия има само цветя и рози - и там хората три пъти си прочитат парите, преди да пазаруват.

Ма разбирасе, всички да приберем. После леле тоя се гръмна дай да си сложа някое знаменце на профила щото съм толерантен. Газова камера докато руснаците не са спрели газът.

в пълен ход. Соросоидите не бяха и мечтали за това. Баба Меркел шампион! Оландчо пръв "приятел" на Дьо Гол!

По-голяма наглост и дебелоочие не може да се сътвори!! Тия животни-платените нашественици-те не са хора!!!не заслужават никаква милост и помощ!! да ги изтласкват обратно и да си мрък от където са дошли!! Парите на европейците са за европейците!!! Не може да се взима от работещите и да се раздава на наглите нашествени;и, които отгора на всичко и убиват в ЕС!!!Толкова тъп не трябва да е никой!!!!

ли да има толкова тъпи лидери Европа? Продължават да пълнят гушата Ердоган и другия резняк Давута! Ми те използват парите да им организират транспорта, да ги оборудват за плаванията им, само и само да се изнесат по-бързо от Турция! Последният им дерт е скапаната Европа. Та тя е заприличала на клоака! А и още по-зле ще става. Ще започнат да се с9трелят и по улиците. Няма да смеят да ги спират дори и за проверки!

Защо когато приеха нас - изостаналите от Запада България и Румъния, не бяха така щедри, за да стъпим на крака, да не емигрират младите, подготвени българи и румънци, а да работят за страните си? Обират кадърните ни деца и младежи, а тук ще ни пращат абсолютно чужди, непригодни за нашата среда хора. Чувам как вече се представят "бежанците" в Швеция - чупят, изнасилват, не искат да учат и работят. Вероятно в Германия не е по-различно. Това ли ни предлагат лидерите в ЕС?

А защо не подпомогнат по-бедните членки на ЕС? Нали щяхме да си изравняваме стандарта? Нашите старци са значително по-бедни от икономическите мигранти! Ама за извр..атените еврочиновници е по-важно да са щастливи мигриращите далавераджии, кокошките и кравите! Седиме в тоя ЕС само за да могат една шепа хора да крадат от еврофондовете! Живота ни премина безпомощно да им гледаме изв..рате..ните експерименти!

Напротив! Помагат ни! Стандарта ще ни го изравнят с Ирак, Либия и Сирия.

тук направо при циганите,а четох че близо до някакво имение на същия на отсрещната поляна се настанил катун с цигани и той наредил да ги прогонят.Абе тея за белии питки ли ни имат.Защо не се просветят малка ,да почетат и да разберат ,че са по-глупави от нас българите.Говоря в т.ч за всички надути пуяци

Повече пари-повече бежанци, повече бой - по малко бежанци.Избора е на Европа. Ислямизация или цивилизация.

а за нашите бежански лагери столипеново и т.н. пет стотинки не давате...91г. чарлз дойде в бг и дерктно на циганска сватба отиде