Дянков: Бюджет 2016 е незабележима пица

Бъгария вече е в дългова спирала. В бюджет 2016 няма реформи и е една не постна, а безлична пица, заяви бившият финансов министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Бюджет 2016 е незабележима пица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валентина Христова занимава се с реклама на ул. Люлин палнина 17 Авижент 22. ДДС изманица с назначен съдия изпълнител. Трета година на свобода и върти далавери

Някои приятели да се замислят, кой ги махна от БГА Балкан.

Защо някой не попита Орешарски къде скри парите???

И пицата на бюджет е толкова незабележима колкото е била на времето и пицата на майка ти за родния ти баща, но и двете пица са били твърде забележими за някои други! Я млъквай, че Борисов искаше Доган да му е на една ръка за да може да си "поговори" с него. Това напълно се отнася и за моето желание към теб за всичко което натвори в тази държава и за всичко което "направи" за доброто на хората!

Тая пица се казва гербер с тиква и я ядеме от 6 години.

Тоя нищо не направи докато беше министър, а сега реши да говори, че проблема на България е многото социализъм, липсата на шокова терапия и лустрация. Еййй учения, това го повтарям от 89г, ама има ли кой да чуе?

от тези икономии Дянков ? -НИКАКВА Хората се самозапалваха и т.н. не може без заеми да се раздвижи икономиката . факт е че всички го правят с изкл. на нефтените държави . Така че си яж постната пица ти!

Слушах днес сеДянков. Говори пълни глупости. Мазни се пак на Тиквата. Явно е изял шутове отвсякъде, където се е появила гнусната му мутра. Как ще обясните, че вече сме в дългова спирала, а пък правителството се справяло много добре със ситуацията в момента! Как ще се справя добре, щом ни е вкарало в свръхдефицит? Откак некадърниците и калинките на Тиквата се намърдаха във властта бяха "опукани" всички резерви. Започвайки от фискалния резерв, задели от здравни и осигурителни фондове, нови космически дългове, а ползата е никаква. Нито се разви икономика, нито енергетика, бяха унищожени още предприятия, бяха спрени структуроопределящи проекти, които щяха да дадат поминък на хиляди хора. Нивото непрекъснато пада, а на територията България остават да живеят първобитни хора, олигофрени и възрастни индивиди, подложени на непрекъснат геноцид.

Що за подлеци и безмозъчни сте вие гербавите! Преди всички плюехме по Дянков и ни идеше да го удушим, барабар с цялата му герберска кохорта. Сега го хвалите, сякаш искате отново да гризем "постната" му пица! Кой замрази доходите и пенсиите? Кой отне най-важните социални придобивки на майките и инвалидите? Кой раздаваше неконтрулируеми бонуси на скапаните чиновници от висшия ешелон, а? А сега го хвалите, разбира се, щото се е "научил" на човещина от Русия, нали? Тогава не плюйте и по Русия!

Момче ЕДОНОТО от двете неща заради които в събота бойчето се усмихваше фалшиво като насран беше ЧЕ И ДНЕС В РУСИЯ УПРАВЛЯВА КГБ-ТОЕСТ КОМУНИСТИТЕ В РУСИЯ, щото кгб е само инструмента в ръцете на чумавите комунисти които 90г управляват русия.Тоест в русия НИЩО АМА НИЩИЧКО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.Русия се управлява от същите варвари които я управляваха до 89г.Че горби е само една халшива "умряла лисица". Никой не плюе срещу русия.И не щото някой го е страх от русия,а щото е тъпо да плюеш срещу един народ.Аз плюя срещу животните които управляват този народ. Животните които наложиха на БГ техните си животински норми на живот-КРАЖБАТА и ПОДТИСНИЧЕСТВОТО. Така че ти кого защитаваш-русия,нейния народ или кремлинци.Щото ТЕ НЕ СА русуя.Истинския потърпевш на варварството на комунистите в русия са руските хора.Тези нещастници чиито мозъци по най-гнусния начин се промиват от люлката.А тези чиито ,мозъци не се дават се унищожават.

И стига с тъпотията за герб.Герб е създаден от същите които създадоха бсп,дпс,сдс,партията на нищожеството и така на там...И всичките те защитават интереса на своя създател.Има ли някой който да не знае днес кой е този създател.

Ужасни лицемери сме! Щяхме да бием Дянков заради политиката му на тотални икономии. Сега му пляскаме, че говори това, заради което щяхме да го бием.

Поздравления за точната, логична и убедителна оценка на Дянков за несъстоялия се преход под ръководството на комсомолците и за състоянието на държавата ни!

Момче,ДВЕТЕ неща дето дянков каза в събота и с които насра василевия пред цяла БГ аз ги пея от 23-24г.И всички ме гледата като паднал от марс.Пък аз не съм падал от от никъде.Просто съм много умен.За да ги научи тези ДВЕ неща дянков трябваше да стане първо финансов министър а след това да иде у русията.А аз ги измислих тук в къщи.Айде сега ме питай за тези ДВЕТЕ ТАЙНСТВЕНИТЕ НЕЩА ДЕТО НААКАХА бойчето

Само че дянковия след като каза "А" не смея да каже и "Б-то".Че тези неща не са "стечение на обстоятелства" а са резултат на една дъъълга и последователна подготовка...

Я НИ РАЗКАЖИ ЗА ВРЪЗКИТЕ СИ С КГБ!!! И ЗАЩО СЕГА СЕ РАЗГРАНИЧАВАШ ОТ ТИКВАТА???

Е, хайде сега и Вие ! - мигар Не видяхте как банкянскио Нонстоп хем се Криеше ЗАД него, хем го пързаляше ?! ...което веднага доказва Невалидността на първата част от въпроса-Ви.

ГО НАЗНАЧИХА В РУСКА ФИРМА :) А СЕГА ДЕ?

Момче май ти си от въпросната институция.И сега се опитваш да омаловажиш това което дянков каза в събота по панорама.Дянков казват бил от фондацията "л.ж.".Ама те фондациите са малко еничарска работа.Намират селянчета с малко акъл и след това ги ползват за своите си цели.А в събота дянковия говори като един свободен човек,на който не му пука да каже истината колкото и "неприятна" да е тя за някои особи.А фалшивата усмивка на насрания изпълнена блестящо от бойко василев,направо трябва да се види.

И ОТ ПОЛИТИКА НЕМАШ ПОНЯТИЕ :) КОМЕНТИРАЙ НЕЩО ДРУГО.

А иначе панорамата в събота беше УБИЙСТВЕНА с негово участие.Аз ако съм от началниците на бойко василев ше го уволна незабавно,КОЛКОТО И АКТИВНИ БОРЦИ ДА ИМА У ФАМИЛИЯТА СИ.Щото дянковия каза такива ДВЕ НЕЩА че фалшивата усмивка на бойченцето беше като на насран в който всички гледат...

Б.Василев = АБПФК/'наше' изделие ? ...а заплатите/хонорарите из 'наште' медии Са Бетер-евродепутатски.

Един път и ти да кажеш нещо свястно, макар и като последния изкукуригал седесар! Поставих ти даже и +, ненормалнико!

Повече пари ще има СЪС СИГУРНОСТ за СИГУРНОСТТА!

За 2013г Дянков обещаваше че българинът ще почуства европейски заплати след прилагането на "стягането на коланите"!Стегнахме ги и нищо!Не му пускайте коментарите!Прекалено е демократично!Не се издържа!!

Ако позволите : - Вие наистина ли Не разбрахте че 'наште' го Изпързаляха ?!

"Но реформи като тази в МВР трябваше да се свършат по-рано, а не да се чака бюджетът, каза Дянков и добави, че колкото повече се изчаква, толкова е по-голяма е вероятността реформата да не се осъществи" - колкото да ми е неприятен, го поздравявам, за този коментар!В него са казва всичко, което е нужно!

Каква точно реформа "като тази в МВР" е извършена в МВР? Извършена ли е изобщо някаква реформа там, че трябва да се цитират думите на С. Дянков. И на всичкото отгоре да му ръкопляскате?

Другарю реформиран, идеята му е, че трябва да се правят реформи в съответните отрасли, НО НЕ чрез Закона за ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ!Не говорим за МВР или други държавни учреждения и министерства!А, там започна някаква реформа, но не по замисления план на сегашния министър на финансите, чрез въпросния закон!Ако и това не схванеш, проблемът си е твой!

само като потвърждение на Дянковите слова за "пицата" и затягането на коланите: още много преди Дянков да се появи на хоризонта,аз и моето семейство сме водили и водим рационална финансова политика у дома-т.е. не харчим повече отколкото имаме и резултатите са налице!!! за 20 години семеен живот,къде от наследство,къде с работа(много работа),къде с късмет,не дължим нищо на никого,имаме си три апартамента,две къщи по селата,вила на морето ,четири автомобила и 310 дка земя! без значение кой управлява страната,ако човек не може сам да управлява собственият си бюджет,то никой друг не му е виновен!!! както казва и Дянков"научихме се всичко да се плаща от бюджета",но с такава логика,може само да си останем недоволни,щото за да има в държавната хазна ,тя трябва да се пълни,а за целта се искат данъци и реформи, на които не всички гледат позитивно,а напротив!!! не мънкайте ,ами се захващайте за работа!!!!!!!

Браво за Семейността ! (и Избора на Име де ;-) ...само две доуточнения : А. Няма НищоОбщо между Работа и ArbeitMachtFrei. б. с Терористи - Не се преговаря.

а) избираш си вярната работа б)не преговарям с терористи с)единствените несполуки до сега(а те ги има) са тия,които сам съм си направил

Момче,ако не си свързан с компанията на наследниците на свинара отправец и неговите бойни другари това просто е НЕВЪЗМОЖНО.Разбра ли.Всички фирми в БГ които са български(не филиали на някои западни) и имат някакво стопанско значение(не гаражи магазини)са собственост на по-горе изброените особи.Така че тези парчета дето ги пробутваш-с "многото работа" или "късмета" просто не върват.Момче в БГ няма такава свобода за да постигне човек такова нещо.Момче,никой няма да те ОСТАВИ да постигнеш такова нещо.В БГ всичко е под контрол.Разбра ли...мамин сладък той...Преди 89г на това му викаха "социалистически оптимизъм".Така че скъпи другарю в някоя детска градина такива излияния може и да минат...

добружанец-земеделец от 16 години насам, а пчелите от хоби,станаха и те капацитет!!!

Посмали манго! Апартаментите ти като Цецовите ли са - от тъщата и вуйната! А декарите? Дядо ми е имал над 600 дка ливади и гори, ама болшевиките и после седесарите ги ограбиха до шушка - едните ги национализираха, а другите ги приватизираха, т.е. обявиха ги за частна държавна собственост, която после премина в общинска и беше "продадена" (подарена) на свои хора, въпреки съдебните делата! Така, че твоето ми звучи като измишльотина, желаното за действителност. Поговорката: "С труд всичко се постига!" у нас не важи!

Момче,помниш ли за "линията" на партията.Такава е линията днес...Да се приказват глупости за тези дето не знаат.Рекламата по канал за това как сме си мечтали за магистрали за водни пътища за метроооо...Не ти ли напомнят на нещо до болка познато...как благодарение на "любимата партия" БГ цъфна и свеки момент аха да върже...Днес ролята на партията се играе от телохранителя на свинара от правец.По изричното желание на свинара.Така днес той и от оня свят "мъдро" ни ръководи.Нищо че е свинар

Съберете в резерва десетина милиарда и в НЗОК още 3-4 милиарда и ще дойда да ви покажа как се харчат!

Най-лесния начин за управление е да теглиш луди заеми за сметка на бъдещото поколение. Всеки тъпунгер може така да управлява. Трябва да се подкрепи подписката на Слави за намаляване на депутатите наполовина и драстично намаляване на субсидиите на партиите. А за винетките просто наглостта им няма край... Така ли ще го оставим?

Относно винетките - Е в ход Всеобщ Протест. Славчо - ще Ни бъде полезен с Осигуряването на Воистине-Масовостта. ....а Реалните Действия ЗА Адекватно и Ефективно Управление - Неминуемо ОТ и ЗА Нас-Всички чрез Хора Знаещи-и-Можещи.

п.с. - а относно Заемите - Ако 'наште' Продължат да 'управляват' - Банките просто ще започнат да Им Отказват Всякакви заеми. Неминуемо !

Този мошеник нали го бяха натирили ? Защо пак се домъкна в България ?

Ректор на РЕШ при Сегашните Реалности В Русия = натирване ?!

Е, къде да оди, Сталинчо си е наш, нази требе да ни учи.

Може всякакъв да го наричате ,но Дянков е в пъти по добър от сегашния хапльо.Ако не друго поне не виси по ресторантите с Пеевски.

Въпрос : - Симеон - В Работната-Ни Група по Финанси/Фиск ?

ОЧЕВИДНО АЙ-КЮ-то НА ББ ОПИРА ДО "КАКИТЕ', А НА ДЯНКОВ - ДО ПИЦАТА. И ДВАМАТА НЕ ПРАВЯТ/ НЕ СА ПРАВИЛИ НИЩО В ИНТЕРЕС НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК В БГ.

Симеон - се Опита. НО ! - го изпързаляха 'наште'. --- А банкянскио - ... (ЗАЕ...тиит !)

Този като е толкова голям специалист на Световната Банка,защо не го изпратят в Гърция ,да покаже как да се оправи ситуацията там? То овце всеки може да стриже,ама гърците не са овце.

Не е Грък. Е Българин.

Незабележим народ, незабележимо правителство, незабележим бюджет, незабележима пица !!!

С този бюджет управляващите (всички) си осигуриха достатъчно пари за себе си и фирмите и лобитата си. Опозицията е слаба, а и богата - не скача изобщо, освен за пред хората. На всеки, който скача му се запушва устата с пари и реформи не се правят. Само и само да не се пуска властта. Така е в БГ. И винаги е било. Затова сме на това дередже.

Хирургия Трябва. СвръхДълбока. ... ЖивотоСпасяваща !

какво ручахме жабетата 20 и кусур години,щом накрая идват някакви измислени от сенките политици и вкарват обществото в тежки дългове отнемайки всякакви шансове на следващото поколение. Как с такива дългове ще се създаде след това силна икономика позволяваща висок стандарт на трудещия се гражданин,кажете как може да стане това ?

Именно-Това е Фундаменталния Проблем у Нас ! - Неизброяемите Опити на 'наште' за Увековечаване на ВОНЯТА.

Незабележима пица, струваща към 40 милиарда лева. Евала и на гробарите, и на рИформаторите!

Къде е пицата?

Безмилостна критика от бивш Фин Министър на ГЕРБ =ГЕРБаджия ! А сега си представете какво е Истинското Блато в което ни вкара премиерът-криминал Боко Тиквата !!? Дянков спомена Мъка за следващите правителствА заради Грабежа на Милиарди на ГЕРБ ! Това са 20+ години Мъка ...поне ! Много мазохистка нациика сме !

Младеж С потенциал. Който Трябваше да опресни Експертизата-си в Европа. ... И ! - НЕ се справи с махленските шмекерийки на 'наште'. А ЗА Нататъка : --> ВЪН !, просто - всички ВЪН !!! А. Рязко Драстично Намаляване на бюджетните Лапачи ! Б. Органи на Реда/Сигурността = тип Румъния+Грузия+Украйна ! В. Нов Нюрнбергски ! ...и ще Видим че Нещата СА Изправяеми.

Би трябвало да се каже не "харчим повече от други държави", а "в нашата държава се краде много и на всяко ниво".

Бюджет 2016 си е реформа на реформата - т.е. ''ще си седим на мизерията", а богатите ще си усвояват нови заеми срещу малко пари за футбол, малко за ''стажантки", малко повече за нови автомобили и инвестиции в екскурзии и имоти в чужбина.

Бих предположил - на 'наште' им Се ТаковаТаковата . Окончателно.

туй джудже ми омръзна да му слушам простотиите, малко му беше че провали предното правителство на герб и сега се прави на дръш ми шапката

Ама Много ли Ви влече герберастията ?

Както обикновено - Е Излишно-Деликатен.

Този измекяр сега да не го е назначил като съветник,на някой депутат от Герб,на голям хонорарт,както е Лудото Яне на Борисов,където Янето искаше на времето да го уволнява,а когато народа искаше да го свали от власт 2013г февруари,Янето му докара на Тиквата на Площада пред парламента във негова подкрепа Пълен до горе Тир със Прасета:)Спомняте ли си Народе,какъв резил беше тогава от тяхна страна:)???

България вече е задължняла Страна,която е така се е омотала във Омагьосан кръг,заради Заемите които тегли всяка година Тиквата че ви е бедна Фантазията,не знам този Г-н Постната Пица,какви съвети дава,но според народа този измамник и крадец на Здравният и Пенсионен фонт по времето на Борисов 1,сега трябва да е във затвора,и Опраскан яко поне 30г строг резим при Бай Ставри,а не да ми се разхожда като ощипана мома,и да дава акъл тъпака.не е ли така Народе заспал???Тези заеми ще ви излезнат през гъза,ще бъдат връщани,от нас самите,нашите деца внуци,и пра внуци,как ви се струва а???

4,5 лева = 1 Евро. Това е истината !

Поне !

Съгласен съм. Веднага ти продавам 40 000 евро по този курс! Още толкова и на Дървосекача.

В грешка си мойто момче. Не може да не се запомни бюджет 2016 най-малкото с огромния нов дълг. Ти си го казваш това де, ама после се мъчиш да го замажеш ... И друго те видях да казваш - че харчим много пари, ама без конкретен резултат ... т.е. хем ще ги похарчим, хем през 2017 ще е още по-зле. На теб хубавото ти беше, че се стискаше като кучи гъз и се мъчеше да спестиш някой лев. Ама те натискаха да харчиш, нали ?! И опраскахте и резерва и здравната каса, че и заем взехте ... Това че се стискаше ти беше и лошото, сега ще ти обясня, щот сам няма да се сетиш ... Лошо, щото ако бяхте инвестирали пари в развитие на бизнеса, производството и износа, вместо в магистрали, сега щеше да има голяма и хубава пица, без гарнитурата от нов дълг за 5.3. млрд .... Ама кой да мисли ... ти нали беше и вице с ресор икономика?! Е ти трябваше да ги караш да мислят. Иначе, евала че си подаде оставката, като те натиснаха да подпишеш 1 млрд. за земеделците.

От министъра на финансите зависи просперитета ни! За съжаление попадаме на счетоводители със спинозни мозъци! Не мислят за увеличаване на потреблението , а как да минат с псевдо вдигане на доходите. доходите.

Пицарят се изказа... Някой да се интересува от мнението му?

Такова масово фалиране на фирми, както по времето на Дянков не помня. Последиците от негово присъствие в българския политически живот още се усещат. Да не говорим, че си позволи да отклони близо 3,5 милиарда лева от здравни вноски, за да кърпи бюджета, с което на практика обрече българските пациенти на смърт. Не знам с какви очи застава пред камера и си позволява да коментира!

Палячо теб те видяхме колко пари струваш.Скрий се и не се показвай.На бедния народ пари им трябва не празни приказки и високи данъци такси глоби и тн-

на БАН е че е откъснат от реалната наука по света. Началниците обясняват това с липса на средства, но защо ТОГАВА ИМА СРЕДСТВА ЗА ТЕХНИТЕ ЛИЧНИ ПРОЕКТИ- ФИНАНСИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА, а пари за развитие на ЦЯЛАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НЯМА. Толкова е просто, че повече не може. Средствата за организацията, за да с еотвори към света ОТИВАТ В ДЖОБОВЕТЕ НА ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЦИ. Това е истината. Защо академиците не отделят част от заплатите си от по 2000 лева за РАЗВИТИЕ И ОТВАРЯНЕ НА БАН към света? Това затворено общество дълго няма да продължи да съществува.

Какво работи сега тоя измекяр? Книга ли пише, що ли?

Опитва се да Помага за Бъдеща Русия.

"В момента харчим много повече от другите държави". И аз от това се притеснявам - сипят се пари наоколо, увеличават се, утрояват се заплатите на държавните служители, много е притеснително. Те още не са го забелязали, ама какво очакваш - неблагодарници, лош материал.

Пак ли тоя?! Вместо да се скрие в миша дупка, той отново акъл дава. Гьонсурат!

Те ще ни оставят и съвсем без пица! Важното е Кабинетът Борисов си гарантира плюскането на богати пици, баници, тутманици, погачи, тиквеници... с новия дълг от над 5 милиарда лева, който ще бъде изтеглен през 2016 г. на наш гръб! Сурва-Сурва Весела Година! Пак ГРОБари до година до амина!

Чпигел: Мини-финансистчето Дянко предложи на огладнелитe българки своята Незабележимата пишка *. Но не каза , става ли поне за супа ?

Излиза, че именно "минифинасистчето" Дянков успя в невиждана световна криза да обърне икономическия спад на БСП в икономически ръст. Прилича ми на максифинансистче... Друг е въпорсът, че на комунистите диптъра е обърнат обратно на реалността, което се вижда по всеки един резултат на провал при всяко тяхно управление - без изключение и без нито едно съмнение, като се има пред ид, че цифрите са най-добрият факт. Политическо блудство.

Ако могат да те прочетат, знаеш ли колко финансисти и икономисти биха се обърнали в гроба си!!! При това далеч не само червени .... не че комунистите са стока, ама дай да не се лъжем и за тия ... чисто словоблудство е това.

Цинично и уродливо мнение на гей-агитатор блудстващ извън тема а Какво си постигнал Ти и виж Дянков - ректор ВИИ и в надзорен съвет на ВТБанка на Русия и .... Дянков даде най-добрия и точен анализ на бюжет 2016 и СЪВЕТ как да се увеличи ръста на БВП който сега 2,6% е Недостатъчен и разчита главно на потреблението, а трябва и на производство-износ.

и помисли малко, изгонен като министър на финансите и вицепремиер, сам призна, че реформите му са се провалили, изгониха го и като ректор на ВИИ в Русия хем дава точни съвети, хем знае че това производство няма как да се увеличи за една година ... това нещо трябваше да стане докато той беше вицепремиер с ресор ИКОНОМИКА !!! чудеса не стават там ... шъ знайШ!

Ти искаш мислене от човек, който е научил само две неща от компютърната грамотност: Copy/Paste. Надценяваш го! Много!

elektrono pravitelstvo i reformi v budjetnite vedomstva

Задължително и Незабавно !