Над 12 часа дебати по Бюджет 2010

Гласуването на държавния бюджет на второ четене продължи повече от 12 часа.

Обратно в новината

Коментари - Над 12 часа дебати по Бюджет 2010 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

to mesoto ne e polesno no mutrite ne mogat bes meso riba i razi nai vetsche a mister bin kakvo li jade v japonskijat pri izeto sladura uvajava vsitscki mutri i mutresi bravo ize da si jiv da hiljadisch ize

Напуснаха, защото няма перо комунистически комисионни

Колкото и да дЕБАТират,накрая все ние сме дЕБАТираните ;)

А бе, тия стояха в парламента тъй, сякаш избираха папа - Бойко не ги пусна да излязат, докато не приемат бюджета. Би трябвало да им плати овъртайм. Има ли го това в трудовите договори на депутатите - да полагат извънреден труд без тяхно съгласие и по усмотрение на премиера? На какво основание стояха извън работното си време? Изискването за присъствие в пленарната зала е неотделимо от правото на депутатите да не работят извънредно, ако не искат. Какво казва законът по отношение на депутатския овъртайм? Да видим тогава кой е простак... А бюджетът си е ... майката. Голямо реване от правителството, че нямало пари. А на мен ми изглежда, че Бойко и министрите му лъжат. Просто укриват парите, за да си намират виновни за мними липси. Тая работа с липсите се установява с протокол при приемане-предаване на властта. Тогава да не е спал Бойко. Впоследствие всичко може да говори, но кое е вярно - кой може да знае. Бойко цитира документи, обаче документи се натъкмяват, особено след като никой не проверява премиера. С една дума - не вярвам. Имам 20-годишен опит на избирател.

Бюджета е добър! Догодина се надяваме да е по-добър! Браво!

Приходите в държавния бюджет за 2010 година ще бъдат 17 млрд. и 142 млн. лева. .................... са над 8 млрд. лева. Ами ако е така, простата аритметика не показва ли излишък от близо 9 млрд. лева? За какъв балансиран бюджет говори, Хер Флик?!

Започва печатането на пари.... Следващите неща си ги знаем!

Не ми е ясно грешка ли е ,че пенсиите на хора над 75 години ще се увеличат с до 50 % ,или е с до 50 лева.

лошо деца, много вервате, малко се борите....не гледате справедливост а джоба на другарчето. нали липсите щеха да додат от съд на крадци и доверено евро..... ОТ ЗАКОН ЗА ВСЕКИ.. от нужда за българия......споко - за някои са запазали вазелин.

И сега какво, мистър Бийн се оказа измаменото камилче :) Еее, той много насериозно се взе и ще става все повече за смях

Ей тозо Б.Б. е голям кап.т, как се върти като дърта ку.ва в леглото. Този е най червения боклук и си е заклет комунист. Говедо негодно и продажно. Такива пу.ки като него и в бардаците не ги взимат, а на улицата бичат. Който не му е ясно чакат ни още 4 години потъване ако не ги разкараме от НС и МС. После ще му мислим кой ще слагаме, ако трябва един по един да ги избираме, като преди това да минават тест на полиграфа.

РЗС е Първаново бомбе

На БСП-ДПС,НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ!Те не могат да са опозиция,защото са сган от крадци и мародери,а и последните им изяви показват простотията им.