Опозицията: Бюджетът за 2010 г. е силно подценен

На дебатите по заложените в бюджет 2010 приходи и разходи от левицата и от ДПС поискаха увеличаване на приходната част за следващата година.

Обратно в новината

Коментари - Опозицията: Бюджетът за 2010 г. е силно подценен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти от края на света ли си?

ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА- ДЕСНИТЕ СЪБИРАТ В ХАЗНАТА А ЛЕВИТЕ ГИ ХАРЧАТ.ЗАТОВА КАЗВАТ ЧЕ ЛЕВИТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И БЕЗОТГОВОРНИ.

Който е гласувал за ГЕРБ незнам как сега се побира в кожата си. Слепи ли се да видите, че министър Дянков изпитва силна неприязън и огромно високомерие към народа ни. Мислите, че ще направи нещо, за да се подобри стандарта на хората. Наивници...

Голяма изненада! Бившите управляващи, разбирали от бюджети???

И Орешарски още бил на сводода! Ако ти не ги изринеш за винаги, те ще те изринат!

Тъп, по-тъп, най-тъп - комунист! Нагъл,по-нагъл, най-нагъл - комунист!...и така до края на света!

Народа едва свързва двата края, а този Дянков само се хвали, ами има защо нали го писаха за милионер, какво да мисли за хората той нали е добре! Народе събуди се!! Иначе ще си ходиш с мижави 200-300 лв. а видяхте ли европейските заплати 20000 евро, ама нали на тях им преведохме 612 милиона ... Защо ЕС само ни диктува за всичко друго, но не и за доходите на хората, ами младите хора е време да се събудим !!

На БСП/ДПС/НДСВ им знаем бюджетите. Пишат ОГРОМНИ приходи, после си правят ХАРЧОВЕ и накрая излиза, че са на ГОЛЯМ МИНУС. Т.е. нереалистично заложени приходи. Така, че не ги слушайте.

ще я увеличаваме от от вас! Всички триглави крадци в затвора и конфискация на престъпното имущество! Съжеляваме, но Брашненият чувал е напълно изтупан и съдран!

А е, много тихо тука е. Къф тоз скучен форум. 7 поста. А бе що така. И то на така важна тема. Ами това съ вашти пъри е. Я елате да видите съседния пост за решението на Швейцария против минаретата - ми то докато се обърна 168 поста цъфнали, няма място за моя. Пък и аз исках да изкажа една умна приказка за нещо което не ме засяга. Ми то хубу лий тъй е.

Защо обиждат ти, нашият Пръв Вожд и Управник - Б.Б. Я, внимавай!