bTV и ТВ7 отрязаха ”Булсатком”

Междуфирмен спор между "bTV Медиа груп", ТВ7 и сателитния оператор "Булсатком" остави абонатите им без достъп до програмите на двете телевизии.

Обратно в новината

Коментари - bTV и ТВ7 отрязаха ”Булсатком” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

bTV са комерсиална лъжлива телевизия излъчваща новини тип ужаси и насаждащи чувство на безнадежност, а света е прекрасен и шарен, но не и за манипулаторите зомбитa от bTV. А с мераците си да извиват ръцете на Булсатком просто станаха жалки и достойни за презрение и съжаление. Личеше страха им, че няма да могат да облъчват българите с ненормалните си предавания и новини тип зомби. Нека 2013 е фатална за тях и успешна за нас нормалните хора.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Ми ко ша праим сеги без УЧИНДОЛЕЦА ---аууууууу.!!

От 2004г. съм абонат на Булсат. Подкрепям каналите на бт-босфор да минат от 2013г.на отделян пакет и тогава ще говорим!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И Ч.Н.Г.

Гогато дискъвери си спряха кухата телевизия от кабела на Близу, пуснаха всички канали БЕЗПЛАТНО...хбо цинемкси и др. При това ХД. И не че са стока но поне за това Евала.

По добре без БТВ и ТВ7, потребителите на Булсатком няма да загубят нищо.Само могат да спечелят.

Смятам, че прекратяването на предаванията между Btv, Tv7 и фирмите, пренасящи сигнала е престъпление! Точно преди големите празниците то представлява не само подигравка спрямо голяма част от българския народ, на гърба, на който те трупат богатствата си, но и провокация спрямо държавната власт. Поради това настояваме да бъдат изправени пред съд като бъде закрит и "бизнеса" им, а след изтърпяване на наказанието да бъдат изгонени от страната! При това колкото може по-далеч! изтърпяване на наказанията

На кой му пука за босфор ТВ?Чудя се, след като така брутално и многократно се дискредитираха, как все още има хора, които да ги гледат...

Не е нормално уважаваща себе си медия като БТВ да постъпва по този начин, но като всичко се диктува от парите и наглеците какво да се прави. Такъв е живота, правото е на силния и безскруполния. Като, че ли е по-добре без турските им сериали и новите им програмни схеми, вкючващи късно излъчване на гледаеми продукции, респективно "Къде е Маги".

Клекнаха днес -връщат сигнала, но по-добре въобще да не се появяват бюрековците и тъпите гьотверени от босфор тв.Амин!

Булсатком е супер като телевизия поздравявам ги за решението им. БТВ и ТВ 7 са едни от най долнопробните телевизии, срам за журналистическата гилдия. Мисля, че те следва да ни плащат за да ги гледаме, а не ние на тях. По слугинашки телевизии май няма. Идват избори и все пак трябва да контролират всички медии г-да управляващите.

БТВ връща сигнала за празниците - вж. tv. dir. bg / news.php? id= 12678691

Връщат сигнала доброзорно защото рекламодателите ги притискат като искат обратно платените суми. Туй, че връщат сигнала за празниците е една голяма опашата лъжа. Тогава защо го спряха след като празниците предстоят.

Каквато и да е причината за спора не съм чувала договор със срок на приключване 21.12.12 Нормалната практика е договорите да приключват в края на годината. Не е коректно от страна на БТВ да прекратяват договора едностранно точно преди празниците. Няма да коментирам качеството на програмите, старите филми и рекламите. Една голяма компания като БТВ не трябва да си позволява рекет точно по празниците.

Браво на Булсатком. Така ще останат само качествените програми и телевизии, които хората желаят да гледат.

Един музикален канал за фон на приятен семеен разговор е предостатъчен. И без това всяка година е едно и също по БТВ- "Сам вкъщи", комиците, Слави, толкова ли не могат да измислят нещо различно.

И асоциацията на кабелните оператори (а там са всички!) ще спира БТВ заради увеличаване на цените. Що направо не ги пуснат тия търгаши на отделен пакет за 3 лв. пък да видим дали ще искат хората HBO или тия скапани телевизии!

Какво ще правя без Дудука и Люба? Ще мина на Сашо Диков.

Чи ко ша праат бабите без УЧИНДОЛСКИЯ малоуник сега, ми диарбекирските сериала?? ауууу-- ужас!!

Чудо голямо. 2013 година пак ще настъпи. бТВ и тв7 не са незаменими. А най-добре е без всякаква телевизия. Изкарайте един "чист" ден без да се облъчвате и затормозявате с простотии и сапунки и вижте колко ще ви е добре.

Крадливи и алчни собственици и от двете страни. ТВ7-без коментар, не знам защо въобще е в пакета, тя е вредна за зрителите. БТВ-новинарски канал, също е вреден и основната му дейност е да ближе гъ...вете на управляващите, така че остават няколкото филмови канала със стари филми-мога да мина и без тях. Да ги видим кой ще им гледа помията. Интересно че, две от най-поръчковите и слагачески телевизии са с най-големи претенции. С две думи ситуацията е:кво предлагате, че и кво търсите, бе аланкоулу. За сега съм зад Булсатком.

Междуфирмен спор между "bTV Медиа груп", ТВ7 и сателитния оператор "Булсатком" остави абонатите им без достъп до програмите на двете телевизии. То пък едни програми... Да фанеш едната, па да удариш другата... Според мен bTV трябва да ни плаща за да им гледаме над 5 минутните рекламни блокове... Силно се надявам Булсат да не им се поддаде...

Не зная кой крив, кой прав в случая, но мога само да споделя, че тази простотия Войо адски дразни. БТВ се опитват да превърнат всичко в пари и това само ще отдръпне клиентите им.

Пичове, не се косете ! Няма да е голяма загубата за вашите абонати без бтв и тв7. Лично аз и моето семейство последната година сме били на бтв 1-2 пъти за 1-2 часа, а тв7 - изобщо не сме включвали. И двете са манипулативни тв и не заслужават вниманието ми. Ние основно гледаме НД НВО,ФОКС, научнопопулярните програми и някои спортни. За новините се инфорнираме от ДИР-а и някои други източници.

Булсатком, ваш клиент съм от 5 години, от чужбина ви гледам и макар да имате доста трески за дялкане, съм 100% ЗАД ВАС в тази ситуация!!! Държа да подчертая дебело, че НЕ ЖЕЛАЯ бтв да присътва в задължителния ви пакет.НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА ТУРСКИ СЕРИАЛИ И НА славчо ИЗТЪРКАНИТЕ простотии!!! Който иска да си ги гледа- моля в отделен пакет, пък да видим , колко абоната ще си платят за босфор ТВ? ЩНУР ЗА противобългарската телвизия, която защити цар киро от справедливия НАРОДЕН ГНЯВ!!! ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ!!! А НИЕ СМЕ С ВАС

Бройте и мен.... от 2008 сам ваш клиент. БТВ като отделен пакет е добра идея, ще се види че царят е гол. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

Всъщност от новината разбирам, че Булсат са спряли БТВ каналите. Браво! Много добър ход - по-малко облъчване на народа ни!

От създалата се ситуация най-губещи са ГЕРБ ! 25% от зрителите на БТВ са чрез Булсатком ! В момента тези 25% Не ги Облъчват с Водопад от БТВ- ГЕРБерастки Лъжи и Простотии ! Без БТВ е добре ! БСК да вкарат нещо друго вместо БТВ-ГЕРБ ! Цирков канал или Порно канал например същото е !

Не гледам нито бтв нито тв7 и ще мина и без тях ... Даже съм доволен, че няма да натискам копчето да ги прескачам

ПРЕДЛАГАМ НА БУЛСАТКОМ ДА НАПРАВИ ПАКЕТ ОТДЕЛЕН ЗА БТВ ПРОГРАМИТЕ ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ СИ ГИ ПЛАТИ ДА ГИ ГЛЕДА А ПЪК БТВ ШЕФОВЕТЕ ЛИЧНО ДА ГИ БРОЯТ А ПЪК АКО ИСКАТ И НА ВСЕКИ ПООТДЕЛНО ДА СЕ ОБАДЯТ ЧЕ ДА ИМ СЕ ИЗЧЕРВЯТ УШИТЕ ОТ СРАМ ОТ ПСУВНИТЕ КОИТО ГО ОЧАКВАТ

Комай Е Време да се позамислим относно Свободата на Пазара (респ. Реалната Конкуренция) в доставките на услугата 'Интернет достъп'. - То аслъ 2012 изтече, а у Нас... (Пък като си поприпомним тинтири-минтиритата по Темата/кккомпанията дотук ...)

На 1 март 2013 г. ще бъде пуснат цифровият сигнал и хората ще могат да приемат както него, така и аналоговия сигнал, който се излъчва от ефирните телевизии в момента. На 1 септември ще бъде изключен аналоговия сигнал и старите телевизори ще замлъкнат. Как да приемем цифровия сигнал с нашите телевизионни приемници и да получим безплатно устройство за преобразуване на сигнала, може да питаме на гореща телефонна линия и специален интернет сайт, които ще заработят от началото на януари. Зам. министър Валери Борисов обяви, че до края на тази седмица ще стартира информационна кампания за цифровата ефирна телевизия и ще започне излъчването на актуална и полезна информация за процеса на цифровизация и реалното преминаване изцяло към цифрово излъчване. До март хората трябва да са информирани, че процесът започва и трябва да преценят дали да закупят нов телевизор с цифров приемник или ще им е необходим цифров декодер. С преминаване към изцяло цифрова ефирна телевизия хората ще могат да гледат безплатно до 15 национални цифрови програми, които ще могат да приемат чрез антена и цифров телевизор или аналогов приемник с декодер. Всички граждани, които имат право на енергийни помощи ще могат да получат ваучер, с който да вземат цифров декодер и да го монтират на своя телевизор. Така те ще продължат да имат безплатна ефирна телевизия.

Не ми пука нито за Бтв нито за булсатком, аз съм сключил договор с тези копилета от булсат а те какво ще правят за да го изпълняват си е техен проблем и как точно ще ми осигурят да гледам това за което сме се договорили си е пак техен проблем щото тази антена ще им я завра в... . Използва че са почивни дни за да се подиграват с хората. Нещастници!!!

Я чупка, смотаняк. Така ще говориш на майка си :)

Изплувал от утайката на обществото,трябваше да имаш някакво мнение.

А защо никои не коментира за VOIO което е пак на БТВ

Какво да му коментираме. Личи му комерсиалното от 1000 км.

напред към Стара загора!

На това вашето му се вика чешене на езиците! Ако от утре 10000 абоната се откажат от Булсатком, то нещата ще се решат за 1 минута. Амо понеже от Булсат знаят, че ще има 3 дена мърморене и нито един отказал се си правят каквото поискат. Преосто не сме граждани, а паплач.

И аз съм доволен от булсатком,а като знам и каква помия върви ежедневно по БТВ съм по склонен да вярвам на була.И защо изобщо се нарича още национална телевизия?Няма ли органи да следят дали защитава националните интереси?Колкото до Биг брадър,не трябва ли порнографията да се излъчва в малките часове,като в по демократичните държави.Има ли СЕМ или само семки от тиква?

Имам 2 договора (две карти) към Булсатком,едната чиния ми е инсталирана в Испания,другата в Чехия! И съм доволен,при всякакво време и метеорологични условия,не съм имал проблеми с качеството.В момента почти завършвам строежа на вила в България,и възнамерявам и за там да си взема една чиния,в Булсатком ми казаха,че едно лице може да има неограничен брой договори при тях,а аз като толкова се движа,няма начин да са ми по-малко. В дома си в Бг ,съм с местна кабеларка,но БТВ съм го преместил някъде назад,ако не се лъжа. Лично на мен няма да ми липсва,аз и така не го гледам,просто много изпростя напоследък -турски сериали не гледам,шоуто е пълен КИЧ ,там само псувни ,подигравки и цигании можеш да видиш,и другото им шоу също стана КИЧ ,(нарочно не им споменавам имената) изпростя много,какво като слагат червени точки -аз в цяла Европа толкова пошло,низко ,кичозно-чалгарско предване не съм виждал.И сам да го гледам,почервенявам от срам !Мислех си,че трябва някакъв закон да се въведе,както е например в Америка -за жаргонен език в ефир -финансова секира (и не само),а сега,ако може по този начин да отпадне от само себе си от ефир -още по-добре,след като нямаме закони в нашата чалгария,които да го спрат.

вчера като си плащах кабелата ме изненадаха,че от новата година е с 3лв нагоре,2лв за HD каналите +1 за цифровата.чудя се и се мая,а то какво било,бтв-то са вдигнали таксите и искат да рекетират наред

Май че Булсатком отряза Бтв и тв7 и спаси зрителите!

Г-да от Булсатком Когато ние не си платим Вие ни изключвате сигнала, а сега като смв си платили и не можем да гледаме каналите, какво следва. Върнете ни парите щом не умеете да се справите и ни оставяте без телевизия на празниците. Вашите подаръци не ги щем . Искаме си BTV i TV7

абе ти мн си тъп значи бе ! Тез от от БТВ от месеци насам рекетират Българина да им плащат за некви тъпи продукции. Няма да се поддаваме на шантаж и рекет. Света няма да свърши с тея , не искам телевизия с платени предавания и пропаганда в ущърб на насеението.

Я сега да видим: Това е поредния скандал с бтв-то и то все за пари става въпрос: 1. Господарите и Магърдич; 2. Забраната на актьори да се появяват по други телевизии; 3. Булсатком; 4. Доколкото си спомням преди време и Близуто имаше някакви пререкания с тях. И сега какво се оказва, че Босфора се държи като феодал и който не му скача по свирката е крайно лош и неудобен. Все ми я тая кой крив, кой прав в конкретния случай, обаче и изключително долно зрителите да се превръщат в заложници, защото те помнят...

Кой по дяволите гледа телевизия в 21 век? Освен пенсионерите и безработните тетки разбира се. Спрели БТВ...хм, чакай да видим какво пропускаме. Новини - получавам същата информация че и отгоре в интернет. Филми - както някой по-долу спомена, какво да гледам точно по БТВ? Сам в къщи за 19 път? Филми в мрежата бол. Няма да коментирам българските продукции, които вървят по БТВ, само ще спомена, че са идеален начин да се преспиш. Или може би турските сериали? Или селяка трифонов? Заливат ни с една и съща помия от години, няма 1 свястно предаване, а отгоре на всички претенции имат към сателитните оператори за повече пари. Ами защо не си * майчина бе, БТВ?

Браво на Булсатком! Ако може и останалите доставчици да резнат BTV и TV7 ще е чудно. Да видим пред кого ще се блъскат в гърдите,че са най-гледани. На мен лично няма да ми липсват.

Ееееее, мили хора...и тая идиотия ме стигна на хиляди километри ...няма спасение от тая олигофрения в държавата ми....вечно ние потребителите сме потърпевши..!

Kalin

Тая история ми напомня как гърците винаги преди големи празници излизаха и блокираха пътищата и стачкуваха и така извиваха ръцете на правителството си.Хиляди тирове блокирани,туристите също.Проблема с БТВ е много прост-те искат да им плащат за всичките им канали -хубави лоши няма значение на куп.Така покрай едното пробутват другото.Булсатком пакетите им са така направени че този който им е най- ниския ценови диапазон включва само 2 канала на БТВ, а това е пакета който е най - подходящ за по бедни хора пенсионери и виладжии.Ако БТВ се наложи тоя пакет ще изчезне в този му вид.Аз лично съм доволен от Булсатком -на вилата си ползвам ниския пакет в къщи пълния им пакет.Така че БТВ да го ду......хат!!!

Изпихте ли хапчета, господине?

отрязаха хиляди абонати

Пълни смешници в скапаната ни страна,все някой не е платил на другия,6 години не бей гледал тв и беше перфектно,и точно когато раших да почна да гледам по-малко изчезват 7-8 програми, ха ха....

Тъкмо няма сутрин Ани Цолова да ни "приткава" докато друг говори!!! Хехехе......

https://link

БТВ са абсплютно, ама абсплютно прави. Всички други оператори си плащат на БТВ по далеч по-високи цени, тамо тарикатите от булсаком не искат да плащат 7 канала за 2лв. общо и понеже лъжат тройно с абонатите си тази цена става 70 стотинки. Мислят си, че като имат голям брой клиенти могат да изнудват телевизията и със спестените пари да държат дъмпингово ниски цени и така да крадат клиентите на другите оператори. Къде е комисията за защита на конкуренцията, а тази за защита на потребителите? Къде е господин Дянков с НАП? Нали скритите абонати означават и неплащане на данъци към хазната?! Цените за права трябва да са еднакви за всички оператори с разумен процент отстъпка за количество РЕАЛНИ абонати. Булсат получиха точно каквото заслужават, това е цената която трябва да платя за онова 15,80 от рекламите! Пожелавам им по 10к отказващи се клиенти всеки ден! Сега е времето и останалите телевизии да направят същото! А хората които с право си искат програмите за които са си дали парите просто да си сменят оператора.. очевидно е, че парите не стигат до когото трябва.

Лекувай се скъпи товарищ!

Карие, защо не си гледаш компотите и киселото зеле в бидона, вместо да коментираш неща от които си нямаш никаква представа.

Крадливите и алчни Зайци да фалират, им пожелавам най-чистосърдечно за Новата година! И дъртия отвратяга да види фалита преди да си замине от този свят! Лъжливи и крадливи комунисти, но си им идва лека-полека редът - онзи ден на Универсалните, сега на Зайците! Споко, потребители, ще смените доставчика и светът няма да свърши за няколко дни, но ще гледаме: 'Заеко, бягай' на живо! Хаха!

Язък, тъкмо бях почнал да се надявам да гледам за Коледа по Бтв Сам в къщи за 50-ти път!