БТА и фондация „Искам бебе“ обявиха старта на националната инициатива „Родители навреме“

Време е сериозният акцент да бъде сложен върху една постоянна инициатива за информираност за причините, които водят до това една жена и мъж да не могат да имат деца, заяви директорът на БТА Кирил Вълчев

Обратно в новината

Коментари - БТА и фондация „Искам бебе“ обявиха старта на националната инициатива „Родители навреме“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората виждат вече че няма смисъл да се възпроизвеждат защото земята скоро ще умре заради ужасни жеги и затоплянето на климата това е като тенджерата с завиращата вода и жабата вътре която в един момент вече няма да може да излезе от нея има един критичен в момента след който вече няма да може да се само спасим тя природата си знае работата човекът е опоска земята промените в климата ще ни довършат няма ресурси намаляват ресурсите на всякакви минерали храни и всякакви други неща за живот земята я чака апокалипсис и затова хората не раждат

Причината е, че сте продажни и крадливи боклуци да ви ЕПМ. РАзстрел за тая пасмина от последните 33 години

тия двамата ще поведат народа с личния си пример! сигурно са родили навреме и отгледали поне по три четири деца за разцвета на нацията!

Все по-масовото използване на IVF (in-vitro fertilisation, или инвитро зачеване), ще доведе до още по-широко разпространение на хомосексуализма, особено при мъжете. Причината е, че за успешен IVF е нужно жената да получава високи нива женски хормони. Днес има доста данни, които убедително сочат значителният хормонален дисбаланс м/у женските и мъжките полови хормони в жената по време на бременността, като основна причина за хомосексуализма при мъжете основно. Така че, вървим към все по-педеразко бъдеще, уви.

Всичко опира да стимули ! Едно време стимула беше Ергенски данък !

Тъпий, реалният проблем е ниските доходи, липсата на индустрии в кенефа и пълна абдикация на "държавата" от социалните й функции. Никой с малко мозък няма да произведе поредно поколение мизерници, живеещи във все по-оскотяла държава.