БСП и ДПС внесоха вот на недоверие за здравеопазването

БСП и ДПС внесоха в парламента първия вот на недоверие към кабинета "Борисов" 2 - за провал на политиката за здравеопазване. Няма да мине, каза министър Москов.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС внесоха вот на недоверие за здравеопазването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТО ДА БЕШЕ ПРОВАЛ САМО В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,ДА ГО МЪЧИМЕ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ!!!ТО Е ВРЕДНО В ВСЯКА СФЕРА,ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ!!!ТО Е ЯСНО,ЧЕ ВЛАСТ НЕ СЕ ДАВА!!!ЗАЩО ПФ,КРЕПИ ТОЗИ ФЕОДАЛ,РОБУВАЩ НА ЧУЖДИ НА БЪЛГАРИЯ ИНТЕРЕСИ???ОПРЕДЕЛЕНО ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СЪМНЯВАМ В ТЕХНИЯ ПАТРИОТИЗЪМ???ЗА АБВ,Е ЯСНО!!!БОРИСОВ НЕ ЗАКАЧА ИНТЕРЕСИТЕ НА ПЪРВАНОВ В ЕНЕРГЕТИКАТА!!!НО ПФ МЕ ИЗУМЯВА???ПОСЕГНАХА НА ИСТОРИЯТА НИ,ЛИТЕРАТУРАТА!!!ЗА КАКВО БЪЛГАРСКО НЕБЕ ЩЕ ГОВОРИМ,ЩОМ ТУРСКИ САМОЛЕТИ,ЩЕ ДЕРИБЕЙСТВАТ В НЕГО???ПРЕД ОЧИТЕ ИМ СЕ СЪЗДАВА ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!КЪДЕ Е ФРОНТА НА ПАТРИОТИЗМА???КЪДЕ???

От къде на къде Москов иска пръстови отпечатъци от българите, като че ли сме престъпници. Жестоко погазване на гражданските права, това прави този ГНУСЕН ЕКСПЕРИМЕНТАТОР върху българския народ и върху българските деца с ваксините, които бяха ЗАБРАНЕНИ от прокоратурата!!!

Способен ни е министърът. Оставете го да работи.

Абе умник, ти искаш ли твоите биометрични данни да се притежават от Москов и кой знае коя ТУРСКА компания? Искаш ли детето ти да бъде ваксинирано с нещо което може го направи СТЕРИЛНО след 10 години? Дай да ти биеме на тебе една живачна ваксина и да ти сложиме пръстовите отпечатъци и всички лични данни на интернета.

Нагъл и суетен Нарцис!!!

за да мине вота трябват още 52 - да станат 121. Да видим колко от тези хрантутници си дават сметка, че така по безболезнено ще излязат от предателството и имат шанс пак да са в НС, или до такава степен вече са неадекватни, че ще си гласуват менгеле или ще сложат нова кунева и това ще им е края. Клкото и да са роби българите, територията на държавата в най скоро врме ще се подели между други държави и тия навлеци ще пропаднат в дън земя.Е да видим има ли мозък

Вотът няма да мине , Боко ще го подкрепя до дупка , със сигурност се кефи на антирекламата за съюзниците реформатори, която прави този злбен топ идиот. Да го бяха мислили по поръчка нямаше да намерят толкова противен на хората тип, на който му се отдава внуши така убедително, че иска да ги умори на всяка цена .

няма никакво значение дали вотът ще мине, или не.въпросът е как здравеопазването функционира.днес минахме телк,на 9-годишният ми син-аутизъм,за трети път,и то в голяма болница -Бургас.страхотен хаос и ужас,но не само за нас,а за всички деца.бяхме едни от първите,но ни отне 3часа и40 минути.ако през тези три часа, бях зърнал някъде министъра,сигурно щях да го направя на кайма.България и здравеопазване-лед и огън

cinik nikakvi reformi ne pravi oshte poveche e zabatachi ministerstvoto

Оставка на Москов заради пръстовите отпечатъци ! Всичко друго може да се обсъжда и анализира, но грубото погазване на гражданските права трябва да праща директно министъра вън от управлението, както и правителството, допуснало тези безумия.

ТОЗИ ДЪРДОРКО,НЕ ПРОВЕЖДА НУЖНАТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД РЕФОРМА,С КОЯТО ДА ПОДОБРИ СИСТЕМАТА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО!!!ИЗЛИШНИ ПРИКАЗКИ НА ПАЗАРА!!!ОТ НЕГО СЕ ОЧАКВАТ КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ!!!С КОЗМЕТИЧНИ ПРОМЕНИ НЯМА ДА СТАНЕ!!!ЯСНО Е,ЧЕ НЯМА ВОЛЯ,ДА НЕ МИСЛЯ ЗА ДРУГО!!!

простата сметка показва че нито този вот, нито който и да е следващ няма да мине. Причината е простичка - никой не иска нови избори. Еле пък независимите, дето са се отцепили. Нали се сещате дали някой ще ги покани в клистите следващия път. А с благото депутатско местенце на никого не му се разделя. И още нещо. Ако от Атака гласуват заедно с ДПС-то те наливат гласове към ПФ на следващите избори. Защото ПФ в този парламент са единствената патриотична формация с ясна анти-турска позиция. Самите турци трудно ще възприемат завоя на ДПС към БСП. Злобата към ББ не е достатъчна з ада ги раздели с любовта им към Турция. Както никоя злоба не е достатъчна да раздели комундетата от любовта им към СССР и остатъците от него.

Няма да мине,щото си го мерите на червени и герберасти,докато измирате по-болниците като кучета

Добре го подреди при Ризова. Не че одобрява министрите на опозицията. Най добрия министър на здравеопазването според него е този от СДС..т.е.Илко Семерджиев. Е, точно Илко Семерджиев го прави на нищо този министър Москов. Абе...мани мани... чакал ни поне година хаос.

Къв наглец е тоя! НАГЛЕЦ!

За Бокова24 часа ни облъчвахте и я държахте!

Внасят, но всъщност и те самите се надяват да не мине този вот, защото на нови избори особено за бсп ще гласуват още по-малко хора...

АКО БЯХ ДОКТОР БИХ ПО-СКОРО ГО НАРЕКЛА ТОВА К Л И З М А, А НЕ СПАЗЪМ !!!

КАК Е ПОЛОЖЕНИЕТО В ДАНЪЧНОТО? ТАМ ПРОГРАМИТЕ РАБОТЯТ ЛИ? КАК ХЕМ СИ С НЕПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВА, ХЕМ ИМА ВАРИАНТ ДА ДЪЛЖИШ ПАРИ И ТЕ ДА НЕ СЕ"ВИЖДАТ" КАК ? УВЕДОМЛЕНИЕ ПО ЧЛ.62 ЛИ НЕ ПОДАВАТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ "ЗАД ГЪРБА ТИ"....КАК? НАЛИ УЖ ИМА НАСРЕЩНИ ПРОВЕРКИ , КАК МИНАВАТ ПРОВЕРКИТЕ , ПАК С ПАРИ ЛИ ?

много ще се кефя на спазмите на тва иврейче Москво кат го гътнат много че са големи тогаз спазмите))))

Здравна реформа, която не е уморила БСП и ДПС, си е за вот на недоверие. хахаха

В момента имаме нелигитимно правителство което се подкрепя от 104 депутата.Тези със златните крачета , шлиферите и загрижените дали ще се връщат на село с външната тоалетна ще имат ли смелостта и да свалим правителството.БСП-39 ,ДПС-36, Паричен Фонд-19, ББЦ-15 и АБВ-11 са точно 122 гласа които са достатъчни да се свали правителството.В сметките не поставям Атака , защото всеки път я обвиняват нея че гласувала неправилно.Разберете че Атака има 11 депутата и трудно може да влияе , ако другите са истински "загрижени" за нацията.

правителството,а в изхвърлянето на министър Москов. Този човек прекали.

Що, да не би да те кефят министърът на Външните, Вътрешните, Военен.. няма нужда да ги изброяваме другите

Ясно е, че партиите се боричкат и си погаждат номера, без да им пука кое е добро или лошо за хората, ама тия "световно-неизвестни" и "независими " депутати (Кадиев и Енчев - с извинение, че ги именовам с главни букви!), от които - слава богу- никога и нищо не е зависело, отново се напънаха да се из.кат публично... Така реагират, когато усетят, че нещо върви без тях...

За първи път някой министър се опитва и проявява буквално смелост и отричане от спокойствието и авторитета си,за да бръкне надълбоко в гноясалата рана на здравеопазването и да предложи и осъществи конкретни неща, за да се започне тази прословута реформа. Защо е тази нестова съпротива, оплюване, създаване на всякакви пречки това да не се случи ? Нали уж всички искахме това най-после да стане ? Нали всички досега се оплаквахме, че никой през тези 25 години не си мръдна пръста за да бъдем лекувани по-добре ? Сега се ЗАПОЧНА. Да преценим трезво и да оставим започнатото да продължи. Поне да не пречим.

Момче никаква реформа не прави Москов.Най-голямата далавера са цените на лекарствата.Нямаш представа колко са завишени цените на някой лекарства и какви печалби са това.Здравната каса се източва именно с цените на лекарствата.А за това Москов мълчи като биян гъз.

го повторя... Това не е човека,нито това е начина за реформиране на здравеопазването. А репресиите и заплахите към лекарското съсловие, както накърняване на правата на пациентите не могат да останат ненаказани.

Москов трябваше да излезе пред обществото и да заяви предварително каква е ситуацията с ваксините. Не може да си правиш каквото си искаш от позицията на министерския стол,и че Борисов е зад гърба ти.. и да тръгнеш да се обясняваш когато те хванат.

Няма никаква реформа в здравеопазването.Положението става по-лошо.Всеки месец ме въртят по аптеките за безплатните лекарства.Уж големи аптеки а не могат даже и на склад да си позволят дадени лекарства.Обикаляш аптеките и губиш време и нерви.Явно целта е да се уморят пациентите.

българите продължават да търпят това отровно създание и разните уж патриотични партии мъдруват, а в това време им съсипват децата и внуците - няма на кого после да се сърдите. Толкова ли е трудно да схванете какво става, депутати смотани? Само пари и далавери ли са ви в главите?

как да изпусне ..кокала...и от свойте се отрече тоя супермен на здравеопазванета.

с тия 9 софийски болници дето ги обедини? То беше истинска истерия как щял да намали административния персонал,как разходите от това щели да паднат...как щяло там веднага да скочат заплатите на докторите и сестрите... Какво стана бе? Какви резултати се получиха? Тия болници как са финансово сега? А със заплатите какво стана? Свърши си Москов обединението... и ни звук ни стон..нататък да отчете какъв ефект е постигнал.

Браво ГЕРБЕРЕ Москов... предателите никъде и никой не ги обича...

москоффф??? ,,приватизираи,, живота на хората!!! тези които нямат възможност да плащат направо за ,,донори на органи,,!!! ще помогне ,,косовският,, и на ,,и.д.-тата,, опит!!!

ако не знаете, има един документ, който се нарича информирано съгласие. всички лекарства, манипулации и каквото и да е, свързано със здравето ни и на нашите деца, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е станало с наше ИНФОРМИРАНО съгласие. Т.е. - предлагат ти ваксина - обясняват ти каква е, защо е и ако родителите са съгласни, подписват един документ и ваксината се прави на малолетното дете. Къде сте видели такова нещо в кабинетите или консултациите ?? Пишат ти рецепта, хвърлят я, искат ти таксата и чао. ама защо, ама какви са ползите и вредите от това - нито дума. Май наистина някой трябва да си отиде само заради това.

Идиоти ни правят - и мнозинството, и опозицията, само и само ДА СИ ИЗКАРАТ МАНДАТА ...ЗНАЕТЕ ЩО КЕЛЕПИР ПАДА ЗА ЕДИН ДЕПУТАТСКИ МАНДАТ ??? НЕ ???

законите на държавата и ЕС щял да бори други,които не спазвали законите???!!! Защо да вярвам на този човек?

ах, маймунке мръсна

ма как се надъхват червените олигофренчета. каква сила са само. то това май е за пред клавиатурата, иначе са си обикновени мишки. но вие си се надъхвайте, за друго не ставате, ама поне да има на кого да се смеем. изглежда ви е малко къса паметта, та сте забравили че преди 2 години се броихме и се видя че хем сте малко, хем сте тъпи, но за сметка на това изключително нагли. и да падне правителството, мислите ли че има вариант дпс и кур..вите им от бсп да дойдат на власт. такъв вариант няма и не може да има, щото никой не ви иска, освен няколкостотин мурзилки със сърпове и чукове вместо мозък и някакви заблудени овце, дето си реват по социализма

къде на друго място на планетата има хора с по ТРИ имана, ЕГН, като че ли сме концлагеристи и на всичкото отгоре ще даваме и пръстови отпечатъци ??? Това просто е върха на нахалството, ние не сме криминални типове по презумпция. и като не дадем пръстови отпечатъци какво ?? Имаме право по Конституция на Здравеопазване, т.е. - ще нарушите наши конституционни права, което ще ви отведе веднага на съд в Страстбург. Има Конституция, господине, и тя е над всякакви там закони, наредби и прочие измислици !!

а по конституция ли болниците имат право да източват касата с фиктивни болни. ако конституцията не им дава това право, не реви, а се замисли ако имаш с кво защо се предлага това с отпечатъците.

репресия върху пациентите...защото не можел да озапти лекарската мафия... Да ме извинят почтените доктори..

А бе извинявам се за въпроса, ама тоя на какви наркотици е жалък малък човечец!

Дрънголника го чака тоя ръбат боклук.

Изключително арогантен, нагъл и некадърен министър! Изключително! Погнусена съм! Господ да ни е на помощ! - Т.е. никой няма да ни е на помощ!

и кво една шепа журналисти свърши повече работа отколкото цялата опозиция по въпроса с ВАКСИНИТЕ сега и ЕК разглежда въпроса за ВАКСИНИТЕ без СЕРТИФИКАТИ на територията на ЕС

Доживотен затвор само заради ВАКСИНИТЕ

Тъпунгер Москов,какво стана със Крадливият Ген Тонев и колежката му Кадурина източили 10 милиона лева от ВМА а????

Имали сме много и най-различни министри на здравето. Добри или лоши, те си "отидоха", но при настоящият ни "мини-стер на здравето ни", сме поставени под нивото на река Дунав. Защото сега попаднахме под двоен удар: - премиерът ни въобще не може да разбере за какво иде реч, играе си мачлета на "вързано" (преди с Миро-Мазното, сега с Москов), и с цел закрепване в пустата му власт дава възможност на едни тъпи и ненаиграли се оли-гофрита да ни довършат; - мини-стерът на здравето, прави опити за реформи, които се опитва да налага с истерични методи на обяснение. Лъсва обаче задаващият се резултат от "двойният удар". Чрез новият начин на лечение - болен си, ама не си спешен или не се вместваш по еди-коя си път-ека, ще плащаш. Независимо, че си плащал здравните осигуровки! И за целта ще ти вземем "идентичният код" (пръстови отпечатъци) като на мае-муняк, защото си се родил в държавата на Боко и сие р.с. - На многобройните (-)-счии, които няма да разберат какво тъжно писмо съм написал, пожелавам д-р Москов да ги из-лекува. И като ги излекува, да отидат и да гледат постановка на братовчед му Теди и веднага ще се почустват "блажени"...

Безогледен наглец. Потомствено леке открило дивидентите от афиширане на антисоц омраза и патологичен устатник, чиито действия приключват само с логорея и неудържим стремеж към показване по медиите. Качен на пост от пълен профан който между две мачлета с авери се забавлява да произвежда президенти, министри и депутати без да му пука за резултатите от действията им.

трябва да се постави нова основа-промяна на закона за пулнолетието-от 19 години.

Pesh0

оставете го .... миналата година събира , пари от хората , като обезумял . Сега е обещал да станат чудеса . Не го махайте точно преди да сътвори чудото :)

я, ама тия били живи ли. ама да искаш вот на недоверие срещу може би единствения министър, който зане за кво е там е или признак на отчайваща олигофрения, или тънка сметка. и бсп и дпс прекрасно знаят че вота няма да мине и май точно затова го искат. хем да имитират някаква дейност, хем да не клатушкат лодката много много, че ако тая се олбърне, не се знае на следващата дали ще има въобще място за тях, още повече като излезе на яве и проруската позиция на 100 годишната брантия и лИбовника и

Къде е свинетка бе? Няма човек по кого да плюне един бацил!

деер

Скоро идва Видов Ден - заемите ще се връщат от пенсионния фонд, уважаеми неплебс! Вярвайте на 240-те проститутки на мафията, те ще ви оправят!

,,..За да бъде успешен този вот "за трябва да гласуват 121 народни представители. Толкова обаче опозицията не може да събере, така че резултатът е предизвестен. .,,??? ,,куневица за министър с 9 6 гласа,,??? ,,м.демокрация,,!!!