БСП внася вот на недоверие срещу правителството през юли

Депутати от левицата подготвят мотивите - на първо място провал в екологията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни смешници, та вие отдавна сте за затвора.Ми вие срам нямате ли ве , три пъти фалирахте държавата и пак сте на свобода.Това може да се случи само в България.С този народ заспал, можете да си правите каквото поискате няма кой да ви накаже факт...

НА ПЪРВО МЯСТО ТРЯБВА ДА Е БАЙ ГАНЬО КАК СПИ С ДИСАГИТЕ ПЪЛНИ С ПАЧКИ И ЗЛАТНИ КЮЛЕТА

Ей луд умора няма само се пити.

Иска му се на черепа, но яко е притиснат отвън. А натискат бб отвътре може би.

Черепа явно пуска пари на изгладнелите стачкуващи българи. Ако мине, но това, което четем в ютюб за васко черепа. Няма да мине вота на бкп бсп.

Ей тези отдавна не бяха внасяли вот на не доверия много закъсняха,те си оправиха партията ,че сега ще оправят държавата,тез червени боклуци вместо да се скрият те пак започнаха с плюнките

ха-ха-ха, нищо ново под слънцето. БСП не могат да ме изненадат с нищо. Толкова се изчерпаха, няма ли друг начин да защитите нещо, освен с вот на недоверие? Това е най-лесното. Айде напънете се повече когато нещо не ви харесва, защитете го без вот. Едно време гласувах за вас, но разочарованието беше голямо! Сега сте ми смешни с тези жалки опити. Не че имам нещо против вота, но начина по който се прави е жалък.

Може би тия не разбраха ли че с тия вотове само стимулират хората да повярват а дали не го правят и тия нарочно мн просто кой колко хора има в партията повече няма кво да говорим и 100г да искат вод няма смисъл както се казва

Олигарси на БСП с помощта на администрацията на президента внасят боклуци, други техни олигарси ги горят в ТЕЦ-овете си, Нинова прави вот на недоверие за екологията. Сладури

Тези само се чудят къде да се почешат. Партията им е пълна кочина, те ще внасят поредния импотентен вот.

Ей, некадърници. За 3г работа за 5 стотинки не свършихте. Само вотове и популизми и плювни срещу правитрлството. Трябва да ви забранят партията на дъртаците със закон!

ТУПУРДИЯ !

Все сме имали председател ама такова куку - никога . Затова няма да влезем в следващия парламент

БСП още не са избрали председател на партията си, но вече искат да управляват държавата.

народни представители от БСП имат един месец за да изсмучат от пръстите си някакви мотиви за внасяне на вот на недоверие по някаква тема. Успех, другари.

КУРнелке, душко, за съжаление пак няма да ти мине вота и за още по-голямо съжаление няма да ти помогне тоя вот да те изберат за лидер на бсп-то....много жалко...за мен ти си най-добрия лидер на комундетата...само ти имаш такива феноменални способности да ги закопаеш в гроба толкова бързо..те и другите са способни, ама с теб ще стане по-бързо!

Бойко стани да седна че ни свършиха парите.

Б.Борисов пуска араби, негри и китайци да ЗАВЗЕМАТ отново България.. Онези му казлаи че първия път ще гласуват за него, а после сами ще си изберат Турски султан.. С избори НЕ може да се оправим, щото башибозуците гласуват за предателя.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, ако не ги бяха утрепали, щяха да пуснат арабите, отнво да завземат България. Трябва да утрепят Б. Б. за да се орпавят нещата в България и да ЗАКРИЯТ тая фирма с която оня прехвърля башибозуци към България- "" агенция за бежанци""'... Когато пукне бежанец- башибозук, винаги е добре, както ги трепахме тия бежанци при Освобождението на БЪлгария през 1878 г.

ей, мушморок...ти биеш всички рекорди по тъпота на русофилистиците и рубладжиите:) много ме кефиш всъщност! при теб в най-рафиниран вид си личи и се вижда олигофренията на тая пасмина:) Слабоумие комбинирано със сериозни псхични отклонения:)

За Бойко не знам , но виж по Живково време колко абориген насели държавата ни ! Питай баба си дядо си да ти кажат , че ти си глупав сополив мушмурок .

Пий си хапове бе откачалко.

Корнелия, твоята партия ти няма доверие, а ти си тръгнала да внасяш вод на недоверие, срещу едно работно правителство !!! Какво работите вие във БСП освен интриги, лъжи и кражби ?

Sixteen

Скука!

Чете епитафа на бсп?

Този БСП-вот кой по ред е за последните 3-4 години?Номер 1265?!И всичките неуспешни.Айде, нема нужда!

като единствен смислен изход от 'така създалото'се положение в родното ни бг предлагам: да обявим война на някоя 'нормална' и 'неутрална' държава. Сащ, Русия, Китай, Индия, Германия, Франция и Великобритания автоматически отпадат поради 'конфликт на интереси' предлагам - япония, нова зеландияили най добре швейцария. Идват 'гвардейците' отупват ни за един ден 'професионалната' ни армия и ни правят 'швейцария на балканите'лошото е че няма да искат даже боко да си 'вложи' на лихва нощното шкафче. ако и другите 'не ни щат'- кво прайм тогава.? и тъй като сме 'спецове' по 'обществени' поръчки да обявим 'световна' такава - за нс, президент,прокуратурА И Т.Н. ама 'най добре ще е да дойдат извънземните', или поне терминатора. и 'роки' става.

Всеки ден с управлението на герб е пагубен за нас и държавата!!!!!! Колкото по-рано изчистим този тумор ,толкова по-рано тази държава ще започне да се съживява !

Това е така, но кого!? Тая е същата американска подлога и тя

Бъркате “ориджина”, Sire ...

Боко е пътник въпрос на време е

всички сме пътници и е въпрос на време...и ти включително....въпросът е само кога точно:)

Да отново за Министър Председател.

Вот на недоверие девет месеца преди избори ?! То бива ламтеж за власт, но такова чудо ! Нямат търпение комунистите.

Очаквам че виждат накъде Са нещата Изобщо у Нас...и се Опитват да спретнат Поредни “димки”..но Хората - НЕ “кълват” на НищоТакова,.. —— НЕ бих се учудил докъм Този август/септември да Сме НормалнаДържава.

Ми щот много огладняха, затова.Глад на кутийки, бате, не се трае вече!

не може ли в тая държава да приложим некой от реалити форматите - караш една година или един мандат и после - до стената. гласувайте за този политик на кратък номер ... и ако не събере 'достатъчно' гласове - да си ходи /по родните избирателни места, подарък за 'добрата служба' - мотика - да си копа 'препитанието

Никакви партии. Издигане Кандидатури по Конкретна Тематика/Експертиза. - после ТоталноПублично Изпитване —после вотиране и валидиране —-после Нонстоп Яснота, Прозрачност и Отчетност в дейността на Избраните +Съответни механизми за Стъпално или Екстрено Отстраняване ——- Има съответни Платформи. ...а при ОчевидноЗадължителното Партниране с Топ ИТ (Глобално !) - всичко типтоп.

Абе тази ТЕХНОИМПЕКСКА КРАДЛА не се спря с нейните простотии!!!

На този вот ГЕРБ ще участва само на гласуването.

бахти пираните, сички надушиха кръв , пардон власт и пари от ес и веднага се захапаха едни други, а дано се изпоязядат едни други и остане само един - да го размажа с лопатата. това ги писах в 'новината' за мая, ама и за тук е 'актуално' както и всяка друга 'новина' от НС, Президенство, прокуратура и други 'национални' служби /макар че са по скоро персонални, отколкото национални, ама нейсе/

Пазете лопатата !, щото Ще трябва. ...ама ЗА Изграждане. —— ВъзстановителенПлан - Ще има. ...но ще Е СтриктноБазиран на Проверени (и Нонстоп проверявани) Локални Резултати на/в/от Съответната странаЧлен.

аз и един калашник съм приготвил - ако се счупи лоатата в дебели тикви, и щом трябва - ще я полвзваме 'втора'

Шашкате ме с тез пушкала (Нищо де - Имам оноватам за Топ на автоматична, единична и на серии ;-) - та Ако се Наложи (поради Евентуални шашкънщинки на Вси”наште”) - И ИйерихонскаТръба ще ползваме.

БСП внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция. Присмяла се хърба на щърба.

Вижте, Хора... - ЦелиДве Наши поколения Са помляни !, било дефакто било в ЦелевоПринуден Exodus... - Срамота е да Допуснем тая Воня у Нас да Продължава !

Нинова по стар комунистически обичай фалира БСП. Касата е празна 0, а парите за субсидиите още не са върнати на държавата. БСП ако управляват до 2 години държавата е във фалит.

Винаги съм гласувал за ГЕРБ за да не дойде БСП на власт.

ИМА СИ ХАС ПРОСТИТЕ ДА НЕ СЕ ПОДКРЕПИТЕ.

ЗА ЦЪРВУЛА ТО НЕ СТИГА ЧЕ СИ ЦЪРВУЛ АМИ И ЧЕРВЕН ПОМИЯР

няма такова нещо , за което да не гласувам , за да не дойдат комунягите на власт! просто няма! и за дъждовен червей ако трябва ще гласувам, но з атях никога!

Нека поне другарите се върнат от почивка, че ако падне правителство ще трябва да работят.

Корнелия Ниновна е шампион по провали! До сега е изгубила всички възможни избори и вотове на недоверие! Внася вотове на недоверие за да се намира на работа! Ако БСП я лишаваше от 2 месечни заплати при вески провал, до сега Ниновна нямаше да вземе и 5 лева заплата, а БСП щяха да съберат пари за заплатата на по-талантлив лидер!

Ало, клонираната, за какви вотове на недоверие ръсиш при коалицията ГЕРБ/ОП/ДПС в парламента?! Я погледни КАК реагира Тулупа щом запротестира Улицата! За часове СИ оттегля законите.

Четох за “постиженията”й...то Техноимпекса...”приватизациите” ...мандахерцането СДС-БКП-БСП ... - ама Най се втрещих от “легендата” за Рафаил”реализацията” ...;-) ...като Тушът бе кат за нула време Се писа Рафаилов !

Въпрос : - при очевидната СвръхПроблемност (вкратце - Всеобхватна Катастрофа) у Нас - Защо чак толкова камерен ФорумТук ? ...Хората - Се страхуват Дори да Си кажат мнението ли ?

0

Писанията ти с тия главни са визуален херпес, ше ме извинаваш

Ако се Налага - И визио, та дори Обща ПсихоСоматична Гонорея ! - ама Бихте ли Отговорили на въпроса ?

Същите, които фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, същите, които станаха милиониери на гърба на хората, същите, които станаха известни с червените си куфарчета, същите, които създадоха мафията... внасят вот на недоверие на правителството на тема корупция? А БЕ ВИЕ ПОДИГРАВАТЕ СЕ БЕ? БЕЗСРАМНИ, БЕЗСКРУПУЛНИ, НИКАКВА СЪВЕСТ, НИКАКЪВ МОРАЛ, НИКАКВА ЧЕСТ! Бахти и наглеците!

НовНюрнбергски. ...това Е което Трябва.

Тея живи ли са уееее. Тъкмо подготвях заупокой

За бога по дяволите ! ...Хора ! - абе я Да им ТаковамеТаковата на тея Вси’наште” ако обичате ?! ...какви вотове за или против ? ...какво правителство ? ...какво Още да се Отлага ОтдавнаЯсното !!!

За ЧЕРТЕЖИТЕ на F-ките - 2 млрд. лева АВАНСОВО И НАКУП въпреки гласуваните изисквания за избор на изтребителите от Шайкаджиите; Държавен ПОДАРЪК на Божков - 700 млн. лв; Държавен ПОДАРЪК на др. хазартни играчи - минимум 300 млн. лв.; За колекторската фирма - 70 млн. лв; За ВиК холдинга - 1 млрд. лв.; За държавната петролна компания - минимум. 1/2 млрд. лв.; За тръбата към Перник - 30 млн. Тонове токсичен боклук; Морето в кафеникав цвят; Подпорни стени/хотели; Прикриване на далавери в ДФ "Земеделие"; В премиерската обител 1/2 млрд. евро и златни кюлчета; 67 млн. лв. изрекетирани тулупски пари от Божков... ... Пожарникаря запалил пожари на ВСИЧКИ фронтове... И НЕ ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ...

Токсичният боклук се оказа на БСП, щом Радев помага на Бобоков, ама не дръж на истината, нали сте БСП

0

Умньо, вкарвани са незаконно! Разрешителните са за съвсем различни материали!

Докъм 10тина Хора Знаещи&Можещи. Доказани. НЕстряскаеми. Без Никакви партийщинки. (за Възлова/Координация) +докъм 10тина в Всяко по-значимо нас.място + Тотален Блокаж на Всякакви Финанси виа НонстопПартенариат 24/7 с НайВисоките Глобално ...и Ако трябва - Фронтекс, DEA, SwiftResponse Units Това Е което Виждам за Решение.

дрОгарката курнелия, и цялото ръководство на стогодишната партия са нелигитимни вече повече от сто дни! би било редно да си изберат ръководство,пък сетне да му мислят какви ще ги вършат!

Вместо да даваш акъл стани член на БСП и гласувай. Сега плачеш на чужд гроб другарю гербаджия.

0

Ех, 112, добре, че ми даде идея какво да правя, точно си немах планове за уикенда

Всеки УПРАВЛЯВАЩ би искал да има подобна опозиция. Държавата се тресе от скандали , а дамата от село Крушево се занимава със спасяване на КОЗИЧКИ.

0

Животът, според другарката Курнеля: "Депутати от левицата подготвят мотивите - на първо място провал в екологията" Реалността: Горящият пластмасови тонери и отровните остатъчни мастила в тях - БСП Заравящите акумулатори в чернозема - БСП Постоянни недокуметирани разливи в отходни индустриални и подпочвени води, редовно превишаване на газови лимити - Лукойл (Русия/БСП) Частните ТЕЦ-ове, горящи нерегламентирани отпадъци, МДФ и пласмаса без филтриране - познахтееее, пак Червените Кхмери. Каква екология, ма кашалот?

Ей, няма да обиждаш кашалотите. В сравнение с това творение, те са изящни.

Нинова не разбра ли че вместо вотове на недоверие трябва да помисли как да изгради доверие в нейната партия? Така сплотява редовете на ГЕРБ и ДПС и си остава измислена опозиция.

Абе орел мръсен , стига с таи екология и лайната които се пъчат, да го духате всички еколози говеда

0

Добър опит, другарю.

Вече не си и смешна а си жалка!

Смешниците от БСП не осъзнават, че Бойко е на власт и ще бъде на власт, докато алтернативата му са БСП.

Започвам да си мисля че Бойко ги крепи тия, за да не се появи читава опозиция

Няма по-нагли и безочливи говеда от червените тиквари. Колкото са по-некадърни и крадливи, толкова по-голям им е плювалника.

Имат сурат да говорят, казваше непрежалимата ми баба...