Цветанов за проф. Петров: Законът е спазен, говорим за морал

Законът е спазен, тук можем да говорим само за моралната страна.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов за проф. Петров: Законът е спазен, говорим за морал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се говори само за булстат. Първо не трябва да има подобни роднински връзки. И ВТОРО - НАЙ ВАЖНОТО ДАЛИ ТЕЗИ ТРАВМАТОЛОГИЧНИ КОНСУМАТИВИ СА ЗАКУПЕНИ НАИСТИНА И ДАЛИ СА ВЛОЖЕНИ ПРИ ОПЕРАЦИИ НА ПАЦИЕНТИТЕ????????? ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ СЕ ИЗПРАЩАТ ДА СИ КУПУВАТ КОНСУМАТИВИТЕ ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ МАГАЗИНИ. иЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО - ТОВА СА ЧИСТИ ПАРИ ПРЕМИНАЛИ В ТЕХНИТЕ ДЖОБЧЕТА, А ПАЦИЕНТИТЕ СА СИ ДОПЛАЩАЛИ ЗА ПЛАТКИТЕ И ТЕМ ПОДОБНИ МАТЕРИАЛИ. И НЕЩО ДРУГО- ЗАЩО ВЪВ ВМА СМЯНАТА НА ТАЗОБЕДРЕНА СТАВА Е 5000 ЛВ., А СЪЩОТО НЕЩО В ГОРНА БАНЯ Е МЕЖДУ 900 И 1000 ЛВ. Защо трябва да ни гледат в очите и да ни лъжат. Оказва се че хрисимия и "почтен" изглед на тези хора е ЛЪЖА.

Спазен, спазен, колко да е спазен закона? Фирмата нито е данъчно регистрирана, нито има БУЛСТАТ!

Никакъв закон не е спазен! Интересно защо мастите военни магистрати са отказали да разследват случая, след като и от самолет се вижда, ЧЕ законодателните разпоредби НЕ са спазени!! КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ТЕЗИ ПРОКУРОРИ?? Обстоятелството, че въпросната щерка е била в политическия кабинет на здравното министерство оглавявано от д-р П. Москов ме шокира, изненадва и отвращава!! От министъра, дъщеря му, кандидата за зет, всички лица по веригата (юристи, финансисти и т.н.) от маймуни на клонката (бордове, комисии и т.н.) в това число и прокуратурата ненамерила НИЩО противозаконно?? ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И СЕ ПРИЛОЖАТ САНКЦИИТЕ ПРЕДВИДЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО!!!

Проблемът тук не е някакъв си Булстат. Проблемът се нарича конфликт на интереси, който закона за обществените поръчки забранява и което си е нарушение на закона. Цветанов да не говори глупости.

Цървулът и лъскав си е цървул !!!! За пореден път показва, че за него законът е без значение !!!! Обществена поръчка за 1 200 000 лв. е спечелен от фирма БЕЗ БУЛСТАТ !!!! И това е законно !?!?!? И какво може да се очаква от такъв политик !?!?!? Абсолютен наглец !!!!

Трябва да разследват и държавното предприятие Мини Марица-изток ЕАД град Раднево за назначаването на персонал в дружеството.Пълна шуробаджанащина!Вярно не е държавна администрация но е държавно предприятие и е 100% собственост на държавата.Назначените хора са все с големи лобита и връзки даже и такива ,които не отговарят на изискванията на длъжностната характеристика. Анархията е пълна!!!

Е, как ще е спазен закона бе цвъко, след като фирмата няма Булстат? Станахте съвсем нагли бе. То не бяха суджуци, язовири, роднинства по общини, поръчки...оляхте се. Идва ви края.

Какво е морал... най-хубавото е картинки с цифри, а и на метал!!!

Путин му е казал ,че зетът не е рода и той се подвел Гербера.

много нагалo е станало шофьорчето от дс.

Всички вие, които сте в парламента, думата МОРАЛ за вас не съществува. Образовайте се малко какво означава това нещо МОРАЛ. Писна ми от вас, както и на много хора!!!

И не само в Парламента!

И всичките апартаменти в София не могат да ме накарат да си плюя толкова зверски на достойнството, както го прави тава нещо цветанов на себе си!

за това става дума.Вие всичко правите на ръба на закона,сиреч,всичко ви е законно,така сте си направили законите.Но закона,освен,че е закон има и ДУХ цветанов.На върха сте,за да давате ЛИЧЕН ПРИМЕР.А вие ,какво награбите се ,та се задавите и после го раздавате "морално"

Всички престъпления се оказват ''законни'' , след като ГЕРБ узакони престъпленията на лидерите си и техните приближени !

Балонът ДС, който поддържаше прогнилото ни корито ГЕРБ на повърхността се спука другари ДСари. Плъховете първи започнаха да скачат от борда.

Борисов е приел оставката на Петров, но Цецо Глупака пак не е в час и го защитава.

всички обществени поръчки се дават на Наши хора, без изключение. Цвъко Апартаменчето да не се прави на Ахмак.

И всички хубави работни места в държавната администрация и държавните предприятия също!

И отново , вина има виновни няма ! С любезното бездействие , на политизирани управници .

Абе, тази личност набеди тъща си, че му е дарила 6 апартамента... за какъв морал и каква етика става въпрос?! Само оправдания за това, че въпреки всичко са на власт.

И 7-те апартамента на Цецо са законни , е не е ''морално'' , но пък е ''законно'' ! Подаръците /6 апартамента/ от ДПС - фирмите за Цецо , са минало !

Главата на този прилича на Каун , как да кажеш или да помислиш че този има мозък , щом плещи като без мозък!

Това разследване беше отговора на "бялата мафия", заради начина по-който този министър се опита да ги притисне и намали краденето на пари в системата. Не го защитавам нека прокуратурата си свърши работата и тогава да говорим. Но е факт, че всяка година се увеличават драстично парите за здравеопазване, а резултатът е "видим" за всички нас. Вижте само коя телевизия е направила разследването и може да се досетите кого са настъпили действията на министерството.

За какъв "морал" говори професорът след прочетеното по-горе? И се кълнеше, че не е работил с близки хора? Дано го вкарат в затвора този бивш вече министър.

Тези вече са пътници! Първо здравния министър, после Валерката Симеонов, Дебелото Лиле/че ОЛАФ по магистралите има какво да каже/ и така до разпадане на коалицията. А за изборите -честно казано не знам. Нацията е много затъпяла и всичко може да се очаква. От БСП не очаквам много.

Бе защити го той, ама Боко го изрина, щото се оказа, че изваденото от БСП е истина!!! Сего се опитват да ми обясняват какъв морален бил , щото си бил подал оставката!!! Егати ГЕРБерастката шайка - скандал след скандал и все с далавери и корупция!

То бива наглост ...ама неговото надминава всички граници.

БСП още миналата година каза че никаква коалиция , така че Цв Цв си закъснял , никой няма да ви прикрива кражбите както и да заплашвате всички !

КОЙ ще разследва прокуратурата, която е отказала, при очевидни нарушения, да разследва?! ЦвЦв си мисли, че след като той доказа как с една пенсия се купуват 6 апартамента, защо и министъра да не може да се измъкне. Не му е зет, защото не е женен за дъщеря му официално. Имат дете живеят заедно .. ама не са роднини! ;) Нямала регистрация фирмата ... на кой му пука! При ГЕРБ нещата са - КОЙ кум, кой сват, кой на булката брат...

Жестока снимка. Бухал гледа пъпеш.

И какво излиза? Пак БСП виновни! Това не е разследване на БСП. Те затънали до гуша в корупция, а после другите им виновни. Трябва да се рови! Трябва да се разкриват всички подобни схеми и никакво значение няма, чии са кадрите. Дали на ГЕРБ, дали на БСП, който е сгафил да си отговаря. Тук се виждат ярко две неща. Първото е, че нарушение на закона определено има. Тия неща за моралната отговорност, Цветанов да ги разправя на други. Ясно е казано, че е недопустимо да се обявяват по този начин обществените поръчки. Надбягване с един кон! Да не говорим пък за другото, че не може да се сключва договор с фирма, която няма регистрация по ДДС. А това, че професора е отричал до последно, си е негов проблем. Сега аз да ви попитам. Сигурни ли сте, че съдебната система/в случаят прокуратурата/ е независима?Щото аз не съм! Може ли да се направи констатация, че няма нарушение на закона? Аз смятам, че това е дивотия и прокуратурата е изпълнила заповед на ГЕРБ. Това за независимостта, някой друг път. Спомнете си,какво обвинение повдигна същата тази прокуратура на шведа, който изрита в лицето камериерката. "Дребно хулиганство с причиняване на лека телесна повреда". В реалният живот нещата не са такива. Обърнете внимание на вторият момент. Дъщерята на професора е била назначена на топло и приятно местенце при министър Москов. Това как е станало? С конкурс ли? Глупости! Мястото е политическо и за него конкурси няма. Назначава се по политическа линия. Ей за това говорим! Това са те "калинките" на ГЕРБ! И такива случаи има още колкото искате.

ГЕРБ могат да направят коалиция с ВИС 2 или с Наглите, как ще правят с политическа партия?! ОПГ с ОПГ. Ще сложат Митко Каратиста и Пашата до Станишев?!

Този голям защитник , крадеца защитава крадеца , така е при Мутрите ! Вие сте престъпна Партия Гроб , която загроби България ! Съд за всички от Герб и да се обесят пред НС !

От БКП/БСП разчитате, че като повтаряте едни и същи лъжи ще намерите достатъчно глупаци да ви се вържат, подценявате интелекта на българите! Българите не са петимни да превърнете България в Северна Корея!

Баце, ма не мое да си чак такъв Идиот! Или ... Може!

Всичко е на лице , какви лъжи пишеш бе Тиква тъпа , майка ти ще я споменавам хиляди пъти Изрод ! Не обичам да ме Лъжат и Крадат !

Дребните недостатъци на Герб, не са като престъпленията на БСП/БКП - атентати, преврати, саботажи, държава затвор, куфарна приватизация,....... все едни ангелски и благородни дела!

Всичко ще мърда във партия Герб,все е ''ГЕИТ''то не бяха Суджуци,Кумове:)сега и този който подаде Оставка,не се стигна до ''ЗЕТ-ГЕЙТ'':)

Ако с писане на платени глупости в сайтове водеше до печелене на избори, БСП нямаше да слязат от власт, а са в опозиция! Толкова за акъла на БСП водачите и сибирските им спонсори!

От 2010 г., неведнаж словата на Цветан Генчев Цветанов ни напомнят, че в България е имало времена, когато полицията, жандармерията и болниците са били в ресора на един и същи министър - този на вътрешните работи и народното здраве...

Кой е тоя закон , който позволява фирма без регистрация на зетя да сключва договори за доставки. Неморални са апартаментските сделки на Цецо , но тук закона е стъпкан с двата крака.

Здравен министър - за какво ни е? КФЯВИЯТ ПРЕМИЕР И ГЕЙБЕРАСТИТЕ докараха БГ до НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ В СВЕТА.

Толкова години най-важно беше Корупционият комфорт на всички управляващи, затова и законите са направени така, че да нямат общо с морала. А каква е ползата за обществото и държавата като цяло?

Цветанов, таш*к такъв, много си нагъл, бе!!!!! Знаеш ли, че след твоя коментар всеки ще започне да прави това - да подписва договори за държавни поръчки със свои близки фирми? Никъде го няма това по света! Само в България. Ще ми говориш ти, че са спазени всички закони, но остава моралната страна. Това си е чист конфликт на интереси. Естествено, че е спазен законът, ако е читава фирмата. Но, бива ли да се подпише договор със свързано лице? Одитът и прокуратурата са длъжни да се намесят. А, Петров да подаде веднага оставка.

Нагъл ЦРУселяндурник,светнаха отново лампата и от ГРОП отново крадяхте.Всеки гербераст по дефиниция е крадлив и лъжлив.Дали това са само обосновани предположения?

Договор между юридически лица без да е посочен булстат и в случая идентификационен по ДДС за милиард ...това сериозно ли е !?!

Ти г-не нанасяш много повече вреда на партията си от полза. Да попитам колко лева отделихте от личните по точно крадени за бедстващите? Има ли между вас някой съпричастен ?Няма.Вие сте долни личности.

Цецо, всички знаят " Кум-Гейт " как крадете и лапате. Да било законно?! Фактури се пускат но краденето е голямо. И ти лапаш ли лапаш. Сега безсрамно защитаваш този престъпник Петров. Тонев го покриха,сега и тоя лапач. В Здравеопазването ЯКО СЕ ЛАПА както ти ЛАПАШ. ЕДин кламер не минава без корупция в тая държава. Един закон не може да създадете в името на народа. Магистрати и прокорпори са като вас ЛАПАЧИ. Дано ви се върне.

ГЕРБ и морал. Не ставай смешен. Отдавна,точно ти,трябваше да си в костюм на широки райета.

Г-н Борисов, сложихте Цветанов на амбразурата и май го забравихте там.Него вече го застреляха няколко пъти, та и за чучуло не става.Всяко негово появяване в медиите е вредно. Отдавна никой не му вярва,станал е за подбив,хората му се подиграват.

Шилo

Добре казано!

ЦЦ го бива само за едно: със собствените си простотии да отвлича вниманието от простотиите на ББ.

" (И )Двамата лика прилика, досущ два стръка иглика;) - Цецо Морала и Боби Суджука...

Тоя противен пъпеш няма ли най-сетне да бъде разкаран? Ужасно излагане...

В България законите пазят тъпоъгълници като Цвък Цвък...И тъщите им.

Логореята на този физкултурник ми идва в повече. Крадец да ми говори за морал, е това вече минава всякакви граници.

Всички разбраха, че точно Законът не е спазен, защото фирма без Булстат не може да участва.

"Законът е спазен, говорим за морал"!!!!! Е как няма да е спазен, като вие ги пишете тези закони, които могат да бъдат "неморални"? Нали затова са законите, за да регламентират възможности за неморални действия. Но в България затова всеки се натиска за политическо място под слънцето, за да може да краде законно, нищо че е неморално. И неговите хора да си го защитават и пазят, защото всички това правят. И така, докато ги изобличат, ама и тогава са нагли.

На това му се вика наглост и тъпигьозщина , да се изтипоса един каун и да твърди , че видиш ли крадецът бил честен крадец!!! Тва го могат само гербавите , и не защото са го научили , а защото им е вкарано с човешки израстък!