Коментари - Стефан Данаилов: Залагаме преизчисляване на пенсиите | Днес.dir.bg

Стефан Данаилов: Залагаме преизчисляване на пенсиите

В програмата на БСП сме заложили преизчисляване на старите пенсии на база на новия средноосигурителен доход, заяви Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов: Залагаме преизчисляване на пенсиите | Днес.dir.bg

Коментари

А защо пенсиите са ниски бе комунистически боклуци. Защото приватизирахте пенсиотния фонд и държахте хората на 120 лв заплата. Защото фалирахте държавата няколко пъти бе нахалници. Сега ще я вдигате. Нищо няма да вдигнете иначе как ще лъжете простите всеки път...

БСП наистина може да увеличат значително пенсиите, но ако ще ми управляват с ДПС, мерси.

Браво бат Серго! Развесели ме...

Може би трябва да се замислите да премахнете т.н. "таван" на пенсиите, защото ми омръзна да давам по 100 лева на циганите, а аз да си купувам лекарства за 200 лв

този комунистически артист ще ми говори за икономически параметри да си гледа старините и черно белите филмчета.а комунистическата мафиоцка машина го употребява и маниполира а тои си мисли че е някакав фактор целят му живот е фалшив герои! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази бабичка е по-щедра и от Магарешки.Я с колко много социален грим се е разкрасила.Ще я видим,като се изкъпи след 27-ми,какво е останало от популистките обещания.

Бат' Стефчу пусна въдичката на верният електорат: - От бесепету шъ увиличавът пенсиити... за тях шъ гласувами...амчи за кого другиго!? Обаче от къде ще вземат парите БСП-ту? Бат' Стефчу казва,че трябва да се напълни хазната ама от кого не казва.

А нещо за младите семейства и майките няма ли да предложите. Или само на ромите разчитате, унизително и обидно е

Средният осигурителен доход за 2011г. е 594лв., а за 2016г. е 770. Защо са избрали 2011г., а не 2016г. Не пропускат да излъжат комунягите.

"ЗалагаМЕ" този нечистоплътен неграмотник се включва и той в "залагането" на предизборни...... капани за наивници. Който вярва на комунистите не е нищо повече от наивник, клонящ към категорията глупак.

трябва да започне с таван на заплатите на депутатите, който да не надвишава две средни работни заплати, при включени всякаквите им възнаграждения за стаж, комисии и пр. Това е реално, а за вдигане на пенсиите, пари няма.

на пенсионерите увеличение с 3 лева на дупетатите с 3000

Даа-а, за беда, възрастта не прощава никому, дори и на Майор Деянов, ако иска и на всеки милиметър да се появява. Тъжен край на един иначе не лош артист, но последната му "роля" е направо фиаско.

Защо не се вземе за база 2016 или 2017, а се взима 2017, когато доходите са били наполовината на сегашните?

Този тъпак седнал да обяснява какви щели да бъдат пенсиите и откъде щели да се вземат парите!?!?!?! Ти да видиш! Абе, социалиста и борец за справедливост Данилов, Я КАЖИ КАК ГЛЕДАШ ТЕЗИ ХОРА В ОЧИТЕ И ИМ ГОВОРИШ ЗА ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ, И СЪЩЕВРЕМЕННО СИ В ЕДИН ОТБОР КАТО МИЛИОНЕРА-СВИНАР ГЕРГОВ, БЕ! Я КАЖИ, БЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТ, И ОТКЪДЕ СПОРЕД ТЕБ ГЕРГОВ, А И КУП ДРУГИ ЧЕРВЕНИ СВИНИ,...ОООПС ОЛИГАРСИ ДЕ, ВЗЕХА ТЕЗИ МИЛИОНИ И ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, И ТАКА СЕ УЯДОХА, ЧЕ НЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА БЕ! Гледах едно интервю с този, с Даналиов, по една телевизия, БТВ - "120 минути", и журналистчето срещу него очевидно интелигентно и възпитано момче му говори с уважение, а този дърт пергиш ... ФАМИЛИАРНИЧИ И ГОВОРИ С ТАКОВА САМОЧУВСТВИЕ, КАТО ЧЕ ЛИ МОЖЕ ПОНЕ ДА ПИШЕ ГРАМОТНО, а се зове професор!?!?!?! И НА ВЪПРОС КАКВО МИСЛИ ТОЙ ЗА СЕТА, Стефан Даналилов отговори: "А-а-а, това е много лошо нещо!" И момчето го пита: "Ами добре, ама защо точно е лошо?" И знаете ли как отговори този чукундур? Отговори така: "Ами лошо е, защото е лошо!?!?! НЕ ЗНАМ ТОЧНО ЗАЩО, ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА, НО ПИТАЙ КУРНЕЛИЯ, ТЯ ЩЕ ТИ ОБЯСНИ...!?!?!" Значи този кретен седнал да обяснява на ... ДРУГИТЕ ХОРА КОЕ Е ДОБРО И КОЕ - ЛОШО, БЕЗ ДОРИ И ТОЙ ДА СИ Е НАПРАВИЛ ПОНЕ ТРУДА ДА СИ НАУЧИ УРОКА И ПОНЕ НЕЩО ДА РАЗБЕРЕ, ПРЕДИ ДА ЛЪЖЕ И МАЖЕ!!! Лошо било, защото ... било лошо, и КУРнелия така му била казала, тя знаела и тя можела много добре да обясни!!! Е кой и как гласува за такива идиоти, ако и той самият не екръгъл идиот, простак и тъпак, или мошеник, който вижда някакъв гювече или далавера там, като свинаря например!!! То не че и пожарникарят е цвете за мирисане, де!

Както е казал другаря Ленин, не знам какво точно е казал, но много правилно го е казал. "З"богом, Лигльо!

Стефан Данаилов е достоен и стойностен човек, малко са критикуващите го с по-голям интелект от неговия.

Ти явно си умствен инвалид! Първо - Стефан Данаилов може да е всичко друго, но не и ДОСТОЕН, още повече, че се е цанил да лъже баби, дядовци и млади тарикатчета, които са решили че могат да направят кариера или да живуркат покрай някои от червените крадци-олигарси, това едно. И второ - да твърдиш, че човек, който пише Збогом със "З", а не със "С", и то там, КЪДЕТО НИКОЙ НЕ БЪРКА, ОСВЕН НЕГРАМОТНИЯТ - на гробищата, и знаейки че си не особено грамотен да приемеш да се цаниш дори и за министър на културата, това означава не само, че си недостоен, но и тотално дезоринтиран в една стрна, където тези неща не правят впечатление на други чукундури като теб например.

Пенсионерте цял живот са строили български социализъм. Сега социалистическата партия им обещава германски капиталистически пенсии. Що така бе Миме?

абе стефчо, от каде ша додат парички за по-високи пенсии бе ? нали уж ревете срещу европа. ама паричките им хубави а ? какво произвежда бг освен дертове и крадливи цигани за европа ? ама искате високи заплати и пенсии. стефчо му се плаче за комсомолките дето ги шибаше едно време когато беше велик актиор трета употреба. боклук.

Печатарите пак ще пуснат печатницата за пари. Обаче като няма блага, които да се купят срещу тях, се сещате, че ще стане като през 1996 година, когато комунягите бяха на власт. И пак няма да има кой да ни спаси, защото не сме в еврозоната както е Гърция. Нищо ново под слънцето. Да се надяваме, че сегошните пенсионери няма да се хванат на празните обещания.

Ние в Пресцентъра на Партията сме заложили и преизчисляване на парите в няколко банки. Не е морално те да имат много, а бедните да нямат нищо.

Комунисти Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат! Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши." А когато Хитлер прати го в затвора лесно го спасиха много важни хора. Сталин се обади на своя "камарад" и "лъвът"наш кацна в мечтания град.

кой да ги израбти? бременна с трето ,получаваща 1000+ лв омощи с незавършен пети клас?аааааааааааа,ама те са от гласуващият контингент и не може да ги закачаме! ми майната ви и на вас.айде трийте етнически нетолерантния коментар.

Збогом, другарю партиен секретар! Гледай си студентите и не ставай смешен на стари години!

ЩЕ ИМА ЛИ ПАК ПЕНСИИ, ПОМОЩИ И ВАУЧЕРИ С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ?????????????????????

ех тези пенсии бе. Без тях един глас няма да хванете.

Корнелия научи и Стефан да послъгва.Никакво повишение няма да се получи Стефчо,или ще е незначително.Вземете коефициентите на хората през 80 -те години на базата на покупателна възможност по това време.Не се опитвай да хитруваш и ти ,че ме досрамява.

през ден четем как бабичките хвърлят по 20 000-30 000 през балкона на "полицаи"... мислиш ли, че коефициентите на хората са се повишили. Последната дето хвърли беше 44 годишна жена.

Гуцаната не беше ли също милионер?

Аз пък залагам лентата и ви идвам на гости в парламента. Пуснете си Рамбо за тренировка.

Ех Ламбо, И как смяташ да я развиеш тази икономика. Ти за икономика си чел само в книжките по които играеш. Истинската икономика е друго и тя е съсипана от червената върхушка по план от 1989г. А за пенсиите като ги преизчислиш откъде ще ги платиш. Или ще яхнете малкото останали българи в страната си. Няма да се получи. Накрая ще се яхате един друг и останалите тук пенсионери и цигани ще ви разкъсат за да се нахранят.

Браво с това обещание печелите изборите , но ако не актуализирате всички стари пенсии - вървете по дяволите .

Мандри ли ще обират ,бирници ли ще пребиват чордбаджйи ли ще национализират ,та обещават толкова мед и масло ?

а бе Сергеи ти ли ще си финансов министър пази боже

Другарю Данаилов, явно си се вживял в партизанските си роли,но забележи,днес не си в гората!

след изборите

Майор Деянов още си мисли,че са на всеки километър и раздава пари също толкова лесно,колкото обраха всички спестявания на народа след като от комунисти се кръстиха на социалисти. Помним,помним,другарю колко ми беше пенсията - 5 лв беше,другарю!

Последните 8 години с малко изключение е на власт Борисов с групировката му ГЕРБ. Чисто статистически: Държавният ни дълг в следствие на управлението на Баце е 29% от БВП, при 13% през 2008-ма. При нарастнало БВП от 70 на 95 милиарда за тези години е изключително срмно и нагло това, че пенсиите на родителите ни не са мръднали. Считайте колко са изкрали Баце и Пеевски.

идиот , живял ли си при комунизЪма?

Боклук! ГЕРБ са най крадливите комунисти!

И фалиралите банки изядоха милиарди при ГЕРБ, с малки изключения.

само нашите кухи червени кратуни не вденаха, че силна социална политика се прави със силна икономика, когато обаче икономиката ти е мижава и се опитваш да си социален, извода е че еили си идиот, или считаш другите за идиоти. или кво, щуе теглим заеми, та да даваме социални помощи. нещо сте се объркали тотално това цоциалистите

Стига вече депутати като Данаилов , мястото му не е вече в парламента !!!Трябват ни млади и надеждни парламентаристи ! Не ви ли е неудобно толкова години да лъжете бедните българи и в същото време да мислите само за себе си ! Стига лъжи и обещания , видяхме ви какво можете . Не ви вярваме ! БСП няма място в следващия парламент , не разбрахте ли ? Искаме нови хора , а не старите муцуни , хора в пенсия да ни управляват !!!

Залагаме.. Яко , а дали ще ви се падне? Нещо хазартът е запазена марка на БСП, ама народът иска нещо по- сигурно.

Човек трябва да е идиот и да е забравил как 1$ струваше 3000 лв., купоните , режима на тока за да повярва на крадливите и нагли комунисти.

защо бе , това беше играта на мръсника сорос да опъне милиони обезпечени със злато бг левове срещу зелена шума:тафров, луджев...и останалите от отворено общество

3евзек

Стига с този Сорос. Невинен е. Щом не е осъден, значи е невинен.

Разликата между в дохода за 2008 и 2011 г. е максимум 8%. Къде ги видя 20-30. Сега сме 2017 г. и актуализациите по златното правило ще покаже по-високи пенсии и няма да мръднат и стотинка. Или към 2016 или не лъжете. Вие с ББ сте от едно котило.

типично по социалистически, щели да дават. а не споменават откъде ще вземат, щото в нормалните държавми първо е ръста на икономиката, а после ръста на доходите. ама червените идиоти както винаги слагат каруцата пред коня. то един път 97-ма видяхме докъде ни доведе това даване, без реален ръст на икономиката. що ли нещо не съм съгласен да настъпим същата мотика втори път

ще вземат кредити бе, бай Тошо как зе 10 милиарда кредит от Западна Германия. После фърли топа и още ги плащаме тия неговите кредити. Та и Ламбо така- ще вземат с Кури на кредит, па после я камилата я камиларя. Той човечеца е на памперси, та ще връща само пълни памперси

Жив и здрав да си ! И още дълги години да радваш хората.Бог с теб.

до тук добре , но жалко е , че подкрепя комуноидите.

Комунистите са атеисти!

да, но мен партията ме лекува във Франция, а вие си умирате с крадливите лекари и монопола на сдравната каса, където има монопол има бедност и смърт

партията и да те излекува, ще си умреш неграмотен.

Браво, подкрепям социалната политика ! Все пак това са хората, които са работили цял живот и са ни отгледали, за да получават при "добрите демократи" 200 лв. на месец ! Лайте герберастчета - остава ви седмица !

А бе путлек, ти лая ли когато новата партия (БСП) им обра всичките спестявания на същите тези хора? Лая или се кефи? А?

Злобата никога не е добър съветник !!!! Това, че мразиш комунистите не ти дава право да лъжеш !!!! Деноминацията на лева , когато спестяванията на българина се "изпариха" беше по времето на Костов.

Пак ще излъжат хората да гласуват за тях. Пак ще ги излъжат и след това. Както ги излъгаха с Радев и Запека.

Обещаваме и всеки ден На всеки километър и в каждой петък руска телевизия !

БСП обещава да раздава все повече пари от нашите вноски за пенсии, които няма да видим никога. И то ако Р.Овч. и Гергов не ги откраднат преди това

И ТОЗИ ЗАЛАГА НА ИЗКУКУРИГАЛИТЕ ДЪРТАЦИ ЗА ПЕНСИИТЕ !! ДА АМА АКО ЕДИ КАКВО СИ, ЕДИ ЩО СИ, АКО ИМАЛО ПАРИ !!! НАЛИ ОБЕЩАВАТЕ С ОНАЯ СЛАНИНЕСТАТА НИНОВА, ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ВЕДНАГА, ИЛИ ТИ МАЛКО СЕ ЗАСРАМИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГАРКАТА ЛЪЖА, КОЯТО ГЛЕДА САМО СА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТ, ЗА ДА КРАДЕ ОЩЕ И ОЩЕ !!!! БЕЗСРАМНИЦИ СТЕ ВИЕ, ВЗЕЛИ ВСИЧКО ОТ НАРОДА, БЕЗ ДА ЗАРАБОТИТЕ НИЩО !!!

Най-важното в една държава е хората да живеят добре! Сега си помислете дали може човек да живее добре с 200 лева пенсия?? Не, не може. А дали няма пари? Властта си купуваше розови беемвета, депутатите си сменят колите през няколко години, пари се харчат за всевъзможни глупости. Пари има, но управляващите (независимо кои са) се правят на утрепани, тях не ги интересува как се живее с 200 лева.

Стефко, Що не вземеш да се скриеш? Заради такива като теб вече не съм привърженик на БСП.

Аз залагам,аз обещавам,аз призовавам,аз,ние и сие се срещнахме с избиратели,които ще ги,както винаги забаламосаме...Абе,народе,Що вярвате на тези,които ви правят на дебили?И едните и другите нищо няма да направят за вас,а ще направят за тях...Давате им депутатски заплати и нищо друго за вас...само нерви и празни очаквания...Помислете.

Коментари - Стефан Данаилов: Залагаме преизчисляване на пенсиите | Днес.dir.bg

Стефан Данаилов: Залагаме преизчисляване на пенсиите

В програмата на БСП сме заложили преизчисляване на старите пенсии на база на новия средноосигурителен доход, заяви Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов: Залагаме преизчисляване на пенсиите | Днес.dir.bg

Коментари

А защо пенсиите са ниски бе комунистически боклуци. Защото приватизирахте пенсиотния фонд и държахте хората на 120 лв заплата. Защото фалирахте държавата няколко пъти бе нахалници. Сега ще я вдигате. Нищо няма да вдигнете иначе как ще лъжете простите всеки път...

БСП наистина може да увеличат значително пенсиите, но ако ще ми управляват с ДПС, мерси.

Браво бат Серго! Развесели ме...

Може би трябва да се замислите да премахнете т.н. "таван" на пенсиите, защото ми омръзна да давам по 100 лева на циганите, а аз да си купувам лекарства за 200 лв

този комунистически артист ще ми говори за икономически параметри да си гледа старините и черно белите филмчета.а комунистическата мафиоцка машина го употребява и маниполира а тои си мисли че е някакав фактор целят му живот е фалшив герои! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази бабичка е по-щедра и от Магарешки.Я с колко много социален грим се е разкрасила.Ще я видим,като се изкъпи след 27-ми,какво е останало от популистките обещания.

Бат' Стефчу пусна въдичката на верният електорат: - От бесепету шъ увиличавът пенсиити... за тях шъ гласувами...амчи за кого другиго!? Обаче от къде ще вземат парите БСП-ту? Бат' Стефчу казва,че трябва да се напълни хазната ама от кого не казва.

А нещо за младите семейства и майките няма ли да предложите. Или само на ромите разчитате, унизително и обидно е

Средният осигурителен доход за 2011г. е 594лв., а за 2016г. е 770. Защо са избрали 2011г., а не 2016г. Не пропускат да излъжат комунягите.

"ЗалагаМЕ" този нечистоплътен неграмотник се включва и той в "залагането" на предизборни...... капани за наивници. Който вярва на комунистите не е нищо повече от наивник, клонящ към категорията глупак.

трябва да започне с таван на заплатите на депутатите, който да не надвишава две средни работни заплати, при включени всякаквите им възнаграждения за стаж, комисии и пр. Това е реално, а за вдигане на пенсиите, пари няма.

на пенсионерите увеличение с 3 лева на дупетатите с 3000

Даа-а, за беда, възрастта не прощава никому, дори и на Майор Деянов, ако иска и на всеки милиметър да се появява. Тъжен край на един иначе не лош артист, но последната му "роля" е направо фиаско.

Защо не се вземе за база 2016 или 2017, а се взима 2017, когато доходите са били наполовината на сегашните?

Този тъпак седнал да обяснява какви щели да бъдат пенсиите и откъде щели да се вземат парите!?!?!?! Ти да видиш! Абе, социалиста и борец за справедливост Данилов, Я КАЖИ КАК ГЛЕДАШ ТЕЗИ ХОРА В ОЧИТЕ И ИМ ГОВОРИШ ЗА ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ, И СЪЩЕВРЕМЕННО СИ В ЕДИН ОТБОР КАТО МИЛИОНЕРА-СВИНАР ГЕРГОВ, БЕ! Я КАЖИ, БЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТ, И ОТКЪДЕ СПОРЕД ТЕБ ГЕРГОВ, А И КУП ДРУГИ ЧЕРВЕНИ СВИНИ,...ОООПС ОЛИГАРСИ ДЕ, ВЗЕХА ТЕЗИ МИЛИОНИ И ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ, И ТАКА СЕ УЯДОХА, ЧЕ НЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА БЕ! Гледах едно интервю с този, с Даналиов, по една телевизия, БТВ - "120 минути", и журналистчето срещу него очевидно интелигентно и възпитано момче му говори с уважение, а този дърт пергиш ... ФАМИЛИАРНИЧИ И ГОВОРИ С ТАКОВА САМОЧУВСТВИЕ, КАТО ЧЕ ЛИ МОЖЕ ПОНЕ ДА ПИШЕ ГРАМОТНО, а се зове професор!?!?!?! И НА ВЪПРОС КАКВО МИСЛИ ТОЙ ЗА СЕТА, Стефан Даналилов отговори: "А-а-а, това е много лошо нещо!" И момчето го пита: "Ами добре, ама защо точно е лошо?" И знаете ли как отговори този чукундур? Отговори така: "Ами лошо е, защото е лошо!?!?! НЕ ЗНАМ ТОЧНО ЗАЩО, ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА, НО ПИТАЙ КУРНЕЛИЯ, ТЯ ЩЕ ТИ ОБЯСНИ...!?!?!" Значи този кретен седнал да обяснява на ... ДРУГИТЕ ХОРА КОЕ Е ДОБРО И КОЕ - ЛОШО, БЕЗ ДОРИ И ТОЙ ДА СИ Е НАПРАВИЛ ПОНЕ ТРУДА ДА СИ НАУЧИ УРОКА И ПОНЕ НЕЩО ДА РАЗБЕРЕ, ПРЕДИ ДА ЛЪЖЕ И МАЖЕ!!! Лошо било, защото ... било лошо, и КУРнелия така му била казала, тя знаела и тя можела много добре да обясни!!! Е кой и как гласува за такива идиоти, ако и той самият не екръгъл идиот, простак и тъпак, или мошеник, който вижда някакъв гювече или далавера там, като свинаря например!!! То не че и пожарникарят е цвете за мирисане, де!

Както е казал другаря Ленин, не знам какво точно е казал, но много правилно го е казал. "З"богом, Лигльо!

Стефан Данаилов е достоен и стойностен човек, малко са критикуващите го с по-голям интелект от неговия.

Ти явно си умствен инвалид! Първо - Стефан Данаилов може да е всичко друго, но не и ДОСТОЕН, още повече, че се е цанил да лъже баби, дядовци и млади тарикатчета, които са решили че могат да направят кариера или да живуркат покрай някои от червените крадци-олигарси, това едно. И второ - да твърдиш, че човек, който пише Збогом със "З", а не със "С", и то там, КЪДЕТО НИКОЙ НЕ БЪРКА, ОСВЕН НЕГРАМОТНИЯТ - на гробищата, и знаейки че си не особено грамотен да приемеш да се цаниш дори и за министър на културата, това означава не само, че си недостоен, но и тотално дезоринтиран в една стрна, където тези неща не правят впечатление на други чукундури като теб например.

Пенсионерте цял живот са строили български социализъм. Сега социалистическата партия им обещава германски капиталистически пенсии. Що така бе Миме?

абе стефчо, от каде ша додат парички за по-високи пенсии бе ? нали уж ревете срещу европа. ама паричките им хубави а ? какво произвежда бг освен дертове и крадливи цигани за европа ? ама искате високи заплати и пенсии. стефчо му се плаче за комсомолките дето ги шибаше едно време когато беше велик актиор трета употреба. боклук.

Печатарите пак ще пуснат печатницата за пари. Обаче като няма блага, които да се купят срещу тях, се сещате, че ще стане като през 1996 година, когато комунягите бяха на власт. И пак няма да има кой да ни спаси, защото не сме в еврозоната както е Гърция. Нищо ново под слънцето. Да се надяваме, че сегошните пенсионери няма да се хванат на празните обещания.

Ние в Пресцентъра на Партията сме заложили и преизчисляване на парите в няколко банки. Не е морално те да имат много, а бедните да нямат нищо.

Комунисти Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат! Българските комунисти имат вожд суров, казва се Михайлов Георги Димитров. През септември 23-та този смел "герой" хвърли своите другари във безумен бой. След касапницата страшна "смело" той се скри, и далече, от Европа тъй им нареди: "Горе главите славни бойци! Пак ще да мрете щом Кремъл реши." А когато Хитлер прати го в затвора лесно го спасиха много важни хора. Сталин се обади на своя "камарад" и "лъвът"наш кацна в мечтания град.

кой да ги израбти? бременна с трето ,получаваща 1000+ лв омощи с незавършен пети клас?аааааааааааа,ама те са от гласуващият контингент и не може да ги закачаме! ми майната ви и на вас.айде трийте етнически нетолерантния коментар.

Збогом, другарю партиен секретар! Гледай си студентите и не ставай смешен на стари години!

ЩЕ ИМА ЛИ ПАК ПЕНСИИ, ПОМОЩИ И ВАУЧЕРИ С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ?????????????????????

ех тези пенсии бе. Без тях един глас няма да хванете.

Корнелия научи и Стефан да послъгва.Никакво повишение няма да се получи Стефчо,или ще е незначително.Вземете коефициентите на хората през 80 -те години на базата на покупателна възможност по това време.Не се опитвай да хитруваш и ти ,че ме досрамява.

през ден четем как бабичките хвърлят по 20 000-30 000 през балкона на "полицаи"... мислиш ли, че коефициентите на хората са се повишили. Последната дето хвърли беше 44 годишна жена.

Гуцаната не беше ли също милионер?

Аз пък залагам лентата и ви идвам на гости в парламента. Пуснете си Рамбо за тренировка.

Ех Ламбо, И как смяташ да я развиеш тази икономика. Ти за икономика си чел само в книжките по които играеш. Истинската икономика е друго и тя е съсипана от червената върхушка по план от 1989г. А за пенсиите като ги преизчислиш откъде ще ги платиш. Или ще яхнете малкото останали българи в страната си. Няма да се получи. Накрая ще се яхате един друг и останалите тук пенсионери и цигани ще ви разкъсат за да се нахранят.

Браво с това обещание печелите изборите , но ако не актуализирате всички стари пенсии - вървете по дяволите .

Мандри ли ще обират ,бирници ли ще пребиват чордбаджйи ли ще национализират ,та обещават толкова мед и масло ?

а бе Сергеи ти ли ще си финансов министър пази боже

Другарю Данаилов, явно си се вживял в партизанските си роли,но забележи,днес не си в гората!

след изборите

Майор Деянов още си мисли,че са на всеки километър и раздава пари също толкова лесно,колкото обраха всички спестявания на народа след като от комунисти се кръстиха на социалисти. Помним,помним,другарю колко ми беше пенсията - 5 лв беше,другарю!

Последните 8 години с малко изключение е на власт Борисов с групировката му ГЕРБ. Чисто статистически: Държавният ни дълг в следствие на управлението на Баце е 29% от БВП, при 13% през 2008-ма. При нарастнало БВП от 70 на 95 милиарда за тези години е изключително срмно и нагло това, че пенсиите на родителите ни не са мръднали. Считайте колко са изкрали Баце и Пеевски.

идиот , живял ли си при комунизЪма?

Боклук! ГЕРБ са най крадливите комунисти!

И фалиралите банки изядоха милиарди при ГЕРБ, с малки изключения.

само нашите кухи червени кратуни не вденаха, че силна социална политика се прави със силна икономика, когато обаче икономиката ти е мижава и се опитваш да си социален, извода е че еили си идиот, или считаш другите за идиоти. или кво, щуе теглим заеми, та да даваме социални помощи. нещо сте се объркали тотално това цоциалистите

Стига вече депутати като Данаилов , мястото му не е вече в парламента !!!Трябват ни млади и надеждни парламентаристи ! Не ви ли е неудобно толкова години да лъжете бедните българи и в същото време да мислите само за себе си ! Стига лъжи и обещания , видяхме ви какво можете . Не ви вярваме ! БСП няма място в следващия парламент , не разбрахте ли ? Искаме нови хора , а не старите муцуни , хора в пенсия да ни управляват !!!

Залагаме.. Яко , а дали ще ви се падне? Нещо хазартът е запазена марка на БСП, ама народът иска нещо по- сигурно.

Човек трябва да е идиот и да е забравил как 1$ струваше 3000 лв., купоните , режима на тока за да повярва на крадливите и нагли комунисти.

защо бе , това беше играта на мръсника сорос да опъне милиони обезпечени със злато бг левове срещу зелена шума:тафров, луджев...и останалите от отворено общество

3евзек

Стига с този Сорос. Невинен е. Щом не е осъден, значи е невинен.

Разликата между в дохода за 2008 и 2011 г. е максимум 8%. Къде ги видя 20-30. Сега сме 2017 г. и актуализациите по златното правило ще покаже по-високи пенсии и няма да мръднат и стотинка. Или към 2016 или не лъжете. Вие с ББ сте от едно котило.

типично по социалистически, щели да дават. а не споменават откъде ще вземат, щото в нормалните държавми първо е ръста на икономиката, а после ръста на доходите. ама червените идиоти както винаги слагат каруцата пред коня. то един път 97-ма видяхме докъде ни доведе това даване, без реален ръст на икономиката. що ли нещо не съм съгласен да настъпим същата мотика втори път

ще вземат кредити бе, бай Тошо как зе 10 милиарда кредит от Западна Германия. После фърли топа и още ги плащаме тия неговите кредити. Та и Ламбо така- ще вземат с Кури на кредит, па после я камилата я камиларя. Той човечеца е на памперси, та ще връща само пълни памперси

Жив и здрав да си ! И още дълги години да радваш хората.Бог с теб.

до тук добре , но жалко е , че подкрепя комуноидите.

Комунистите са атеисти!

да, но мен партията ме лекува във Франция, а вие си умирате с крадливите лекари и монопола на сдравната каса, където има монопол има бедност и смърт

партията и да те излекува, ще си умреш неграмотен.

Браво, подкрепям социалната политика ! Все пак това са хората, които са работили цял живот и са ни отгледали, за да получават при "добрите демократи" 200 лв. на месец ! Лайте герберастчета - остава ви седмица !

А бе путлек, ти лая ли когато новата партия (БСП) им обра всичките спестявания на същите тези хора? Лая или се кефи? А?

Злобата никога не е добър съветник !!!! Това, че мразиш комунистите не ти дава право да лъжеш !!!! Деноминацията на лева , когато спестяванията на българина се "изпариха" беше по времето на Костов.

Пак ще излъжат хората да гласуват за тях. Пак ще ги излъжат и след това. Както ги излъгаха с Радев и Запека.

Обещаваме и всеки ден На всеки километър и в каждой петък руска телевизия !

БСП обещава да раздава все повече пари от нашите вноски за пенсии, които няма да видим никога. И то ако Р.Овч. и Гергов не ги откраднат преди това

И ТОЗИ ЗАЛАГА НА ИЗКУКУРИГАЛИТЕ ДЪРТАЦИ ЗА ПЕНСИИТЕ !! ДА АМА АКО ЕДИ КАКВО СИ, ЕДИ ЩО СИ, АКО ИМАЛО ПАРИ !!! НАЛИ ОБЕЩАВАТЕ С ОНАЯ СЛАНИНЕСТАТА НИНОВА, ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ ВЕДНАГА, ИЛИ ТИ МАЛКО СЕ ЗАСРАМИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГАРКАТА ЛЪЖА, КОЯТО ГЛЕДА САМО СА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТ, ЗА ДА КРАДЕ ОЩЕ И ОЩЕ !!!! БЕЗСРАМНИЦИ СТЕ ВИЕ, ВЗЕЛИ ВСИЧКО ОТ НАРОДА, БЕЗ ДА ЗАРАБОТИТЕ НИЩО !!!

Най-важното в една държава е хората да живеят добре! Сега си помислете дали може човек да живее добре с 200 лева пенсия?? Не, не може. А дали няма пари? Властта си купуваше розови беемвета, депутатите си сменят колите през няколко години, пари се харчат за всевъзможни глупости. Пари има, но управляващите (независимо кои са) се правят на утрепани, тях не ги интересува как се живее с 200 лева.

Стефко, Що не вземеш да се скриеш? Заради такива като теб вече не съм привърженик на БСП.

Аз залагам,аз обещавам,аз призовавам,аз,ние и сие се срещнахме с избиратели,които ще ги,както винаги забаламосаме...Абе,народе,Що вярвате на тези,които ви правят на дебили?И едните и другите нищо няма да направят за вас,а ще направят за тях...Давате им депутатски заплати и нищо друго за вас...само нерви и празни очаквания...Помислете.