Коментари - БСП ще се консултира и с извънпарламентарни партии за вота на недоверие срещу кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата се Срива безконтролно ! Чест прави на БСП че осъзнават своята роля и протягат ръка на всяка Демократична партия която ще помогне на България да се Освободи от ГЕРБ, и да бъде Възстановена !

с тази инициатива бсп явно тренират за времето когато и те ще са извънпарламентарна партия!

Много ясно си спомням как по времето на Живков спираха и водата и тока Обаче тогава нямаше кой да му поиска вот на доверие! Защо ли?

Ха ха ха!Ами те отнеха кандидатурата за президент на Радев от ръцете на АБВ и после ги изхвърлиха от играта.И това го направи Нинова.Те помнят,още помнят!

това е иновация в световния парламентаризъм! вероятно ще поискат и тия извънпарламентарните да иматправо да гласуват в залата!

Опит на Нинова за нова ОФ власт.Само народът трябва да забрави кои са,и да избере по-голямото зло.

трябва да си одат! Това го вижта и леви и десни,а и целият народ вече.Гербррастите да си останат в търговията , но някой трябва да мисли за България!

кой ще да е този някой? Дето ще мисли за България?

Вот на недоверие за провал в политиката в областта на околната среда и водите?! Колкото повече ГЕРБ и патерицата им от разпадналите се патриоти стоят на власт, толкова повече водни бомби ще избухнат и повече контейнери с боклуци ще изскочат. Самоунищожение се казва. Ще се наложи Лилянка да прибере Бойко при себе си в ЕИБ, за да помогнат за водоснабдяването. Експерти са. ... Жалко за държавата ни - калинките и калинчовците усвоиха и парите, и водите, а ни завещаха боклуците...

крайно време е вече не се трае гаврата с иванчева нено димов и кмета на несебър може да бъде с всеки от нас

Гаврата с останалите не трябва да се трае. С тези тримата изглежда има за какво да се гаврят.

Като си спомня само Драгомир Стойнев какво управление на икономиката ни предложи , когато беше министър пази Боже пак да дойде! Реално те нищо по добро не са способни да направят , освен само на приказки !

Загуба на време.И ...,като дойдат примерно на власт БСП-то ....Перник ще се дави във вода....Прасетата ще оздравеят веднага...,та цените ще паднат....Хлябът пък ще стане 15ст.......Тези неща нека Корнелия да си ги приказва на внучетата си.

Поредния безсмислен вот който ще бъде отхвърлен от мнозинството , само където ще се изгуби време и ще се правят циркове от трибуната! Жалко но какво да се прави такава ни е опозицията , нищо свястно не предлага !

За сега НЯМА алтернатива на ГЕРБ...спомняме си времената на управление на БСП.....

Когато съгласува вота с Тръмп, тогава ще има резултат.

Ако правителството падне, като дойдат престъпниците на Доган и лекетата на Нинова на власт, ГЕРБ ще ви се види като Дева Мария. Не че са цвете за мирисане, но останалите са просто катастрофа.

Когато дойде Боко на влааст даже Живков ни се видя като Исус Христос. ГЕРБ са орда башибозуци.

Живков беше светец. Особено на фона на всички следващи във властта.

Аз също не очаквам кабинетът да падне. За да се махнат тия неграмотници трябва властта да за бъде избита от зъбите им, а ченетата им строшени.

Путин реши.И БСП и ДПС са на пряко подчинение на Москва.За пишман ,,патриотите” и прокси партийката на промосковския (чи то к’ъв воже да) олигарх Марешки също. Но едва ли Путин точно сега ще иска да дестабилизира България.А може

Добър анализ, но смятам че точно сега Путин ще дестабилизира обстановката. ББ се кълне, че ще завърши турски поток, но е получил инструкции да не го прави(сещаш се от къде). ББ се страхува от последствията за него, така че най-вероятно ще мине вота за недоверие и служебното правителство ще завърши турски поток. Така Путин е доволен, ББ спасява кожата, а уса прецакани....

Правителството ще падне ако зад БСП застанат Бареков, Татяна Дончева, Румен Петков, Ради дълбоката и Йоло Денев. Тези са извън парламентарни и ще си останат.

на каде забравяш Дром и Евроромато бе батее

Консултации и с др.Костов.Непременно и немедлено!

Поредните безмислени циркове. Не че правителството и всичките му там специалисти из комисии и агенции /мнозина са от ДПС/ не е за бой, че и за затвор. За там без съмнение са и депутатите. Но не виждам като падне Боце, какво точно ще се промени на територията.