Нинова: Трябва да изменим бюджета спрямо нуждите на МО и МВР

Трябва да актуализираме бюджета със сумите, необходими за 1000 нови служители в МВР и 6000 в Министерство на отбраната, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Трябва да изменим бюджета спрямо нуждите на МО и МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИНОВА: - Иксаме 1 милион да идат към МВР, за да може после да врякаме с всичка сила, за дефицит в бюджета!

Нинова, и си права, но и демагогстваш. Защото, дори и да осигурите парите за тези служители, пак никой няма да се върже и ще продължават да напускат - най-вече от армията. Ако реално не им вдигнете заплатите, нищо няма да стане. Щото, военни и полицаи започват с брутна заплата под 700 лв. Ако полицаите могат да си "допълват" приходите (не коментирам начините, по които го правят), то при военните няма как. Кой е този луд, дето си въобразява, че с под 700 лв на месец доходи може да създаде и издържа семейство? Та нали според сметките, 1 (едно) бебе излиза на родителите си през първите 2 години около 20 000 лв?!

Дирът....., не ми скривайте коментара, защото е по темата и не е спам. Казах простата истина!

"Трябва да изменим бюджета спрямо нуждите..." силовите структури трябва да си променят мислето за работата и ситуацията на страната. Дайте да дадете... Дайте..Дайте...От вашия залък работещи. А Вашите резултати ? И Радев да се усети.

БСП трябва да се забрани,защото работи против България и против българският интерес и в чужда полза!

Курнелио на всяка манджа мерудия. нека първо в МВР и МО да си прегледат възможностите, да си направят необходимите реформи и тогава пари. И двете са каци без дъно. харчи се на поразия първо за цивилната и военната върхушка и каквото остана за войските и поделенията. Всички с Първа категория и 20 заплати, ранно пенсиониране чиновници, даскали с титли и пари, всякакви други и тези от баирите също.

Добре де. Точно до преди 4 години БСП лаеха колко много полицаи имаме, как сме станали полицейска държава, колко пари гълта МВР за нулев резултат . . . Ако ще се прави ревизия на бюджета заради заплати, то това трябва да са заплатите на учителите. Една учителска заплата трябва да е поне колкото 1,5 милиционерски и да имат същите надбавки, добавки, екстри и пр. Също така аз до сега не съм чул учител да ръководи организирана престъпна група или да гърми с пистолет кат му дойде, докато в последно време полицистите станаха най-големите мафиоти в държавата, че и всичките им роднини около тях. Т.е имаме нужда от още 1000 рекетьора на държавна служба?!?!?! А останалите 55 000 работят един ден и 4 'почиват' . . . демек рекетьорстват!

7000 човека- здрави работоспособни мъже, вместо да идат в производството на блага да ги направиш службаши. Машаллах, Корнелия ханъм. Ако те бяхме избрали за премиер, щеше да ни разкажеш играта.

Предупредете всички че бюджета се формира само от ограбени живи пари от народа.НАд 23 000 000 000 са предвидили да ограбят от народа терористите менкащи на власт нагли групировки маскирани като партии.

КАКВИ НУЖДИ НИНОВА? ЗА ТЕБ , ЗА БОКО И ПАТРИОТА АГЕНТ ИВАН ТРЯВАТ СПЕЦИАЛНИ НУЖНИЦИ, С КАЗАНЧЕТА ОТ ПО 100 ЛИТРА ВМЕСТИМОСТ. ГОЛЕМИ ГИ СЕРЕТЕ, МНОГО МИЕНЕ ТРЯБВА!

кога ще се връща сина от САЩ?

Kогато мама докара светлото бъдеще

Да се върне наборната армия наред с платената. Да се възстановят военните поделения и гарнизони. Бюджета за отбрана в един много дълъг период занапред трябва да бъде най-големия пай от баницата БВП. Хора, не се заблуждавайте, че някой си ще ни пази като спази чл.5,чл.6 и т.н. от не нам кой си пакт, ако сами не си изковем огнените отбранителни пръстени...

те пазят властта на олигархията, полицай военен, военен полицай, крадец крадец

Спесиалистите дето са им чели лекции-безплатни,не знаят от коя стрънъ се надува служебната полицейска свирка!Не ,че има свирки - тях ги изтъргуваха за укрепване на нац сигурността.Да ве я и лепшерите, тия кандидат полицай и военни ,да не са на склад бе тъпчовци. Толкова келеш на едно място и по времето на Сакса не се е събирало.

Какво се е запекъл Бойко,като МО и МВР имат голяма нужда.Курнелия е на ясно кой каква нужда има.Тя също имаше голяма нужда за власт,но народът я докара до разстройство.

Лижи на Простия задника и не се мешай в мъжките работи.

не беше ли закон, утвърден от парламента? Или се правим на защитници на силоваците...

кака Кури е голям маитап

Жалка е тази, понеже я критикуваха че единствена не подържа отпускане на средства за военните, сега пък минава в друга крайност за да се покаже по католик от папата. Тя говори без връзка с реалноста, само да изпусне въздух .

още 7000 тулупа на държавна хранилка...., аз предлагам не 1000+6000 ами направо 10000+60000

Работно време: Всеки дан от 8-20 ч. Моля,пациентите да не идват с катъри!

курнелия е права, и майка и е права! разбира се че бюджета на България трябва да се изменя спрямо нуждите на армията и полицията! те, армията и полицията , допринасят най много за просперитета на родината ни, и затова трябва всички да се съобразяваме с нуждите им!

ТЪПА КУЧКА

иначе казано - мръсна червена кучка

си седне на червения ГЪЗ и да не се вживява много. Има кой да мисли за това.Та тях /куманистету/ не ги искат в село то ,пък те питат поповата къща.

харесвам мнението на "зевзек", харесвам мнението на "реформа няма" с прякора "Корни". Чичо Том тълкува този прякор като овесена закуска, която не заслужава да бъде полята нито с гореща вода за да може да омекне и да става за ядене, нито със студена защото пък ако такъв човек пипне властта, което е пустия стремеж, и да пипа с твърда ръка за да прави реформи напр.: като Кемал Мустафа, Горби и Рони, не като Джугашвили, Хитлер, Садам, Муамар, Пол Пот.... Много е лесно отстрани: "Джав, джав и накрая дрис." Да "чете" нещата малко от малко. Общо взето, според мен: Безумна амбиция за власт и фанатизъм. Напр.: и аз мога да кажа. Ако не беше фалирала ПЧБ- 4 милиардчета левчета? Не разказвайте на чичо Том, че това не се е знаело? Къде са кинтите? Когато т.н. комунисти/ тесни, широки и опортюнисти/, четете си купищата лъжи и демагогия, с които промивахте системно мозъците на четири поколения след септември 1944г. до 1989.г... Харесва ми и "ЛЕЛЕЕ". Защо не се кърти буквално схемата в силовите министерства: "чантаджии", раздут персонал, Шуро и Баджо /не Роберто Баджо/ Явно на славната партия изпуска контрола над държавата с лицемерния претекст "Всичко за благото на народа, всичко за България" "Да претворим думите в дела /Девиз от 10 конгрес на БКП/ "Да сътворим светлото бъдеще на света, когато няма да има парични взаимоотношения, привилегии, ще надделее един език /разбира се това е славяно-българския, който го разпространяват Сава, Наум, Ангеларий, Гораст...... Връщам се на приказката за промиването на мозъци. Питам, "Кой ви даде буквите? Отговор: Петър Велики. Той, Петър 17век да превърне блатата до Ленинград / А, защо е санкт/латински/, а не свети Петър бург/крепост, град/ Както цар БОРИС I го е направил с огромни жертви, да ослепи бащата-син /Расате/ за да сложи СИМЕОН ВЕЛИКИ на трона за златния век-всичко това изисква държавност

катарзис.До вчера беше срещу увеличаване бюджета на МО и МВР,срещу превъоръжаване на армията,днес друга песен пееш по комунистическия принцип "Дайте да дадете"".Ами пари за социалните дейности от къде,ще ги реже ли ,социалистко?

Тази да не би случайно да е станала Министър-председател??? Явно изживява някаква роля ... на какво? ... Толкова лъжи събрание на едно място не бях виждал от годините на Станишев и Ореха.

нали точно тя е била против увеличаване на средствата за отбрана на съвета при президента преди 10 дни

Да де, ама следващата сутрин се събудила с мисълта че трябва да е обратно.

да помогнат със субсидиите дето взеха

ще се случи ли да искате да измените нещо в полза на хората или чакате всички да сменят държавата?

Проверете в някое друго измерение. За това е ясно, че подобен момент не съществува, освен, ако дядо коледа не го нарисува.

Дирли, дирли дишка комунистка свири на пи, шка.

Аааааааа, супер песен много и подхожда! ... на конска пишка би било още по-интересно...

1000 нови служители на МВР????? по 20 пенсии 20 000 нови пенсии, които трябва да платим?

АМА КОЯ СИ ТИ БЕ ???? ДРУГАРКО ЛЪЖА !!!!ТАЗИ ТОЛКОВА СЕ Е УВЛЯКЛА, ЧЕ СЕ МИСЛИ ЗА УПРАВЛЯВАЩА !!! ЯВНО СТРАХЪ ОТ ПОХАРЧЕНИТЕ РЕШЕТНИКОВКИ СА И ЗАМЪГЛИЛИ МОЗЪКА !!!!! МАЛОУМНИЦА.

ако мине бе..

Малиии добре, че тия БСП не спечелиха, че щяхме да станем за та,шак на Европа.... Комунистическите останки не можаха да спечелят с пенсионерските гласове....

Нинова е савецка агентка внедрена да води хибр.война и провежда руските интереси, същото го прави Станишев на европейско ниво.

Нинова,настоявате си за всички неща които с лека ръка разрушихте,след извършеният от вас преврат през 1989г.Имаше армия,имаше огради по границата,имаше читалища,имаше заводи....Откраднахте парите,разтурихте всичко до което се докоснахте и видите ли колко сме загрижен 28 години след това.Нагли до неузнаваемост.Поне с половината от откраднатото да бяхте направили нещо,а не да крадете на поразия и си направите закон в последните дни на тройната коалиция,който да ви пази от съдебно преследване.Ал-о-о измамници,спрете се и работете,а не само да констатирате.

какъв е смисъла от тези полицаи, които са една от най-простите и отвратителни прослойки в държавата? Повечето са една безполезна измет, която се занимава с крадци на кокошки или с деца пушещи марихуана. Намалете ги наполовина, че и повече, тогава вдигнете качеството и заплатите.

ами кой ще пази зеленокожи, мутри и мутреси-лъжеадвокати, лъжепрокурори, лъжесъдии, банки-пирамидки, аломилионери, имотите им, 5000 отрепки само по парламент и министерства все умници и съветници.. ???

вече се мислят , че Борисов е построил комунизма: НА ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ , ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ .

от 350 разрешени танка от ЕС останали само 80 - другите ги продали за скрап, край пътищата продават крадено военно имущество, куче влачи, диря няма, едно поколение по примера на номенклатурката се научи да си краде държавата до шушка.

Г-жа Лъжа пледира да се възстанови конната кавалерия в армията. Според дълбико замислената другарка за националната сигурност, по този начин ще повишим сигурността си и значението на нашето хоби.

От кога г-жа Нинова - Лъжа, започна да разбира от национална сигурност? Нали искаше първо да вдигне пенсиите и минималната заплата? Военни и полиция получават огромни заплати спрямо това, което вършат. От кого ни пазят? Пазят дупетатите от народа. Пазят и нея, защото до сега можеше да и се случи нещо лошо. Отдавна хората не могат да я търпят с лъжите, които сипе непрекъснато, с плюенето и омразата. Не зная дали съществува по злобно животно от нея. Вместо да се бори за обединение на Българския народ, тя унищожги БСП, а сега се старае да унищожи и цяла България. Обкръжила се е с няколко плюещи, като нея и не млъкват с простотиите си. А и "независимият" уж президент г-н Радев, под нейно влияние, като си отвори устата да каже нещо и фал, след фал. За летец, сигурно става, но за политик ... Жалко за България и Българския народ! До кога ще търпим мошеници, алчни за власт и пари да ни управляват? Да ги изметем! Но, кой, кой да дойде? Измет! С лопата да ги ринеш. Некадърни, неграмотни, а уж с образование. С образование, но и за пъдари не стават.

Като всеки друг милф и корни има развинтена фантазия...

Ти също трябва да имаш доста развинтена фантазия за да наречеш Корнелия MILF:) предполагам знаеш какво означава MILF/Mothers I`d Like to F..k - майки които искам да "таковам"/ Ти тая искаш ли да я "таковаш"?

Хубаво, назначават ги 6000 човека... И каква техника, какви боеприпаси ще използват, като вече нищо няма? Благодарение на бсп и техния клонинг герб...

Нали и изтребители ще им купим да подхвърчат

Проблемите са големи!Днес съобщиха за хванати полицаи в момент на грабеж!!!А колко не са хванати?А като знаем , кой стои начело на Държавата - един мафиот с голямо влияние , даже и в ЕНП на ЕС?Това означава , че работата в България е много зле по отношение сигурността!Много зле!

В 5 млн. България има ОФИЦИАЛНО 65 000 полицаи,а в 16 или 17 млн. Ню Йорк полицаите са 25 000 пак по ОФИЦИАЛНИ данни.В България и 6 милиона полицаи да назначат пак ще е същата ситуация.Племето......

Че си зевзек, зевзек си! Спри да дъвчеш тази отдавна издъвкана "дъвка" за броя на полицаите спрямо глава от населението. Бройката на полицаите е на половината от твоята изложена по-горе. Стой си на хладно, защото жегата явно ти пречи да мислиш трезво.

На Корни известно ли и е че със законът Калфин полковниците в МО и МВР получават пенсия + заплата. И на полигона и на паркета всички са с първа категория труд. ХРАНТУТНИЦИТЕ изяждат хляба на строя. В този им вид тези ведомства паразитират и нещата ще се влошават. И с 10 % да им вдигнат бюджета пак ще е так !!!!!! Промени а не премени.

бе за болници, училища, пенсионери и минимална заплата не можело, за хрантутници трябвало...баси простотията...

По скоро аз ще съм марсианец то колкото това да е конструктивна опозиция!

Какво трябва правителството си знаят не вие!

Хайде, стига вече с това МВР и МО... С хрантутене на полицаи ли ще си оправим държавата? Поне тези, дето ги имахме да вършеха нещо... За какво са ни още корумпирани хора на заплата, които нищо не правят? Дайте пари за образование. Друг начин няма. Хората са го казали: Прост народ, слаба държава!