Мъж счупи с камък витрина на централата на БСП

Мъж е хвърлил камък по централата на БСП на "Позитано" 20 в София. Той взел камък с размерите на паве и го хвърлил по едно от големите стъкла на входа.

Обратно в новината

Коментари - Мъж счупи с камък витрина на централата на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги БСП, Противопоставянето идва от основателната омраза на хората към партията ви. ОТ това, че вие не сте никаква лява партия, а група богати, на гърба на бедните хора. ПАвето ви е малко. СПете спокойно, хората ви мразят. СЪщото се отнася за останалите партии в парламента.

Шише ракия ще го черпч този пич :)

Страх тресе Посирано... офф Позитано...

По време на комунизЪма имаше лозунг "най-голямото паве за БКП"

Комунист и циганин, дори на снимка д аги видиш трябва да им шибнеш един токат ! Винаги има за какво и винаги е късно !

Кретени и идиоти не е необходимо да ги гледаш.Лоши са тия,дето са ги оставили да хвърлят камъни.Добре ще им се отрази една каменна кариере

толкова юнак иди и удари ББ, ЦЦ, Цв.Цв., мисля да не продължавам, разчитам на интелигентността ти.

След като на конгреса спретнахме лозунг срещу Сергей Дмитриевич,защо член на младежката организация на БСП да не хвърли и едно паве.Ние младите знаем как да ги правим тези работи.

Сега с камък, по-късно и с по-сериозни неща. И не само по витрини. То не се търпи вече!

Този трябва да го обявят за национален герой! За забрана на мафията ДПС и БСП!

САМО ДА НЕ СЧУПЯТ ГЛАВАТА НА МАЯ И МИХОВ!ЗАЩО ЛИ?ЗАЩОТО ПЪРВАТА, ЩЕ СЕ ЖЕНИ,А ВТОРИЯ,АКО СЕ КОНТУЗИ НЯМА КОЙ ДА ПРАВИ ОБОРОТ НА ВИНПРОМ-СТАРА ЗАГОРА,ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МАСТИКА!!

Това ако не е нагласено мероприятие,ала "атентатът срещу Доганя",то е израз на агресия,породена от тоталната безисходица налегнала голяма част от хората за което заслуга и то не малка има и БСП.Пак добре,че човекът не се е самозапалил а свършил едно добро дело.

Чупи- купи! Пито- платено!!

Мъж е хвърлил камък по централата на БСП на "Позитано" 20 в София. С това е упражнил гарантнираното от Конституцията право на словото, само че с паве, щото може да е бил глугоням! Не виждам къде е сензацията!

Ние в Пресцентъра на БСП искаме да изкажем огромна благодарност на екипа, който успя да направи усешна възстановка на събитията с цел тяхното заснемане.

за Барека, но когато имаше избухналра бомбичка пред вратата на офисът им - тези тролчета нещо мълчаха.

как скочиха тролчетата. Питах ги - щото искат вън НАТО и ЕС. Ако има такъв въпрос в НС как ще гласуват он БСП в народното събрание - скочиха - те не били представители на народа, 25 г.вече стояли там и пр. а сега - скочиха като ужилени да ги защитават..

Да му се даде орден.Много смела постъпка. Да палучава пожизнена парична помощ. Да се дава за пример на подрастващите. Да се пиеме лично от президента.

Сега като го хванат тъпият ''СОРОСОИД''който хвърли камъка във затвора до живот,да го съдят за най тежкото престъпление което може да има във България.А може и във Центъра на София да го изкарат и народа да го замеря него със камъни да види как е.

Ти си луд!!

Камъне и дърве трябва да хвърчат там

вандалщина, да чупят стъкла с камъни, това ли е демокрацията за която се борихме 25 години ??

ПРАВИЛНО ТОВА Е АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. МАЛКО ИМ Е НА ЛЪЖЛИВИТЕ ОВЧАРЧЕТА.

buRgbuRg1

:) Правилно , не трябва да се чупят стъкла , а червени кратуни ! :)

За 25 години друго освен да чупите и рушите не сте показали, явно само това можете.

Не одобрявам тази простъпка, НО тя показва отношението на хората към БСП/БКП, техните лидери, концепции, позиции, обществени изяви, наглост (референдум за Белене, от който не произлезе НИЩО, въпреки управлението на БСП+ДПС+Атака начело с Орешарски и сега референдум за шистовия газ???), партия на онеправданите с представлявани в Народно събрание и в държавните институции от милионери и мултимилионери), пагубна идеология ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ СПОЛЕТЕЛИ ЧОВЕЧЕСТВОТО след 1917 година). Китай е единствената държава, която все още се води с планова икономика, НО всъщност си е една преуспяваща пазарна икономика. Там не се колебаят да отрежат главата на престъпника бизнесмен мултимилионер и да създадат поне чувство за справедливост в обществото. При нас липсва ВСИЧКО - и пазарна икономика, и ръст на производството, и санкционирани престъпници (с бели и без бели якички), и най-обикновени битови престъпници, върлуващи във всички селища в близост до циганско присъствие и т.н. и пр.

Жалка работа да чупиш и да бягаш, ако имаш позиция заставаш си зад делата.

Браво на човек! Но не витраната, а подлата червена сволач зад нея трябва да се цели с павета.

Добре,че съм си оставил само портрета,да хвърлят камъни по него

ДОбре е направил, човека. След това и на другото БКБ- ГРОБ. След това и на сините мошеници.

Забравих да упомена и ДПС, разбира се.

АМИ АКО СЕ Е ПРИСЕТИЛ ЧЕ ДЯДО МУ СА ГО ИЗЯЛИ СВИНИТЕ НА БЕЛЕНЕ ИЛИ ПЪК НА БАБА МУ ЖЪЛТИЦИТЕ СА ГИ ГЕПИЛИ РЕМСИСТИТЕ ИЛИ БАЩА МУ Е ПСУВАЛ БРИГАДИРСКИТЕ ГОДИНИ ИЛИ КАШИШКАТА ТАКТИКА В ТРИЪГЪЛНИКА НА СМЪРТА.БЕ КАК ТАКА ВСИЧКО ДА СЕ ЗАБРАВИ ТОЛКОВА ХОРА УМРЯХА С ОТВОРЕНИ ОЧИ И ОГРАБЕНА ЧЕСТ И СОБСТВЕННОСТ

Ако се сеща за такива неща и хвърля камъни мястото му е в затвора.

Тези идиотчета,дето чупят,драскат и унищожават трябва да лежат в затвора,за да спре това съсипване на материални и духовни ценности на народа ни.А подстрекателите им за бъдат наказвани със същото наказание, а не да ги оправдават и величаят като поборници за свобода и демокрация!

Точно така, но ако се изпълняваха тези искания първо трябваше да осъдят крадливата и предателска шайка от комунисти, която командваше в миналото а и в наши дни България.

Май не си недолюбен,ами не до---н.Трябвало е навреме да ви го навреме

И ДПС-то имат един офис наблизо до позитано. трябвало да мине и от там, иначе добре се е насочил към витоша, където има на СДС.

Браво на този мъж ! Поздравявам го !

За мен най -голямото престъпление е да се насажда злоба и омраза в обществото!Сега в момента "DIRA" буквално прелива от нея!Кога се появи тя?Ами с появата на така наречените "демократични сили".Цялата им идеология се върти около злобата и омразата.Тя се насажда от 10ноември до сега.Така държава не се прави!Нали точно злобата и омразата бе причината "демократичните" да разрушат всичко:индустрия,селско стопанство,армия,образование.Само защото били комунистически!Глупости!Всичко е строено от цял един народ.Какво от това,че е строено по времето на "комунизма"?Строили са го всички българи!Само че доста кухи лейки това няма да го разберат и след 100години.Да изливат злоба и омраза и да рушат могат,но да градят-НЕ.За 25години нищо свястно и значимо не е построено.Знам че е много тежко,но такива са фактите.Слушам наскоро Премиера какви ги говори:"Ще превърнем България в страна от средно европейско ниво."Дрън, дрън!Тя със заклинания не става!Изисква реални проекти,които се реализират,а не фанфари за изложби!Нищо лошо няма в това да се представим с изложба в "Лувъра".Напротив!Но не това ще тласне икономиката напред.ПОХВАЛИ И ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ВЕЧЕ НЕ НИ ВЪРШАТ РАБОТА!ТРЯБВАТ РЕАЛНИ НЕЩА!

А ОМРАЗАТА Е СРЕДСТВО САМО ДА СЕ КРАДЕ ОЩЕ ПО ЗДРАВЕОV ПРОСТ НАРОД ПРОСТА ДЪРЖАВА ИЛИ НЯМА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА.

"...противопоставяне и разделение в обществото...' - това посяхте вие, сега ще берете /за саяление всички ние/ плодовете!

Като чете човек глупостите, които пишете и какви излияния правите все едно още утре ще става революция и вие ще я водите. Само хората в БСП ли са богати, ами от СДС, ами ГЕРБ и др.подобни. Съвсем сте се втелили, губите верния и необременен път и ставате безинтересни заровени в дребнотемие. Започенете да расъждавате и да отчитате промените в България, а стиге сте повтаряли каквото чуете от днешната пропаганда. Нама да излезе на добре тая работа.

Кажи ко си отчел? Аз го отчитам иде време кърваво време. Само че тоя път ще е кратък за нас българите дето останахме тук, щото и калашници няма вече.

само 1 камак, не е като терористите от бкп-то които събориха света неделя и избиха сумати народ, да не говорим след това какви поразии направиха

Ех, летете ескадрони....

За стъклото-една фъшкия им стигаше...

Танас Мерж-вместо,да прави глупави/както винаги/ изказвания,да каже нещо,за Пионерската организация,за която е учил!...

Никога не вярвай на БСП. Това е най-мръсния боклук останал от БКП и Комсомола. Може да е бил съвестен гражданин, а може да е бил някакъв нает индивид, за да може после да реват и демагогстват.

Майката на този изрод, по да е родила нещо друго, по нормално животно.

Исках да ги проветря тези столетници вътре...

Е сега за една витрина. Детето ми е с гърчове, защото ме изнудваха за избор на екип (въведен от същите глупаци от БСП), за една витрина ревът.

Веси,съжалявам че вземам повод от личната ти драма,но деиствията на тези ни засягат и лично! Това не са само абстрактини политически игри.Всички носим последствия от антибългарщината им.Ние като общество;специалните служби;законът,ако трябва-всички трябва да дадем отпор.Безкомпромисен! Искрено съжалявам за проблема ти и искрено се надявам да отшуми без последствия. Имай спокоен ден.

А... какво казва по въпроса Борко-Магнолията?!

Господа, всяко дивашко действие срещу БСП (Български Социални Паразити) е в полза на БСП. защото страхът от насиелие кара отвратените от БСП подръжници да търсят защита в нея - в тълпата й. Подпалването на Партийния дом преди години целеше това. Сегашното хвърляне на паве цели също това. Ето защо, целесъбразните и разумните действия срещу БСП трябва да са разобличаване на пропагандните й лъжи, на антинародната й грабителска политика, на функционерите й и на господарите й от мафията, а и главното - привличане на обвързаните с нея граждани към полезен за народа ни обществен живот и начин на мислене. И никакви павета, клевети и изсмукани от пръста измислици! Истините за БСП я убиват. БСП няма нищо общо с антифашистката борба, ранния социализъм, с лявото - с труд и справедливо разпределение на благата - тя е придатък на мафията. Подавайте ръка на заблудените и изплашените, казвайте истината и ще я унищожите. Безсмислено и вредно е да й трошите витрините и прозорците й. Ммафиотите ще й подарят нови и за тях това е дреболия - чрез БСП те грабят годишно от Вас милиарди. Бийте с ум по гнусотиите й, а с павета й помагате.

Приятелю,не зная кой е хвърлил камъка буквално,но най-накрая трябва да се хвърли камък в това блато бездънно.Виждаш ли какво става-Българи се атакува от тях без оглед на последици:външнополитически-Президент на 9май;вътрешнополитически(политика е)-някакъв референдум.И това е било винаги!Винати търсят конфронтоции,антагонизми,противопоставяния!Ако няма повод си го измислят.Тези работят ПРОТИВ България.Съзнателно!Добре поне че е хаотично,ако имаха малко повече интелект щяха в система да го вкарат.

Уважаеми, съгласен съм с повечето писано от Вас и с главното, но едва ли са хаотични опитите им да се пишат страдалци, интелектът им е впрегнат в това, да са главни слуги на хранещата ги мафия, да спират пречещите й закони, и да да има служещи й закони. Няма хаос - има вреден за народа ни ред. БСП и агентите й го въведоха в полза на мафията. Скорошното паве им служи, та ако някой възмутен или озлобен от тях го е хвърлил - нека знае, че им е направил услуга. Най-вероятно е да е техен агент - такива не можем спря, но можем да предупредим подлъгалите се, че диващината помага на негодяите. Можем и да обявим, че тя не е наша; че не щем мъст, а съд над мафиотите - не над зависими и заблудени от БСП. Та камъни не бива да се хвърлят и бездънно да е блатото...

Мерджанов в Китай бомби им слагат, радвай се че е само паве.

Всички знаят, че Боко го е направил! ОСТАВКА!!!

Толкова народ са изтрепали в България! И досега продължават да съсипват страната ни. А ми скимтят за едно стъкло. Ами да се махат. Да отиват в Русия - там стъклата им ще са здрави.

това ако е агресия... на вас ви трябва много повече от един камък...

Оня ден БСП се обяви категорично против шистовия газ... Вчера летя камък, колкото паве във витрините на БСП....

Абе, някакси ми иде да кажа, че са се разминали с малко... Пред перспективата камъни да трошат главите им.

buRgbuRg1

:) Ами че вземете пари от СерГей и Моника и си ремонтирайте витрината ! :( :( Фирмата на семейство СерГей и Моника Йосифови Станишеви Актив Груп ЕООД , с ЕИК 121891779, има приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г.: (видимо в търговският регистър) както следва : 2007 3 991 000 лв. 2008 6 039 000 лв. 2009 4 620 000 лв. 2010 2 176 000 лв. 2011 2 141 000 лв. 2012 1 513 000 лв. Общо за 6 финансови години 20 480 000 лв.! :( Словом Двадесет милиона , 480 хиляди лева ! :( Ето това, товаришчи обикновени социалисти и камунисти е честния ви товаришч социалист СерГей Дмитриевич Станишев , половинката му и семето му!!! :( Такива са и всички от върхушката на БСП , а вие лапайте мухите и мечтайте , че БСП ще ви донесе социална справедливост ! :( :)

Е как да искат хората да работят.Как да работят с убеждението че с труда от главата си и ръцете си могат да направят стандарт.Как ,като има такива без работен ден в живота си с такива доходи.Освен всичко друго такива като този маргинализират,обезверяват,криминализират ако щете.

При капитализма е така бе смотан, има богати, има и бедни. Бегай да бъркаш кофите за боклук !

Браво!На всички ни е писнало от тия!

buRgbuRg1

:) А на пияната Мика Мастика , на Кутето , Мержана и Мая Галева и останалите от БСП боклуците КОГА ? :)